e m m a ; vardag, fest, inredning

Tävling!



Klicka här för att komma till tävlingen!

Söta eller söta?



Läs mer om sötnosarna här

Medium!

Har precis suttit och halvbölat till "Spårlöst" ;) sorgligt jue!

Men nu är det medium som gäller! Wiie! Det bästa med torsdagar! + att jag oftast är ledig torsdagar ;P
Har precis gjort om Josies blogg. Tar lite tid även om hon vill ha det enkelt :) Hoppas hon blev nöjd! Det blev inget superavancerat eftersom medium börjar nu ;) Hon ville ha det lite somrigt och enkelt med "lätta" färger :)

Gah! Nu börjar Medium!
Laater


Wiiie

oh! BTW! När jag var hemma hos mammsen så hittade jag en kort skiitschnigg vit jeansjacka från när hon var yngre! Den ville följa med mig hem så då fick den det ;) Najs nu till sommaren tänkte jag! mihi
Jao det var det jag skulle säga ;) + att det inte blev ngn springning, LurkBurken hade inte tid ikväll och jag vågar inte springa runt som en galen ko helt själv :s Så det får bli ett pass på crosstrainern istället ;)

Jackan ( syns inte så bra men skitsamma ;) ):



Summerday

Sitter just nu och diggar till Absolute Dance Summer 2oo8 :D Superbra! En del låtar skulle man kunna skrota men de flesta är nice :) Bra remixer på låtarna!
Kate Ryan - Ella elle l'a är en av favvisarna + EMD - Jennie let me love you (zitron club remix)


Älsklingen ska strax iväg och spela match (fotboll) hade varit kul att kika men matchen var inte hemma så då blir det bara jobbigt att åka med ;) Sen så ska ju jag och Lurkis ut och springa! Gah! Undra om vi kommer klara av det i värmen!? Jiio det ska nog gå bra. Kommer svettas som en jävla gnu bara ;)


Idag har jag varit ledig och älsklingen och jag har legat hemma hos mammsen hela dagen och sooolat :) Sååå skönt! Typ +27º ute! Najsinajs! Lite bättre att ligga på gräsmattan där än sitta här på balkongen ;)

Lite bilder från dagen (klicka för större):
   

CIAO

Kalas!

Mm, ska strax kila iväg på kalas hos LurkBurk :D Trevligt!
Sen ikväll så kanske det blir grillning :) Vi får se.. om vi orkar ;)

Ska  möta upp Bea kl 18.30. Så ska väl ta och göra i ordning mig de sista nu!

Hoppas ni får en lika trevlig & varm! kväll som jag ska ha :D

PUSSO

Städ-dags!

Jajamen! Hade tänkt att jag skulle städa lite :) DH börjar ju nu.. Men jag MÅSTE städa, skulle egentligen ha gjort det när jag kom hem nu här på eftermiddagen. Men det blev inte så.. :s Gjorde en ny design istället ;) oups.
Och har suttit här och varit irriterad hela GG-avsnittet! Det är liksom som att bilden är bredare än vanligt på nå vis.. och det är väldigt irriterande! gah!

Idag har jag och älsklingen varit till Borlänge/kupolen en sväng :) Shoppade loss lite båda två ;) Nu har jag iaf införskaffat mig en SVERIGE-tröja så jag kan känna mig som en riktig sverige-supporter till EM :D wiiie! Heja Sverige!
Efter det blev det fika med tjejerna på wienarn (eller fika och fika, blev en cola för mig) sen drog vi till lappens och käkade lite glarre ;) Riktigt trevligt! Var ju supernajs väder!

Jaoo.. och nu som sagt så ska jag städa :s
Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdag-kväll :)

POSS


Lyckat.

det började ju bra...


..det slutade desto sämre... :s


HEHE.. lyckat, eller inte :)

Bakningsdags!

Ja tametusan, nu ska Emma ställa sig i köket och baka lite :) Tänkte baka lite cupcakes! Var in på Blixman tidigare idag och gör ju såå underbart söta cupcakes (inget jag satsat på att göra nu, huvudsaken är att de blir goda ;) )och hon hade bra recept också! Jag blev iaf så jääävla sugen, så tog tag och handla hem de ingredienser som behövs. Såå, här ska bakas! Kanske lägger upp bild sen hur det blev ;) hihi..

pusspuss


Update:
HAHA säger jag bara, tur att jag inte är bagare ;) hahahaha.. gud vad jag har skrattat åt mig själv här i köket.. tur att inte Anders är hemma och kan skratta åt mig :P
Kommer bilder från förödelsen sen! Nu ska här glos på fotboll! HEJA SVERIGE

Så som i himmelen


Helene Sjöholm - Gabriellas sång

Lördag!

