e m m a ; vardag, fest, inredning

HAHA!

Alltså jag lär ha varit helt knäpp inatt! haha, gud vad jag skrattade åt mig själv när jag vaknade :P

På tal om att jag behöver en lamp-jäkel (se tidigare inlägg)....

Jag upptäcker att lampskärmen från min fönsterlampa ligger på golvet och själva glödlampan har jag lagt så tjusigt på stolen jag har bredvid sängen.. Och jag får då tillbaka lite minne och "kommer nästan ihåg" att jag har varit uppe i natt och skruvat och grejjat med lampan! Haha. herregud. Vadå desperat efter en lampa... :P Drömde väl någon mardröm om att jag inte skulle hitta nån, så jag flööög på den närmsta lampan :P

Wierdooo!

Jahapp, då var den lediga dagen här! Dags att käka frulle kanske? ;)

image965

Ledig dag imorrn!

Åh, ledighet är det bästa som finns, speciellt när man har en massa saker att uträtta, som att till exempel sova länge, hihi ;) Blir en vända på stan imorrn också, ska kika efter en lamp-jäkel. Har letat ett bra tag men hittar inte nån som passar bra. Annars blir det nog rätt lugnt imorrn. Ska handla lite på ICA också.. :) Och då gåre vilt till :P Haha, nee..

Har ändrat designen igen, men tröttnar ju så fort så.. Får se hur länge den här stannar ;)

Ska snart sova, ska kika lite till på nelly.se bara :)
Sov så gott ni som inte sover än!

Nattinatti!

image965




H&M

image970

H&M har rea på reapriset :) Najs!
För detta ovan, 350 kr...

Ojoj!

Imorse när jag vaknade kom det nästan som en chock över mig! Det hade snöat! Och inte lite heller... och det snöar fortfarande.

Ska strax iväg till jobbet. Tänkte att jag skulle gå tidigt för de skulle hit och kika på lägenheten idag, typ ngn sort av besiktning av stammarna. Så jag skulle gå tidigare för att slippa vara ivägen men de var här nyss och det gick så fort så. Var lite nervös igår, sprang runt och städade en massa :P haha!

Idag så jobbar jag som sagt och efter jobbet ska jag till Emma för att hämta min tandkräm från Forever living products. 88 kr för en tandkräm! :s Gah! Men det är värt det! Har haft den förut och jag tyckte den var bra, mina tänder blev snäppet vitare och sen så har jag jämt tandsten när jag är hos tandläkaren och den här tandkrämen ska få bort det. Och eftersom jag ska till tandläkaren den 11:e så tänkte jag att det vore bra att prova tandkrämen nu och se om den har fått bort tandstenen.

Nej nu måste jag gå till jobbet så jag kommer fram i tid, ska ju trava mig fram i snön också.. :)

Ha en bra dag! Puss!

Fynd-shopping

Åh, har nästan precis vaknat upp från en eftermiddags-nap ;) Var skönt! Var ju uppe tidigt i morse för att dra iväg och shoppa. Så det blev en lite lur :P älsklingen somnade han med tillslut.

Ja idag var vi ju till Kupolen och fyndade lite, eller jag fyndade lite :)
Hittade mkt på rea! En kjol, för 49 kr, två tees för 50 kr st. En tubtopp för 60 kr. Två par skor för 100 kr st.
Sen så köpte jag ett fjärilshalsband på gina för 69kr som jag föll för och sedan lite hygienartiklar.. Blev en billig shoppingtur trots allt! :)




Älsklingen åker ju hem imorrn så ikväll blir det hans favvorätt, tacos ;) mums! Vi äter det typ jämt när han är hemma! Men det är ju så jäkla gott!
Och jag har ju blivit så förtjust i guacamole så jag skulle kunna äta det varje dag! ;P
Och imorrn är det även jobb som gäller! Skönt, så man har något att göra när älsklingen är borta, tiden går ju så mkt snabbare då... och han blir borta i nästan en månad nu.. :s

Ne, nu ska vi ta och gå och hyra en film!

image965





Festsugen!

Jajjamen det är vad jag är! :) Blev ju inge party den här helgen pga att älsklingen kom hem och jag vill ju umgås med honom så mkt som det går när han är hemma ;) Men nu vill jag verkligen parta loss med vännerna! Var ett tag sen.. :/

Är ledig imorrn så det blir en tripp till Kupolen för att fynda lite ;) och älsklingen ska reparera klockan han fick av mig i julklapp..

Men nu ska jag ta dra med mig älskot till sängen och kolla på film!

Nattinatti!
image965








Datanördar

Ja, datanördar som vi är, så sitter både jag och älsklingen med en varsin dator och grejjar, tror att älklingen sitter och spelar fotboll :) Kanske ska köra igång och spela lite the sims 2 jag då ;) hehe!

