e m m a ; vardag, fest, inredning

IMORRN SMÄLLER DET ,

nu ska jag bara ta och fixa något att ha på mig (bara?!) sen ska jag dra till wöörket! Blir jobb 10 -18 idag och direkt efter jobbet ska jag möta upp tjejerna, för vi ska shoppa till morgondagen! IMORRN SMÄLLER DET! ;) Blev iaf skitbra med tältet! Jag och Johanna kräver en guldstjärna i kanten nu när vi var så duktiga! ;) Vi kanske får ta lite x-tra av bålen istället? :P hah!

Nee, leta outfit vare! Sen jobb! Ha en supernice dag! PUSS

mjaaa ,

si så där ja, nu har då tältet kommit dit vi ska ha det på lördag :) Men det blir att sätta upp det imorrn! Blir nog perfekt det här!

Idag har jag varit och lunchat med Emma & Lisa. Efter det mötte jag upp mamma & syrran för att strosa runt lite på stan. Hittade ett par jeans-shorts på Next company, 100 spänn. Som hittat. Men nu får det vara slutshoppat ett tag framöver! Nu blir det inte att shoppa fören september, då det blir att köpa hem lite höstkläder. En höst/vinter-jacka skulle jag behöva. Har typ 10 vår/sommar-jackor men knappt nån jacka till hösten eller vintern :P braaa, eller inte.

hm, nu ska jag ta en chokladbit! hejs!

snart, snart ,

ooh om precis två veckor ligger jag nog på stranden i bulgarien :D wiiie, inte långt kvar nu!

Sitter just nu hemma hos moster, vi har sovit här inatt eftersom de är på semester. Men de kommer hem idag! Håller på och sminkar mig, ska iväg på lunch på stan senare! Niice!

Blev så jääkla allergisk igår(tror det är för de båda katterna) så nu på morgonen har jag varit helt svullen i hela ansiktet. Stod och spolade en massa kallvatten i ansiktet i morse.. Så nu är det lite bättre, men det känns att ögonen fortfarande är lite svullna. Hade varit skönt om man kunde ha hoppas i poolen de har här hemma men det är lite för kallt för att jag skulle kunna klara av att bada ;P badkruka som man är! hah

Ikväll blir det att fixa med tältet vi ska ha till klassfesten. Hoppas det går bra och att vi klarar av att få ned det ;P Men 5 tjejer och en pojk bööör ju klara av det ;)

Nu ska jag återgå till min make up :)

Hörde nyss den här på ztv, goodie!

beställt



jag & syrran har beställt lite från nelly.com :)

smoothie a la emma



1 banan
½ dl frysta hallon & blåbär
1½ dl frysta jordgubbar
1 dl yoghurt

supergott!

traskar

hej svejs!

Sitter just nu hemma hos min moster uppe på svedjan! Tog mig en promenad upp nu här på förmiddagen! i regnet.. haha blev dyngsur, så tänkte torka här lite innan jag tar mig hemmåt igen :)

Jobbar 14-18 idag. Ikväll blir det att sova här med syrran då moster är borta på semester :)

Och igår då! Något söt våran lilla kattbebis är :D (se tidigare inlägg) vill ha hem henne nu! hihi, men får lov att vänta en & en halv månad till! Det blir nog en liten Ester, tycker det är gulligt :) Efter min gammelmormor! :P

Imorrn ska vi ta och hämta tältet vi ska ha till klassfesten! Blir nog perfa! Hoppas bara på bra väder! :)

Nu ska jag strax ta och traska hemmåt igen! Ha en nice tisdag! ;)

mer übersöta bilder på vår sötnos



she wolf


vår kattbebis :)

här kommer en bättre bild på våran lilla sötnos som kommer hem till oss i September! :) Här är hon ca en månad! Miih, vill ha nu! :D



imorrn efter mitt jobb ska vi och hälsa på finisen :) längtar!

planeringsdags

kom hem från pappsen för ca en timme sen. Vi kollade på film där (på nya tv:n) fracture hette filmen, och sen käkade vi gott där också! kött & potatis! Sen skulle de till farmor & farfar så då passade jag på och tiggde om skjuts hem hit till mamma igen. För snart kommer tjejerna hit för ännu lite planering till klassfesten. Ska bli så jäkla skoj! Har det mesta fixat tills dess iaf, tält och så. Men det som fattas är lite inbetalningar men huvudsaken är att det kommer in innan helgen då vi ska handla allt på fredag :)

Tänkte att vi skulle försöka fixa skivor/låtar nu bland annat.. jaa vi får se vad vi kommer fram till!

