e m m a ; vardag, fest, inredning

LOST

Lost
Ooh nu har LOST börjat igen, men nu är det reklam.. :s Hatar reklam! Så jäkla dryyygt..
Idag så har jag jobbat i affären, helt själv :D Det gick megabra!
Ska hem till Anders sen igen! :) Ska ju jobba igen imorrn.
Nu ska jag gå och kika om LOST har börjat igen :)

Hej så länge! / E

Dagens tjuvlyssnat

Röda Linjen, Telefonplan

Kille 1: Ska du till Systemet eller?
Kille 2: Aaah, precis.
Kille 1: Okej, ska du ut på fredag?
Kille 2: Jaa asså, jag vet inte, kanske.
Kille 1: Okej, alltså jag tycker inte det är så jävla kul att gå ut. Det är roligare med hemmafester och sånt. Jag går oftast bara ut för att ta en öl, typ efter en match eller så, när man är några grabbar liksom.
Kille 2: Jaa, precis! Det är sjyst att sätta sig och ta en öl ibland.
Några sekunders tystnad.
Kille 1: När fyller du 18 föresten?
Kille 2: Om en månad, du ra?
Kille 1: I juli…

HAHA , kika in på www.tjuvlyssnat.se


Lilla kycklingen

Japp! Den ska jag & My love se ikväll ;) hihi den verkar bra! Rolig!

En tripp till Avesta

Åkte med min moster till Avesta idag :) Det var trevligt!
Köpte cachew-nötter (mumsar på dem nu) , gliss schampo och balsam, långkalsoner och vantar till fotbollen och fullkornspasta :)
Sen så var jag med henne till vårdcentralen och passade hennes barn :) Kom typ hem för en halvtimme sen..

Jag ska snart till Anders igen, jag funderade på att sova hos honom hela veckan nu när jag ska jobba men jag kom på att jag har ju träning och så imorrn så jag måste ha med mig så mkt grejjer då om jag ska ha med mig träningskläder också.. :s Men sover där ialla fall inatt!
Min älskling och jag ska ta och käka lunch tillsammans imorgon :) Det ska bli mysigt! Undra vart vi då ska äta.. "tant gräddelin" kanske, nära och bra ;) Såg förresten att det ska öppnas en nya Thai-restaurant här i stan! Undra hur den kommer bli då! Bra hoppas jag!
På torsdag öppnar systemet i gallerian också! Skönt med plock! Då ska jag dit och handla, för trdje gången ;) Eller så kanske jag väntar till Josie har kommit hit så kan vi handla tillsammans ;) Hihi!

Nu ska jag ta och hjälpa mamma med pannkakorna :D

Ha en bra fortsatt vecka! / E

Justnulåten

Veronica Maggio - Nöjd?


Mornin'

God morgon, god morgon!
Måndagen består idag av filmtittning och kinamat ; ) och träning!
Syrran och jag ska ta och kika på "När mörkret faller" nu, jag har ju sett den innan.. men bara måste se den igen för den är såå bra! :)

See ya later / E

Natti natti

Ja, nu ska jag och anders ta och sova :)
Och imorrn ska vi käka kinamat, jag & min älskling :D

Filmen vi såg var jäääättebra! Mysig, lite julkänsla över det hela och iofs så är det väl inte den känslan man är ute efter nu.. Vill ha sommar! Ge mig!

Natti natti på er!

The Holiday

Ska kolla på film nu :D The Holiday.. den verkar bra!
Någon som sett den?

Justnulåten

Lars Winnerbäck - Elegi , underbarast!


Vi är ju vuxna nu!

Right Häääna!? ;) HAHA

Matchresultat

Tyvärr så förlorade vi matchen idag. 1 - 4 tror jag att det blev..
Vi spelade ute ( ! ) på konstgräs.. och det blev en aning kallt när man satt på bänken :s Hann spela 10 minuter.. sen pajade knäet, hoppade upp i en nickduell och vred till det lite, trodde att värken skulle gå över men den höll i sig och då tyckte jag att det var bra att byta. Tror att det var för mjukt underlag för mig. Sååå drygt! Ska fan köpa ett knäskydd! Där med basta! :)
Bakis var man också så det gick väl så där att spela.. :s Men det gick bättre än vad jag hade väntat mig.. 
Jag tyckte att vi stod upp rätt bra mot dem, de spelar i div 2 så det är inte så konstigt att vi loooosa.. Vi hade inte ens en målvakt med oss.. så vi fick låna Forssas tredje målvakt.. hon var riktigt duktig tycker jag! En -92!
De från Näs som funderar på att börja träna med oss kom och kollade också, det var kul tycker jag! Kul med nytt folk i laget också..

Nu på eftermiddagen så har jag bara slappat och slöat. Har precis kollat på "Harry potter - hemligheternas kammare" :) Tycker att Harry Potter - filmerna är rätt bra!

Anders är på väg hit nu, vi ska kolla på film :D Och imorrn ska vi gå ut och äta på "Kinan", mysigt!

Ha en fortsatt trevlig söndag :) / E

Bakisdag

jaaa,fyy..
ska och spela match snart också, får väl se hur det går :s
Jag får skylla mig själv!
Men det var riktigt roligt igår eller huuuur Häääna ? :) hihi

Hejs

Going home..

.. to my love :) yeaaah! ;)

Shopping i Borlänge!

Jag och Johanna åkte till Borlänge idag en sväng och shoppade loss lite!
Vi åkte dit kring 11 och kom hem vid 4, så det blev en hel dag där :) Najsigt!

Jag köpte ett par svarta H&M-jeans, en väska, mascara och två nagellack. Tyckte jag behövde allting så det blev bra med det, men jag glömde gå och köpa skorna jag hade lagt undan :s
Johanna köpte en skiiiitsnygg svart klänning på MQ, ett par skor och sen ett par leggins tror jag :)

HAHA! På tal om leggins så var det en tant, ca 50 +, som stod alldeles vid oss när vi stod och kollade på leggins.. helt plötsligt säger hon ganska högt att hon köpte ett par exakt likadana på Lindex och de hade varit så dåligt och resåren hade släppt och hon babblade på som bara den. 
Från leggins som var dåliga till att hon hade en snygg doktor pratade hon om :P Haha, kunde knappt hålla mig för skratt.. hon kände sig väl kanske lite ensam och pratglad och ville prata av sig lite. Så jag och Johanna ställde upp på att lyssna  :) Sen när vi sa hej då och gick så började hon direkt ta och prata med någon annan :P hehe.. ujuj..

Efter "Kupolen" blev det systemet, för andra gången ;) Köpte cider som vi ska ha imorrn! Sen så har vi ju vin från förra helgen också, och rom ;) Jag och Johanna ska ut här i stan igen imorrn :) Anders ska nog också med, roligt! hihi! Mindre roligt är att "Patrik och Lillen" ska spela här i morgon kväll.... blir ju så mkt dyrare på en gång att gå ut! Bluääh!

