e m m a ; vardag, fest, inredning

bloggstopp

mm blir blogstopp ett tag framöver..


PARTYY

jajamen, här laddas det inför kvällen :) musicmusic ;D



Ska till och käka sen blir det att plocka lite i lägenheten, vi blir här ikväll och röjjer ;) sen blir de hotällä :P
Ha en bra kväll och sup lugnt! ;) PUSS

Mys & middag


cp med mitt nya nagellack, blir väl riktigt passande till min sopsäcksliknande klänning? ;)

är just nu hemma hos mammsen. Har käkat middag här, kött, ris och någon ananas-sås, supergott :) sen låg jag och lillsyrran i soffan och glodde lite på "johnny english", men den var typ slut och nu hamnade jag här. Har dragit hem en film, wanted.. med Jolie.. tycker inte om henne men filmerna hon är med i brukar vara bra.. :P

asså.. jag har typ träningsvärk i mina armar från igår när vi shoppade, bar runt på så myckett grejer igår så jag fick ont i armarna, är nog därifrån :P haha.. såå tränad är jaaag ;) mjorå..

Kom på en sak när vi var på väg hem igår, heeela kvällen hade jag passat in så jag stod i fel kö, hela tiden var det någon framför som höll på att krångla. Det var vill-byta-fast-det-inte-går-och-som-bara-vill-jävlas-tanter i massor och överallt, kändes det som! Gah..
När jag blir gammal kärring så ska jag inte bli en surkärring, jag ska vara en positiv & glad liten tant :) så det så!

ååhh fan längtar till imorrn (jävla tjat, jag vet. men vafan jag längtar :P), partyyyy!! :D:D Ska dricka sprit imorrn, som jag inte har druckit på år & dar! Tänkte köra en steph/sandrew-variant, absolut + redbull ;) gött!

Nu ska jag strax ta och dra hem :) Nattinatt

Äntligen fredag!

Godmorgon!



Ja det gick bra att shoppa igår :) Blev rikigt trött direkt efter jobbet och jag funderade på hur jag skulle klara av resten av kvällen, men efter lite käk på burgerking så piggnade jag till ;) & det var ganska så mkt folk när vi kom (kring halv 8) men det var inte supermkt.. jag stack direkt till Gina och kollade in dresses :) Och hittade en liten sopsäcksliknande sak :P hah.. Sen kikade vi runt lite mer, hittade en present till lillsyrran också + lite mer (se tidigare inlägg).

Nu ska jag ta och borsta tänderna och get dressed, sen blir det att dra till systemet och sen väntar jobbet!
& efter jobbet så ska jag dra hem till mammsen som bjuder på middag idag ;) trevligt!

Ooh längtar tills imorrn, partiepartie :D

Have a nice day y'all ;)

mihi

jao, gjort om bloggen.. igen.. blev väldigt pigg pga av en grej
så fixade lite här och dessutom blev jag så trött på det mörka.
Men den är absolut inte klar än! Men detta får duga, ska ta
och sussa lite nu.. jag behöver min skönhetssömn om jag säger så.. :P

[ p r i v a t i n l ä g g ]


nattinatt

News




klänningar från gina, diggar sopsäcken ;)
+ nagellack, örhängen och strumpbyxor

Jobb- & shoppingdag :)

jajamen, ska snart iväg & jobba :) ska börja lite tidigare, de ville att jag skulle leta rätt på något över internet.. :P sen så har i ju 10% på mateus, så det blir väl lite extra mkt folk nu här på eftermiddagen.. :)

Sen efter jobbet blir det att dra till Borlänge, kupolen med syrran & mammsen! Wiie, men ska som sagt bara läga vantarna på en tjusig klänning till helgen :)

Nu ska jag fixa det sista sen ska jag draoo!

Ha en underbar dag ;) CiaoCiao

Nice



Sia med albumet Some people have real problems har gått runt runt ikväll, fan vad bra den är.. riktigt nice! Så nu vet ni det ;)

Nu ska jag sussa ;) Puss & natti

Halloween fest?