Ha en fortsatt nice kväll! PUSS

söndag

känns riktigt skönt att inte vara bakis en söndag för en gång skull ;)

Blev inge party igår blev så himla trött på kvällen. Jag och Johanna var och kollade in livemusic vid gussarvskolan igår och vi gick ju först och främst dit för att kolla på "hökartorget". Vi gick dit till kl 18 och det var ju inte många själar där men det var bra musik som spelades. Men det var inte hökartorget, så vi tänkte att de var lite efter i planeringen. Så vi vänta & vänta & fika & vänta :) Sen! Kring nio körde de igång deras spelning! Puh! Men det var värt väntandet, eller hur Johanna? :) Sen gick vi hemåt! Jag satte mig här framför datorn och kollade på en film. Sen kom Anders hem. Lite full ;) Han hade varit på fotbollscup under dagen sen hade de bankett ute i Husby på värdshuset! De verkar ha haft det trevligt!

& i natt jobbade anders på banken igen! :P hahaha, ojoj, som sagt så borde han lägga till lite OB på han lönerapport för det var då sjuttsingen att han inte kan lämna jobbet ens när han sover! Jag hann inte filma det hela, men efteråt så fick jag med en snutt och direkt efter att han pratat klart så gick han och drack vatten som om inget hade hänt :P toker!

Nu ska jag fixa i ordning mig lite sen blir det att gå hem till pappsen en sväng! :)


PUSS

längtar!

ååwh nu längtar jag tills vi ska dra från Sverige och till Bulgarien för att slappa, slöa, bada, shoppa, partaja m.m. ;D

Köpte två tshirtar som kan passa till resan... ;)



blev en vit också :) 100 spänn! Perfa!

åker du utomland på sensommaren?

ska ni, som jag utomlands på sensommaren?
Finns mycket positivt till det! Mycket rea på kläder och accessoarer :) goodiegoodie + att sensommaren kan ge lite sämre väder  (får vi hoppas) här hemma i Sverige! ;P oftast är det ju lite billigare att resa också..

litet smakprov hur resväskan till utlandet kan se ut 2 stilar vardags + fest  (dock ingen rea på detta):




produkterna är ifrån: Roxy, forever21, topshop, miss guided, mytheresa, farfetch, tillys, misselfridge
och kollaget är gjort i polyvore, självklart ;)

snabbshopping

haha, så fort som jag shoppade idag har jag nog aldrig gjort. Köpte två par shorts och två toppar & ett par solglasögon på en kvart! :P & allt satt som en smäck, hann nämligen inte prova hälften :P

Varför det blev en sån kort visit var pga att jag hängde med pappa, cath & syrran dit, de skulle byta ut deras dator. De åkte kring kl 7 härifrån stan mot borlänge och det tar ca en tre kvart eller nått att åka dit, så nästan direkt när man kom in i kupolen hörde man "Om tio minuter stänger vi vårt köpcentrum, tack för din vistelse". Haha, jag sa till Emelie: Okej, nu tar vi bara H&M och du koncentrerar dig på shorts och jag på snygga toppar. Så sprang vi runt inne på H&M, jag hann prova shortsen iaf och så roffade jag åt mig två toppar också + brillorna :) Hamnade på en bra summa också 500 spänn :) Så nu har jag minsann kläder till Bulgarien också;)

Käkade pirre hemma hos pappsen sen och kollade på film på hans nya tv med blu-ray, I am Legend, med Will Smith. Gråter alltid på samma ställe... ;c

Men nu så blir det att sooova :) Jobbar imorrn så ska väl upp kring halv 1o. Eller nio blir det nog om jag ska hinna duscha!