Sen när jag kom hem hade mina och emelies skor kommit :D Wheeeey!
Fiiifan vilken jäkla klack det är på ett par, hur ska jag ta mig fram i dessa imorrn? :s Jag får ta och hålla mig i Johanna hela kvällen ;)

Nu på kvällen har Anders kommit hit och vi har ätit fläskfilé och pommesfrites med bea-sås :) Mums så gott det var! Nobbe är också här och jag fick pengar utav honom i födelsedagspresent, så snällt så! :) Det går ju åt... :P

Snart så ska jag och älskling ta och åka hem till honom, jag ska jobba imorrn så jag tänkte att det är bättre att jag sover hos honom. Det är friiiiiising ute, svinkallt! Blä för kyla, vill ha sommar och sol nu!

Nu ska jag ta och pussa lite på my love :) Puss & Hej / E

   

Heey!

hjärtaSitter just nu och lyssnar på Veronica Maggio :)
Hennes nya album "Vatten & bröd" är riktigt bra, förutom "Dumpa mig" som man har hört så mkt så man har tröttnat på den.
En bra låt på skivan är "Havanna mamma" och en annan är "Nöjd". Hela albumet är rätt slappt, man blir rätt avslappnad av skivan och låtarna.

Jag sov hos Anders i natt :) Tränade sent igår och då tänkte jag att jag kan lika gärna gå hem till honom så jag slipper gå så långt när det är så jeeevla kallt ute! :s Ushc och fy vad kallt det var igår när jag gick till träningen. Var typ -13 º men det kändes som typ 25!!
Var inte lika kallt idag som tur va! :) Typ -7 º.
Jag ska snart hem till min älskling igen, ska kolla på "Hello Africa" hos honom, vi har inte 5:an.. you know..

Imorrn ska jag med Hääääna till Borlänge :D Wheeey! Shoppa lite kanske? ;P Men inte för mkt.. ska ju ha råd att betala det jag har beställt också.. :s 
Frågade Johanna om hon ville parta och hon verkade vara lite sugen :P Jag är megasugen! Vi har ju kvar vin vi måste dricka upp!! Ett skäl! ;P Så nu måste hon med och parta!! Right !?  :D

Det är 6 dagar kvar tills LOST börjar!

Jag ska ta och packa lite nu :) Ha det så bra! pusspuss

Justnulåten

Erik Segerstedt - Knockin' on heavens door
Ååh.. han gör den här låten sååå bra! Enjoy!


Måste

.. ta och äta något innan träningen! Mm..
See ya later/ E

Linne


Fick mitt linne igår :)
Får ta och vänta två - tre veckor tills resten kommer.
Men skorna kommer på fredag hoppas jag! :D Wheey


The Wendell Baker story



Wendell (Luke Wilson) är en drömmare och småfifflare som livnär sig på att sälja falska id-handlingar till illegala mexikanska immigranter tills han en dag åker fast och hamnar i fängelse. Wendell är fortfarande like munter men får sig en tankeställare när flickvännen Doreen (Eva Mendes) lämnar honom. När han till sist släpps ur fängelset får han jobb på ett ålderdomshem styrt av den skurkaktige Neil (Owen Wilson), som skickar gamlingarna till sin morsas farm och lägger beslag på vårdavgifterna. Wendell slår sig ihop med några av pensionärerna för att både blåsa Neil och vinna Doreen tillbaka.

Texten ovan har jag hämtat här

Jag tycker den här filmen var okej. Trodde den skulle vara roligare eftersom alla tre Wilson bröderna har ett finger med i spelet. Och de har ju ett rykte om att vara roliga, om jag säger så. Andrew Wilson har gjort filmen och de andra två bröderna är med i filmen.
Eddie Griffin och Will Farell är med också och de är ju också skitroliga i de filmerna de är med i, men denna var de lite lagom roliga i.
Som sagt så är den bara okej för mig. Men jag rekomenderar den om ni vill ha något att titta på :)

När mörkret faller



När mörkret faller är historien om tre människoöden som kretsar kring respekt, lojalitet och hemligheter till varje pris – och om modet att ta strid för det man tror på.

Två unga systrar hamnar i en mardrömslik och livsfarlig återvändsgränd när de går emot sin familjs vilja. Några dörrvakter attackeras av ett gäng kriminella och rena kriget utbryter. En framgångsrik kvinna, vinnare av Stora Journalistpriset, polisanmäler sin man som misshandlar henne och chockas när hon inser att hon därmed får en ny fiende i deras gemensamma journalistkollegor. Men vad ingen av förövarna har förutsett är den enorma kampvilja som nu väcks hos de som hotats en gång för mycket. Och en strid på liv och död kan börja…
Har hämtat texten här

När jag såg den här filmen så blev jag stundtals så förbannad att jag blev helt röd i ansiktet och varm i kroppen. Usch så arg jag blev! Man sitter hela tiden och undrar om det verkligen är ett bra land man bor i, eftersom det verkar som att det kan gå åt helvete för en om man säger sanningen..
Man bli mycket berörd utav den här filmen!
Jag rekomenderar den starkt!

Regissör

Anders Nilsson

Skådespelare

Lia Boysen
Reuben Sallmander
Per Graffman
Peter Engman
Anja Lundqvist
Oldoz Javidi
Bahar Pars

Gunvald är söt

gunnis gunnis
min sötkatt är söt! Här ligger han i ett fack på databordet, antar att det blir varmt och skönt där eftersom hårddisken står under :)

Panic!

Läste om att det ska kollidera en jättestor asteroid med jorden år 2036 på aftonbladet.se.
Den skulle drabba jorden så hårt så att det är en fara, globalt.
Jag får seriöst panik så fort jag läser sånt där! Tänk.. då lever man ju fortfarande.
Det är samma sak med klimathotet, jag blir fan rädd.
Nu funderar de på att skicka upp en till "Bruce Willis" som kan oskadliggöra hotet och asteroiden.

Men sen när man läser igenom artikeln ordentligt så får man reda på att det är en på 45000 att den ska träffa jorden, då blir man lite lugnare.. ;)

Nu!!

Nu ska jag ta & sova, natti natti!

/ E

Plugga?

Har hittat en utbildning nu som verkar bra! Interaktionsdesignprgrammet i Västerås, är riktigt sugen. Ska prova söka sen när man kan söka. I mitten av mars :) Jag har börjat bli lite sugen på att börja plugga faktiskt, man tycker ju att det verkar trevligt och så när man läser Johannas & Johannas blogg ;)

Vi får se hur jag ska göra med pluggandet...  :)

Beställt skor!

Jag har beställt skor :) Med syrran..
Gjorde det igår från skopunkten.se!

Dessa..

 och

Födelsedagen

Min fina födelsedag började med att mamma och Emelie kom in vad halv 8 med frukost sjöng "Ja, mår hon leva.." :)
Utav dem fick jag, en jättefin skål som man ska ha ljus i, och doft ljus som luktade nektarin! Luktade väldigt gott!
Fick även en båtresa till Åland :) Ska beställa resan på torsdag och åka sen i maj. Ska bli riktigt kul!

drömrulltårtaEfter frukost på sängen sov jag lite till :P till halv 11. Josie ringde mig då och sjäng för mig! Hihi tack min sångfågel! Pratade lite också, miss u babe.. 
Sen så gick jag upp och bakade en drömrulltårta, den blev perfekt :) Mumsig! Mitt i bakandet ringde Hääna och gratulerade mig :) Najsbajs!
Mormor och Annika kom förbi som hastigast och lämnade en tårta :) Mamma har nämligen blivit sjuk så hon kunde inte åka  ut och köpa en själv.
Mormor och Annika med familj skulle komma på lördag. Måste komma ihåg och säga att jag jobbar till 2 den dagen!

