e m m a ; vardag, fest, inredning

btw ;

haha, lite skoj-äcklig reklam tycker jag :P



hockeyhockeyhockey

sitter just nu hemma hos mami och kollar på hockey (swe-usa) med henne. Eller halvkollar.. har ju min baby(laptopen) i knäet ;) så blir inte så superkoncentrerad på tv:n direkt.

Idag har jag jobbat 12-18. & innan de så gick jag & älsk en vända på stan. Jag köpte lunch på wiernan och lite smink & alkohol till imöörrn :D Sen så hängde älsk med mig till jobbet så sa vi hejdå för han drog till Uppsala idag för att partaja.. (därför jag är hos mamma nu, ska sova här :P) Vi skulle ju egentligen också dra till Uppsala men ingen av oss var riktigt pepp på det så det blir att grilla och umgås här hemma i stan istället :) blir nog skoj det med! :D


Nu har USA precis gjort mål ;c buhu! Kom igen nu SVERIGE!!
Ska ta och göra om syrrans blogg nu :) PUSS

omplanerat

blev inte så mkt städande för mig nu på förmiddagen.. ska snart iväg och käka lunch med Steph på wiernan, får se om man kan sitta ute. Blåser lite.. Jag får iaf städa min del sen när jag kommer hem ikväll istället och då har jag dessutom ingen virrig liten älsk som springer runt här hemma för han är på träning. Blir perfa de!

Men vi har iaf varit ute på en morgonpromenix :) var nice!
Nu ska jag fortsätta fiiixa mig :) ha en härlig dag!

en sötnosig bild på världens goaste katt ;)


nästa hållplats:

sängen! Är supertrött!

Imorrn ska jag och älsk upp i tid och ta en morgonpromenad och sen ska vi stäääda :)

Bjussar på en jääävligt nice låt ;)


rolig nostalgi


spöken hit & spöken dit

sitter och kollar på "hemsökta hus" på youtube nu :P fick inte kika så länge igår kväll.. eller fick & fick.. anders somnade här i soffan så då vågade jag inte sitta och kolla själv ;) blev lite läskigt där ett tag.. lite lättare att kolla på det nu också när det är ljust ute :P hehe.. konstigt det där. Jag tycker det kan vara riktigt läskigt men jag tycker om det på ngt vis + att jag alltid älskat skräckfilmer!

Börjar kl 14 idag. & det är härlig värme idag med. Dock lite molnligt!

Till veckan är det valborg! & det känns fortfarande lite ovist om hur den dagen ser ut! Det står mellan en supardag i uppsala eller en lugn kväll här hemma i Hedemora med grillning kanske..? Ja som sagt.. har ingen aaaning! Men det blir nog trevligt vart man än hamnar :)

I veckan ska vi också iväg och shoppa lite :) Jag, lillsyrran och älsk. Vi ska hitta avslutningskläder till syrran och jag skulle behöva ett par nya vårskor( utöver de 25 andra;) )! Ne men seriöst. Ett par vita lättare tygskor ska jag försöka hitta. Blir kanske att vi drar till Falun. Inte så ofta man är där..



Nu ska jag fortsätta kolla på "Hemsökta hus" :) Hoppas ni får en najs dag! PUSS

mjämjä

nu börjar Ghost hunters på tv4+ :D sen blir det hemsökta hus i två timmar, ojoj.. kanske man ska ta och försöka hålla sig uppe och kolla, men måste först höra med älsk om han också vill kika på det för jag vågar inte kolla själv ;)

Bilder från gårdagen ligger iaf uppe på fejjan nu men lägger upp tre här också ;) Var en supertrevlig kväll/natt igår! Först grillning hemma hos Steph med tjejerna sen Rootvälta på hotellet! Blev dyngrak & fick sota för det rejält idag.. :c Men som man bäddar... :P

Bilderna under är först när vi spelar galen pannan, vi körde med kända platser & människor i Hedemora :P
Sen är det när vi käkar på Stephs balkong & sen är det Rootvälta innefrån Hotellet


mm tv vare nu ja! Nattinatt, akta er för spööökena booooh!

aouch ;

:c har fått NACKSPÄRR,  tror jag.. har aldrig haft nackspärr men jag kan inte titta åt vänster då det smärtar otroligt mycket i vänster sida på nacken! :s inte är det najs iaf! Har nyss kommit ut ur duschen och bara en sån lätt sak som att schamponera håret hade jag problem med! Hoppas det går över till imorgon! Då vi ska ut och röjja på hotällä igen, Rootvälta spelar! Annars så tar väl lite alkohol bort värken ;) hehe!