Nattinatt, sov så gott! PUSS

^^,

hihi älsk är så söt. Han sa för kanske en kvart sen att han skulle lägga sig i sängen och läsa lite i hans fotbollstidning. Sen suckade han till för ca 5 minuter sen och sa: Drygt! Jag är inge trött jue! Är pigg men ändå trött.Ååh!!

Gissa vad han gör nu? Snarkar som en annan sömntuta!:P haha, göllet! <3

nelly.com

nelly är ju allt för trevliga ;) sist jag beställde därifrån så fick jag 3 nr av cosmopolitan (eller som mamma sa cååsmåå-pååå-littan :P) gratis! Mycket nice! Får bli kvällens läsning innan jag ska sova :) Men just nu kollar vi på "Independence day" som jag har sett ett x antal ggr! :) men den är brao fortfarande!


emma gillar cosmopolitan & nelly.se

på tal om nelly så tror jag att jag ska kika in där och kolla efter ett par shorts jag kan ha i Bulgarien & kanske en och en annan partydress... antar att det kommer blir liiite party där ;) Känns inte som att jag kommer hinna iväg till Borlänge innan vi åker. Så lika bra att beställa ett par (eller två?) redan nu :) mm..

on my way home

mjaa, har suttit på jobbet tills nu, puh!

Har skrivit klart och ut hela tipspromenaden vi ska ha på klassfesten + gjort en faktura m.m. :) Mysigt att sitta så här på jobbet själv i mörktet! :P Det regnar som bara den ute nu! Och som sagt var jag på väg hem och då ringde mamma som en räddande ängel och frågade om hon och syrran fick komma hem till mig och fika & då sa jag på ett villkor.. att de hämtar upp mig här på jobbet :P & det ville dem! niiice. Blir en vända till ICA på en gång också!

De är väl här snart så jag ska ta och släcka lite lampor och ställa mig o vänta på dem!

Hörs kanske senare! PUSS

nåå vad tycks?

vad jag tyckte om nya harry potter-filmen? Jiooo..

Jag tyckte den var helt okej! men Harry Potter och halvblodsprinsen är inte den bästa av filmerna.. men den var definitivt värd 80 spänn! Den bästa av allihopa är film nr 4. När de olika skollagen tävlar mot varann! 5e filmen var också bra :) Längtar till nästa film nu! Då går den in i sista boken, men har hört att sista boken ska delas upp på två filmer.. spännande! Jennie träffade jag på, på bion, trevligt! :)



Annars idag då? Jag har som sagt varit ute på promenad med Lurkas. Ska ut och gå imorrn igen men imorrn blir det sovmorgon och tar promenaden imorrnkväll istället då älsk är på träning :) perfa!
Sen började jag jobba 14. Och alldeles innan stängning kom Bea och Johanna förbi och snackade lite:) Vi pratade lite om klassfesten vi ser framemot och även om vad som händer i helgen. Blir kaaanske ferre ;) vi ska iaf till gustavsskolan och kolla på "Hökartorget" som spelar. Sen så får vi se.. :)

Håller på i detta nu att kolla på "Röd drake".. och ska fortsätta med det nu!

Hoppas ni har haft en nice onsdag :) PUSS

harry

nu så har jag fått i mig en rejäl frulle efter långpromenad med Lurkas :)

jobbar 14-18 idag och direkt efter jobbet blir det att ta sig mot bioduken, vi ska se harry potter-filmen idag :) Jag, älsk & Emelie! Ska bjuda lillsyrran som tack för hon hjälpte till att städa här i söndags + att det blir som en liten sommarpresent!

nu ska jag kolla lite på sista Sagan om ringen-filmen :) Ha en nice dag! PUSS

F5 for update

omgjort lite i bloggen :) men nu blir det att sova, så resten får jag trixxa med imorrn :)

NATTINATT

rubrik

nu ska jag ta och göra i ordning lite käk till mig & min älsk som är på fotbollsträning just nu :)