Ikväll så ska äta kycklingfilé och hemgjord klyftpotatis :) Sen ska vi nog gotta oss med en godispåse framför en film :)

Det var superskönt att ta en promenix i det fina vädret idag, sååå skönt! Det blåste dock lite mkt..
Men vad skönt att andas riktigt frisk luft och samtidigt känna att man blir så där rosig om kinderna :)

Nu ska jag nog köra igång the sims 2 arbetsliv ;P
Ha en fortsatt trevlig dag :)

Puss!
image965


Söndag

Söndag = slapp-dag!

Idag ska älsklingen och jag bara slappa och slöa här hemma :)
Eller slappa och slappa, vi ska städa lite här hemma!

Blir nog en långpromenad sen också i det fina vädret :D

Men just nu kollar vi på film, "King Kong" :)

Nu ska jag fortsätta hålla min älskling sällskap fram för filmen!
Puss!

Mysigt!

Bion var bra!
Men jag tycker ändå att ettan var något bättre :)

Nu ska älsklingen och jag kika på "Gone Baby Gone", har sett den tidigare men älskot ville se den :)
Vi såg även I am legend igår också, grät som bara den igen på precis samma ställe i filmen som sist. Hade till och med hämtat en massa papper så jag kunde torka tårarna ;P

Ah nu är det mys som gäller!
Här är iaf väskan och vårjackan jag köpte idag :)


Bio!

image960Ikväll ska älsklingen och jag på bio :) National Treasure 2. Myspys!

Har under dagen varit till Avesta en sväng och shoppat lite! Köpte mig en vårjacka, en väska, en långärmad tee, strumpbyxor och honung & gammaldags choklad-kola hos Cath :) Funderar på att köpa en tavla hos henne, 400 spänn. Skulle passa mycket bra övanför min säng ;) Ljus och fin, med en orkidé på!
Jag ångrar mig att jag inte köpte en klänning jag kikade på, en grön.. :) Men vi hinner dit igen innan älskot åker hem :)

Nu ska vi ta och käka ngt lätt innan vi ska dra iväg till bion :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

PUSS!


Beauty Sleep

Ja jag sover väldigt mkt numera känner jag. Undra om det är på grund av det trista vädret. Det är ju mörkt så man känner att man lika gärna kan sova hela dagen.. :s
Men igår blev det genst lite ljusare ute när snön kom :) Men jag vill hellre ha sol som lyser upp vardagen än snö :s

Idag kommer min älskling hem! :D Ska höra med honom om han har lust att gå på bio ikväll:) om det går någon bra det vill säga.. Så skönt att ha honom hemma, så man har någon att pussa på ;)

Ska snart till jobbet, börjar 13. Sen ska jag/vi nog inte göra så mkt.
Men är ledig både imorrn och på måndag så det blir en långhelg för mig och älsklingen, skönt! :)
Blir kanske en tripp till Ikea och till kupolen om vädret tillåter..

Är lite sugen på att köpa färg så jag kan göra mer slingor. Är ju ute efter att bli ljusare i håret men absolut inte blond. Känns som att det skulle vara skönt att vara lite ljusare i håret till sommaren. Förra sommaren var jag ju black-head :P
Får se hur jag gör. Men kanske skulle behöva hjälp med att lägga idem då.. hm.. kanske väntar tills min personliga hairdresser kommer hem ;) Häääna :P hehe, hon gjorde det ju så bra sist så :)

Näe nu måste jag göra mig i ordning och proppa i mig en apelsin!
Puss!

Mums!

Har precis käkat lax och quinoa :) Så jävla gott! Mums!

Och snart så kommer lillsyrran hit och håller mig lite sällskap :) Vi ska mumsa i oss guacamole och nachos! Blir nog att kolla på en film eller nått, går ju iofs Americas funniest homevideos nu :P Haha guuud vad jag kan skratta till det! Speciellt när det gäller barn och djur :) Som när barn sitter och halvsover när de äter, såå söt och jag kan skratta tills jag gråter :P hehe, härligt!

Nu ska jag göra i ordning guacamolen!

Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss!

Torsdag

För en månad sen firade man jul! Shit var fort det går!

Är ledig idag och ska bara ta det lugnt, sov till 12 idag såå himla skönt! Gick ju och la mig relativt sent igår också. Sov väl tio timmar iaf :)

När jag var hemma hos mamma tidigare i veckan så la jag över en massa bilder från min gamla datorn till denna. Tycker det är så himla kul att kika på kort och minnas tillbaka :)

Här är några få kort av dem jag hittade :) :

1. 2. 3.

4. 5. 6.