Nu är jag heelt ensam här hemma, älsk har dragit iväg till Halmstad för att hämta sina grejer där nere. Han flyttar ju hem nu som sagt! Skönt att han kommer hem imorrn redan! :D

Rootvälta imorrn as I said.. så det blir att dra till systeeemet med Steph idag för att köpa lite alkohol. Vi ska bl.a dela på en vinare sen får vi se vad det blir mer... ;) & hoppas verkligen att det blir lika härligt väder imorrn som det har varit det senaste dagarna! Så vi kan lägga kött på grillen! :D



lika najs väder som på bilden skulle vara bra.. :)
[bild från när jag och älsk var i turkiet -o5]


Nu ska jag ta och blåsa håret, om jag klarar av det :P
Ha en underbar dag! PUSS

2 år sedan suparresan ;)

idag är det 2 år sedan vi var i sälen sist. känns så riktigt trist att vi inte kom iväg i år och jag känner mig lite skyldig då det är pappas stuga vi skulle vara i och jag inte kunde hänga med iår. Men det blev så hastigt med flytten nu och så då jag bland annat fått betala en oväntad dubbelhyra + att jag var tvungen att jobba denna helg då cheferna ska bort. :/ men det kommer väl fler tillfällen hoppas jag.. :) till vintern kanske jag ska försöka haffa stugan åt oss igen! Så man kan åka lite i backarna också och inte bara supa ;) uschja vad skoj vi hade sist  vi var där, kollade nyss på bilderna jag lagt upp på bloggen (se början på maj 2oo7) :P hehe vi såg lite annorlunda ut ;)

Idag är det en härligt varm dag igen :) naaajs! Börjar jobba om en timme så ska ta och försöka få i mig lite käka och sminka mig sen ska jag draaa! Ikväll blir det nog att gratulera kusinvitamin som fyller 21 år och sen blir det att ta en titt förbi hos papi också. Vi måste hämta hans bil då älsk ska låna den imorrn till Halmstad för att hämta hem hans grejer. I helgen är han alltså officiellt hemflyttad ;) goodie!

som sagt fixifix vare! Ha en underbar dag! :D PUSS

u found me


dagens ¸ e m m a ;



med löshår & allt ;)

Sias showroom & IKEA

jaaaoo här kommer lite bilder från måndagens utflykt med jobbet :) [ klicka för större bilder! ]



o1. massor med julkulor! o2. Julfint o3. Sia är duktiga på att smycka o4. Vårat åkdoon - så skulle få plats med mycket när vi skulle till IKEA ;)



o5. Lämnade av ena cheefen på arlanda o6. En Emma :) o7. IKEA :D wiie o8. Solnedgång på vägen hem!

Blev bara lite smått och gott med hem från IKEA. Blir att dra dit igen sen när jag och älsk har flyttat till större lägenhet! Sökandet har börjat igen... :P


;

hej hopp! ett snabbt inlägg!

Gårdagen var jättetrevlig! Sias showroom och sedan Ikea :) Blev lite fynd! Kommer bilder senare idag!
Nu ska jag ta och sminka mig och blåsa kaluffsen för sen blir det lunch på stan med Stephanie!

Hare braa! PUSS

stortstan imorrn!

Mm :) imorrn blir det att dra till Stockholm med wöörket! Vi ska till Sias showroom i frihamnen och kolla på julgrejer vi ska ta hem till nästa vinter! Känns lite wierd, då det nyss var jul och nu börjar det ju bli sommar. Men det är bara att ställa om hjärnan och bara tänka jul imorrn :P Sen på vägen hem ska vi in på IKEA ♥ en sväng, ååh har inte varit där på superlänge! Ska ta och införskaffa en hylla vi ska ha ovanför sängen. Men det blir väl förståss att man får hem en massa annat också, as usual när man går på IKEA ;)  Vi åker halv 8 så måst ta och sova nu så jag orkar med hela dagen imorrn! Tar med mig kameran så kommer kanske upp lite pics imorrnkväll! ;)

Nee nu blir det mys med min älsk som äntligen är hemma! PUSS & godnatt

fynd!

Johanna & jag var ju ut och kollade in loppisar igår :) Jag fyndade en väska för 50 spänn! Vad tycks?


wierdoo

bloggen ser lite konstig ut. men det får vara så ett tag nu. för nu ska jag käka maaat! [update:] nu ser det lite bättre ut igen ;)

vita helgen - yeah right!

jaha, där rök den vita helgen :P Blev lite vindrickande igår trots allt!

Gårdagen började med en rejäl sovmorgon. Sen blev det loppistittande med Johanna! Var superkul att ses! Blev dock bara en snabbtitt på loppisen då det inte fanns så jättemkt som passade oss i smaken :) Förutom godiset då ;) men vi höll oss undan och gick till stan istället för att fika lite :) En pärlboll & en cola + en massa snicksnack senare så sa vi hejdå då jag skulle hem till mami för att käka. Heheh jag känner mig så dum när jag är hos mami hela tiden, men det är drygt när inte anders är hemma.. blir så tråkigt. + att laga mat själv är nog det tråkigaste som finns  ♥. Sen så bjöd mamma mig på middag igår ;)

Efter en mumsig middag med taco fixade jag till mig lite och sen blev det att dra på ferre :) Mycket trevligt! Några av tjejerna var redan där + att det var en massa annat folk :) Efter dansande på bord m.m. drog vi till Kingen där det var relativt mycket med folk, tog sen min cykel och trampade hemmåt. Bilder(filmer?) kommer sen när jag har fått igång kameran då batterierna tog slut mitt under kvällen :c

Nu ska jag ta och kolla på reprisen på Talang 2oo9. Det var nyss Robinson & "Valpen" åkte ju ur. Jag förstod inte riktigt.. jag trodde de hade kommit överens att rösta ut honom. Men han verkade inte direkt glad när resultatet kom, han gick ju bara.. ? Hm..  aja! Talang vare! Laater :)

nakenfisar i Talang 2009

haha, bäst hittills ;) & självklart var de från dalarnaaa


seriöst bra var ju denna karl! Vilken trollkarl!

welcome back ;


Loppis!

Idag är jag ledig från de två timmar jag brukar jobba :) naajs!

Om ca en timme ska jag möta om Johanna och vi ska ta och gå och kolla på loppisen som de har idag i ishallen :) Var superlängesen jag såg Johanna nu! Ska bli kul att ses! Vad ska ni göra idag?

Solen skiner idag också! Men det blåser dock kalla vindar :s Men vad mer kan man begära än lite sol den här årstiden. Det är ju inte sommar än.. ;) Men snart så!

& idag drar alla studenter iväg på studentkryssning :) vad trevligt för dem! Hoppas de får det skitskoj! Vill också! Ångrar mig att jag inte åkte då det var våran tur.. Men diskussionerna kring att anordna en egen lite suparkryssning i sommar tycker jag lät alldeles utmärkt ;)

Nee nu så ska jag ta och lägga lite make på fejjan & fixa frillan! :) PUSS


hej håå;

nu ska jag ta och dra till Steph och käka & senare ikväll blir det att dra hem till mami. Kommer nog sova där inatt då min älsk inte sover hemma pga att han är på träningsläger... :/

Ha en fortsatt trevlig fredag! PUSS

dagens emma ;



omgjort ;

mm omgjort i bloggen :) F5 om ni inte ser någon skillnad!
Får se hur länge den här designen stannar då.. :P
Är fortfarande lite små pill ska ska åtgärdas men nu vankas det frulle! Sen blir det fix för att göra sig redo för en lunch på stan med Steph! :)

en frullelåt ;)




+ en supersöt kissekatt ;)



topp 5 bloggare

tänkte jag skulle kläcka ur mig en kommentar om de som ligger i blogg-toppen på blogg.se :)

[ KENZA ] - Har läst hennes blogg lite då och då sen jag började blogga. Hennes blogg är helt okej tycker jag! Känner ibland att det blir lite samma saker i den. Men den diggar jag! Den ligger inte bland mina topp 5 men kan ta en titt då & då för att kolla läget :P

[ Stina-Lee ] - Jag gillar Stinas blogg. Hon representerar en vardaglig tjej med vardagliga problem osv. Hon ligger däremot på min topp 5 lista ;) Sen så är ju hennes hundisar sååå söta!

Dessie ] - hmm.. jaa. Vad ska jag säga. Har inte läst hennes blogg nå mycket alls. Första gången jag klickade in mig där så var det inte särskilt positiva vibbar jag fick om hennes blogg och om jag ska vara ärlig så kom ordet fjortis emot mig. Don't know why? ;) Men hon verkar ha många läsare och det förundras jag över?

vimmelmamman ] - klickade in mig där för första gången idag, nu. Så jag har inte hunnit fått så mkt intryck där.. Men det verkar vara en blogg för lite äldre. Föräldrar? :) Men verkar mysig!

designadinblogg ] - Ligger också på min topp 5 lista. Riktigt bra blogg med riktigt bra tips om hur man kan ändra och dona om i bloggen :) Tummen upp!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Si så där ja :) Nu blir det göra sig lite freeeesh så man kan jobba ;) PUSS


moi



LW

jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny jag har rätt mycket med mig själv precis som du jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa om en främling lika tillitsfull som du jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som jag varit med förut nånstans jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd ingen känner mig så väl som du jag skulle fastna i min ensamhet igen [ om du lämnade mig nu ]



Fan vad jag längtar till Peace & Love! :D:D

. . .

funderar på att sätta mig lite med bloggen , får se om jag får någon inspiration till att göra om den. Ska gå in på polyvore och kolla runt lite. Skulle vilja liva upp bloggen :) Lite mer färg! mmm vi får se, vi får se ;)

god morgon ;

:) jahaaa, ny dag nya tag? Ska strax ta och käka lite frulle & under tiden ska jag dra hem "Mumintrollet". Jag blev så oerhört sugen på att kolla på det! Nostalgii :) Men det är ett avsnitt som är ett utav mina favvos och det är när mumin hittar den där fina dockan som han blir kär i :) mihih.. något som jag däremot inte gillar är Morran :s henne spolade jag förbi när jag satt och kollade på det som liten, får se om jag klarar av atta se henne i vitögat denna gång ;)

Ibland måste man se lite barnfilmer för att få tillbaka barnasinnet känns det som :P


tips ;

spotify är riiiiktigt bra :) Skönt att inte behöva ha alla låtar man gillar på datorn :)
Bara att dra hem det här! Säg till sen vad ni tycker om det!


såå jävla bra

brittans nya hit är ju inte kass om jag säger så :) yeeeah!

 

På tal om Brittan - här är hennes största fan med ett tips ;) enjoy


nya msn - suck

nee iiisch, nya msn var inte bra!
Man kan ju inte lägga upp delade mappar!? Tooo bad, var rätt snyggt annars. Men tycker det med "delade mappar" är det bästa! Blir att skrota nya msn till papperskorgen och dra hem den old one ;)

då vet ni det ;) mjämjä ,

rubriker är överskattat

jobbdag idag som sagt :) gick fort som vanligt, det där jobbiga passet ju - 14-18 ;) rätt nice iaf!

Dagen började med en fika/lunch med Johanna på Wiernan och där träffade vi på Lisa & Lurkas :) Trevligt! Pratade lite om ditt & datt. Sen var dags för mig att dra till jobbet & Johanna skulle till tågstationen för att dra hem till Göteborg. Kul att se henne i helgen och så iaf. Var längesen sen sist. Slutet på januari.

På tal om länge... det där j*vla kärringen har fortafarande inte tagit ur grejerna ur förrådet. I måndags (förra veckan) sa jag att det skulle vara jättebra om hon flyttade ur grejerna till påsk och i fredags var jag där. Men inte hade hon tagit ur henned grejer inte! Då sa hon att hon skulle börja då..... fy fan vad less jag blir. Sitter just nu hemma hos mami och vi ska ta och käka och ska sen dra till lägenheten & om hon inte har tagit ur sina grejer då då ringer jag värden imorrn. Tänker då fan inte betala full hyra då jag knappt kan bo i lägenheten pga att jag har förrådsgrejerna i lägenheten! Dryygt? Svar jaa...

Nu blir det käk som sagt! Senare blir det filmtittning, dock inte med mig och älsk i huvudrollen ;)



Hoppas ni får en mysig tisdag! ;) PUSS


hualigen ,

vilken helg det har varit! :) supermysig! & vilket väder sen! Vi gillart ;)
i torsdags så var det skärtorsdagen och den innebar ledighet! wiiie! Ledighet som håller tills imorrn :/ lite mindre roligt, men har man jobb som väntar så har man.