Köttbullar och spagetti blir det nog - simple, me like ;)

emma x 3


hurt hurt

kom precis hem från en tre kvart-promenad :) kändes skönt! Lite övningar för magen har det blivit också ;) Lite spännis vill man ju vara när man kommer till Bulgarien. Ska försöka hålla i detta hurt fram tills dess nu! Har även tänkt att sola lite solarium innan jag åker typ veckan innan ca 4 ggr. Gjorde det sist jag & älsk var utomlands och jag flagnar inte alls lika mkt då som annars. så, så blir det nog :) Är ju bara TRE VECKOR KVAR tills vi drar till Bulgarien!!! Shiiet :D fan vad skoj vi ska ha tjejer! Längtar som fan!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att fixa sig för lunch på stan :) Börjar ju 14 idag ;) så jävla skönt!

Laater..


tipsitipstips

Walk the line på trean nu! Såå jävla bra film! Om en jäkligt bra artist & sångare! :)

bilder från igår :)






filmrecensioner

Filmerna igår var ruuskigt bra, alla tre!

The International var så där lagomt thriller-aktig :) Full fart hela tiden & bra handling! Mycket bra skådespeleri - jaaa jag gillart' helt enkelt ;)



The Uninvited som är en nyinspelning efter en japanskskräckfilm (japaner & deras skräckfilmer är som micke & molle, Homer & Marge, Emma & Anders - ja helt enkelt perfect match (: ), hade allt som en bra skräckis ska innehålla tycker jag, inte alls föör mkt blod, blir bara slafs då. Men lite blod ska de va! Spöken, hoppa-till-så-man-skriker-lite-lätt-scener & en helt otrolig vändning i handlingen! Mee liiike! Blev lite lättare att kolla på den också när syrran kom hem och kollade med mig :P hah



Men vi båda blev ju lite skrämda av skräckisen så det passade bra med en komedi sen. Fired up! En riktig cheerleading-fiilm. Denna var väl den sämsta av de tre. Men helt okej den med! :)



Nu har jag precis käkat lite frulle och snart kommer älsk hit till mammsen. Vi ska umgås lite här hemma sen blir det att dra iväg hemåt och röjja undan lite av flyttkartongerna. För ikväll kommer tjejerna hem till mig för att planera lite till klassfesten! :)

Nu kom pälski :) Ska höra hur han haft det på poolpartyt ;) Ha en nice söndag! PUSS

mätt som.. jag vet inte vad!

ouh , proppmätt är vad jag är! Har precis käkat gottigott-god mat här hemma hos mammsen, grillat självklart ;)

nu blir det att kolla på film! The International och Fired up! :) En thriller och en komedi, perfekt! Fattas bara en skräckis.. kanske blir en sån också kanske sen, om jag hinner se allihopa! Mysigt så här och bara sitta själv ibland och bara vara och glo på film, hehe. Jag har verkligen sånna behov! Att jag måste ha liten egentid då & då! Men vi får se då om jag vågar kolla på en skräckis själv.. man kanske skulle se den först isf så det inte är så mörkt. Hah:P aah vi får se hur det bliir! Update om filmerna kommer sen när jag sett dem! Blir att måla naglarna samtidigt med fransk manikyr, ska göra på tårna också tänkte jag, aldrig provat, får se hur det blir..!

btw nu blev det en skräckis också, the uninvited... boooh ;)

Nu kör filmkvällen igång! Yeeey!

nu drar jag ;)


nu ska jag..

..packa lite till sen blir det att dra till mami för att grilla och så där, sover där i natt också :) Älsk är på poolparty idag, igen :) & han ska sova där ute! Hoppas de hare skoj :)

Gårdagen blev lugn. Hängde med tjejerna en sväng till Sätääh & fy tusan vad folk det var!! Nog blev man lite partysugen allt ;) men nu blir det bara att röjja loss på klassfesten och sen i Bulgarien! Fy fan vad jag längtar att få åka bort!! :D har redan packat lite ;) hihi

Ha en fortsatt trevlig kväll & sup lugnt! :) PUSS

godnatt :)




xoxo

hmm..

någon som vet en bra hemsida man kan köpa resväska på?


svampplockning

igår blev det svampplockning med mami, syrrorna och syskonbarnet :) hittade liite iaf ;)




mjaou

nu blir det en lite prommis med älsk, sen fiiilm! Ska slå en pling till Josie först också :)


PUSS!