Sen kom min älskling :) Fick en jättefin klocka med vitt armband och strass och matchande strassörhängen och -halsband följde med. Fick även fyra fina vinglas :D Tack min älskling!
Anders och jag åkte och handlade lite och då passade jag på att gå in på systemet också :P Lite pirrigt först :P hehe, men det gick bra! Fick dock ingen gratis påse ;)

Morfar och Birgitta kom i går och gratulerade mig :) Fick presentkort på "Mur & kamin kultur", perfekt! Nu kan jag köpa lite mer mateus-tallrikar :D
Daniel och Ida kom hit en sväng nu på kvällen och gratulerade mig :) trevligt, trevligt!

Jobbade idag en sväng, Annsofie hade fått en massa nya varor, och hon behövde hjälp att packa upp!
Ska jobba där nästan hela nästa vecka :) Najsbajs!
Var till arbetsförmedlingen idag också :S blääh, tråkigt!

Lite bilder från dagen, dock inte så många..

 Nyligen varit på systemet

 Sis! Emelie och ÄäändersTårta! Tårta!

Numera 20 åring

party
Gissa vem som blir 20 år idag!? ;)
Hihi, känns superbra!

Uppdatering över hur min födelsedag var, kommer senare ikväll!

Later/ E

Justnulåten


Prinsesstårta & ferre

jag 20 årIgår så kom Daniel hit en sväng innan han började jobba :) Käkade lite tårta och sa att han och Ida skulle återkomma imorrn och gratulera mig!

Farmor och farfar kom hit också, jättekul att de kunde ta sig in hit en sväng! Farmor har haft lite svårt att köra för hon haft ont i benet men det gick igår. De fick i sig lite tårta de också, och kaffe :P
Fick pengar utav dem, har fått pengar utav pappi också, fick även bädd-set. Very najs! :D

Sen när farmor och farfar hade åkt så åkte jag hem till mammsen och började att göra mig i ordning inför kvällens bravader med Johanna :)
Min älskling hämtade vi upp samtidigt som vi åkte till mamma han ville vara med oss och kolla på melodifestivalen. Men han satt mest vid computern :P

Vi satt och förfesta hemma hos mig, jag och Johanna. Vid tjugo över 12 drog vi till Hotääällä..
Anders skjutsade oss  :) Snällis!

Det var en jäättetrevlig kväll gumman! :D Måste göras om snart! ;)

Här kommer lite kort från utgången, blev dock inte så många kort...

Hääääna med sina röööda naglar
Johanna har percis målat sina nalgar läckert röda

Hhaha, mongoouu Johanna leker med kameran
 Mongooouuusar med anknäbb?

woohoo, najsiga gyllene skor  whhheeey
Johannas megaschnygga shoes och en pluggkatalog :P


Jag och plattis
Jag och Plattis

Sötkatten var med också
Gunvald däckade först ;P

Ny morgon, ny dag

... ny dag för party, ain't that right häääääna?!

Jag ska ta och hoppa in i duchen snart, farmor och farfar kommer och gratulerar mig ;D Hihi!

Hörs later! / E

Justnulåten


Ferre

Japp, ferre imorrn då :)
Najsbajs! Jag & Häääna!
Du, jag & Hotälläää ;)

Sitter just nu hemma hos pappa. Har nästan precis sagt hejdå åt älsklingen. Han skulle hem och sova.. :/ Skulle upp tidigt imorrn, han ska på match.. i mora!
De är säkra en serieseger nu och det är ju bra :)

Förresten så kollade jag och Anders på The Departed igår! Den bästa action film jag sett på länge! Mkt bra! Kända ansikten som, Leornado Di caprio, Matt Damon, Mark Wallberg och Jack Nicholson (haha sa fel när vi fikade idag..:P sa Nicholas Jackson HAHA, oups). Bara de namnen gör ju filmen värd att se! Och vilka vändningar det blir i filmen! Det är lite maffiastuk över den hela. Polisen mot maffian liksom..
Rekomenderar den starkt!


The departed, trailern

Nu ska jag nog ta och kolla på tevää ;)

Over and out / E

Shoppat with my love

Har varit i Avesta en sväng nu :)
Köpte en svart tubtopp som är lite längre som jag nog ska ha när vi går ut nästa gång!
En bag in box blev det också ;P Chapel hill, mkt gott, vitt vin!
Sen så köpte ju min älskling en present till mig, men han har lite till att köpa sa han :) Undra vad det är!? ;)

Träffade på Lurkas föräldrar också! Trevligt, trevligt! :)

Såg ett par jääättefina skor som jag blev sugen på till sommarn.
Ett par vita pumps med ganska så hög klack, den var då inte låg iaf! Men jag klarade av att gå i dem iaf.
De kostade bara 299:- så det var ju ett rimligt pris tycker jag. Frågan är bara om de finns kvar i min storlek tills jag har fått lön.. :s

Tänk! Nu är det bara tre dagar kvar till jag blir 20 år! Helt otroligt!

Nu ska jag ta och laga lite mat! Är hungrig som en gnu!
Sen så ska jag ta och packa till pappsen och sen så blir det nog en fika på "Waynes" med Hääääna :D

Hejsvejs! / E

Duschen nästa!

Ska hoppa in i duschen nu! Sen drar vi till Avesta :)

Over and out / E

Good night

Nu ska me and my love sooova :)

Medium!

Allison Dubois - Patricia ArquetteIkväll är det Medium kl 21.00, don't miss that for god sake!! :D Whhhey!
Det är säsongsstart på "Hello Africa" kl 20.00 också!
Sen 22.35 tror jag det var, är det Magnusson på 4:an, haha! Måste ses! Ska ta och dra hem till anders om typ en timme. Har ju inte 5:an så jag fick komma hem till honom och kika ;) Om han fick en puss :P haha..
Jag ska ta och packa om min väska. Vi ska till Avesta en sväng imorrn! Anders ska köpa 20årspresent åt mig :D hihi!
Ha en bra fortsatt kväll! / E

Tävling på aftonbladet

Det är en tävling på aftonbladet.se där man kan skicka in sin outfit, najs tävling tycker jag!
Skicka in outfit nu!
Vinnaren varje vecka får en Nokia N73 samt tre stycken vårplagg från Hunkydory. Najs pris också!

Gårdagen..

.. var jääättemysig!
alla <3 dag

Dagen började med att jag fick geléhjärtan utav mammsen! Tack mami! :D

Senare på kvällen åt My love and I en supergod middag och myste som bara den!
Efter god middag och efterrätt kollade vi på film, "Lady in the water", vi har tidigare funderat på att kolla på den men det har inte blivit av. Den var iaf mkt bra!

Den var vacker och fin på något sätt, den hade ett budskap, mkt bra budskap.
Den var mkt spännande! Man hoppade till lite då & då.. lite tårar kom det också.
Den är en av M. Night Shyamalans filmer. Han har tidigare gjort "Sjätte sinnet" och "Signs", och de filmerna tyckte jag var riiiiktigt bra. Har båda! :) Jag tycker han är en jättebra, han är ju med i alla sina filmer också, vilket jag tycker är lite charmigt! Jag rekomenderar den om ni tycker om hans tidigare verk :)
Samtidigt som vi kollade på film så käkade vi Hedemora-glass :) Mums, så gott! Cheesecake var smaken!


En bra alla hjärtans - dag helt enkelt ;)
Hoppas ni hade en superfin och trevlig alla hjärtans dag ni med! / E

Shopping-food-time

hjärta
Jag och min älsk ska snart gå och handla :)
Vi ska handla mat till ikväll :)

På menyn:

Förrätt: Avokado med gräddfil räkor och svart rom

Huvudrätt: Fläskfilé med vanlig quinoa kokad i grönsaksbuljong med god sallad till och bearnaisesås

Till efterrätt:
Det har vi inte riktigt bestämt än men det lutar åt dalaglass, cheesecake, mums! 



Ska platta luggen nu sen ska jag ringa my love :) Hej så länge! / E

Det är Alla..

.. hjärta- dag idag :)

roseHar fått mumsiga geléhjärtan av mammsen och My love and I ska äta middag tillsammans idag. Mysigt, mysigt! :D

Jag ska inte träna idag heller vaknade med halsont idag igen : / Täppt i näsan är jag också..

Ååh, det känns jättebra att ha rensat ur garderoben! :)
Nu ska jag ta och ge My love lite kärlek och ge honom lite alla hjärta-dag-kyssar!

Hoppas ni får en superduperbra alla hjärta-dag dag ;)

Love / E

Stolt


mkt bättre




mm.. nu är jag riktigt stolt över mig själv! :P
Har städat och gått igenom heeeela garderoben. Blev klar för typ en timme sen och började klockan 7,så det tog sin lilla tid :s



  

Måste erkänna

.. det blev inte såå mkt städning av garderoben igår :s Fyy på mig!
Nu MÅSTE jag göra det nu istället.. Återkommer med resultat ;)

Skopunkten

Jag har funderat på om jag ska höra med mah sis' om hon vill beställa skor med mig :)
Skopunkten har ju så bra att man får 3 betala för 2 :D Whhey!
Har kikat in dessa tre par om inte syrran vill beställa med mig..

  

De första tänkte jag mer nu till våren och gå i till vardags och de andra kanske är mer sommar skor och mer fest :) De tredje paret är jag typ kär i !

Vi får se hur jag gör ;)

Still can't get it

Jag fattar fortfarande inte att jag fyller 20 år nästa vecka!
6 dagar kvar! Vad fort tiden går! 20 liksom, efter det är jag närmare 30 än 10!! Gaah!

Vi kollade på gamla filmer från när jag och min syster var små här i veckan. Haha endel filmer är såå roliga! En film så är jag och min lillasyster ute och badar i en pool. En sån där liten barnpool. Och min syster ramlar och slår sig men hon är så till sig när min mamma filmar så hon bryr sig inte om att hon ramlar och slår sig, hon springer bara runt och skrattar.. såå sööt! Hon kan vara lite mindre söt nu när hon har kommit in i puberteten.. usch & fy vad jobbig hon kan vara :P grinig liten skit! ;)

Jag och mina kompisar lekte jämt med våran kamera när vi var yngre. Vi spelade in ett program som hette "Skratt & Fnatt" haha.. vilka tider det var!

Jag har blivit helt nojig över att jag ska fylla 20. Har kollat på en massa gamla kort och filmer.. och så..

Ska bli skönt att fylla år, skönt att få gå till systemet ;P

Vilka minnen!

Har kollat igenom lite kort..
ooh vad man längtar tillbaka till dessa tider :D :

SÄLEN -
en oförglömlig resa! Så roligt!

sälen-collage1
Sälen-Collage6Sälen-Collage5Sälen-Collage4Sälen-Collage3Sälen-Collage2



STUDENTEN! -
Sån jäkla bra dag! Fint väder, och man var på topphumör! Ååh så kul!

studentenstudentenstudentenstudenten



MIDSOMMAR -
den här midsommaren kommer jag sent att glömma!
Rolig förfest hos Anders H och avslutning i Säterdalen!

Midsommarmidsommarmidsommar

Kul att man har bilder som förevigar dessa upplevelser :)


P.s.

6 dagar kvar ;D

Godmorgon!

Vaknade för typ en timme sen! Skönt att sova.. Man ska ju sova så länge man kan ;) Right!?

Och igår kväll kunde jag inte somna, blev hur pigg som helst efter klockan 12.
Tror att jag somnade 3 :s Fattar inte hur jag kan sova så dåligt när inte Anders är här, det är konstigt..
Vi ligger typ med ryggarna mot varandra när vi ska sova, så det borde inte spela någon roll.. ;P men ändå känns det trygt att ha någon där.. hmm.. mysko, mysko & löjligt, löjligt.. ;)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, har aldrig i hela mitt liv varit så skabbig i håret som  jag är nu! :s Haha! Bluuääh!

See ya later / E

Okeeey

.. nu SKA jag ta och sova.. fastnade lite här framför datorn :)

Skicka till din älskade !

Skicka ett poesivykort till någon du tycker om :)


Film!

Håller på och kollar på film, "the perfect man" :)
Var tvungen att sätta på stopp för att borsta tänderna.. :)
Filmen är  ganska bra tycker jag, lite söt handling på något sätt.
Det finns en låt med i den som jag tycker är megabra! Men har inte hittat den än.. Undra om det kanske står i slutet vad låten heter..?! Ska kolla det sen!
Ska nog ta och sova efter filmen :) Får sova själv inatt :( Anders hade dubbelträning idag så vi tyckte att det skulle bli för sent för att ses, och jag orkade inte gå till honom heller.

Känner mig bättre i halsen nu.. Mkt bättre än i morse, iofs så brukar det vara värre på morgonar än senare under dagen.. Men jag är fortfarande seeeg.
Självklart blev det ingen träning idag heller..
rose

På onsdag är det alla hjärtans dag :D Mysigt! Undra vad jag och My love ska hitta på ;)
Vet inte riiiktigt vad jag ska ge till min älskling heller :) Vi får se vi får se!



Nu ska jag ta och fortsätta kolla på filmen and then i'm going to hit the sheets :)

Natti natti / E

Så!

Nu har jag beställt från H&M :)

En röd bikini, ett par gråa skor, ett par bruna solglasögon och ett grönt linne!
Det gröna linne är inte så enkelt som man tror, ett litet sammets band som man antingen kan knyta fram eller bak, förgyller det :)

  
   

Mums

Ja, det var gott!
Mitt långfinger har svullnat upp, känns som att jag har stukat det.. : /
Kände det redan igår kväll och när jag vaknade imorse så var det svullet.. hm, undra vad jag kan ha gjort..

Igår när mamma skulle laga fiskbullar i hummersås så var det bara en enda fiskbulle i en hel sån där burk.. sen så vara det bara sås.. haha! Konstigt, nå produktionsfel..

Har fortfarande inte rensat ur min garderob! Fy..
Ska nog göra det nu.. japp det ska jag!

Hejsvejs / E


Nu!

pancakes




.. ska jag ta och äta lite pancakes :D
Mums!








Dagens

medagens låt: Nelly Furtado - Say it right
dagens dusch: ingen dusch idag, orka när man är sjuk!
dagens frisyr: Hm, ett spänne som håller upp min flottiga lugg, SKABB!
dagens smink: Nothing!
dagens händelse: Jag orkade städa lite
dagens planer: äta något, försöka orka städa garderoben
dagens vill ha: Choklaaaaad, apelsinkrokant om jag får be!
dagens saknad: sommaren, vill inte ha mera snööö
dagens drog: datorn
dagens tråkigaste: att vara sjuk
dagens finaste: Gunvald är fin :)

dagens måste: bli frisk!
dagens dricka: Vatten och mjölk
dagens köp: Möjligtvis beställa från H&M senare i kväll..
dagens mat: Mat? Frukost :) Macka och mjölk
dagens skratt: När anders fick ont i ryggen och såg ut som en gubbe :s :P
dagens sjuka: jag..
dagens kärlek: Anders ; )
dagens mående: Sjukellisjuk, men annars bra :)
- HEJS!

Sjukling & 20 år om en vecka

Japp, jag är nu officiellt sjuk. Har fortfarande ont i halsen och är allmänt seeg. Den roliga veckan har man också så inget är riktigt på topp just nu..
Det enda som är på topp är min kärlek till My love och att jag har hittat en finfin bikini på H&M :)
Det där jag nämnde tidigare som jag ska beställa kan ni glömma. Har hittat annat, förutom skorna och solglasögonen :)
Åhh vill beställa nu, är rädd för att det ska ta slut.. :s
Mamma, jag och Emelie ska sätta oss och beställa ikväll så det kan väl inte ha hunnit tagit slut till dess..(?)

Helgen som har varit har varit mkt lugn. Inge alkohol alls! :) Skööönt!
Men vill festa nu i helgen :) Liite sugen.. Johanna kommer ju hem också, blir nog inte allt för svårt att övertala henne till att parta lite ;) hihi
Anders och jag kollade på en äcklig film i lördags.. "Pan's Labyrinth" eller "El Laberinto del fauno", en spansk film.. Den var faktiskt bra! Men det var äckliga gubbar med. 1 2 Bluääh! Drama/fantasy/thriller.

Om precis en vecka blir jag 20 år :D Whhheeey!

Justnulåten


Justnulåten: Nelly Furtado - Say it right


Sjuk ?

Ja, min kropp känns heeel mysko..
Känns som att jag är sjuk, har ont i huvudet och ont i halsen..
Sen så har jag sovit skiiiitdåligt i natt, somnade typ halv 3.. halv 5 är det en drunk liten älskling som skickar sms och det vaknar jag av så klart! Sött sms som tur va! :P
Kunde inte somna om på typ en timme och sen vid 8 vaknade jag och hade meeegaont i magen.. så jag var tvungen att gå upp och ta en ipren.
Sen så ringer min älskling kl 11 och väcker mig ;) Najsbajs!

Har legat i sängen tills nu och kollat på film, "Den utvalde".. Den är ganska bra för att vara en svenska deckare och inte "Beck".

Jag tror att jag står över träningen idag.. Inte bra att träna när man har ont i halsen.. nene..

Ska ta och släppa in sötkatten och sen ska jag göra i ordning frukost!

Later / E

Tur..!

..att jag har Betnér som kan muntra upp vilken själ som helst!
Betnér - STHLM live

...

är på lite inte bra humör nu.. så ni vet

Filmtajm!

Japp, nu ska jag kika på "min stora kärlek" :)
Undra när Anders ringer? Saknar my love.

The Ark

The ArkJa, det var The Ark med "The worrying kind" som absolut var de bästa ikväll! Yeah yeah!
Sen så måste jag nog säga att Jimmy Jansson med "Amanda" kommer på andra plats :) De går vidare!

De två som går vidare till en andra chans är, Jessica Andersson med "Kom" och Svante Thuresson & Anne-Lie Rydé med "Första gången".

Mm det är vad jag tror :)

Melodifestivalen!

Ville bara säga att Christian Luuk är sååå klockren med kommentarerna :)
Nu är det The Ark! Hejs!

Clean up!

att göra
Jag hade tänkt att börja storstäda lite på mitt rum nu :) Det behövs ska jag säga!

Ska egentligen börja imorrn men jag har inget bättre för mig ikväll så jag kör igång med rummet redan ikväll :) Kanske kan ta garderoben imorrn istället! Den skulle också behöva rensas!
Tänkte gå igenom vad jag har och inte har isf.


älskling#2



Justja, måste ta och komma ihåg att ge Gunvald
öronmedicin imorgon också!

Lycka till på matchen idag!

älskling#1

My love

Hur ska man göra!?

Igår när vi (jag & Anders) åkte upp till Annika för att sitta barnvakt åkte vi förbi alldeles vid pizzerian "alibaba", det kom ut en gubb-invandrare därifrån med en väska, som jag tyckte att jag kände igen.. Såg sen att det var Anders fotbollsväska!! Och den hade blivit snodd någon gång innan jul i vasahallen. Jag såg att det var hans väska för det stod IFK Hedemora på och det var en femma på och Anders har nummer fem och spelar i.
Jag sa - Anders! Är inte det där din väska!? Och pekade sen på gubben som gick med anders väska.
- Jo det är det fan! Sa anders.
Annika frågade om vi var säkra och vi berättade hur det var med ifk-märket och Anders nummer. Vi följde sen efter den där gubben (som dessutom såg ut som saddam :P). Vi konstaterade tillslut att det var Anders väska. Men nu är det väl så att man inte bara får gå och begära tillbaka väskan, då kan man själv bli polisanmäld.... Eller är jag ute och cyklar?

Alltså nu tänker väl ni säkert, "big deal med en väska"!?
Men jag tycker inte detta handlar om bara en väska det är en principsak!! Inte fan ska de bara få gå och sno vad de vill och sen komma undan med det!?
Men hur ska man göra, ska man polisanmäla det eller? 
Jag tänker då iaf gå fram och fråga den där gubben vart han har fått tag på väskan när jag ser honom nästa gång!! Så det så! 

Tycker att han är rejält dum som går ut och går med en IFK väska. Det är ju bara de som har spelat fotboll som får en sådan väska.. Han var liksom invandrare och 50+ eller nått.. Självklart fattar man att det inte är hans väska!!

Kristallklart

Ooh det är sååå fint väder ute :D
Det är kallt men solen värmer som bara den!
Tog lite kort, men få blev riktigt bra.. den här blev bra tycker jag :)

kristall

och den här

snööö

Ett par ?

j+s

Läste på aftonbladet att det ryktas om att Justin och Scarlett har umgåtts tu man hand på Miami.

De ska ha hållt varann i händerna, dansat och haft allmänt roligt tillsammans. Nu vet man ju inte om man ska tro att det är på väg att bli något mellan de två, eftersom det nyss var Jessica Biel han träffade och verkade ha något på G med.. Men man kan ju hoppas! :)
Jag tycker att på något vis att Scarlett och Justin passar bra ihop, trots att de är olika varann. Mm  :)

Sova?

Japp, nu ska jag ta och sova :) Ska gå och pussa lite på min älskling ! ;)

Sov så gott allihopa! / E

Ikväll!

Ikväll ska jag ta och sitta barnvakt åt mina två kusiner, Tobias och Andreas :) Anders ska vara med också så jag slipper vara själv :)

Nu ska jag ta och käka lite middag snart!
Hoppas ni får en bra fortsatt fredag och helg!
/ E

Beställa eller inte beställa ?

.. ja, det är frågan.. :)
Men ska nog beställa detta när jag har fått lön :D hih.




Det här har jag redan beställt från H&M :)



Undra vad jag ska käka till lunch ? hm..

ooh noo!

Jag missade Peter Magnusson idag! :( Skit också!
Nu ska jag ta en chokladboll och sedan sova! Poop

Gratis! :)

Gratis SMS

Just nu..

Just-nu-låten: Andrea - Time to pray


Happy feet

Happy feetså, nu har jag kikat klart på filmen..
Nog kom det lite tårar allt, men jag har ju blivit såå känslig när det gäller filmer på sista tiden. Gråter för minsta lilla :P

Jag tyckte den var bra den här filmen. Hade ju liksom ett budskap och det tycker jag är ett plus i en film!
Gillade också att det var med låtar som man kände igen :) hihi!

Men jag läste en recension där skribenten sa att det aldrig blev riktigt spännande eller fart i filmen.. Jag håller delvis med faktiskt.. Men jag tycker att den var värd att se, absolut!

Filmen handlar om Mumble som är en pingvin som inte kan sjunga. Det är väldigt viktigt om man är en pingvin för det är så man möter sin livs partner. Men istället för att sjunga så kan Mumble steppa som vilken expert som helst! Och han är sååå söt som liten. Men detta om att han inte kan sjunga gör livet svårt för honom.. Han passar inte in liksom. Man tycker så synd om honom! Och han tycker ju sååå mkt om Gloria som är en pingvin som är hur duktig som helst på att sjunga istället.
Man skulle kunna säga att filmen handlar om hur Mumble tillslut hittar sin plats bland pingvinerna, trots att han inte behöver vara duktig på att sjunga :)

Röster man känner igen: Robin Williams, Hugh Jackman, Elijah Wood, Nicole Kidman, Brittany Murphy, Hugo Weaving

To be continued..

medium var lika bra som vanligt! :D

Gunvald är en knäppkatt idag! Han springer runt och är hur lekfullsom helst! haha, knäppis ;)
Jag ska ta och fortsätta kolla på Happy feet nu! Skriver lite sen om vad jag tyckte om den!

Puss så länge! / E

Medium

Nu är det medium som gäller! :D

Förresten!

Glömde en låt till listan :)

Timo Räisänen - Let's kill ourselves a son - Mkt bra :)

Ska kolla på Happy feet nu ;)

11..

..dagar kvar till 20 årsdagen ;D Wheeey!

Har jobbat idag :)

Ska ta och käka något nu..
Får ta och gratulera till Nicholina som har fått körkort idag :D Grattis gumman!

Later / E

Tvätta!

Justja jag ska ta och tvätta.. hade nästan glömt bort det.. skit också! ;)

Låtar..

Hade tänkt lägga upp lite låttips!

Har upptäckt lite nya låtar, men de äldre, bra låtarna hänger också med :)

Andrea - Time to pray - Blir glad av denna låt!
Justin Timberlake - Losing my way - Alltid lika bra!!
9ine - Please don't go - Hittade den på datorn :) Mkt bra!
Carnival - Not over yet - I'm diggin' it!
Cascada - Truly madly deply - Mee liiike!
Clubhouse - Speed of sound - Har också hängt med ett tag, bra cover på coldplays låt!
Eric Prydz Vs. Floyd - Proper education - Skönt sväng
Ian Van dahl - Just a girl - Lite av en partylåt
Michael Gray - Borderline - Härlig
Milky - Be my world - Har hängt med länge, trots detta.. bra idag
Pakito - Moving on Stereo - För de som ska ha en bra partylåt
Pink - U + Ur hand (Bimbo jones radio edit)  - Bra remix!
Royal Gigolos - Tell it to my heart - Bra remix på orginalet!
September - Cry for you - Mkt bra!
Yves Larock - Zookey (lift your leg up) - Haha jag och josie på nyår tänker jag på :P
Plain White T's - Hey there Delilah - Har nääästan lyssnat sönder denna lugna låt, men den är bra!
Hellogoodbye - Here in your arms - Mkt bra.. håller i än! ;)
Blink 182 - Miss u - Denna här har varit med lääänge, men jag gillar den.. lugn
Slinkee minx - Summer rain - Åååh SÄLEN :D Inte samma verision som vi hade, men! Vilka minnen!
Goo goo dolls - Name - Såå fin!
Fergie - Fergalicious - Den är fergalicious ;) mkt bra
Enrique Iglesias - Escape - Mmm den är också fin!
Dixie chicks - Traveling soldier - Sååå fin! Sorglig text.. :s
Lacuna - Celebrate the summer - Också minnen från sälen!! :)
The corrs - Runaway - Har ju hängt med sååå länge, men den är fin :)
Fedde le grand - Just trippin' - Mkt bra partylåt :)
Muse - Starlight - Muse är bra överhuvudtaget!
Sean Paul - Give it up to me - Party/danslåt! Bra!
Simple plan - Crazy - Härlig låt!
Mandy moore - Only hope - Sorglig men bra låt, tänker på filmen (a walk to remember)
The pussycat dolls - I don't need a man - Bra text ;) hehe visar att kvinnan är självständig! Bra sound!
Eskobar - Someone new - Bra låt som hängt med länge!
Beyoncé - Irreplaceble - Bra låt! :)
Sunrise avenue - Fairytale gone bad - Mkt bra! Liiite uttjatad kanske.. :)
Coldplay - Fix you - Åhh så fin! Mee liike!
Flipsyde - Trumpets (radio mix) - Blir glad av denna med! :D

Blev några låtar ;P Har nog fler jag tycker om men nu fick det bli dessa. Det är mest partylåtar tror jag ;)


Från i sommras =)Jag har en massa låtar från Lars Winnerbäck också som jag tycker mkt om men orkade inte skriva upp den. En utav dem är iaf "kom änglar" :)

Medan jag satt och lyssnade på låtar nu så kom jag in på värsta sommarlåtarna!
Typ gyllenetider och lars winnerbäck.. Åååh vad jag längtar till sommaren!!
Tänk att få bada och sola, äta glass m.m. :D Ååååh!

Vill ha sommar nu!


See ya later / E

Våran gård i sommras

Godmorgon

Nu har jag vaknat, sov inte så långe som jag trodde att jag skulle göra.. :)
Nu ska jag hämta lite frulle!

Later! / E

Sådant jag har tecknat..

.. endel är jag lite mindre nöjd med.. men kommentera gärna ;D
Personligen tycker jag mest om den som är längst ned till vänster.
Jag mådde bra när jag gjorde den och jag tycker att det syns!