1. Jag och Johanna i somras
2. Jag i somras, en så himla härlig dag! Ute med båten i ludvika!
3. Haha, jag på hotellet, har inget minne av det kortet men den kvällen var helskoj!
4. Jag och älskling på vår brygga i somras
5. Hihi, jag och min favvo-poopie, daldansen 07
6. Omg! Blev helt paff när jag hittade det här kortet. Lurkas och jag, vi är typ 14-15 år :P

Onsdag

Jobbade 13-18 idag! Slappt!

Och dagen gick fort också!

Vi hade fått en massa vår-grejjer från Madam Stoltz, ååh så fina grejjer!

Jag märker nu när man har flyttat till egen lägenhet att man vill bara ha och ha och ha mer och mer grejjer :P farligt, farligt! Lönen går åt till inredning, det lät ju bra.. :s Synd bara att man måste äta ibland så man måste lägga ut pengar på det också ;P hehe..


Åh jag är såå festsugen! Älsklingen är ute och röjjer idag han. Vill också.. :) Får vänta till helgen. Om det nu blir nå partaj då.. :) får se då!


Fick ju grejjer från ellos igår, en klänning som syrran fick, var inte nöjd med färgen.. en bh som dög (50 spänn), en jacka som var förjävlig (skickar tillbaka den imorrn) och bikinin. Sen så väntar jag på en svart klänning också som kommer i april. Men det är en sommarklänning så det gör ingenting att den kommer senare :)


Här är bikinin iaf:

bikini



Oh nu ska jag ta och kika på "van helsing"! Går på sexan! Skitbra film! :)
Och imorrn är jag ledig igen :D


LiLo

Känns som att det är ett meddelande till oss här ute... :)


Godmorgon!

image950
åh jag längtar till sommaren nu! En bild från i somras...

Jag kan inte riktigt förstå att Heath Ledger är död. Han var ju en såå duktig skådespelare! "Älskar 10 orsaker att hata dig" :) Jag läste i artikeln på aftonbladet att han aldrig riktigt gillat det här med kändisskap. Och de hade, enligt en viss källa, hittat massa tabletter utspridda på golvet i lägenheten.. Väldigt tragiskt är det iaf!

Ja idag så börjar jag kl 13 och gick upp i tid idag för att ta det lugnt. Jag är en sån person som hellre går upp i tid och kan ta det lugnt än sover lite extra för att sedan få hålla på och stressa :s

Ska ta och kika på en film nu medan jag gör mig i ordning ;)

Puss!

Heath Ledger

Heath Ledger har alltså hittats död i en lägenhet i New York. Usch så hemskt! Läs mer här..
image949

Dusch + film

En dusch, och sen filmtittning :) Ska kika på blades of glory och om jag orkar ska jag kika på National tresure 2 :)

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag tänker köpa mig högtalare till datorn.
Min lilla syster har de här (se bild nedan) och jag har lånat dem på mina tidigare fester och jag tycker de ger jättebra ljud för att vara så små och basen är jättebra. Ska fundera lite till.. fyller ju snart år också så det blir kanske ngt att önska sig i present? ;)
image948

Nattinatti

Blogg + Betty

Jag har verkligen fastnat för Ugly Betty :)
Men snart är det slut och då hamnar Gynning i rutan!
Hoppas det är ett bra avsnitt!

Grejjerna från ellos blev jag iaf nöjd med :) Kanske lägger upp nån bild sen..
Imorrn börjar jag klockan 13, härligt härligt! Ska försöka sova ut!
Ska nog duscha efter Gynning.. så jag slipper imorrn.

Är så himla sugen på att köpa högtalare till datorn. Så man kan poppa lite när man har party ;) ska kika lite här i stan vad de kostar..

Handboll är det på tv nu också! Sverige - Ungern, Sverige ligger för tillfäller under med 2 mål.. men de kommer nog i kapp ;P

NU: Gynning!


Ha en fortsätt trevlig kväll! Puss

Dalahäst

image947


De här dalahästarna var väl söta, från modemecka
Jag skulle nog vilja ha en svart :)

TV!

Jajjamen, ikväll är det tv-tittning från kl 19.00.

  • Dubbel-avsnitt av Cops 19.00
  • Ugly Betty kl 20.00
  • I huvudet på Gynning kl.21.00
  • På spaning med Bridget Jones kl 21.00, krockar med Gynning så det blir väl att zappa lite mellan reklamerna ;) Men Gynning slutar kl 22 och Bridget kl 23.
Om ni inte har en aning vad ni ska kika på ikväll så finns det en bra sida jag brukar kika på , klicka här!

Design!

Ne nu ska jag göra om min design igen, tycker den blev så tråkig.
Får se vart vi hamnar ngnstans ;P

Gjorde om Josies idag ;) Hon ville ha färgglatt! Vad tycks?

Ledig!

Ja idag är jag ledig :D wiiee!
Har sovit hemma hos mamma inatt. Ligger fortfarande kvar i sängen ;P

Igår såg jag filmen "I am legend". Skitbra film tycker jag! Innehöll allt som jag vill att en bra film ska innehålla. Det var som jag läste i en recension, en liten blandning mellan "Cast away" och "28 dagar senare". Och jag tycker om dem sen tidigare också.
Will Smith gör ju hela filmen! Han är en riktigt duktig skådespelare!
Det som var lite negativt med filmen var att den var så kort. Och jag skulle gärna ha sett mer hur New York och även resten av världen såg ut efter den här "smittan".

Tänkte att jag skulle passa på att ta med några filmer hem när jag ändå är här hemma med snbbara bredband :) Btw så tycker jag att mitt mobila bredband fungerar utmärkt! Är nöjd :)

Som sagt så har jag knappt klivit upp ur sängen idag.. så har inte gjort så mkt. Men det är ju skönt att bara sitta så här och chilla ;P hehe..

Och mina kläder från Ellos har kommit. Kanske lägger upp lite bilder på vad jag har shoppat ikväll :)
image938
En bild från i söndags, då vi var och gratulerade min halvsyster på födelsedagen :)



Myshelg!

Älsklingen har ju varit hemma nu i helgen så det blev en lugn helg här hemma :)

I fredags var vi och kikade på innebandy i Falun. Seriefinal. Och det var riktigt mysigt att åka iväg en sväng med älskot! Men tyvärr så förlorade Falun mot motståndarna Varberg.

Igår jobbade jag först mellan 11-13 och efter det gick vi och fikade, semla! Mums! ;)image937
Vi tog det lugnt här hemma och vid halv fyra åkte vi till min moster, vi skulle sitta barnvakt. De skulle iväg på fest och deras minsta på 4 år har vattkoppor så jag och älsklingen hoppade in för att sitta barnvakt! Gick superbra! :) Han är så söt! :D hihi, tillslut så somnade både han och Anders i soffan ;P hehe! Sötnosar!

Idag har jag städat lite på förmiddagen här i lägenheten och sen slappade vi här hemma tills älsklingen skulle iväg.. han åkte ner till Halmstad idag.. ;( Tyckte det var nyss han kom hit!
Men han kommer snart igen :)  På fredag!
Och jag är superfestsugen till helgen! Undra om ngn ska festa här hemma..? hm.. får höra efter lite.
 
När Anders hade åkte hem så åkte jag till min halvsyster som fyllde år idag :) Det bjöds på både gulasch-soppa och tårta, jättegott verkligen!

Och på tal om födelsedag så fyller Johanna E 21 år idag :D GRATTIS!

Nu ska jag ta och kika på film, "Bröllopsfixaren". Har sett den förut, men det går inget annat på tv. Kanske blir en film istället :) får se..

Handboll och tacos

Ja här sitter vi, mätta och belåtna! Tacos är ju alltid något som lätt slinker ned i magen ;P

Kollar lite på handbolls - em eller älskot är ju mer inne i det än vad jag är.
Har aldrig riktigt gillat handboll. Provade på en gång och det var det tråkigaste jag gjort.
Men det är säkert jätteskoj när man är proffs och tjänar pengar på det ;)
Jobbade idag, 10-18. De andra var på mässa i sthlm för att kika på vår-grejjer :)
Gick sen till ICA och handlade en massa :)

Sovmorgon imorrn ;) börjar 13!
Och direkt efter jobbet imorrn så åker jag och älsklingen till Falun för att kika på innebandy, seriefinal, IBF Falun - Varberg :) Spännande och mysigt ;)

Jag har kommit på en grej. Jag är ju så megasupersugen på att skaffa katt. Och älsklingen är ju hemma här under sommaren och om jag skaffar katt då kommer den ha mkt sällskap :) Så jag tror minsann att det får bli en liten kisskatt till sommaren :) Vi får se, vi får se!

image936

En bild på älsklingens förra kattungar, Robert och Is-björn, så jävla söta :D

Jag ska snart ta och plocka fram lite grejjer jag lånade med mig hem från jobbet nu. Behövde en fönsterlampa och kom på att vi har ju en skitsnygg på jobbet, så vi får se om den passar i köket nu då. En ljushållare som man sätter på väggen hängde med också, skitsnygg den med ;) Men får se om det passar :)

Beställde lite vårkläder från Ellos igår, hoppas det är något att ha :)

Som sagt så ska jag ta och fixa lite nu! Puss & godnatt!

Mys med pälsk!

Ja, nu är älsklingen hemma igen :)
Två veckor har gått väääldigt fort!