--------update--------

haha blev ingen lång promenad pga mygg & andra irriterade "insekter".. GAH vad killar kan vara.. jaa. killar. suck

kattbebis på G

jag, älsk & lillsyrran var och kollade på kattbebisar i måndags hemma hos Kajsa & Pierre. Fyra små söta knoddar som skutta runt mjauandes! hihi sååå söta :D Det är en hona och tre hanar, och det var en vi föll för lite extra mycket. & det var den lilla katt-tjejen! :) Var till och med att jag drömde om henne inatt. Att någon redan hade "paxat" henne :P Så imorse blev det att skicka iväg ett sms till Kajsa för att säga att vi gärna vill bli föräldrar till en liten kattbebis. Så i mitten på September kommer hon komma hem till oss och tills dess ska vi hitta på ett namn...

Något förslag? Vi är lite inne på Sigrid eller Ester :)
Här kommer lite bilder, lite dålig kvalité men skitsamma :P


denna lilla sötnos kommer komma hem till oss :)




hejs ,

nu blir det att dra till jobbet!

Ikväll blir det att ta en vända på berget, ska försöka få med lillsyrran också, vill inte springa själv :P Ska dessutom försöka packa lite smått, vi flyttar ju om en månad! ;)

Ha en nice måndag! PUSS

mkt av det goda

sitter just nu och lägger upp alla bilderna från igår på fejjan :) Hade en riktigt trevlig kväll igår! Blev dock lite för mkt av det goda :P så har varit liiite bakis idag :s

Igår var vi hemma hos Tine och sen blev det kingen! Kort & gott :) lägger väl upp ngn bild här sen också men inte nu för nu ska jag ta och göra mig redo för att sova. Jobb väntar imorrn så ska ta och plocka fram lite kläder och så.. Måste sätta mobilen på laddning också för det har dött!


me yesterday , partyklar. Blev dock ombyte :P

NATTINATT :)

Wale ft. Lady Gaga - Chillin


torsdag - regndag

mums! Ett glas mjölk och en av mammas kanelbullar satt finfint... :) hihi!

Har precis kommit hem! Har jobbat på som vanligt idag. Sen efter wörket åkte jag med mammsen till ICA och shoppade hem lite förnödenheter. Älsk & jag ska käka lite tacos idag! Men det blir lite senare, han är hos en kompis just nu och jag vill inte käka själv juue ;)

Imorse tog jag mig till Avesta och tog ett nytt pass! :) Det närmar ju sig, snart draar vi! Wiiiie :D Passfotot blev väl ok, ser så ihopklämd ut :P haha. Men känns pinsamt att fråga om man får ta ett nytt..  som att inte polisen har bättre saker för sig än att ta kort.. :P äh blev nog brao, ingen annan än passkontrollanten som ska se det. Han kommer nog iaf inte svimma av avsky iaf ;) hoppas jag... På tal om resan.. skulle behöva köpa nya shorts! hm.. blir nog en vända till Borlänge, Kupolen snart :)

Nu ska jag krypa ner under en filt och kolla lite på tv :) Usch vilket väder vi har! Blä! Sol, tack!


avslöjanden!

jaha, då hade jag tänkt att avslöja lite vad som pågått och vad som bestämmts de senaste dagarna :)

I måndags så bokade jag och tjejerna en resa! :) Till Sunny Beach, Bulgarien :D ska bli så jäääävla kul! Visst, jag hade riktigt kul när jag och Anders åkte för några år sedan (då det dessutom var den senaste gången jag var utomlands) till Turkiet, men att dra iväg ett tjejgäng så här kommer blir sååå roligt! Att åka med älsk - var ju mer myysigt ;) Så ser verkligen fram emot resan! Wiiie! 11 augusti drar viii! Nån som ska med? ;)

Sen så bestämde vi igår att det blir det klassfest för våran gymnasieklass den 1 augusti :) Som jag & 4 till tjejer har annordnat! Ska också bli superskoj! Johanna och jag har bland annat suttit här hemma och skrivit inbjudningar på kvällen + att jag har käkat thaikäääk! Gött!