   
  
  

Nu ska jag sova :)

Pictures

Kommentera gärna! :)

1. 2. 3.
4.
5. 6.
7.
8. 9. 10.

Noo..

.. inte sova än ; )


Persson and Bond

Idag har jag jobbat.. Gick så bra så. Jobbade bara några timmar idag så det var inte så anträngande :P

Gick hem med Anders igår kväll efter en (skönt) jobbig träning. Vi körde styrka igår och mina armar är inte så uppumpade som de har varit ;) Haha, ne men armar har aldrig varit min starka sida så jag har haft världens träningsvärk idag i armarna och det kommer nog inte bli bättre imorrn :s Skönt att vi har vanlig fotbollsträning imorrn.

På torsdag så ska vi ut och springa, precis som förra torsdagen, men då kunde jag ju inte vara med på grund av att jag jobbar och det gör jag tyvärr nu på torsdag också..
My love har provat på nå bra recovery-grejs som han köpt på "sportkompaniet" och jag funderar på att prova det jag med.. Han sa att det var bra, så det skadar ju inte att prova.. var inte så dyrt heller :)



Avokado, mums!Innan jag skulle iväg och jobba så lagade jag och My love korvstroganoff med fullkornsris och avokado.. det var mums! Skulle bara kunna klara mig på enbart avokado! MUMSFILLEBABBA!
Sen så kom sjuka lilla lillsyrran, Emelie, förbi och åt hos oss också :)

På jobbet var jag mkt ute på lagret och hjälpte Annsofie med att städa undan lite där :)
Och medan jag jobbade så fick jag reda på av att lyssna på radion att Anja Persson hade vunnit guld i super-G. Kul för henne.. det har ju inte gått så bra för henne den senaste tiden så det var riktigt kul att hon vann idag :)



Sen så gick jag hem till Anders igen för att hämta mina grejjer, hade egentligen planerat att gå hem men jag stannade kvar hos min älskling för att städa lite hos honom. Han var hos Pontus då. Men sen när han kom hem så blev han megaglad :D hihi!

Nu har jag precis kollat klart på nya James Bond - filmen.. Har sett den förut. Men jag tyckte den är värd att se igen :) mm..

Ska kanske ta och sova nu ?

p.s. 13/12 dagar kvar till min 20 årsdag :D wheey!

Natti natti / E

Träningsdax

fotbollMm, nu ska jag snart iväg på träning! :) Sköönt..
Vi kör mac-övningar (tror att det stavas så). Vi arbetar med en pinne mkt. Handlar mkt om uppbyggnad av musklerna också. Så vi lirar ingen fotboll idag. Det är bara träning med pinnen som gäller!
Ska jobba imorrn igen så jag sover hos Anders inatt :) Han har träning samtidigt som mig så vi tar sällskap hem sen också.. Tur det, så man slipper gå hem själv genom denna stad.. :s

Ha en bra fortsatt vecka! / E

Captain Hook

Jag, Anders, Mamma och Emelie låg alla nyss och kollade på filmen "Hook" :) Den är så bra tycker jag!
Lite julfilm över den.. Peter Pan..

Både mamma och Emelie är sjuka så det är därför vi alla var hemma :)
Jag är ju arbetslös :( Men ska jobba imorrn hos syrran lite tur att man har en liten inkomst iaf :)

Vi har ju aftonbladet som startsida och jag hittade "bebis toppen" där. En massa föräldrar har skickat in filmer på deras små guldklimpar :) Haha.. ojoj vad jag skrattar när jag ser såna där filmer, älskar barn!
Den här tror jag att jag skrattade mest åt :D HAHA!
Så härliga ungar!


Sen när jag var på skratt humör så gick jag in och kollade på tjuvlyssnat.se. Och jag tyckte de här var så klockrena!


GubbePojke ~4: Pappaaa, är Zlatan snäll?
Pappa ~35 (märkbart trött): Ja...
Pojke : Det säger inte Viktor på dagis.
Pappa: Men Viktor är ju lite korkad.
Pojke: Jo...


En ovanligt långhårig pojke ~8 ser lite obekväm ut då han blir ordentligt granskad av två killar ~20 i herrarnas omklädningsrum.
Pojken: Jag är faktiskt kille. Bara så att ni vet!
Pinsam tystnad.

Hehe..

Ska ta och ringa min poopie sen en sväng och höra hur läget är.. :) Hoppas det är bra!

Nu ska Emelie ha datorn! See ya later! / E

Bakisdag

Jaa, idag har jag varit bakis  ;)
Men det var gårdagen värd!
Det var riktigt kul ! Tack tjejer för en trevlig kväll!

Jag har typ bara slappat idag.. kollat på film.. och kollat på film.. :) Ätit lite har jag också gjort!
Har haft ont i huvudet hela eftermiddagen också.. jag tror inte att det är bakishuvudvärk.. känns inte som det.. Vore ju inte så konstigt om jag nu skulle bli sjuk eftersom Emelie har varit sjuk hela veckan!

Och lilla Nicholina som fyller 20 år idag ligger i feber, stackarn! Var förbi med en liten födelsedagspresent till henne och hon låg utslagen i soffan. Hon klarade då av att öppna paketet iaf!
Tur att hon gick hem tidigt igår!
Jag gick också hem ganska tidigt... var så tråkigt på Hotällä.. lite med folk, dötrist! Men hemma hos Nea var det trevligt tycker jag! :) Haha har en film från igår när Nea lär de andra att dansa :P hehe.. men den lägger jag inte ut här! ;P

Här kommer lite bilder från igår!

    
   
  

Nu ska jag..


party

... göra mig i ordning för party  :)

Har redan duschat, eller snararare badat ;) Sååå skönt!
Nu ska jag sätta på mig make up:en ;P Och göra i ordning mig i håret, hmm vilka kläder ska jag ha på mig :s hmm.. vi får se..

Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag och helg! / your E


Har du ingenting för dig ?

hjärta♥ Tryck upp små marshmallows i näsan och försök sedan snyta ut dem.
♥ Använd ditt Master Card för att betala din VISA-räkning.
♥ Poppa popcorn utan att använda lock.
♥ När någon säger "Ha en bra dag" meddela torrt att du har andra planer.
♥ Ta reda på hur en groda i en mixer verkligen ser ut.
♥ Gör en lista på saker som du redan har gjort.
♥ Dansa naken framför dina husdjur.
♥ Gå och handla kläder. Köp allt du ser. Svettas i dem. Lämna tillbaka dem nästa dag.
♥ Starta ett hemskt skvaller och se om du känner igen det då det kommer tillbaka.
♥ Skicka en räkning till din doktor för tiden du tillbringade i hans väntrum.
♥ Plocka till dig en ask kondomer. Vänta i kön vid kassan och fråga var provrummen är
♥ Använd telefonkatalogen till adressbok. Stryk helt enkelt alla personer i katalogen som du inte känner.

Haha oj vad jag skrattade när jag läste denna :P Hittade den hos FancyFace!

Mer kvinnlig än manlig

Min kvinnliga sida:
[ ]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 18 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 10 poäng.