Han skulle egentligen inte komma förens nästan vecka men han hade en massa grejjer här hemma som han ska hämta med sig, så det var ju bra ;)

Så skönt att ha någon här hemma och prata och gosa med! Känns så tomt när man är hemma helt själv. Trots att vissa gånger tycker jag att det är skönt att var själv, jag behöver vara ensam. Skulle bli tokig annars! Det är när jag är själv som jag verkligen känner efter hur allt är.. det är då alla funderingar kommer upp :P

Vi sitter och kikar på film så jag ska ta och återgå till den och älsklingen nu :)

Nattinatti!

aaa






Ojoj, Gynning

haha, Gynning, så himla cool!
Guud vad jag skrattade :P
Haha.. och Schulmans kommentar. "Det jobbiga med barn är att de är så dumma i huvudet, fattar ingenting."
Jag tyckte programmet var bra! :) Blev bestört när jag upptäckte att kl var 22 och programmet var slut. :/
Ett program som jag absolut ska följa! :)

Ska ta och kika på en film nu :)
Börjar kl 13 imorrn så det är sovmorgon som gäller :D

Avlutar inlägget och kvällen med en bild från i somras, tyckte det behövdes en uppiggande bild för det har ju varit så trist väder de senaste dagarna!

image935


I huvudet på Gynning

I huvudet på Gynning är ett program på kanal5 som börjar kl 21, ett program jag har tänkt att börja följa.
Jag tycker hon har sån häftig personlighet :) hehe hon är cool på nå vis :) Hoppas det är ett bra program!

Men innan dess ska jag ta och göra i ordning pannkakor och grejja lite!

Ellos

image934Ne den filmen var inge bra, seg, blir att krypa ner i sängen och kolla lite i Ellos-katalogen :)

Nattinatti!








Idrottsgalan - Zlatan regerade

Är sååå glad över att Zlatan fick "jerringpriset"! Han är absolut värd det!
På något vis tycker jag att han har fått för lite uppmärksamhet av oss svenskar. Men nu ska han väl vara nöjd tycker jag, när fick pris för både "Årets manliga idrottare" och "Jerringpriset" :) Och "Jerringpriset" är ju ett pris där vi, svenska folket, ska rösta fram en vinnare och det gör det ju ännu mer uppmärksammat.

Och jag är superglad över att Kallur kom på andra plats när det gäller "Jerringpriset", hon är så duktig :) Och hon är ju från Dalarna, Falun :)
På tal om Dalarna, så var det ett par här ifrån Hedemora som fick ta emot "sportspegelpriset", ett stort grattis till Jessica och Andreas som är kända för sina insatser inom Boogie-Woogie. Riktigt kul att de fick pris! Blev riktigt förvånad när de poppade upp i rutan!

Och Peter Settmans insats som programledare var riktigt bra tycker jag. Han har ju rolig humor :) hehe! Och humorinslagen i hela galan var roliga tycker jag. Men jag saknade Robert Gustavsson.. :/ Men man kan ju inte få allt.. :P

image933

Bild: aftonbladet.se/sportbladet

Nu ska jag kika på film: Scorpion King

Min lediga dag

Ja nu är min lediga dag snart slut..

Jag har under dagen:
  • hjälpt Emma att färga håret
  • diskat
  • städat undan julen
  • packat ur sthlms-väskan
  • umgåtts med min lillasyster som kom hit efter skolan
  • vi kollade på film, "old school" med Will Farell, haha han är så himla rolig!
  • och nu så har jag satt mig ner i soffan för att kika lite på tv.

Håller för tillfället på och kollar på "Unga mammor" en dansk serie som går på femman.
På något vis ser jag upp till dem som verkligen klarar av att blir föräldrar så tidigt som vid 16 år. Själv så skulle jag nog inte klara av att ta hand om en annan individ just nu och jag är ju ändå 5 år äldre än dessa människor. Men det känns som att jag precis lärt mig att ta hand om mig själv ;P hehe..
Men sen så känner jag också att jag vill ha endel avklarat innan jag tar tag i att skaffa familj.
Som sagt jag ser verkligen upp till dem!

Sen så blir det "vänner" eller sen, börjar typ nu :) De är ett sånt härligt gäng :P hehe, Joey och Phoebe är min favoriter :)

Nu ska jag ta och fortsätta koncentrera mig på tv:n! ;)

Saknar min älskling, han kommer hem på onsdag ;D wiee!

Avslutar med en bild från hemms hos oss i somras
image932

UPDATE: Idrottsgalan, ett måste att se ju!


En ledig dag

image931

Ja idag är jag som sagt ledig och har tänkt att grejjar lite här i lägenheten. Försöka få upp lite tavlor städa bort julen :) Det känns så tråkigt tycker jag. Alla fina julstjärnor etc som ska bort.. Dessutom så tycker jag knappt att det har varit ngn riktig vinter än. Igår var det ju nästan vårväder när vi var ute och traskade runt i Stockholm. Nu får vintern ta och komma!
Älsklingen kommer på onsdag och vi sa innan han åkte att om det var tillräckligt med snö när han kom hem nästa gång så skulle vi ut och åka pulka ;D hihi, så jag hoppas att snön kommer i veckan! :)


Emma har varit här nu på förmiddagen.
Hon ville att jag skulle hjälpa henne att färga hennes hår! Det blev skitsnyggt! Hon tog en lite mörkare färg än vad hon haft tidigare och det blev super :) Hon skulle iväg på middag ikväll och det var paniiiik :P hehe..
Vi ska nog ses en sväng på torsdag. Var längesen vi sågs så här :)


Ska ta mig till stan sen för att leta efter en kökslampa :)
Men nu ska jag käka lunch! Puss på er!

aaa

Weekend i Stockholm

Har spenderat en mycket trevlig helg i Stockholm!

Kom till Josefine kring 8 i fredags och hon kom och mötte mig på stationen :)
Vi gick till hennes lägenhet och lämnade min grejjer. Sen gick vi och handlade lite på konsum. Lite snacks och barnmat ;P hehe, banan- och mangopuré, mums :) Vi blev sugna på att kolla på film så vi gick hem till Josies syster för att låna en där, det blev "Good luck Chuck" hade sett den innan, en bra film! :) Med Jessica Alba. Vi böt våra julklappar också! Jag fick en jättefin skål från Mique av Josie, skitsnygg! Josie fick både julklapp och present av mig, en bok, en rosa mateus-mugg, en "miranda"-nalle och en söt liten tjock keramik ängel.
Efter filmen gick vi och la oss så vi skulle orka med morgondagen som väntade, för då skulle det bli party ;D

När vi hade gjort oss i ordning på lördagen så gick vi och handlade och jag fick se affären som Josse jobbar i :) hihi!
Vi kom hem kring 2 tiden tror jag och tjejerna skulle komma och käka middag vid 6 så vi körde igång med att göra mat. Josse hade planerat att hon skulle servera tacopaj till middag och pannacotta till efterrätt. Och det blev riktigt lyckat! Det var så sjujäkla gott! Josse lyckades rejält med pannacottan med stjärnanu... eller stjärnanisen ;P haha

Det var en riktigt trevlig kväll överhuvudtaget vi blev fulla och glada :P hehe. Men vi stannade hemma hos Josse hela kvällen, vi blev lite trötta när klockan slog ett så då gick vi och la oss :) Men det var jättetrevligt att träffa lite nya människor och Nicholina var ju där också. Trevligt att träffa henne man ser ju henne inte så ofta nu för tiden...

Idag så var vi först upp en sväng kl halv 7 och hällde i oss lite cola, bakfulla som vi var :P hehe sen så somnade vi om till tio. Vi gick upp och städade undan det som var i oordning :) och gick sen ut på stan och fyndade lite, köpte två små skålar till den skålen jag fick av Josse i julklapp :D sen så köpte jag en giraff! haha, jättehäftig!
Vi gick och käkade på donken, perfekt en dag som denna när man är bakis!
Vi kom hem kring halv 4 och kvart i sex gick mitt tåg så vi stannade sen bara hemma och slappade :)


Så nu är jag hemma och börjar bli lite trött. Men har tänkt att vara vaken ett tag till för imorrn  är jag ledig, så jag kan sova hur länge jag vill! :)
Nu ska jag ta och kika på film!
Hoppas ni har haft en minst lika trevlig helg som jag! :D Puss!

aaa

Lagomt glad

Jaa man blir så där lagomt glad när man vaknar av att klockan ringer kl 8 och man är så jäääkla trött så man knappt orkar öppna ögonen trots att man kommit in i duschen. Man klär på sig och traskar till jobbet kl 10.
Och när man kommer dit så inser man att man börjar kl 13. Fy faen säger jag bara. Bara skrattade åt mig själv och vände och gick hem och satte mig i myskläderna framför tv:n och datorn :P
Men nu hinner jag iaf käka och så hemma så jag slipper köpa ngn sliskig sallad eller ngt liknande. Spar in lite moneymoney :)

Nu ska jag iaf ta och kolla igenom min packning till Stockholm. Åker ju dit idag efter jobbet :D hihi. Vad trevligt vi ska ha, jag och min Josie :) Ska hälsa på N & N och kolla in deras nya lägenhet också :) Är nog superfin! :)
Vet inte om vi ska festa. Får se hur det blir, men tror det :) Har iaf med mig kameran så ska försöka ta så många kort som möjligt, så kanske det kommer några här sedan. Annars så lägger jag ju upp dem på bilddagboken.