Augusti kommer att innehålla mycket skoj! Klassfest,resa, flytt m.m. :) hihi lääängtar!


studenten 2oo6 - ser ni något knasigt? :P


Nu blir det att koncentrera sig på filmen som går på tv4+ - National treasure!

Michael Jackson R.I.P

tv 4 & tv4+ har verkligen gjort bra ifrån sig idag när det gäller att minnas Michael. Mycket bra jobbat!

Michael , we miss u!

häjjsvääjjs

wiiehoo , livet leker som tusan nu! Trots att jobbandet har kört igång ;) men känns skönt att ha fått tillbaka lite rutin! :) + att det är lite annat som bidrar till att man känner sig lite x-tra på topp!

Nu börjar Beck -Kartellen på fyran. Blir nog att glutta lite på den :) Ska nog ta en smörgås också! Men leverpastej & gurka, love it! Har inte käkat leverpastej på flera månader, år? Mmm nu blev jag sugen.. Anders hatar det istället - bra tycker jag, mera till mig! :P haha

Efter jobbet mötte jag upp Lurkis som hängde med hem till mig. Hon ville ha lite låtar :) Of course sa jag! Så nu har hon lite låtar att gå igenom när hon jobbelijobbar! Usch då tycker synd om henne som får jobba så mkt natt. Men hon sa att hon knappt skulle jobba natt denna månad så det var ju bra :) ska ses imorrn igen :)

Imorrn ska jag möta upp tjejerna för lite "planering". Vad som planeras för ni veta sen när vi kommit fram till något ;) Eller endel av er vet ju redan :P men aja!

Hade egentligen tänkt att åka till Stockholm & Josie i helgen. Men måste jobba.. too bad.. :/ Vi får ta det en annan helg poopie! :)


jag & josie, lite ommöblerade i fejjan ;) hihi , sälen 2oo6 tror jag?


Nu blir det som sagt mackaaa och Beck :) PUSS på er!

jobbdag som väntar

jajamen , imorrn är det workiwork som gäller :) känns ganska bra faktiskt, att köra igång att jobba igen! & det ska dessutom bli sämre väder ;) liiite skönare är det att jobba iaf om det regnar! :P Älsk & jag har gjort i ordning matlådor till imorrn, korvstroganoff och bulgur, gottigt :D

nu på kvällskvisten har jag och älsk kollat på film, lillsyrran var med också! Vi kollade på en skräckis, denna! Den var lite läskig allt! Mycket bra tycker jag! :)

Nu blir det att borsta gaddarna sen lägga sig i sängen och antingen kolla på film eller läsa lite :) såå godnatt på er! PUSS :*



haha, jag & älsk i vintras ;)

irländsk kaffe

Har nästan precis kommit hem från en kväll med tjejerna en & en halv! Var skittrevligt! Sånna här kvällar uppskattar man! Bara sitta ett gäng och ta ett glas vin eller två(& en irish coffee) och bara snacka en massa gojja! :) Mycket trevligt! Sånna här kvällar skulle nästan vara obligatoriska! Åtminstone att man gjorde det en gång i månaden! :P

& nu sitter jag och väntar på att älsk ska ringa, ringde honom för en timme sen & lovade honom att jag skulle möta honom när han gick hem från stan (han är nämligen också ute och svirar runt!) för han sa då att han skulle hem snart, men nu har det som sagt gått en timme och jag börjar bli tröttis... :s kom hem nu!