Jag är supersugen på att styra upp en halloweenfest/maskerad! :) Skulle vara skitskoj! Men man måste ju hitta på en bra lokal för detta.. hm.. ska nog kika runt och höra runt lite för att se om jag hittar någon lokal och om någon mer är intresserad av att styra upp en med mig :) mm!


Idol - Anna

Fyy tusan vilken duktig sångerska Anna Bergendahl är!! Shit asså, idag fick hon mig att gråta.. och 16 bast bara, ojoj, hon kommer gå långt! Och jag måste säga att årets idol-jury är så proffsiga. Superbra! :) Och Anders Bagge är så söt med sina miner han gör när jag kikar på alla artister:P haha, vad jag skrattar åt det ibland! Och dessutom så är Andreas som sagt jääkligt lik CSI-Taylor.. :P

Nu: Oskyldigt Dömd

Mateus

Nu kör idol igång! Men hade tänkt att slänga in ett litet inlägg först. Syrran är här just nu, vi har precis käkat lite kyckling, göttans! Och ska som sagt snart se på Idol och sen Oskyldigt dömd som har premiär idag, med Mikael aka Gunvald! :)

Fick hem mitt H&M-paket idag :) är mkt nöjd! Nu har jag verkligen allt som behövs till hösten ;) Imorrn blir det att BARA kolla efter partyoutfits :) Wiie, längtar tills imorrn! Dels efter att få åka och shoppa lite och dels för att det kommer nog vara mkt med folk på jobbet imorrn, för imorrn och fram till lördag har vi 10 % på all Mateus!
Så nu får ni passa på och shoppa loss lite ;)


nyheter för iår - ljusstakar



Nu: IDOL!


Reklam-låt-tips!


Club 8 - Jesus walk with me , från apollo-reklamen

Sia - Eletric bird , från Lindex-reklamen

Snart Idol!

Gissa vad Emma ska hitta på nu!? Hon ska ta och sätta sig & sy lite. Jajamen! Har fått låna mammas symaskin.. så man får passa på..

Har en grön klänning från H&M som jag ska göra lite kortare :) Kanske ska ha den till helgen.. hm.. Näe vill nog ha en ny. Träffade på Bea igår när jag gick hem från jobbet (som btw har fått körkort, GRATTIS GUMMAN!), pratade lite och hon sa att det finns skitsnygga klänningar på Gina nu, så på torsdag ska jag och mammsen till Borlänge, de har tydligen öppet ända till 22 då :) Så vi drar dit direkt efter jag har slutat! Skoj! Blir väl att kika efter en present till lillsyrran också som fyller 15 nästa vecka :) hihi!

Aja nu ska jag syyy! Dock inte på en sån som på bilden ;) Sen blir det Idol! :D



PUSS så länge!

Löshår?

Är riktigt sugen på att köpa mig en kaluffs till mitt kaluffs :P Just för att få det yttepyttelite längre och även lite tjockare.
Men då hade jag tänkt clip-on set, som det här! Men jag ska nog vänta till nästa vecka då jag drar till Stockholm & Josie. Då får man ju verkligen se hur färgen ser ut och så. För den färgen som är på länken ovan är ju inte alls min hårfärg men hade väl isf tänkt att färga.. men som sagt säkrast är nog att köpa på plats i Stockholm, på Taj Mahal eller nått :) mm..

me and my kaluffs

Nu blir det att kvickna till lite och göra sig i ordning för vad denna tisdag har att erbjuda :)

Ha en alldeles underbar dag! PUSS

Nattinatt



godnatt :)

heavy burden


Lägenhet? Någon?

åh vill flytta på en gång nu! :/ kan jag inte få vinna en jädra massa pengar så jag får bygga mig ett eget litet palats? ;) Lät bra tycker jag ;P

Nu ska jag ta en promenad!

Puss & hej så länge!

Jobbdags!


Mm nu ska jag snart dra iväg till jobbet :)
Ska först och lämna lite post och sen kika in på apoteket! :)
Ikväll blir det att bara ta det lugnt här hemma. Ska kika efter lite lägenheter också.. Sen så blir det att göra iordning lite matdosor också tänkte jag, till resten av veckan.