Parteeey

Party - HotälläIkväll är det utgång som gäller, ska bli rikttigt kul! :)

Hittade den här bilden hos Johanna E på mig och Häääna på Hotällää ;P HAHA, icke påverkade

Idag så har jag och Anders varit på stan en sväng.. Handlade lite att dricka tills ikväll :)
Vi var förbi hos Annsofie också, jag ska jobba tisdag och torsdag vad jag vet.. najs!
Sen så följde jag med hon om hem en sväng, var tvungen att hämta mina skor och mobilladdare. Mamma kom förbi och hämtade upp mig för hon skulle till Ludvika. Så jag fick skjuts hem!

Pappa håller på och sätta upp en ny rullgardin åt mig :) Min andra är så dålig. Ljuset lyser in ändå. Som till exempel i morse så vaknade jag av att solen sken i ögonen som bara den :s
På tal om sol så är det jättefint väder ute! Typ 2 + och solen skiner!! Och man hör fåglarna kvittra!
Det blåser lite dock.. och det är väääldigt halt.. Jag vet vem som kommer halka runt ikväll!! :P HAHA!

Ska nog hoppa in i duschen nu.. :) Håret blev bra iaf som tur va! :D
Ha det najs!

Hejsan hoppsan

Nu är jag hos pappsen :)
Anders har kommit hit också! :D Hihi!

Imorrn blir det fest :) Najs! SKa bli riktigt kul!
Najcholajna fyller ju 20 år så vi måste ut och fira!! :D Usch vad åren går fort ! :P

Håller just nu på och färgar håret :) Mörk, mörk brunt.. nästan svart! :) Det är samma färg jag haft tidigare så det blir nog bra, blev ju nöjd sist!

Nu ska jag ta och kolla lite på TV medan jag väntar på att färgen ska sätta sig!

Ciao!

Wheey

Ska ta och åka till pappsen nu!

See ya later! /E

Lars-Knäpp

Helt plötsligt fick jag lust att lyssna på min sommaren-2002-favorit Larssa ;D
Winnerbäck är skön att lyssna på, mkt bra örongodis. Tyvärr aldrig besökt honom live :( Har antingen inte haft råd eller varit på annat galej.. synd.. Han kanske håller till någonstans i sommar ? Någon som vet ?
Min favoritlåt är nog Elegi tätt följd av Kom änglar :) Oohh sommaren2007 vart är du !? Vill ha dig här nu!

I sommar skulle jag vilja åka utomlands med min älskling.. men ekonomin kanske inte tillåter ? fick ju pengar i julklapp.. ett alternativ till ekonomin ? Njaa.. jag vet inte.. vi får se.. ska snacka lite med mammsen och höra vad hon tycker. Ska spara lite isf också! Ska höra med My love också och höra om han vill först och främst! Det skulle vara mysigt!

Nu ska jag ta och städa !?
Packa ska jag göra iaf, ska ju till papi :D

Men jag hinner nog skriva här en gång till innan jag drar dit ;)


Godmorgon

Ännu en fredag :)
Undra vad som ska hittas på idag då ?
Har för mig att jag har skrivit ned en massa i min kalender :P Men kommer inte ihåg riktigt vad jag ska göra idag. Ska nog iaf till pappsen, beror på om sjuka lilla Emelie ska dit också.


 
kev och britJag läste på aftonbladet och jag tycker att denna tjej bara blir värre och värre. Hon är inte bara skabbig, nu vill hon har tillbaka skitstöveln Kevin nu också! Ujuj.. Hon bara sjunker och sjunker... (HOPPAS JOSIE ÄR NÖJD NU) ;)

- Britney har bönat och bett för att han ska komma tillbaka. Hon sa ”Jag älskar dig. Jag vill ha dig. Jag är ledsen”, berättar en källa i National Enquirer.
  



För att Federline ska dra tillbaka skilsmässan erbjuder Britney, 25, honom en rad fördelar:
Får gratis hyra
För att Federline ska dra tillbaka skilsmässan erbjuder Britney honom en rad fördelar:
 - Hon betalar hans räkningar och hyra på 50 000 kronor för ungkarlslyan.
 - Hon slutar festa och söker hjälp för alkoholmissbruket.
 - Hon går med på fasta besökstider för hans två barn med Jackson.
 - Tar ekonomiskt ansvar för hans mammas pensionering.
 - Spelar in en video till hennes och Federlines duett.
  
Federline uppges överväga erbjudandet.
  – Men han vill ha pengar. Han vill bli ekonomiskt oberoende och han vill att hans två barn med Jackson — Kori och Kaleb också ska tas om hand, säger uppgiftslämnaren.
  Frågan är om Britney går med på det.

Nee.. Brittan ligger långt ner på topplistan nu.. :s


Nu ska jag ta och käka lite frulle ;)
Bild från www.aftonbladet.se
PUSS PUSS / E

Okey

, okey... jag var uppe lite längre än vad jag hade anat..
Känner mig low.

Ska sova nu!

Puss & Godnatt

Arnold -Vargen

Jag var ju tvungen att adoptera när jag såg att
Johanna hade adopterat en gris(inte förvånad) :P Hehe..
För mig fick det bli en varg, en orange dessutom, passade
bäst här på min blogg tycker jag! Tryck på bilden så gör den
olika saker, bl.a. om man trycker på månen :) Och om du
trycker på "more" i den gråa rutan så kan du mata honom med en köttbit, hihi


adopt your own virtual pet!


Trött


Li-Lo
japp, det är vad jag är!
Ska nog snart sova.. bara vara uppe liiiite till ;) hihi!
Sover ju ändå inte nå bra när inte Anders är här...

Medium var spännande och bra som vanligt!! :D Wiieehoo!

Och imorrn måååste jag komma ihåg att kolla på "Hjälp!". Med bl.a. Robert Gustavsson, bara att han är med gör det ju värt att kolla på :)

Sen så skulle jag bara vilja säga att Lindsay Lohan är sååå schnygg.. Vill ha hennes hår! Inte för att det inte är äkta.. ;P Hon är iaf hur som helst gorgeous! 

Natti natti ;

bild: www.aftonbladet.se

Work, work, work!

Japp! Idag har jag jobbat igen!
Var själv idag igen! Kändes jättebra, som vanligt! Hihi!
My love följde med mig dit när jag öppnade och han var med när jag stängde också så jag slapp göra det helt själv :)

Skulle egentligen ha tränat idag men det blev inte av på grund av att jag jobbade :s Får göra lite själv här hemma.. kanske.. ; ) Om jag orkar.. har sån jeeekla träningsvärk, fortfarande! Sen i måndags liksom.. ujuj.. På söndag är det träning igen! :)

Om ca en timme så börjar "Medium"!!! Don't miss that, for god sake!
Oooh jag längtar till LOST börjar igen! Typ världens bästa serie! Doooh! Det börjar nu i februari så det är bara att hålla utkik över när det börjar på tv!!
Gör testet! Vem i LOST är du?!

Lost 
Den bästa serien  








Imorrn ska vi till pappsen :) Blir väl att käka pizza på kvällen som vanligt, om nu inte jag och Anders ska ta och äta middag tillsammans. Men jag tycker att vi kan ta det senare när vi har lite bättre ekonomi ( ! )

Nu ska jag ta och packa lite kanske ? Eller städa rummet ? Hmm.. Vi får se, vi får se..






Puss Puss / your E