På tisdag blir det att ta sig till en och en halv igen! Ska på "hemligt" möte ;) Vad det är för möte avslöjar jag efteråt när allt är klart & bestämmt! ;)

Imorrn blir det att bara ta det lugnt, kanske ragga lite banankartonger och packa ner lite grejer kanske? hmm.. vi flyttar ju om ca en månad! ;) Sen så blir det väl lite söndagsångest.. börjar ju jobbar på måndag.. :c aja, då får man in ännu mer cash på kontot! ;)

Ska nog köra igång en film nu...



...så nattinatt på er! PUSS!

rubrik

hejsvejs!

nedräkning nu, ca 43 timmar kvar tills jobbandet kör igång igen! :s buhu.. vill vara mer ledig! Men jag måste ju säga att jag har prickat in mina två veckor precis då solen kom :) Så det har varit najs ändå! Sen så ska jag ta mer semester i augusti då det händer lite grejer ;)

Idag blir det att bara slappa och slöa och mysa med älsk. Känns som att vi knappt har setts på hela veckan... :/ Men nu så  :D Vi ska ta och käka gott ikväll (taco, vad annars? ;) ) och nu ska vi kolla på en massa filmer från när jag var liten. Älskar dem filmerna! <3 myspyyys!



Nu ska jag myysa med ääänders ;) PUSS















si så där ja

nu har det blivit lite nytt här i bloggen och detta får duga ett tag nu! F5 om ni inte ser uppdateringen!

Jag ska ta och hoppa in i duschen nu så man blir lite fräsh till fredagskvällen :) Ska ut och käka med girlsen ikväll! Håller tummarna bara för att vädret ska hålla i sig för vi har beställt bord - ute.. :) hehe.. aja det är då varmt iaf, vi får väl sitta där i regnet & käka annars ;)

btw har fått lite nytt i garderoben och på skohyllan ;) + att jag köpte lite smått & gott till lägenheten :)

 


ha en fortsatt trevlig fredag! :D PUSS :*

friiiday ;

jaha, då blev det fredag igen!

Sista fredagen på min semester :( börjar jobba nu på måndag och ber till högre makter för att det ska komma lite regn då! :P Vi får såå otroooligt hett på jobbet när solen ligger på, så det blir nästan olidligt att jobba.. så lite regn till måndag skulle passa utmärkt, ja! ;)

Har sovit hos mami inatt (igen) dels är det så mkt skönare att vakna upp här hemma när solen skiner, då är det bara att ta sig ut till bryggan och svalka fötterna eller just att bara kunna gå ut och lägga sig i solen är helt & hållet ett plus. Känns lite tokigt att lägga sig på en liten lägenhets-innergård i bikini :P tycker iaf jag.. Dock har jag inte orkat gått ut och lägga mig i solen idag. Orkar inte.. har redan brännt mig liksom, då känner man sig inte så pepp på att ligga i solen.. :/ Varför vi annars sov här i natt är för att vi ska vara kissecatvakt :) Gunvald blir själv här hemma i helgen, så blir att gosa lite med honom!

Igår kväll så var jag hem till pappsen en sväng också, de har varit på Irland(pappas sambos hemland) ett tag så de berättade lite hur det hade varit där och såå... :) Trevligt!

nu ska jag ta och grejsa lite på bloggen igen, har böörjat liiite.. ska kika runt efter lite inspiration nu! ;)



laater...

bildbomb från ludviiika




Ludvika

är just nu i luudvika :)

vi har sovit här i natt då vi tog bilen(utan ac, puh!) hit, igår förmiddag för att bada och åka motorbåt hos mammas särbo :)

nu ligger jag här, lite lätt bränd på ryggen. Fan vad solen tog igår då! Var så himla härligt! Ute på sjön så där och åka båt i värmen. Sen ett dopp i vattnet som tillslut blev två dopp i vattnet! woho! Första riktigt badet för iår, det kommer bildbevis ;)

Nu ska jag ta och käka lite frulle ;) jaa jag vet.. blev en rejäl sovmorgon idag, men man måste väl passa på när man har semester!!

Blir kanske att dra iväg med båten idag igen, beror på om vädret vill hålla i sig. Annars så blir det nog att dra till Borlänge för en shoppingrunda :) skulle sitta fint! ;) Som sagt! Frulletajm! PUSS :*