e m m a ; vardag, fest, inredning

jag älskar den här katten


lovely ?

absoFUCKINGlutley


skorna

 

 

 

- lånat här


p.s.

ska snart dra till jobbet, tänkte påminna er att ta en kik på mur & kaminkulturs blogg! Klicka bara på bilden här i sid menyn --->

keep on looking


letar verkligen efter ett par rejäla snygga boots till hösten. Köpte ett par på skohuset i kupolen sist. Och dem gillar jag verkligen men de är relativt höga i skaftet & det är dessutom inte äkta läder i dem.. De här nedan gillar jag verkligen! Åker troligtvis till storstan och hälsar på Josie nästa helg så kanske ska hålla utkik efter ett par snygga där :) mm, så får det bli!



499 kr din sko


Snart väntar lite jobb, men först blir det ett lätt träningspass här hemma. Sen ska jag fixa lunch och packa för gymmet ikväll :)


p u s s !

hej halluu

gäääsp. uschja, nu börjar jag bli tröttis :)

nu på kvällskvisten har vi varit hemma hos mamma en sväng. Åt middag där och kollade på film "Dear John". Den var riktigt bra! Lite sorglig.. :/ & på tal om sorglig.. det är nästan lite jobbigt att vara hemma hos mamma nu när Gunvald inte är där hemma.. :c man blir liksom påmind om att han är borta.. usch blir tårögd av att bara tänka på det...

imorrn väntar iaf lite jobb och träning! Ska bli skönt att komma igång med träningen nu till hösten då den har legat på is hela sommaren om man kan uttrycka det så :P

Nää trött var jag som sagt, så det får blir att krypa ner under täcket nu! Hoppas ni haft en bra dag! PUSS

"Cats are not our whole life, but they make our lives whole."

1 år sedan

.. det slog mig att för ett år sedan hade jag precis kommit hem från väääärldens partyresa :) Så jävla rolig resa med goa & fina människor!

Inläggen från då inkl. bilder kan ni kika på här, här, här & här :)

Får bli en rejäl partyresa nästa år igen, eller vad säger ni brudar!? ;)

det tar sig..

jao, nu har jag pillat lite med designen. Men den är långt ifrån klar. Har bland annat headern kvar. Sen ska jag trixxa & dona i sid-menyn & lägga upp drop-down meny ovan headern. Mm.. är relativt nöjd med den hittills iaf.. :) vad tycker ni? [ om ni inte ser förändring tryck F5 ]

Nu blir det att fixa sig lite för sen blir det lunch/ en kik på stan :) Hoppas ni får en bra dag tills vi hörs igen! PUSS


veeet ,

är så ursinnigt dålig på att uppdatera nu men det har helt enkelt inte hunnits med :) men det skaaa bli bättring. En ny design och lite inspo ska nog göra susen! :)

hej så länge ,

tuesday it is ,

tisdag och näst sista dagen kvar på semestern.. Dagen hittills har varit nice. Lunch med Johanna nu under dagen och sen blev det en vända in på next company. Fyndade två plagg åt älsk på 70% :) han blev glad!

Nu kom lillsyrran precis. Ska ta och käka lite mat lite senare då mamma kommer + fika lite. Gjorde ju bullar igår som sagt... ;) hah,

Imorrn är det sista dagen med ledighet. Blir en tripp till Borlänge med älsklingen och vara där en heldag <3 mys!

Hoppas ni har en bra tisdag, PUSS





det går bra nu...

 

hah, :/


SEMESTER

wohoo, 6 dagar semester har jag framför mig just nu. Lite gråtrist ute första semester-dagen. Känns rätt najs ändå så slipper jag ha ångest över att sitta hemma här hela dagen. Har lite att göra i lägenheten. Storstädning av lägenheten och rensning av garderoben står på schemat. Ska nog vara så gullig och göra fint i älsks garderob också ;) då kanske jag får en extra puss!

Ikväll blir det att hänga med syrran till pappsen. Lite pizzakäk blir det nog och allmänna trevligheter! Var längesen jag träffade lilla harley-boy också :)



hard workwork

jobb 13-18 sen blir det lite fotbollstittande med Johanna :)
Hoppas ni får en bra dag allihopa!

PUSS

heart-ache

usch, jag HATAR verkligen att inte veta vart Gunvald är någonstans, har fällt några tårar när hemska tankar har nått mig ett x antal ggr. HATAR att vara oviss. Ni tycker säkert att jag är larvig. Men djur och speciellt katter för mig är så mycket mer än bara djur. & Gunvald är mer än speciell. Jag HOPPAS verkligen att han snart hittar hem.


:c

nostalgisk med PH

Ahh, det är inte Lena PH jag pratar om nu (hell no) utan jag tänkte nu sätta mig efter lunchen och kolla på gamla avsnitt av Paradise Hotel :) woho, intriger & dramadrama ;)



Ni kan också kika här!

tror det var fredag den 13e igår



& igår var vi ut och kollade lite efter Gunvald med bilen och sen käkade vi hemma hos mami, ingenting. & jag var på så jävla dåligt humör under dagen & tror att det berodde på att man gått och tänkt på vart lillkatten tagit vägen..

och dagen för övrigt började med att det blev sådant korsdrag i lägenheten så min fina fönsterlampa i sovrummet flög ut och damp ner i backen 3 våningar ner. & jag flög ut med huvudet för att se så inte någon hade fått den på sig. Som tur var så var det ju söndag och Hedemora är ganska dött då så ingen hade då fått den på sig! Men skrot var det ju det enda som var kvar. :/ aja..