Och till helgen kommer Johanna hem & Nicholina! Ska bli superkul att ses! Och hotellet har öppet i helgen också så då blir det party med tjejerna minsann ;)

Nu ska jag bara borsta gaddarna sen dra iväg! Supernajs väder ute! :D Hoppas ni får en underbar dag!

PUSSPUSS

There's no point, is there

Godmorgon!

Nu väntar duschen!

Laater..

Söndag

låttips: Bille the vision and the dancers - Lily from the middleway street

Jaha, söndag igen och imorrn börjar en ny vecka.


Min söndag har bara bestått av chill för idag har man varit bakis :) Men har inte mått allt för dåligt, har upptäckt att det är riiktigt bra om jag käkar ngt innan jag slänger mig i sängen när jag har varit ute på galej.. :) så igår fick jag i mig lite korvstroganoff och mjölk innan sömn.
Vaknade till vid 12-tiden av att mamma strosade runt i lägenheten (hon sov hos mig inatt för syrran hade 15års partie hemma i deras lägenhet). Och alldeles därefter åkte hon hem & jag tröck i mig lite frulle.
Efter att ha glott på Idol och slöat lite så tog jag mig en promenad till mormor för där var syrran och mammsen, herrgud så härligt väder det har varit idag, får ångest över att jag inte var ute mer idag... Efter besöket hos mormor så följde jag med hem till mamma för lite donken-käk och för att kika SATC- filmen :D äntligen säger jag bara! Den var riktigt bra :) kom en tår lite här & var i filmen (jag och min känslighet när jag är bakis :P).. Men jag skrattade också rejält i vissa scener :) haha
Jag passade på att mysa lite med Gunvald också, den lilla tjockiskatten ;)
Följde sen med mamma och handlade lite.. Sen blev det film framför tv:n, skicka vidare hette den. Supersöt film, grät som fan på slutet där med.. :s :P

Gårdagen då? Joo, den var riktigt trevlig! Blev först pirre hemma hos Malin & Robert med ett gäng,  spelade sen lite spel och sen blev jag bara snurrigare och snurrigare ;) Hamnade tillsist på kingen och sen efterfest :)  Kom hem vid 4. Och när jag gick hem då så var det inte varmt ute heller! +2º. Minusgrader nästan ju :s brr..


Nu ska jag ta och sova, hade tänkt att försöka komma upp vid nio och ta en raskpromenad :) niice!
Nattinatt allihopa! Sov sött ;)


min sötkatt :D

...


Lovely




Strax sova

mm ska strax sova :) jobb imorrn, kl 11 så ska väl upp vid halv tio..

ikväll har jag fått lite käk hemma hos mammsen, fläskfilé och potatisgratäng :) gött! Sen så kollade jag och syrran på en film, Varg, med Peter Stormare. Riktigt bra, grät i slutet :( buhu.. Sen gick mammsen och Nobbe med mig hem :) "Du ska INTE gå hem själv i den här stan när det är mörkt!" sa mammsen. Hade inte så mkt att säga till om :P Snällisar..

Som sagt så blire jobb imorrn, sen blir det nog thaikäk till lunch. Lurkas skulle kika förbi en sväng också efter jobbet :) Sen ska jag väl göra mig redo för partie och middag med tjejerna, fan vad skoj, är riktigt festsugen! :D

Sov så gött ;) PUSS

Tv



nog för att jag nästan suttit hela kvällen framför tv:n, men såg att Dödligt vapen 2 började nu fem i tio så blir nog att slänga sig i soffan för att glo lite på den :) På tal om soffa, så ska jag få en skinnsoffa av mamma, en ikea-soffa, klippan fast med skinnklädsel, me like :) så har jag min andra klippan soffa också så det blir nog najs med de två ihop. Till och börja med. Blir nog att införskaffa lika klädslar sen när ekonomin tillåter :)

Mammsen och syrran har precis gått, käkade lite morotskaka & druckit espresso (första gången jag använde min espressomaskin, har haft den i ett år :s :) ) med mig nu på kvällskvisten och vi har kollat på Idol och Heroes :) Morotskakan blev då lyckad, många som gillar't ;) Även cheferna på jobbet ;P hah

Imorrn börjar jag ett, så blir nog lite sovmorgon imorrn, till halv elva eller nått. Men ska då iaf hinna in på systemet innan jobbet, för i helgen blir det party :D Middag/partie med tjejerna står på planeringen :) Ska bli skoj!

Nu ska jag glo på DV II ;)

Nattinatt & sov så gott :)

Billie the vision and the dancers - Nightmares


Morotskaka



Morotskaka, 30 min, 175º


50 g smör
2 dl socker
2 ägg

2dl mjöl
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
1tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker

3 dl rivna morötter

Ostkräm

200 g philadelphiaost
50 g smör
3 dl florsocker
2 msk pressad citron

Rör ihop smör och socker. Blanda i äggen.
Blanda ihop mjöl, kanel, bakpulver, bikarbonat och vaniljsocker.
Rör sedan ner blandningen i resten av smeten. Rör ner morötterna.
Smörj och bröa en form. Häl i smeten i formen och grädda i ugn i ca

30 minuter. Låt kakan svalna och bred på ostkrämen.

Någon som vill smaka? ;)

Minigulrot

Go' kväll! Allt bra?



haha min crosstrainer kommer väl till pass ibland när den inte används ;) min "tvätthängare" gick sönder häromdagen så då får trainern och elementen komma till användning ;)

sitter just nu och mumsar på minimorötter(minigulrot på norska) från ICA, mums :) godare än vanliga tycker jag.. På tal om morötter så ska jag ta och göra morotskaka imorrn :) tänkte ta med mig lite till jobbet! Fjäääska lite ;) hah



Nu ska jag plocka fram lite kläder för morgondagen och plocka ihop lite på golvet så när jag vaknar är det bara att dra fram dammsugaren :)

PUSS & gonatt


Cancern tog hennes liv

usch, mår verkligen dåligt av att se/höra om sådant här. Och inlägget som hennes mamma hade skrivit, man blir rörd. Såå hemskt jag blir så arg! Att oskyldiga och goda människors liv ska gå till spillo pga alla dess obotliga sjukdomar. Madde, endast 20 år gick bort den 15 september av cancern som drabbat henne, hennes historia/blogg om hennes sjukdom och hantering av den hittar du här. Genom att kika in på denna sida kan du beröras och du kan hjälpa. Hjälpa genom att sprida detta vidare och skänka pengar till barncancer fonden.

Jag ska minsann skänka pengar, gör det du med!

Innan natti - en agnes


yeah right

hm, jag som skulle lägga mig tidigt.. :P gick ju bra..
äh ska gå och sussa nu :) Blir att sova till 10 imorrn iaf..

Nattinatt ;)

idol-miss



Asch då, missade idol idag, var superdupersäker på att det bara gick på onsdagar & torsdagar :s. f u c k . Men får kika på internet. Eller kanske går repris i natt ? Hmm. Måste kollas upp!

Annars idag då? Joo jag har jobbat 14-18, gjorde om lite i butiken. Ser så nytt och fräsht ut på en gång :) Efter jobbet följde jag med syrran hem, skulle hjälpa henne att ta lite kort på grejer som hon ska lägga ut på tradera. Fick lite käk där också, fy satan vad gött det var! Indonesisk köttgryta, mums! Måste leta reda på receptet! Sen följde jag med dem hem till brorsan, han verkade må bra efter omständigheterna.. Kul att träffa honom.. :)

Ååh längtar tills jag får mina h&m-kläder! mihi, hoppas jag får dem innan jag drar till sthlm :)

Imorrn börjar jag inte förens två igen och hade då tänkt att jag skulle vika tvätt och tvätta, ska försöka gå och lägga mig tidigt så jag kommer upp i tid.. :) Men sitter väl här till halv 2 ändå ;) häh

Ingen repris på Idol inatt så blir att kika på det på tv4.se nu istället, ciao så länge! :)

H&M


I'm gonna miss u



fyy vad jag kommer saknar min poopie... :( 7 hela månader..
Men kommer och hälsar på i vår! hihi
Och drar till sthlm om ca 2 veckor också och hälsar på :)

nu ska jag clean:a upp lite här hemma :)

mjaaa..

aja för väl duga ;)

wtf

jävla krångel med bloggen, men nu ska jag sussa :)
får fortsätta imorrn

nattinatt

PS resultat

Har mixtrat lite med Black and white och History brush tool :) Skojs


syns inte så mkt.. men den understa rosen är den som är endast i färg, det runt om är i gråskala :)


blev väl såå där..


Blev häftig tycker jag.. :D


den här blev jag riktigt nöjd med ;)

mihi, jaao nu äre höst :)


Bilderna är alla tagna av mig.

Photoshop

mm nu ska jag trixa lite med ps.. blir väl lite ändringar i bloggen också säkert ;)

The Veronicas - Untouched


Tired



ååh, fan vad trött jag är! Sov inte bra alls i natt.. :s jag vet iofs varför och inte nog med att jag hade svårt att sova inatt utan när jag väl somnade då slocknade jag verkligen! Och jag som skulle upp och jobba kl 10, vaknade halv 10 :s Var bara att springa upp ur sängen, klä på sig, slänga på sig lite mascara, proppa i mig en halv banan och sen springa iväg till jobbet :)

Så nu sitter jag här framför top model 4 och halvslöar.. :P ska snart hoppa in i duschen en snabbis för sen ska jag iväg till lurkburken en sväng, och jag känner mig inte direkt fräsh nu.. skulle egentligen ha duschat i morse men hann ju inte det som sagt :P såå en dusch behövs vekligen!


Duschen väntar! Laater

...


hahaha


har nyss suttit och garvat för mig själv till "hål i väggen" :P Riktigt skoj program!
Har sett det förut fast på japanska/kinesiska på ztv, men detta var ju dubbelt så kul!

Helgen har gått så där superfort igen. Usch då vad tiden går fort! Snart sitter man väl med 40 år på nacken.. :s

Idag åkte Anders ner till Halmstad igen.. Lämnade honom vid tågstationen idag vid halv tre & efter det drog jag hem till pappsen för att snylta lite mat ;) tycker det är sååå tråkigt att laga mat själv.. så passade på när jag blev bjuden! :) Sen följde jag med gänget till farmor och farfar. Längesen jag såg dem! Var trevligt! Fikade lite & så :)


& imorrn är det workiwork som gäller. 10 - 15, najs :)

Nu ska jag ta och knapra på en morot!

Hej så länge! PUSS


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
update; Nu: På spaning med Bridget Jones :)

- - - -

nee nu ska jag ta och sussa :)

& imorrn åker min pälski hem.. :/

nattinatt





bakis bakis bakis

Emma är bakis idag

jaao man mår som man förtjänar :)
Blev sista-minuten-party igår.. Förfest, hotellet, bra musik och trevligt folk! Skoj!

Ska snart iväg en sväng, jag & pälski ska skjutsa syrran & hennes sambo till partey..

Nu ska jag piffa till mig lite.. sen ge älsk en puss!

....



usch vill bara poppa infinity på HÖGSTA VOLYM nu.. & det ska jag

Sälen



hoppas vi får ihop ett gäng tjejer den här gången :)
Vi har ju haft så superskoj när vi åkt, bland de bästa partyresorna: sälen 06 & 07

Dags att boka stuga kanske?




nollåttanollnioelva

uschja, idag är det elfte september.. 7 år sedan WTC jämnades med backen av terroristplanen, och flera liv gick till spillo & 5 år sedan Anna Lindh avled efter att ha blivit knivhuggen inne på NK.. fyy vilken hemsk dag detta är.. Och som Johanna sa, visst blir man lite vidskeplig, hon skulle egentligen ha flygit idag men valde ett annat datum pga allt som hänt denna dag. Skulle jag också ha gjort.. hon är i Spanien nu den lilla fialottan! Är inte avis ;)

Nog om det..


Imorrn är det helg och med den ingår lite jobb och kanske lite partajande.. sen på söndag åker pälski ner till Halmstad igen.. Ska försöka planera in en helg jag ska hälsa på honom i Halmstad tänkte jag, ska då förhandla mig fram till att jag får vara ledig 3 dagar på jobbet, men det ska nog gå bra.. :) Men först och främst ska en Stockholmsresa bli av! Kom på att den tredje oktober ska jag och hälsa på Josie :) då är det en månad kvar till hon drar iväg söderut, till Australien! 7 månader blir hon borta! Hur ska jag klara mig utan dig poopie!? :( Blir att dra ner dit i vår och hälsa på henne så jag klarar mig ;)

Ikväll har jag varit och fikat en sväng med Lurkburken, men blev ivägskickade då det var någon sorts frisyr-visning som hade bokat upp heeela fiket, baaara att maka sig undan.. :) Drog hem till Lurkas och spelade lite Guitar Hero :D hihi, kör fortfarande på easy, men klarade näääästan medium idag 77%, eller hur lurkis? :P Kl 8 kom älsklingen förbi med en pizza och höll mig och Emma sällskap framför Idol :)

Skulle vilja dra till blge på lördag, eller Avesta.. vill införskaffa en jacka och en till garderob :)

hihi photoshopat lite ;) hah


Ett besök i rutan..

vore trevligt...




Go go Sweden!

Åhh , snart kör matchen igång :D Heja Sveriiige! Jag och Anders ska ut till syrrans stuga och kolla på den! Trevligt! :) Har precis fått i mig lite pancakes som blev över från lunchen.. :) göttans, med lite äppelmos på ;) Och just nu så sitter jag och gör en skiva till jobbää, mkt amanda jenssen och Miss Li blir de + lite Lars :) blir nog braao.

Imorrn så blir det en kvällsfika med Lurkas, mkt trevligt! Och på fredag ska jag och Lisa kanske ses och fika en sväng, var riktigt längesen vi sågs nu! Träffade henne på ICA när jag skulle hämta ut min jacka (som inte passade alls) & kom då överens att vi måste ses ngn dag här framöver :) Niice!

Nu ska jag sätta på mig myskläder sen drar vi
:)

Ciao babes

Photoshop

Ahh nu sitter jag här i soffan med min pälsk, båda två med en varsin dator ;) haha
Äntligen är han hemma en sväng..  åker ner igen på söndag.

Jag ska snart iväg och jobba och vad som sen står på planeringen är en promenad, svänga förbi ICA och hämta min nya jacka, kolla på fotboll om vi hittar kanal 8 det vill säga, riiiktigt frustrerande att matchen går på 8:an! :s grrr..
Älsklingen ska iväg och spela match när jag slutat jobbet så jag ska nog sätta mig lite med photoshop direkt när jag kommit hem.. vill ju klara av det.. men det är vääldigt svårt..

ett exempel:

efter:


före:

Guten morgen

Godmorgon!

jaa man är ju inte uppe med tuppen direkt ;) Vaknade för ca en timme sen. Men om man börjar kl 14 så kan man ju passa på att ta lite sovmorgon, right? :)

Ska ta och göra mig i ordning nu och sen ska jag sätta mig lite med photoshop, lära mig lite.. Har iofs dragit hem "Photoshop for dummies" ;) Så får väl kika lite i den, kanske finns några najsiga tips!
 
& ikväll är det Top model :D wiie! Skoj!

Ha en nice dag!

Måndag

Jahaja.. måndag och ny vecka..
Pälsk ringde nyss och sa att han kommer hem imorrn, tidigare än väntat! Wiie :) Ska bli skoj att han kommer hem. Men måste ärligt talat säga att jag verkligen behövt vara själv här hemma i min emma-lägenhet.. har varit skönt faktiskt, jag behöver verkligen min egen tid. Jag behöver vara ensam ibland. Så jag kan fundera i lugn och ro.. när pälsk är hemma så är det ju bara han jag koncentrerar mig på ;) heh nee riiiktigt så är det väl inte :P men ni kanske förstår vad jag menar? :)

Fan och inget äre på tv på måndagar! Bara Ett herrans liv och det är slut nu.. :( Ska nog köra igång en film på datorn och krypa ner i sängen :) mm lät nice.. På det viset är det så bra att ha laptop, kunna slänga sig i sängen framför en film, istället för att punga ut med 6000 på tv till sovrummet ;P woho för laptops! Och på tal om laptops så är jag sugen på att pimpa min. På bluebox.se har de supercoola, blir nog att klicka hem en i slutet på månaden ;)

Oooh upptäckte att det är Sex and the city nu :D på trean! Då blire att glo på det ett tag då ;)

Bjuder på en till bild från helgen, fick av Josie nyss ;) jag i dimman..




Nattinatt :)

Wall E

hihi han såå söt..


Kräftkäk i Nyhammar

Gårdagen var en höjdare, som inkluderade en massa skratt (skrattade så jag fick ont i magen ;P), kräftkäkande, snapsande + snapssjungande och vattenpiperökning.. hade riktigt skoj! :D
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Åkte mot Nyhammar igår kring 2 tiden och när vi väl kommit fram till Josies mamma korkades det genast upp!
Sen när vi packat upp våra grejer och fixar frillan och sminket så bar det iväg mot partyt! Vi hjälpte till lite i köket med maten och sen satte sig alla till bords. Och vi började kalaset med en snaps & snapsvisa :) haha tror jag fnittrade igenom hela visan, men alkoholen gick ner sen iaf ;) Blev bjuden på tequila rose av Josses mami, såå gott! Mums, nya favvon.. efter malibu med mjölk ;) Innan kräftkäk så gick vi tipspromenad, Da Shrimps hette vårat lag.. dessvärre gick det inte såå bra. Näst sist tror jag vi hamnade.. :P

Sen tjoffades kräftorna fram! Gaah! Så gott det var! Satt riktigt fint.. och till det fick vi även kyckling med grönsaker och potatisklyftor. Vilket kalas va? ;) Provade på vattenpipa för första gången igår och det var skoj :P haha var lite klen i början men sen flöt det på :P.. Sen blev det att skaka röv på verandan.. :) motorsågen, sprinklern, dykar'n :P hahaha!

Helt plötsligt blev klockan 1 och jag, Josie och Anders H blev trötta efter allt ståhej så vi drog oss hemmåt för att sova efter en gustavskorvsmacka :) Sov som en gris hela natten...

Vi vaknade kring halv 12 och var lite så där lagomt zombie-aktiga. Men vi kvicknade fort till efter en rejäl frulle och filmtittande till Stardust :) Anders sov fram mot eftermiddagen och efter att han blivit lite pigg drog vi hem till Hedemora, käkade kebabtallrik och sen hängde Josie med mig hem en sväng innan hon skulle vidare till Stockholm.

Nu sitter jag här i soffan, fortfarande lite seg.. :s Skönt att jag börjar sent imorrn! :)
Ska nog ta och köra igång en film, Harold & Kumar escape from Guantanamo bay eller Hancock (btw vilket jäkla namn!?). Blir nog Hancock, den har jag bara sett en gång tidigare.. :)

Lite pics från gårdagen:


josie & jag :)




vattenpipa


mitt tipspromenads-team


MUMS!



Folk..


Skiitstor kräfta!







Anders & Josie


Soo long babes & godnatt!

PUSS


Heelg!

Härligt med helg! :) Men inte är man ledig för det inte, jobb imorrn som gäller mellan 11-13 :P Sen drar vi till Nyhammar för att parta loss och käka kräfts med Josie :D wiiie! Ska bli kul att träffa den poopien!

Ikväll har jag varit en sväng hos Lurkas och umgåtts lite, Erika var där också :) trevligt att ses! Sen när Erika åkt så gick jag och Lurken ut på en promenix, riktigt najs, trots regnet :)


Nu ska jag smörja in mig med BUS och sen slagga så jag orkar shake:a rövva och halsa alkohol imorrn ;) Kanske hinner skriva ett ord eller två innan jag drar, vi får se :) annars får ni ha en supernajs helg för det ska jag ha!

Nattinatt

Quote

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt

mornin'

godmorgon!