Så ni får ha det så bra under helgen :) Skriver nog igen på söndag när jag kommit hem! Och berättar lite vad helgen har gett :)

image926

Josie och Jag i Höstas :)

Medium på G

image925


[ x ] Städa igenom lägenheten, alltså dammsuga/skura golv
[ x ] Gå igenom garderoben, alltså vika kläder och ta och lägga in allt om är nytvättat
[ x ] Diska! OMG vad disk.. :s
[ - ] Städa trapphuset.. det gör jag på söndag istället ;)
[ - ] Åka till mamma en sväng, blir att åka dit på måndag :)
[ x ] Hämta ut H&M kläderna, yeay! ;D
[ x ] Hämta ut biljetterna!
[ x ] Packa allt jag ska ha med till Stockholm

Är klar nu med det som ska vara klart :) Så nu blir det mys framför Medium!

Avklarat

Avklarat lite iaf :)

[ x ] Städa igenom lägenheten, alltså dammsuga/skura golv
[ x ] Gå igenom garderoben, alltså vika kläder och ta och lägga in allt om är nytvättat
[ x ] Diska! OMG vad disk.. :s
[   ] Städa trapphuset..
[   ] Åka till mamma en sväng
[   ] Hämta ut H&M kläderna, yeay! ;D
[   ] Hämta ut biljetterna!
[ x ] Packa allt jag ska ha med till Stockholm

Puhh!

image924Gosh, har jättemkt att göra idag. Har precis hoppat ut ur duschen! (sov lite länge idag..eller till 12 :) )
Det jag ska hinna med är:

  • Städa igenom lägenheten, alltså dammsuga/skura golv
  • Gå igenom garderoben, alltså vika kläder och ta och lägga in allt om är nytvättat
  • Diska! OMG vad disk.. :s
  • Städa trapphuset..
  • Åka till mamma en sväng
  • Hämta ut H&M kläderna, yeay! ;D
  • Hämta ut biljetterna!
  • Packa allt jag ska ha med till Stockholm
Ja det var nog det.. :) Får se om jag lär hoppa över en del. Mammsen kan jag ju åka till en annan dag. Hon kommer hit senare så vi ses ju iaf :) hihi..

Ne nu ska jag köra igång wish me luck! ;)aaa

Victoria's secret fashion show

jajjamen det är vad jag ska kolla på snart!
Och Justin är ju med också, kan ju inte blir bättre ;)

Jobbat 13-18 idag. Sköööna tider :) Och imorrn är jag ledig! Ska städa igenom hela lägenheten då tänkte jag och försöka få upp lite mer på väggarna... har inte fått upp så jättemkt. Tre tavlor sammanlagt :P Och "vingarna" förståss :)

Efter jobbet idag så åkte jag med mammsen och handlade lite, behövde få hem lite bröd och så vidare, basvaror.
Blir lite nachochips med guacamole ikväll. Avokadon håller på och bli övermogen så den ska käkas upp, då blir det lite guacamole ;) hihi, det är ju så jävla gott!

Åh hoppas jag får H&M grejjerna innan jag åker till Stockholm! Vill ha väskan jag beställde därifrån :)
Som sagt så ska jag ta och kika på TV snart och mysa i min nya kofta från Gina Tricot, ska göra i ordning lite kvällsmat först! :)

Föresten så ska jag absolut se "I huvudet på Gynning" på tisdag, verkar ju skitbra! hehe såg det på reklam nyss :)

Ha en fortsatt trevlig kväll :) Puss!

Gaah!

hittar inte en superbra låt jag vill ha!
Den finns ingenstans men får väl ta och lyssna på den över youtube så länge :)

Belinda - If we were , asbra låt!


De senaste dagarna

image923
Helgen bestod av vindrickande, jobb och mys!
I fredags var vi hemma hos Bea. Vi hade pratat dagarna innan över en fika om att vi skulle parta lite innan Johanna flyttade till Uppsala och som en trevlig grej :)
Som sagt så blev vi hemma hos Bea och vi satt och drack vin och spelade "våghals"(typ som sanning & konsekvens) då fler hade kommit för att joina oss. Det var allmänt trevligt, Bea var bla tvungen att mima med en toaborste :P hehe, euuw! Jag som är så feg tog sanning hela tiden ;P Och Johanna och jag blev väldigt imponerade på Beas ismaskin ;D hah!
Det blev mkt snack också, alltid lika trevligt!

Jag jobbade lördagen mellan 11-13. Det gick bra, trots lite bakfylla. Det var lugnt.
Älsklingen och jag gick och köpte lite gott till kvällen efter jag jobbat klart. Vi myste och kollade på film den kvällen, bara slappade.

