e m m a ; vardag, fest, inredning

BULGARIEN - torsdag & fredag

torsdagen började lite segt, men duktiga som vi var så orkade de flesta av oss upp till frukost och en tripp till stranden kl 08.30 :) Det som var så underligt var att man var relativt pigg då ändå, trots att man kommit hem kl 6 på morgonen :P

På stranden blev Sandra uppraggad av en teletubbie, han kom och peta på na när vi låg & sola :P haha usch, det var nästan lite otäckt - en stor grön teletubbie står ovanför en när man kollar upp mot himlen :P dessutom hatar jag teletubbies! :| Vi låg på stranden ett bra tag, käkade lunch där och sen drog några av oss hemmåt och la oss vid poolen ett tag till.

Sandra och jag var ju som sagt duktiga på att ta siestas och efter den blev det middag på det sämsta stället vi åt på under hela veckan, kycklingen smakade gummi & köttet kattmat :s bläh! På kvällen bestämde vi oss att sitta på balkongen och dricka lite (blev lite billigare ändå, en sjuttis för 50 spänn) och vi snackade en massa! :) Var mysigt! Några ryssar som var helkonstiga joinade oss en stund :P sen när de skulle hänga med oss ut så kom de aldrig. Vi fick alltså världens diss :P haha! Men tur de, de var konstiga som sagt...

Sara utnämndes till kvällens El Capitano (jag hade med mig en kaptensbindel som hon fick bära) & hon var väl el capitano på vissa områden, alkoholen hosthost ;P Vi hängde lite på "Las Palmas" och sedan hamnade vi hos en massa ryssar igen! Kl halv 7 på morgonen blev vi trötta och drog hem :)

bilder från torsdagen

 

Fredagen började precis som torsdagen. Vi gick dock hem lite tidigare från stranden och jag & Sandra köpte en skitgod sallad vid baren, gjord på endast gurka, tomat och riven feta ost, schopska hette det :) göttgött. Blev lite poolhäng och slappande sen blev det dags att svida om igen! Vi skulle på bar-runda (man går från bar till bar, i vårat fall blev det 4 olika barer, vi stannade ca en halvtimme tog en gratis drink och drog vidare), dem vi köpte biljetterna utav sa att det var endast skandinavier men när vi kommer dit upptäcker vi att det är tyskar och en massa skit också! (efter veckan i Bullan hatar jag tyskar, vilka översittare! blusch!) Men vi hade det skoj iaf, vi var lite för nyktra men vi ordnade upp det sen då vi drog till "Franky's" och utnyttjade Happy hour till fullo ;) träffade på lite svenskar där också! Det var skoj!

Vi hamnade sen på efterfest på "sunny dreams" där vi ännu en gång mötte svenskar! Kom väl hem kring halv 5 på lördagmorgon :) & sov till halv nio.. sen väntade stranden.. men det får jag ta en annan gång! :)

 

bilder från fredagen


to be continued...

 




Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback