e m m a ; vardag, fest, inredning

den som väntar på ngt gott

bilder och info om gårdagen ploppar upp på bloggen, möjligtvis tidigt eller riktigt sent imorrn :) orkar inte lägga upp bilder och så nu för nu ska jag köra igång en film på dooootan sen blir det sussaa! Ska ju upp tidigt imorrn och packa och så :) Så jag hinner få iväg några flyttlass! Wiie can't wait!

&  vet ni!? Min heting till karl kommer hem imorrn natt, mysigt va? ;)

PUSS & nattinatt

2 från P3 guld





[ a s b r a helt enkelt . ]

Släck för klimatet

Ikväll mellan 2o.3o - 21.3o är det Earth Hour 2oo9.

Genom att släcka alla lampor under en timme förenas världen i en manifestation för klimatet. 6oo städer & 75 länder har anmält sitt deltagande, bland annat New York & Paris. I Sverige deltar vi, Hedemora, som en av 43 kommuner i Sverige.

Jag kommer då släcka mina lampor men tvn får stå på. Det är ju då det är melodifestivalen ;) Delta du också genom att släcka en & en annan lampa :) - för klimatet!

Go' kväll!



hääär långt var mitt löshår före klippklipp



klippklipp



Efter klippklipp. Liiite kortare blev det iaf ;) Ska klippa av lite till imorrn och jämna ut det mitt egna hår innan jag möter upp tjejerna..

Har jag sagt förresten att det är partyparty som gäller imorrn? :D Ska blir superskoj! Var allt för längesen vi var ut och röjjde nu, har redan börjat ladda batterierna till kameran, så imorrn blir det nog lite pics innefrån hotellet också ;) Det är ju "hockeynight" imorrn :) Brukar vara rejält med folk när det är det.. hoppas iaf det bli kul! :)

Usch vad trött jag är.. gäääsp! Sitter och kollar på Underworld, tycker vampysfilmer är skitbra, iaf nyare & denna är en favvo.. :) & uppföljaren är imorrn, kanske kan få med mig någon att kolla på förefesten ;) haha.. ska nog sussa snart.. blir att BUSa kroppen så man känner sig liiite fräsch imorrn iaf ;) Blir nog jobb hela dagen imorrn med först och främst, vad jag vet.. Sen blir det att fort fixa&trixa i ordning sig här hemma.. Sen iväg & PAAAARTAA! ;D

Vad ska ni hitta på i helgen? Nå skojigt?


PUSS & godnatt










kaluffs

mjaaa min hårkaluffs kom idag! gick ju supersnabbt att få hem det! passade någorlunda bra, är lite ljusare än mitt hår, och vad långt! :P Men dä dugäää ;) Ska försöka ta och klippa till det lite nu efter jag duschat. Lägger upp bild på det sen när jag får tid så får ni se.. Ska även klippa till lite i mitt egna hår. Klippa till luggen och klippa upp det lite :) haha undra vad min frissa kommer säga när jag inte varit där på ett bra tag och jag har klippt det själv, hm.. skämms nästan över att inte ha varit iväg och klippt mig i en frisörsalong på ett bra tag nu :s Men det är ju sååå jäkla dyrt och sen så tycker jag att det duger alldeles utmärkt när mamma toppar mig ;) & luggen tar jag själv som sagt :)

Imorrn får jag min nyckel till den nya lägenheten :) miih! Vad skoj! Ska börja flytta lite grejer i helgen tänkte jag, ska höra med pappsen om han kan hjälpa mig, sen så kommer syrran vara här & hjälpa mig lite också :) Hon är här nu förresten, vi har käkat en supergod middag, hemgjord klyftpotatis med fläskfilé med sallad och Ben & Jerrys - Half Baked till efterrätt ;) gottigott! Hon ska sova här sen ska hon med imorrn till lägenheten, schyyrre :)

Nu ska jag som sagt hoppa in i duschen! Sen blir det lite klippklipp & sen sooova :) såå..



...GODNATT & puss

nattinatt ^^

nuu ska jag fläta mitt hår och sen ska jag sooova :) utan min älsk :(

nattinatt på er :*




H&M inredning

fick hem H&Ms inredningskatalog idag. Det är riktigt mycket snyggt i den men tycker mest att det är handdukar och kuddfodral. Men som sagt.. snygga handdukar och kuddfodral ;) Har inte kollat in det på hemsidan än, ska nog ta en titt nu :) Känns lite konstigt tycker jag, att beställa heminredning från H&M.. :P aja..

Laater..

Halv åtta hos mig

jag tycker det är ett helmysigt program! Och nu upptäckte jag att de är i Daaaalarnaa (med riktig rejäl daaalmål) :) Härligt, nu ska de käka struts i Västansjö ;) Och jag ska käka potätis :)

PUSS på er!
- - - - - - - - - - - - - update - - - - - - - - - - - - -
hahah , Helge Skog är så jäkla rolig i programmet, vilka kommentarer! :P

en dagens kanske?

dagens frulle: Smoothie - min nya snygga mixer fungerar alldeles utmärkt ;)
dagens lunch: Fullkorns lasagne
dagens middag: Blir ugnsbakad potatoooe :) mums
dagens låt: Love is my Drug med John M.E ♪♫♪ åh! ÄLSKAR DEN!
dagens roliga: Fick reda på att jag får nycklarna till lägenheten på torsdag :D
dagens skämt: Programmet "Den rätte för Rosing" usch gillar henne inte, men kommer nog kolla på det ändå;) bara för att se hur hon skämmer ut sig.. räckte det inte med "Sanningens ögonblick" liksom?! hah
dagens sötnos: Min mami! :) Trots diskbråck & elände kom hon förbi mitt jobb idag med en semla ♥ Min mamma är bäst!
dagens saknad: Min honeybunny ;c
dagens vill ha: Mitt löshår jag har beställt!


heyhey



jaoo, visst klarade jag av denna dag med :) trots förkylning.. snörvelsnörvel

Sitter nu och kikar runt på lite bloggar.. gör inget särskilt. Älsk har fastnat framför tvn och  innebandy.. buuuh! Han åker till Halmstad imorrn.. ;c han skulle egentligen ha åkt senare men han fick reda på att han har tenta den 28e eller nå sånt så då var det bara att beställa biljett ner.. :/ tröök. Men han har sagt att han kommer hem snart igen :D iaf till hans födelsedag(12e mars)! :)

Nu ska jag looka runt på internet efter lite inspiration till bloggdesign ;) inte till mig dock. Den här får duga ett tag framöver.. en veckan eller så sen tröttnar jag väl:P hah! Skulle egenligen hålla på och packa till flytten men jag orkar inte. Är trött och knappra på datorn är inte alls lika jobbigt ;)

Stor fet bacillPUSS på er! :*

tipstipstips!

Beauty shoptrean nu, helmysig film! :)

ja men vad var det jag sa..

:/ mjämjämjä.. är sjukis idag ;c buh, vill inte vara sjuk. Nog med att det är riiiktigt tråkigt att vara sjuk men sen så jobbar jag själv mån-ons nu i veckan. Shiiit , blifrisknutack

Så ni kan tänka er att jag inte har traskat särskilt långt idag. 1o steg till köket har jag fått ihop hittills. & det får nog duga, att ligga under täcket är nog den bästa kuren mot förkylningar och halsont tror jag + en & en annan ipren..

nu när jag kan avsätta lite tid till datorn så tänkte jag lägga upp bilder & info om den stora dagen som hölls i torsdags ;)

min första gäst som fick hugga in på min ordentligt rosa tårta var Lurkas :) Hon kom med en flaska champagne till mig, tackotack! Efter det så rullade dagen/besöken på.. älskot satt mest framför sin dator då han utan förvarning upptäckte att super nintendo kunde vara så extremt roligt, igen.. 1o år senare typ :P & sååå mkt intressantare än min fina, rosa tårta.. :/
Hehe, nee då no hurt feelings jag uppmanade honom att hålla sig till datorn då han annars titt som tätt följde efter mig som en annan luden svans :P

Hade iaf en super trevlig dag! :D

Fick en massa fint av resten av de nära & kära:

moneymoneymoney
tvålkopp m. tvål
glasburkar till nya köket
en svart mixer
vin & champagne som sagt
finfin choklad
blommor i massor
Mateus
brännbara skivor

I veckan väntar ytterligare lite besök  :) trevligt när födelsedagarna håller i sig så länge ;) hihi

Fick tyvärr ingen bild på min überfina tårta, men föreställ er den från förra året fast med geléhallon och en massa choklad ovanpå istället :P men bilder på mig och min åldersnoja + älsk kommer här:



nu ska jag ta & kurera mig framför LOST & Heroes ;)

nu så :)

omgjort i bloggen :) F5 om det inte syns för er!

nu blir det sängen & myyys ,

sjungande tönt

nu är det någon tönt som sjunger på melodifestivalen , samtidigt som jag sitter under filten och huttrar & håller på och söker efter grejs till photoshop :) hm. Är lite seg med update om födelsedagen men jag kan iaf säga att den var perfa ;) kommer liiite pics sen, men det blev typ bara på mig & älsk när vi drygade oss :P så det är inte så mkt att se ;)

herregud, melodifestivalen iår är ju ett skämt, inte ens EMD var bra(!) nu är det nån maja som sjunger om att hon mår bra när hon är för sig själv :P haha, ujuj. & Mede gillar jag inte, jäkla sarkasm hela tiden ;s bläh ,

Mm nu ska jag försöka grejsa lite med bloggisen sen ska jag & älsk käka kebaaaabtallriiik.

Usch känns som jag håller på att bli sjukis, men neee inte sånna tankar nu.. :s blä för det med!
Hörs!


är det inkl. fågelkvitter ?



Såg dessa pjux på chic.se. Jaa vad ska man säga.. Roger Vivier har skapat dessa skor. Uppstoppade fåglar på fötterna.. hm nä inte riktigt min grej & tycker det är rätt hemskt att döda småfåglar för att kunna ha dem på fötterna.. Och de kostar ju inte småpotatis heller om man säger så.. 370 000 spänn får du punga ut med om du vill springa runt med dessa på tassarna i vår. För det priset borde det ju ingå fågelkvitter tycker man.. :s & 3 månader ligger väntetiden på om det är någon som är intresserad? ;) skämtosido

sista dagen som 21

mm, imorgon kl kvart över 3 på morgonen (tror jag?) blir jag 22 år! Shit, alltså.. helt otroligt.. :P
Får väl lite besök som ska käka tårta och så imorrn så ska ta och städa upp ordentligt ikväll, har dammat och grejat nu på förmiddagen.. :) Har börjat packa lite smått också, flyttar ju om en och en halv vecka! woho! :D

La i lite mera ljusa slingor igår, det får duga så länge ;) anders blev lite dryg när jag skulle få en bra bild på frillan, lyckades någorlunda med en bild iaf :P


en bild på mig för ett år sedan, då jag började göra mitt hår ljusare.. :P


Nu ska jag käka!


snart är det dags!

Hejsan svejsan!

Har jobbat förmiddag idag, skönt :) Har precis käkat lite rester från våran hemgjorda pizza vi gjorde igår :) gotti! Jag & älskling ska strax iväg och handla lite. Blir att handla hem grejer så jag kan göra tårta och fixa & dona till torsdag ;) Mys! Detta var min tårta från förra året:



den var god :) Blir rosa grädde i år igen men ska väl hitta på något nytt att ha uppepå :P blir väl en bild på den sen + från dagen i sig ;) hihi!

Nu ska jag skriva inköpslista! Laater.. PUSS

e m m a


burrr

skulle vääldigt gärna vilja byta detta:


mot detta nu:


alone

älsklingen drog precis iväg till sin träning.. så nu sitter jag här själv. Helvete i havet vilken slö dag detta har varit. Har knäpp klätt på mig! Jag & älsk har bara legat i varsin soffa under täcket och kollat på film :P myys, man får lite ångest över att man bara ligger & slöar men samtidigt känner jag "äh! skitsamma det är ju trots allt söndag" :) Mja..
Nu har jag fått hem "The sims 2 - pets" så nu ska jag försöka få igång det! Passar på medan Anders inte är hemma. Han tycker jag är så dryg när jag sitter vid the sims när han är hemma ;) & det förstår jag. Men man blir fan beroende av det när man väl kör igång & börjar spela det! :P

Nu: The sims 2 - Pets!

:)


new

hej hopp, ska bara skriva ett superkort inlägg för älsk börjar få lite hets på mig, han ska nämligen ha datorn ;P Han har "paxat" den... ;) Men tänkte bara säga att gårdagen var supermysig och det blev en tripp till Borlänge med älsklingen & lillsyrran. Anders skulle köpa födelsedagspresent åt mig :) Sen så fyndade jag själv lite grejer också.. Bland annat ett par superschnygga mockastövlar med fransar för endast 199kr, hade tidigare kostat 1500kr. Wiho! Vi gillart! :P Tänkte att jag lägger ut pics på grejerna sen :)

Sen på kvällen blev det mys framför filmer med gott käk :)

Nu skulle ni varit här, om blickar kunde döda säger jag bara:P haha anders ska få läsa sina sportartiklar nu innan han hoppar på mig eller kommer med fler pikar! :P

Ha en fortsatt nice söndag ;) PUSS
ps.
ny design, vad tycks?

god natt


Fredag den 13:e

ojoj, hoppas man klarar sig undan med inte allt för många olyckor idag då.. :s ;P

Nu så har älsk kommit hem! :D Blir hemma i mer än två veckor! Känns jättebra! Skönt att han är hemma på alla hjärtans-dag, min födelsedag och min flytt! :)

Vi har precis käkat lite frulle. Blev en lätt frukost för min del för ska snart iväg och käka lunch med Steph på stan. Sen blir det att wörkiwörka mellan 14-18 :) Ska väl sätta ut lite skyltar utanför butiken angående alla hjärtans imorrn för att påminna folk lite ;) + fixa lite i butiken, hihi aaoopp, mysigt med alla hjärtans dag imorrn! :D

Nu ska jag gosigosa med honey ;) Hoppas ni får en underbar fredag & ta det försiktigt idag;) PUSS



miih ,

hihi owh... om ca 14 timmar får jag träffa min älskling! Längtar som fan, bara att få hålla om honom & bli omfamnad själv... mm, myspys!

Just nu är han ute & röjjer järnet i Halmstad & firar hans kompis som fyller år :) hoppas han har det skoj & att han inte dansar sönder några bord ;) hehe!

På lördag är det alla - dag, då blir det mys i fulla lass! Wiie! Först så jobbar jag på dagen sen så ska vi och kolla på bröllop jag & hun' på dagen (awh), en gammal klasskompis & vän gifter sig! Sen blir det att käka en supergoood middag på kvällen och bara myyyyyysa, oh längtar var det ja... Vet inte riktigt vad jag ska hitta på till älsk som alla - dagpresent.. hm..

Nu ska jag ta en nattmacka, är lite empty i min mage ;)
hare' bra! PUSS





two of me


The Ian Carey Project - Get Shaky


oooh!

hihi fick precis reda på att min älskling kommer hem redan imorgon :D wiiie! mysmysmys ,

Blir att käka lite gott på kvällen då, tacos kanske?! Åh så härligt, blir lite pirrig faktiskt! Vi har inte setts på 10 dagar, men det känns som en evighet! Puh!

Nu ska jag göra i ordning lite tonfisksallad till lunch, göttans! Sen blir det jobb mellan 14-18 :)

Hoppas ni får en nice dag! PUSS

P!nk - Sober


p.s.

om 9 dagar fyller jag 22 år! ;)

morrn morrn ,

vaknade för ca en halvtimme sen, skulle egentligen gått upp med lillsyrran och tagit sällskap med henne in till stan redan vid 8. Men dels så hade hon försovit sig och sen så var jag supertrött, orkade inte gå upp :P Den lilla buskatten har varit uppe & ställt till med hyss inatt. haha! Han skulle gosa och käka på en massa torkade blommor så var upp en sväng inatt för att ge honom lite käk - men icke! Det var bara torkade blommor som dög för tillfället , hehe, tokis!

nu så ska jag nog försöka göra om syrrans blogg lite, sen blir det att fixa sig lite så man kan visa sig på jobbet :)

Hoppas ni får en mysig tisdag! PUSS

The boy with the striped pyjamas

Jaa, vad ska man säga. Filmen var hjärtskärande. Under hela filmen kom jag på mig själv att sitta rynkad med pannan över frustrationen & förundrar över hur människor kunde (kan?) hjärntvättas på ett så hemskt sätt utan att se allt som är fel i deras handlingar & meningar. Sjukt är vad det är. Så jävla stört! & sen att vissa ens skämtar om dessa händelser & att vissa till och med nekar till allt som har med koncentrationslägren att göra, får en att börja undra hur det står till där uppe..

Jag tycker iaf att det är en sevärd film. Det var en sån där film som man ibland måste se för att bryta av verkligheten med - och minnas tillbaka. & sörja med alla som fick utstå denna ondska. Det som är så läskigt är att något som koncentrationsläger kunde uppstå & under en viss tid fungera utan att någon gjorde något åt det..





"Barndomen mäts i ljud, lukter & synupplevelser - tills förnuftets mörka timma börjar växa"
citat från John Betjeman

freeeeze

heyhey ,


Nu är jag hemma hos mami igen. Vet inte om det är något jag-saknar-min-älsk-så-otroligt-mycket-så-jag-sover-så-lite-som-möjligt-hemma-sjukdom-syndrom ? Hm. Mjaa.. kanske.. ska ta och ringa min heting nu efter inlägget :)

Idag har jag jobbelijobbat hela dagen. Gick fort! Men vi hade lite att göra hela dagen också. Har plockat upp en massa nya varor! Wiie, typ det roligaste! Känns skönt när det kommer in lite nytt i butiken!

Har varit på riktigt bra humör idag! Trots att jag var tvungen att gå upp tidigt.. :P Tror att der beror på att jag fick prata lite i telefon med min efterlängtade Josie som lever livet i Australien för tillfället :) Var kul att få höra ifrån dig poopie! Blir nog att låna pappas telefon och ringa till henne i helgen! Vi hann inte prata så mkt pga att hon inte hade så mkt pengar på mobilen och inte jag heller :( så blir att tatta telefon hos papi ;) Gosh, tre månader sen vi pratades vid.. fan vad fort det går! Miss u poop!

På tal om något helt annat: FAN vad kallt det är ute! Det är riktigt mysigt mitt på dagen när solen är framme och värmer lite, men så fort solen försvinner blir det freeeeezzziing! brr, tur att man jobbar i en kaminbutik ;)

Nu ska jag som sagt ta och ringa ett kärlekssamtal till min älskling, sen blir det att lägga sig framför ännu en film :) Har tidigare ikväll sett "Bolt" och nu blir det "The boy in the stripes pyjamas", har hört att den ska var ruskigt bra! & Bolt var helt okej! En familjefilm! :)

Imorrn börjar jkag kl 14 så blir lite sovmorgon ;) Puss & GODNATT


...


nu :

Gunvald & Beck har nu börjat lösa fallet "Flickan i jordkällaren" på fyran! :) goodiegoodie

hhahaha upptäckte nyss att Björn Gustavsson är med i den här beckfilmen,
det har jag totalt missat tidigare :P heh

snööö


kunde inte det här kommit vid jul ?

godmorgon ,

nu börjar jag kvickna till :P hah, fy fan hur jag har mått idag alltså :s helvete.. bluäh! Men gårdagen var skoj, pumpbolaget på älvan i Avesta blev det tillslut :)

tror jag ska ta och mixa lite med bloggen om jag orkar.. hm.. får se.. ni märker väl huruvida det blev :P
Hoppas ni har haft en bra helg!



jag & Anders på min bal - vill ha min älsk här nu :/



min frippa var rätt cool tycker jag :)

hm..

haha fylleinlägg som togs bort nyss, men står ändå för det jag skrev. men känner att det är inget som behöver blottas här!

nu :

nu väntar dusch och fix inför kvällen :) Sitter just nu och käkar en smörgås & poppar Volbeat - Back to prom ♪♫♪ YEAH! Miii lajk! Ska blir riktigt kul att se dem på P&L i sommar!! :D

mm duschen vare ja.. SUP LUGNT , [ puss ]










hihi ^^,


redo?

Har sovit hemma hos mammsen inatt :) Syrran och jag var först och främst hos pappa igår kollade in kort ifrån Dubai när han var där förra veckan, inte liiiite häftiga grejer det finns där & vilka bilar, endast rolls royce & porche! De hade varit på ett 7 stjärnigt hotell! Inte sovit där dock, (kostar 13 000/natt där) de fick väkomstdrink och tilltugg & sen åkte de till deras 5 stjärniga hotell. Men det var som pappa sa, att det är svårt att förklara hur häftigt det såg ut.. Kanske kan få några pics utav honom någon dag & visa :) De hade varit och kört ökenrally och det verkar skitskoj! Sen hade de en skidbacke i ett shoppingcenter, helhäftigt!

håller på och gör mig redo för en tur på stan med Steph och sen blir det att titta förbi hos Lurkas och snacka lite skiiit! ;)

Ikväll blir det partey så ska väl hinna in på systemet & tjacka lite alkohoool!

Nu ska jag lägga på lite smink, ska typ dra om en timme! Sen ska jag dessutom stressa på syrran lite som ska ta sällis med mig in till stan :)

Hoppas ni får en helmysig lördag! PUSS

Biiiild


Regler:

• Gå in i mappen mina bilder

• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

• Utmana 3 andra personer och länka till dem.




blev en bild på min kärlek #2 ;) haha nejmen seriöst så är den jääkligt viktig i mitt liv. Just att kunna hålla kontakten med vänner på ett smidigt sätt och använda den till jobb osv. Och kunna prata och även se min kärlek #1 genom min kärlek #2 ;)

Jag utmanar: de som vill ta sig an utmaningen ;)

22åringar

Onsdag, halva veckan har gått redan! Och idag fyller Nicholina år :) Shiit, vi blir 22 år! :s Och jag fyller om 15 dagar! ojoj,, vet inte vad jag vill ha när jag fyller... hm.. blir att ta en funderare på det..

Ikväll blir det att åka till min moster och hjälpa henne & färga hennes hår. Mammsen följer också med, hon ville att jag skulle lägga i lite slingor :) Så blir en kväll med bara en massa hååår!

Sen om jag hinner ska jag packa lite för flytten! Flyttar den 1 mars! :D Ska väl packa i lite prydnadsgrejer och så, sånt jag inte använder så mkt..  Ska bli riktigt skönt att flytta härifrån! Mm.. Trots att det blir lite mindre där jag ska bo nu, så känns det bra :)

Nu ska jag ta och fixa mig lite innan jag ska dra till jobbet :)


man kanske ska önska sig en tv? :P



Hoppas ni får en trevlig lillördag ;)
PUSS


,


Tips?

tänkte om ni har något tips på vart man ska vända sig för att köpa löshår? :)

miih , tjockt hår, jatack

reeebus

gissa vad jag gör just nu? ;)




haha riktigt nice va?! paaaint :P haha citerar Björn Gustavsson: "vad får jag allt ifrååån? - GLÖGGEN!"

seven pounds ,

usch . . .

sitter här, värsta svullen i ansiktet efter att ha suttit och storbölat till filmen "Seven Pounds".. Fy tusan vad tagen man blev av den filmen! :s

Här har ni trailern:




Jag säger bara det! SE DEN!!

en liten filmsnutt..


Lite bilder från Halmstad & Gbg




mina inköp ;)

 
 

Godmorgon ,

nu blir det en rejäl frulle + lite Oprah och sen ska jag knäppa lite kort och lägga upp lite bilder på vad jag köpte i Halmstad & Göteboorg ;) Har lite ont i mina fötter idag, undra om det kan vara för att vi gått mkt? hm..

Laater y'all..

tornadoo

oh , ligger i söffan & kollar på "Tornadojägarna" på tv4fakta. Det är riktigt intressant att se tycker jag! Tänk vad naturen kan göra.. otäckt.. :s de ser så overkliga ut & i USA verkar det vimla av dem när det är oväder! :s ovädret överhuvudtaget i USA verkar ju vara extremt! Vilka blixtrar & dunder!

är inte supertrött än och jag vet att jag inte kommer att kunna sova om jag inte är jättetrött när jag väl ska sova. Är ju van vid att ha min älsk vid min sida.. usch saknar honom som sagt. Var jobbigt idag att säga hejdå i Göteborg.. :( hade det verkligen jättemysigt igår när vi var tillsammans, och käkade & så..

& härnäst börjar "48 avgörande timmar" ska nog kika på det med.. :) börjar inte fören kl 14 imorrn, niiice ;)

btw ; jag fyller år snart ;D
vet inte vad jag ska önska mig.. :s


en liten tornadofilm :s

,


I'm hooome!

tänkte att jag skulle hinna skriva ett inlägg innan Holiday på trean börjar nu kl 21 :)

jao, är som sagt hemma och är lite tröttis faktiskt, kommer säkert somna till filmen.. sov 6 timmar inatt.. vi gick och la oss kl 4 imorse, vi blev tillslut 5 st som höll ihop, iaf ett tag, igår :) efter en supergod (& superdyr) middag på Modesty tog vi oss till Hotellet där grabbsen bodde & där Johanna jobbar. Gothia towers. Vi skulle egentligen ha gått ut och röjjt lite men det varken hann eller orkade vi med.. Så det blev att hålla till i baren på hotellet och lyssna till coverband, skitskoj! :)

Har ju blivit lite shopping också ;) men det kan jag lägga upp bild på sen! Har knappt tagit nå bilder i gbg/ halmstad, har haft fullt upp hela tiden :P

Nu börjar filmeeen! Hörs! PUSS



ps, saknar min ääänders som fan.. ;(