Hade egentligen tänkt att sova ut till 11 idag men de jeeekla byggarbetarna väsnas ju så mkt här utanför så det var omöjligt.. Vaknade för ca en timme sen :)

Ska ut på stan en sväng idag. Ska in på systemet med Lurkas och sen köpa lite frimärken och skicka iväg ett par skor som jag har sålt över tradera :)

Nu ska jag ta och käka lite frulle och glo på Oprah
;)

Ha en bra dag!

PUSS

Declan - OMG

Shit vilken kille... har bloggat om honom tidigare, men nu fanns fler vackra låtar :)

The ting tings - Not my name



überbra


Bloggändring

har gjort om bloggen och om den ser konstig ut prova tryck på F5, så kanske det bli bättre :)
annars ploppar den nya designen fram efter ett tag..

denna design får duga framöver ett tag..

IDOL 2008



Ja snart kör det igång! IDOL 2008, wiie! Som sagt så är det de första avsnitten som är de roligaste, när de visar alla som sjunger så dåligt... ;) haha, man undrar ju ibland hur de inte kan höra sig själva sjunga sååå dåligt...? hm..

Det bästa från förra året var när Amanda Jenssen sjöng Hallelujah, lyssna och njut :)



Nu är det 5 minuter kvar, nu ska nachos och guacamolen fram! ;)

PUSS

________________________________________________________________

update:


hm jaa hur var idol då? Jioo jag tyckte det var okej. Hade velat sett fler nötter skämma ut sig, men man får väl inte allt? Juryn tyckte jag var bra också :) Lite mer seriösare (alltså de vet vad de gör) än de tidigare.. Clabbe t.ex, hah, vad hade han för meriter liksom? 80-årig Dj.. hm? Jaaduu.. Men som sagt var det helt okej och självklart ska jag kika imorrn också ;)



Kreeeftskiiiva



Jaa till helgen blir det att dra till Nyhammar och partaja! Ska på kräftskiva hos Josies mami :) med josie dårå ;P Hoppas vi får det sköjj! :) Iofs är det ingen risk att ha tråkigt med poopien! :D Vi kommer nog skratta så det räcker till! hihi! Kul det ska bli!! :D

Idag har jag hållt på och grejat här hemma hela dagen! Puh! Diskat, tvättat, rensat klart garderoben och lagt ut grejer på tradera :) Sen på eftermiddagen kom syrran hit och käkade lax & quinoa med mig sen städade vi trapphuset :) Tack för hjälpen sis' ♥ ! Mammsen och syrran var här igår kväll en sväng, de bjöd på donken-mat och sen kollade de på kläder som jag ville bli av med :) De tog en massa kläder jag inte använt, några klänningar och tees + 2 par skor. Och idag kom hon förbi och lämnade 400 spänn här som tack för kläderna, schysst mami, love u! ♥

Nu ska jag ta och kolla på SATC :D Och imorrn är det jobb som gäller!

PUSS & godnatt


P!nk

Pink - Dear Mr President


Braobrao


Journalgrodor :) hah

Hihi älsklingen hade med sig ett papper hem från jobbet när han fortfarande var kvar på banken, några roliga journaler från sjukhus, liiite skoj faktiskt:

  • Smärtor vid obduktion.
  • Patienten svarar ej på tilltal. Avliden.
  • Mat får han från sonen som ligger infryst.
  • Kan ej få ned hakan mot huvudet.
  • Har börjat få blodiga små matskedar i avföringen upp till 15 ggr/dag.

Hmm..?

Wörk

jaoo snart ska jag dra till jobbet :) Jobbar 11-15 idag, har så grymt jobbiga pass ;) hehe!
Efter worket blir det att städa lägenheten och trapphuset.. får se om jag får hit syrran till att hjälpa mig med trapphuset.. så tråkigt att städa det helt själv.. :/ eller det är iofs tråkigt annars också men det underlättar iaf med lite hjälp :)

Nee nu blire att borsta gaddarna och dra på sig pjuxen, sen drar jag till jobbet :)

Ha en bra dag allihopa! :)

PUSS

lite rihanna innan jag drar ;)