I fredags så blev lite party på kvällen. Jag, Johanna, Anders, Anders bror Jakob och Anders kompis Mattias satt hemma hos mammsen och drack lite. Sen så gick vi till Kingen. Det var väl sidådär med folk som sagt, men det var kul ändå att komma ut lite :)

I lördags så var jag hos pappa på dagen och hämtade lite kött & så som vi skulle grilla senare på kvällen. Sen drog jag hem för att fixifixa mig schniigg och vid halv 5 drog jag till Steph. Blev tillslut jag, Steph, Sara & Maria som drog till grabbsen för att grilla :) Var riktigt trevligt - och varmt! Herregud så skönt det var! & jordgubbar åt vi också, kändes verkligen som att våren/sommaren är på G :) Sandra kom sen också och hon skjutsade oss upp till Kajsa kring 8 då vi även hämtade upp Johanna. Uppe hos Kajsa var resten av tjejgänget :) Vi snackade en massa & spelade singstar! Har ett x antal filmer på kameran med en massa sjungande bruuuds :P hehe, skoj vare! Kring halv 12 drog vi till Hotälläää :) & DET VAR KÖ! Gosh! Inte ofta heller ;) & väl inne på hotellet så rockade vi loss, shotade lite mintu och rockade loss ännu mer ;) hehe det är riktigt skoj att ha med sig kameran in på hotellet för dagen efter så vet man inte vad som kan ploppa upp på bilderna ;) hade hursom en SUPERTREVLIG KVÄLL! :D

Här kommer några pics:




& gårdagen spenderades mest framför film, en vända till pappa orkade jag trots allt med iaf :) och på kvällen drog jag och Johanna till donken för att uppdatera varann om partykävllen :)

Nu sitter jag här framför datorn, söndag aka måndag. Vi har varit till Lager 70 i insjön för att jag skulle ha en skinnjacka men, det fanns inte i min storlek :( så det blev två tjusiga festtoppar istället för ynka 50lappen styck + trosor :) Ska nog ta och dra igång "Linas kvällsbok" nu , har sett den förut men blev lite sugen på att se den igen nu. & då gör det inget heller om jag råkar somna ;) är dödstrött!

Hoppas ni har haft en supermysig påskhelg & att ni får en fortsatt trevlig måndag/söndag ;)

plad gåsk ,

blev som sagt lite ferre igår :) var trevligt! vi satt här hemma hos mami sen drog vi till kingen, där det var rätt så mkt folk :)

sitter nu nyduschad här framför doootan och ska till och fixa till mig lite :) sen blir det troligtvis grillning i stan, sen får vi se vart vi hamnar :)



Nu blir det att lägga lite make! Ha en fortsatt härlig dag! puss!

oh! a sunny day!

hiih mys med vämre & sol :) & ännu bättre ska det bli imorrn :D



så nu har brillsen åkt på ;)

Ska strax med lillsyrran till pappsen för att säga glad påsk :) & umgås lite. Sen blir det hem att fixifixa så man blir lite tjusig till kvällen. Johanna & jag ska nämligen partaja liiite idag, spar det mesta tills imorrn. Men en smutt på tequila rose och en drink blir det nog ;) Och imorrn blir det partyyy med tjejerna, ska blir riktigt kul! Ska höra runt lite senare och kolla läget inför morgondagen, om det blir nå grillygrilly eller ej.. :)

GLAD PÅSK på er allihopa hoppas ni får en superhärlig helg! ;)


andra skivan

andra skivan(som blir lite mer fartfylld än den ändra då den innehöll mest melodifestivalen)
till helgen ska till och brännas, men ska leta liiite till efter låtar. Det fattas några minuter som sak fyllas ut ;)



förresten, det blir väl party i helgen för eran del med va? ;)

let the sunshine in

solen skiner nu :) brabra!


gamla godingar - endel med en liten touch ;)


go' kväll!

Hejsan svejsan!
Trots det dåliga vädret med regn & grådassig dag (vilket jag iofs tycker har varit positivt då snön & allt skit försvinner tidigare) så har jag haft en riktigt bra dag idag! Dels så sov jag 13 timmar inatt (!) och var ordentligt utsövd när jag vaknade & som mamma sa så har jag nog sovit bort sjukdomen inatt för allt med förkylningen kändes sååå mycket bättre än igår. Idag hänger liksom hjärnan med också ;) igår var den lite efter ca 3 sek ;P Nu sitter bara förkylningen i näsan, vilket är skönt!

Sen nu så har mitt "påsklov" börjat! Är ledig fram till tisdag nu! Nästan en heel vecka ledighet, niiice :) Och det innebär, en massa mysgosande med min älsk, Häääna är hemma så det blir att umgås med henne redan imorrn faktiskt + Camilla - frulle på wiernan :) trevligt värre! Sen så ingår det ju partajande också :D På lördag är det hemvändarkväll på Hotällä så blir röjj då! Kanske grillning innan också, myyys!

Nu ska jag ta och lägga i lite blonda slingor i mitt hår (kommer kanske bild sen) - får passa på medan älskling ska kolla på sporten! Sen blir det nog att glo på film med älsk :)


en outfit jag inte skulle tacka nej till ;) från polyvore


Hare gott! PUSS

blev jobb trots allt

mjaa, tog mig till jobbet trots huvudvärk och rinnande näsa & 4 timmar kändes snarare som 8, men vad gör man inte för lite cash ;) Är ju sista dagen innan min påskledighet kör igång :) Ska bli skönt faktiskt! Och jag hoppas verkligen att den där tanten har flyttat ur sina saker ur förrådet då så jag kan få flytta dit min grejer! 1 månad har jag haft mina förrådsgrejer i min lägenhet nu! Helt jävla otroligt! Jag är för snäll helt enkelt, skulle ha ringt hyresvärden på en gång! :s bläh för henne!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen igen och inta tv-tittnings-position, för det vankas "Ballar av stål" inkl. Bitterfittan Noir ;) hehe, kommer nog att dras i smilgroparna ett x antal ggr innan jag tittat klart :P

Ha en supermysig kväll! pusspuss


bluäh

isch&fyy , idag är Emma sjuk :c vill inte! Helt jäkla täppt i näsan, huvudvärk & schliiiten i kroppen..
Men någon vidare feber har jag inte , 37,6 º endast. Så jag vet inte om jag ska ta och försöka jobba de där fyra timmarna trots allt. Aja, vi får se hur jag mår om 1-2 timmar..

Nu ska jag krypa ner under täcket & kolla på en gammal goding tror jag!

PUSS


bättre än originalet!


Outfits

polyvore är riiktigt roligt tycker jag! ;)
Gjorde här en outfit var till Lindsay, Cameron & Beyonce :)
- allt från asos

prova ni med här!

söndag - lager 157

blev sågmyra & lite shopping på lager 157 istället för städdag ;) lät väl mycket bättre inte sant?
nu låter jag bilderna tala orkar inte skriva något till bilderna.. ;P






















filmdags!

idag: jobb & grillning + liite städning
nu: film. Bedtime stories!
sen: sova som en gnu!
imorrn: städa lägenheten


nattinatt!

skräckis

anders & jag sitter och letar efter en skräckis.. så svårt att hitta en bra skräckfilm numera tycker jag! & jag älskar skräck!  :) En av mina favoriter är Silent Hill, även Rec är en bra skräckfilm tycker jag! En bra thriller vi såg här om dagen är The Strangers, som baseras på verkliga händelser. Trailerna på dessa hittar du är nedan, om du vågar kolla? ;)

har ni nå tips?

 









Hej hej!

Nu ska jag bara ta och borsta tääänderna och sen ska jag dra in till stan för att möta upp Lurkis för lunch :) Gottigott! Usch, har egentligen inte råd att käka ute men kände verkligen inte för att käka något av det vi har hemma.. & sen så har det gått allt för lång tid innan jag och Lurkas uppdaterade varann med lite skvaller ;)

Hoppas ni får en superhärlig dag! Är dock inte lika fint här idag som det var igår, det är lite moln som flyger förbi men det blåser inte lika mycket idag, vilket är skönt :)



Dagens Emma :)



PUSS


THE HILLS





säsong 5 tack! :)

1 april - ett skämt

jaha, har ni råkat ut för något första-april-skämt idag då? :) Jag har råkat ut för sånna där småskämt, som "vad har du där?!" så kollar man där de pekar och då.. "Inget! Haha!" Men inget direkt big skämt. Försökte skämta med älsk imorse när han skulle vakna. Jag kom inrusandes & skrek att det brann, men han reagera knappt :P haha..

åååwhi vilken härlig dag det har varit idag! ♥ Det är ju nästan så man blir lite glaaad!  ;)

Idag blev det lite inköp i avesta när vi var dit :) Underkläder från H&M och även ett par mysbyxor från team sportia! Sen så blev det doftpåse från Catherine(pappas sambo har butik i avesta, c's present & korg) som luktade ljuvligt! :)

Imorrn väntar lunch med Lurkas på wiernan och sen jobbelijobb! Trevligt värre!
Nu ska jag käka lite stuvade makaroner och köttbullar, mumma! ;) & så blir det ju Rent Hus! :) Tycker den ena av de där tantfiorna är så rolig :P haha hon som kisar... :)


Här kommer lite bilder från dagen:


hojjhojj..