Idag har jag hunnit med att tvätta, gymmat och varit en sväng på wörket :) Nu blir det att göra i ordning lite lunch och städa lägenheten! Senare på eftermiddagen blir det att ta en tripp till Avesta och in på Elgiganten. Ska köpa en extern hårddisk! Äntligen. Är så rädd att alla mina bilder ska försvinna från datorn!

Hoppas ni får en nice måndag! PUSS


lillbubben.. :(

nu får han ta och hitta hem! Älsklings Gunvald har varit borta sedan i måndags. Men hoppet tändes lite nu när någon hade hört av sig till lillsyrran & berättat att de troligtvis sett honom nära hönsan eller området ovanför.. Håller tummar och tår över att han snart ska hitta hem..! Usch, hatar sånt här. Han var borta en vecka för något år sedan också men då hade han varit instängd hos grannen, & var supermager och mådde dåligt när han kom hem. Just detta att inte veta vart han är och om han lever eller inte, är outbärlig! :c

Bara att höra av er om det är någon som kan tänkas ha sett honom!


älskling.


oh lord, my feet hurts.

herrejösses, vad vi har gått & gått & gått dessa två dagar! & det har varit grymt kul!

Jag är så sjukt slut i kroppen & knoppen så nu blir det soffläge hela kvällen! Började en film på trean nu så det blir perfa :)

Hörs när vi hörs, Pooouuce

Formex-mässan i Stockholm

laddar inför årets formex-mässa i Stockholm just nu, genom att kika runt på en massa leverantörers hemsidor :) ska bli så himla roligt! & i år så blir vi borta 2 dagar, vilket känns skönt. Så man kan kolla i lugn och ro (& slippa stress-titta sista timmen)! & sen all inspiration man får, herregud. Alla montrar de ställer upp så fint! Ska försöka få några fina bilder jag kan lägga upp här sen :)

Så imorrn halv 9 åker vi! & sen blir det övernattning på hotell till fredagen :) najsnajs.



12-15 augusti 2o1o , största professionella mötesplatsen för nordisk design.

hell yeah ,

“True friends stab you in the front. Not in the back.”





jag vet, jag ska inte bry mig eller ta åt mig av vad
en viss person håller på med, men kan inte låta bli.

just nuuu

party står på kvällens schema :) Hökarfesten i stan med inhängnat område, DJ's och utebarer + live band. Kommer bli såå grymt :)

emma just nu ,

ha en superduper bra kväll  <3 PUSS


skriv på du också

skriv på & säg nej till sjuka skönhets ideal!

 

klicka på bilden


what to do without spotify, aight?



mycket bra skit de där :)

 


klockrent


 

 

holla' for that ,


hämtad: shecity

wuhu ,

 

... & började dagen med en rejäl sovmorgon.. åh så skönt!


Thank u, thank u, thank u

Berättade i tidigare inlägg att vi sett efter Stéphs katt under veckan de var utomlands.



fick dessa som tack!
tacktacktack, ser gärna efter lilla Selma igen ;) men gör det utan så fina tackpresenter! Blev så himla gla' :) & Ester springer runt och letar efter Selmis nu :) Hon vill busa!

Här är sötnosan igår :

 

naw,



IKEEEA

blev IKEA i lördags som sagt :)

och man blir då tametusan förvånad varje gång man kommer till kassan: Oh herrejösses, har jag hunnit plocka på mig för så hääär mycket!? :s

Men det är ju såå himla roligt, att man aldrig tröttnar?! & till och med så att älsk tyckte det var roligt denna gång! Annars brukar han gå 3 meter bakom mig med vagnen och pusta & sucka över att allt ska ta sån tid hela tiiin'! :P hah, men inte nu ;)

Här är lite av det som inhandlades:


ny väggklocka till köket - en stor en så älsk också ser vad klockan är om mornarna ;)




new kudds :)




Lampa till tvrummet :)




Nya gardiner till tvrum och vardagsrum :)

- sen en massa krimskrams!

så blev att pilla en massa med det på kvällen där + att jag träffade Johanna för en dejt på donken :) Så jag har haft en riiiktigt vit helg! Wuhu! Blir väl att ta igen det nu till helgen ;) då ska jag ha kräftskiva här hemma med brudarna och sen ska vi på Hökarfesten! Kommer bli grymt kul ( & gott, med kräftor - det vill säga ;) ) !

& igår blev det att bara vara hemma och slöa. Försökte få igång the sims, men icke! :c ska prova få igång det nu igen tänkte jag, håller tummarna för att det fungerar!

soo loong så länge :)

the sims

ooh, ligger här i soffan och har verkligen ingen aning vad jag ska göra, älsk är och spelar match. men kom på nu att jag ska nog ta och spela lite the sims, var sjukt längesen! :)

så fåre' bli ;)

berättar om helgen senare! :)