Morrnmorrn! Sitter här och lyssnar sönder amanda jenssens album. Och speciellt låtarna Amarula tree & Our last goodbye och om ca en timme ska jag iväg till jobbet :) Sov hos pappsen inatt. Var med Najcho igår kväll så jag tyckte att det var närmare att gå hem till pappa och sova inatt. Otäckt att gå hem själv ju :s
Ja Nicholina och jag var igår ikväll och käkade godis och kikade på tv :) Inte för att det var nå bra som gick men, men.. blev lite snack också :)
Och idag fyller LurkenBurken år :D wiiie! Har tillägnat inlägget nedan åt henne ;)
Hm.. det luktar kattmat här :s och inte är det jag som luktar! Har precis duschat ;) Och ingen kattracka har jag heller! MEN VAFAN vad det stinker! Euuw! Hm.. Kommer nog utifrån, har balkongdörren öppen.. :s
Jaja.. På eftermiddagen ska jag på 18-årskalas :) Min halvsysters son fyller år! Det ska blir riktigt trevligt! :D Sen efter det är det ju back in the 80's som gäller ;) ska bli skoj det med!
Aja nu ska jag ta och göra mig i ordning lite så jag ser anständig ut på jobbet ;)

Hoppas ni får en supernajs lördag och sup lugnt ! ;)
PUSS

Congraaats



Idag fyller Lurkas 21 år :D Grattisgrattis tjejen!
Hoppas du får en supernajs födelsedag trots jobbandet ;)

Hm...

mm... hmm..
frågetecken ?

Yeay!

Jaha då är min lediga dag snart slut :/
Men har hunnit med lite ändå. :)
Har tvättat och plockat ihop lite här i lägenheten, varit och fikat med Emma och Bea, varit med Nicholina och gjort lite ärenden på stan, käkat, och nu så sitter jag här och letar desperat efter en 80-tals oufit till lördagen! Blev nämligen bjuden på 70/80-tals fest som ska hållas på waynes på lördag. Skulle ju vara skitskoj! Men som sagt så vet jag inte vad jag ska ha på mig!? Någon som har några direkta tips till mig?! :)
Håret ska jag nog krusa med en krustång så det blir så där löjligt fluffigt.. men sen då?! hm..

Sitter dessutom och kollar på that 70's show :P kan ju kolla lite noga på kläderna de har där ;P ja!

Ne, nu ska jag ta och googla lite 70/80 tal ;)



Hörs! PUSS



Final!

Sitter här med en popcorn-skål och glor på champions league :) Man U vs. chelsea. Ojoj! 1-1 och nu kör förlängningen igång! Heja Manchester!!


Tävling

Trodde att det var för bra för att vara sant!
Här kan du tävla om världens snyggaste klänning!
---> http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2678380

image1113

Åh, jag vill ha... give it to me baby!

Det skulle sitta fint..

image1101

.. med en glass från "Lappens" :)

Jöbbelijöbb

Jobb idag mellan 10-18 och efter det blir det en sväng till moster för att tigga lite blommor utav henne ;) Hon hade en massa över så  jag skulle få dom! :) najsigt värre!

Och på söndag är det morsdag och jag har inte köpt ngt än till mammsen. Får se vad jag kan hitta på.. Ska höra med lillsyrran också vad hon tycker..

Imorrn är jag ledig och då ska jag städa heeeela dagen :s euw.. vill inte.. menmen man måste! Ska ta och möblera om också. Ska flytta en hylla tänkte jag.. Sen så skulle jag behöva gå till elkedjan och köpa en lampa till toalettlampan.. mm.. nu vet ni det! ;)

Hoppas ni får en trevlig eftermiddag! :)

Our last goodbye..

Amanda Jenssen - Our last goodbye, grymt fin låt! För att lyssna tryck här



Det snöar! WTF

JA DET SNÖAR! VAFAN!
För en vecka sen var det 25 grader varmt.. helt sjukt..

Idag blir det lugn hemmakväll med hockey och mys. Men tvärr blir jag ju ensam eftersom älskot ska iväg till klassfest! :s Men hoppas iaf att han får det bra ikväll :) Kanske att jag tar mig hem till mammsen så jag får lite sällskap :)


image1110


Nu ska jag ta och lägga upp en playlist och lyssna på lite musiiik :D

Hoppas ni får en supernice lördagskväll!

PUSS

Jävla allergi

Nyser som en jävla flås-gnu! Jävla allergibajs!
Uschiamej!

Ska snart iväg till jöbbä! ;) Har det där jobbiga passet idag.. 14-18 ;) hihi
Sen efter det ska älsklingen och jag och handla lite och sen bär det iväg hem till mammsen för att umgås, glo på Indy och hockeyhockey :)

Annars till helgen blir det nog lugnt. Vad jag vet nu ;) Har inte så mkt moneymoney så det blir nog att stanna hemma och mysa :) Men älsklingen ska iväg på röjj! Han ska på klassfest, klassen från när han gick i 6an har 10 årsfest :) Blir nog kul för honom!

Ne nu ska jag göra i ordning mig! Hoppas ni får en supernajs fredag! Och sup lugnt till helgen ;)

PUSS


Sååå sött!

hihi kikade på MTV här på morgonen och fick syn
på denna otroligt söta musikvideo av fatboy slim:)
Låten är helt okej också! ;)

forever21

image1104
tryck på bilden för att komma till deras hemsida

Repeat - play it


image1103

Shit!

SVERIGE I SEMIFINAL :D Wiiie! Shit vad anders har skrikit och haft sig här :P Hjärtat var på väg ut bröstkorgen några gånger ;P Men vad kul för våra svenskar ;D hihi

Och Henke i EM i sommar! Kan det bli bättre? Neee :) Fan vad sköjj! Längtar till 7 juni nu! ;)

Idag har jag jobbat och dagen har gått superfort! Käkade lunch med älsklingen idag också :) mysigt! Och nu så har vi kikat på hockey och alldeles strax börjar Sverige pussas & kramas :) Måste ses!
 
Det har föresten blivit mkt kallare här nu :s brr.. jacka på sig idag ju! :( tråkigt.. och det ska blir regnigt och trist hela veckan.. buhu!
Imorrn blir det att ta en långpromenad med älski och en sväng på stan och ska till jobbet också en sväng för att kollain nästa veckas jobbtider:)

Nu ska jag ge älsklingen en puss!

Ha en fortsatt trevlig kväll! PUSS

Sooool

Jaha då har ännu en helg passerat! Och det har varit en varm sådan också! Värmerekord för den här tiden på året tror jag! Varmt & skönt idag med och dessutom är jag ledig så jag sitter faktiskt ute på min balkong nu och solar lite :) najsinajs!

I fredagskväll så fick jag lite sällskap av Lurken :) Vi käkade lite glass här ute i solen och snackade skit ;) Trevligt värre!

På lördagen hade vi verkligen fullt upp! Först jobbade jag mellan 11-13, efter det drog jag och älsklingen direkt till Borlänge och shoppade lite :) Köpte tre linnen, en vit sammetsrosett att ha i håret och en bikini ( som är för stor :( ).
Direkt efter Borlänge hämtade vi upp lillsyrran här istan och drog till farmor och farfar, för farmor och min faster fyllde år. Så det blev mat och fika fär :) Trevligt!
Sen vid halv 8 skulle jag tillbaka till stan för att byta om och göra mig i ordning för grillparty och Malins 20 årsfest! Vi var ca 10 tjejer och vi hade det jättetrevligt! Kvällen avslutades självklart på hotällä ;)

Och igår konfirmerades min lillasyster så det var fullt upp igår med :) Vi var i kyrkan mellan halv 12 och 13. Vi drig sedan direkt hem till pappsen för att fira konfirmationen med smögåstårta och annat gottigott!
Och på kvällen åkte vi hem till mammsen för att ännu en gång fira syrran ;)
En trevlig dag!

image1102


Och idag är jag ju som sagt ledig. Ska sitta ett tag till här i solen och slappa (måste ju passa på, ska ju bli dåligt väder redan imorrn!) sen blir det att rensa ur garderoben på vinterkläder/vinterskor och plocka lite här hemma :) Älsklingen sätter jag nog på disken ;) hahah!



Hoppas ni får en bra dag!
 PUSS

Lappenglass och solande

image1101Idag har jag varit ledig :D

Älsklingen och jag gick upp kring 10 och gjorde i ordning oss. Satte oss med en najs frulle på balkongen och solade lite :)
Sen fick vi för oss att gå till lappens och käka årets första lappen-glass :) Var supernajs! Men man får ju såååå mkt där, så älsklingen fick käka upp min tillslut ;)
Vi gick sen in på hemköp en sväng och köpte något läskande för att sedan traska hem igen. Satte oss och solade lite mer! Somnade nästan, var så skönt och jag var supertrött :P

Sen kom mamma och hämtade oss för vi skulle få käka middag hemma hos henne :) thank's mum ;) Vi lirade lite boll och hade de najs i solen där hemma & käkade också förstås. Sen skulle älsklingen iväg och träna, så jag åkte hem hit med lillsyrran och städade lite :) Tack för hjälpen!

Nu så har jag precis kikat på Medium och nu är det älsklingens tur att få tv:n ;) Hockeyhockeyhockey :s
Ska sätta mig och hålla honom lite sällskap nu!

Imorrn är det jobb som gäller igen!

Ha en fortsatt trevlig kväll ;) PUSS

Ska bättra mig!

image1100Jaha, då var det ett tag jag bloggade igen ;) En vecka sedan exakt som jag skrev ordentligt :) ajdå. Nu lär jag skärpa mig!

Sitter just nu och lyssnar på Jordin Sparks feat Chris Brown - No air :) Goodiegoodie ;D Efter ett X antal ggr lyssnat på den här låten har jag inte fören nu hört att Chris lässpar. Nu vet ni det ;) hihi

Älsklingen är hemma också! ;D Han kom hem i måndags, efter lite velande.. Han visste inte om han skulle hoppa över några föreläsningar eller inte.
Men han är inte hemma för tillfället, han är och tränar fotboll :) Åh är riktigt sugen på att börja spela igen. Men det är så mkt som tar emot för att börja nu, dels att man varit borta ett bra tag nu(över ett år?) och dels mitt knä mår nog bara bra av att jag inte spelar. Men herreguud jag saknar fotbollen, speciellt nu när våren/sommaren är här! Ska fan ta och höra med älsklingen om vi kan dra till b-liden och spela lite någon dag här framöver :) Skulle vara skoj!

I helgen var det iaf lite party som gällde! Jag Bea och hennes karl var och kollade på hockey på waynes. Eller Bea och jag kollade inte särskilt mkt, vi snackade mest en massa skit och drack vin :) Camilla jobbade också så hon fick lite sällskap av oss :)
Efter att vi spenderat lite tid och dricka hos Bea efter hockeyn så drog vi till kingen där vi träffade Camilla + en massa andra! :)

Sen gick jag hem och käkade glass ;) haha

Söndagen började med en latte på waynes (som blev dagens frulle :s) med Bea. Sen tog jag det relativt lugnt, bestämde mig att dra hem till mammsen för att tigga mat och glo på film. Sov även över där och på måndagen låg jag ute i solen och gassade :) var riktigt härligt väder!

Igår var jag och käkade lunch med tjejerna på wienarn. En liten hejdå-lunch till Linda som drar till Mallis på lördag (avis!) för att utbilda sig till bartender! Hoppas verkligen hon kommer få det bra där borta! :) Träffade på Jennys lillalilla sötisLudde också, så söt så! :) Var en trevlig lunch! Blev diskussioner om utomlandsresa om ca en månad. Och hade gärna följt med, men är lite osäker när det gäller tillgängligheten av moneymoney ;) Låna hade jag ju iofs kunnat gjort utav pappis eller nått. Men nej, jag sa nej tillslut. Får blir en annan gång ;P Kul att träffa alla iaf! Eller riktigt alla var det ju inte, några fattades ju.. :/ Men hoppas man får träffa dem till helgen istället, för då är det partyparty som gäller ;)

Nu ska jag ta och avsluta detta enormt långa inlägg(hoppas ni orkat läsa igenom detta ;) hehe!), för nu så ska jag ta och glo på topmodel och sen är det Sverige pussas och kramas! :D

Nattinatti! PUSS

"Jag suger och spyr"


Haha


Valborg

Jahaja!
Då var man hemma igen då :)

Har haft en bra valborg i Uppsala!

Steph och jag kom fram till Nea kring halv 6. Vi visste att vi var lite sent ute med drickan så började hälla i oss på en gång. Nea hade ju hållt igång sen morgonen :)

Gick sen och satte oss på gården för att sedan gå vidare till stan :)
Och jag ångrar mig big time att jag tog högklackat, sitter just nu med skavsår och blåsor på fötterna :s Men tackar Nea stort för utlånandet av hennes skor när det var som värst! :D
Har även lite blåmärken här & var.. (hm?) tur att man var påverkad annars skulle jag nog ha kännt av dem och skavsåren mer än vad jag gjorde ;)

Vi gick sen mest på stan och strosade :) hihi.. fyy vad folk det var ute! Skojskoj!
Jason Mraz - I'm yours var i alla fall kvällens låt ;)
Vi käkade lite keeebab och vandrade sedan hemåt!
Kvällen avslutades med pengavikande och nostalgisnackande ;P

image1099


Kul att komma iväg så där och att verkligen ha ngt att göra på valborg! :) Synd bara att vi inte hann träffa Johannorna och älsklingen var också där. Men vi hann inte ses.. :/ Han är i Halmstad nu :( Är supertomt här hemma..
Synd också att vi kom så sent, men vi sa det att nästa år får det bli att vi kommer en dag innan och börjar parta :)

Bilder finns här!

Hääna har kommit hem en sväng :D Så vi ska väl umgås lite! Vi umgicks en sväng idag och Camilla var med också :) Vi käkade glass och mat på donken och åkte sen hem till Camilla och käkade färsk ananas och snackade skit :)

Men nu ska jag ta och sussa lite, ska upp och jobba imorrn!

Godnatt med er!