På söndagen sov vi till 12 och det var sååå skönt! Vi städade lägenheten och sen åkte vi till mammsen för vi hade blivit dit bjudna på middag. Rådjurs sadel med potatis och rödvinssås, så gott så! Tack mami! :D
I söndags åkte Häääna till Småland igen, dags för plugg igen! Vi ses snaaart ;D

Igår var det sista dagen innan älsklingen skulle åka hem så vi åt gott då också, hemgjord pizza, med krossade tomater, taco-köttfärs, champinjoner, bacon, banan och caschew-nötter och annanas + lite guacamole från gårdagen ;P hehe blev en god pizza tillslut! Mammsen och syrran kom förbi och tog sig en smakbit och kollade lite på film med oss också.

Började kl 14 idag. Fick lite ledigt för att älsklingen skulle åka hem, supersnällt!
Vi låg lääänge i sängen och bara myste och sen käkade vi frulle och älsklingen packade och så... åh saknar honom! Men blir inte utan honom länge, han kommer nog hem redan nästa vecka :D hihi och i helgen så ska jag till Stockholm och hälsa på Josiiee ;D Oh längtar, värsta skoj vi ska ha! :) hihi, och om jag hinner så ska jag hälsa på hos Nicholina och kika in deras nya lägenhet! :)

Nu ska jag ta och fortsätta kika på "Snuten i Hollywood II" :)
Och imorrn börjar jag 13 :D sovmorgon! woho!

Ha en supernajs kväll/natt ;D Puss!aaa




Brittan


En kissekatt?

image922

Mm.. är lite sugen på att skaffa en katt, men helst av allt skulle jag vilja ha hit Gunvald, sötkatten!
Hmm.. ska fundera lite på detta... :)

Colbie Caillat

Söt låt..


Colbie Caillat - Bubbly

I've been awake for a while now

you've got me feelin like a child now
cause every time I see your bubbly face
I get the tinglies in a silly place

It starts in my toes
and I crinkle my nose
where ever it goes I always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

The rain is fallin on my window pane
but we are hidin in a safer place
under covers stayin dry and warm
you give me feelins that I adore

It starts in my toes
make me crinkle my nose
where ever it goes
i always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

What am I gonna say
when you make me feel this way
I just........mmmmmm

It starts in my toes
make me crinkle my nose
where ever it goes
i always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

I've been asleep for a while now
You tucked me in just like a child now
Cause every time you hold me in your arms
I'm comfortable enough to feel your warmth

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holdin me tight

Where ever, where ever, where ever you go
Where ever, where ever, where ever you go
Where ever you go, I'll always know
Cause you make me smile here, just for a while

Grattis Josie! ;D

image921image921

Hambööörgarä

mm, älsklinge och jag har gjort egna hamburgare, mumsiga!

jaha då har man jobbat första dagen på år 2008. Gick superbra ;)
Hehe, men är ju ledig imorrn! Såå skönt :) Ska sova länge och sen ska vi dra till Borlänge :)

Nu ska jag ta och poppa lite popcorn och sen ska vi kika på fiiiilm! Skräckfilm ;P mowahahaaa!

Welcome 2008 - byebye 2007

image920Jaha då var 2008 här!

Gårdagen spenderades först med Johannorna, älsklingen och hans kompis, vi satt här hemma och snackade ett tag :)
Älsklingen och hans polare gick innan 12-slaget till ett party.
Johanna H åkte hem kring 23 tror jag att det var. Och då började jag och Johanna kolla på film, den utvalde. Den utspelar sig i Uppsala och det är där Johanna pluggar så hon kände igen sig lite :) hehe, har för mig att jag ett antal ggr upprepade att det var sååååå häftigt! :P haha

Alldeles innan 12-slaget kollade vi på när de ringer in det nya året och gick ut på balkongen för att kika på fyrverkerier och skåla. Såå tjusigt såå! Se bild!
Och sen fortsatte vi att kolla på filmen, sen så gick Johanna hem :) Älsklingen kom ca en timme senare och då hade jag somnat på soffan :P hah!
Det var iaf en trevlig kväll!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Käkade på donken och har kikat på film och varit ute och gått en sväng :) Mysigt! Speciellt nu när det har kommit SNÖ!! wiiie! Vi hade lite snöbollskrig :P

Nu sitter vi och kollar på nån film som går på femman. Lite wierd, hm.. :P

Veckan ser ut som så, att imorrn ska jag jobba. Ledig torsdag och får då lön :D och då blir det nog en vända till Borlänge för att byta min ring och kanske för lite shopping ;) Och på kvällen där blir det fika med Johanna E :)
Fredag och lördag jobbar jag igen.


Nu ska jag ta och pussa lite på min älskling!
Hoppas ni har haft ett bra år och att året som kommer blir dubbelt så bra ;)