e m m a ; vardag, fest, inredning

helgen ツ

imorrn är det freeedag och då blir det freeeedagsmyyyys ;D blir gött käk & kanske lite snask. Bara en massa mys framför tv:n med älsk, let's dance är det ju sen blir det nog att kolla på film! oowh längtar ,

men först blir det ju att jobba lite, börjar inte fören 12 så blir att gå till systemet med Stéph och inföskaffa lite dricka till lördagen. För då blir det fäääst. Här i stan. Hotällä har ju öppet så hoppas det blir lite folk! :D Och på lördag efter jag slutat jobbet så blir det att dra till Kuppan, Borlänge och kolla efter en snygg blåsa att ha till partajandet! Ska också komma ihåg och köpa strumpbyxor & leggins! På söndag blir det nog att bara ta det lugnt, inge mer träning för denna vecka iallafall! Simning, Core & Kick n' box får räcka!


Vad ska ni göra i helgen? :)


moi und Stéph på party :)

mjaou

aoow, snön fortfarande faller ner som om vintern just skulle ha börjat.. :c är lite less på detta nu faktiskt, trots att jag längtade som tusan efter den när den inte köm där innan jul.. :P

har otroligt träningsvärk idag ;) core var det som gällde igår! Var riktigt kul! & ikväll blir det kick n' box med Steph! oho hur ska det gå med denna träningsvärk? iofs så ska man ju träna bort träningsvärken har jag hört..

Igår så blev jag superduperglá när jag kom hem från jobbet, älsk hade gjort i ordning supergod middag. Hemgjorda biffar med ugnstekt klyftpotatis & morötter och kantarellsås. guu så gott ;)

ska snart dra iväg til jobbet, blir att lägga på lite make nu och kolla lite på Ellen Degeneres. Sen så måste jag ringa till H&M för att skälla lite ytterligare på dem. Upptäckte nämligen att mitt paket från dem hade kommit fel (till Hede) den 14e och de skulle då omderigera paketet så det skulle komma hit. Och det har fortfarande inte kommit?! :/ driiigt.

jag & min älsk tokar oss, ett år sen



Mjää som sagt, make up on! PUSS på er

give it to me baby ,


Peace & Love - 2o1o

imorrn blir det att möta upp Steph för att göra klart vår fotobok med bilder från Peace & Lve 2oo9, som vi påbörjade förra veckan :) Sen blir det wörkiwörk och sen core med Johanna på kvällen!

På tal om P&L.. ska ni gå på festivalen iår?

Det ska då jag iaf! Det har kommit ut så otroligt bra artister jag vill se redan nu så blir att köpa biljett när nästa lön kommer! Bl.a Kent, D-A-D, Amanda Jensen, The Ark, Markus Krunegård, Melissa Horn, Fibes! Oh Fibes! m.m. Och då kommer det säkert att tillkomma ytterligare x antal artister man vill se innan festivalen drar igång. Blir svårt att hänga med att se alla! Hoppas de har lagt campingen på ett bättre ställe iår..








längtar.. sommar: ja tack P&L

seego ;)

hejsvejs, jag lever ;) så ni vet.. är bara lite seg på att uppdatera här i blöggen :) nu har jag iaf tänkt att göra om lite här i bloggen på en gång. Lite vårfint! Har hört att det ska bli ett sjujäkla snöväder och skiiitkallt här uppe igen! Så då tänkte jag att jag får ta och få in våren på bloggen så länge ;)

Lite update då;

  • johanna och jag har kört igång ordentligt nu med vårat hurtande, har bl.a varit och simmat nu ikväll.
  • mammas 50-årsresa är spikad och den går av mot tunisien, hammamet i Juni 2o1o, wiie (därav hurtandet)
  • sälenstugan är bokad v1o så då blir det att dra dit med bruudarna :D
  • ester blev 7 månader förra veckan ;) hihi sötkatta



från sälen 2oo7 ;)




häjjsvääjjs

jaa snart dax för jobb :) fick sovmorgon idag, sköönt! kom hem halv ett inatt från Stockholm. Hade hållt igång sen kavrt i fem igår morse så dåå var jag trött. Tog en ordentlig sovmorgon till 10 idag ;)

Gårdagen var iaf riiktigt trevlig! Kom till Stockholm kring kvart över 8  och då tog vi oss ut till Älvsjö nästan på en gång, där mässan var.

Sen så har vi bara gått & gått, heeela gårdagen. Vi hittade en massa fint :) Kommer komma in lite nytt i butiken! Ser verkligen fram emot det! Och vi kommer i framtiden lägga upp en blogg som ni får kolla in, där nyheterna troligtvis kommer läggas upp ;)

Ikväll blir det att bara vara hemma och mysa och greja här hemma :)
Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag! PUSS

nu drar jag..

..till storstan igen :)

Formex-mässa som gäller nu! Känner mig riktigt laddad! Nu lär jag springa ner till skjutsen!

PUSS

moi und eine kissecat ;)






The Baseballs

The Baseballs är ett band som gör om nya låtar till äldre versioner, lite tvärtom..
Jag tycker det är en rolig idé! :) Lyssna...

 


Veckans shopping

Tröja H&M 149:-

Skor H&M 199:-

Väska H&M 199:- (mycket snyggare i verkligheten)

Ring Ur&Penn 29,50:-

Sjal H&M 49,50:-

Svart linne GinaTricot 49,50:- Tee m. runda nitar GinaTricot 99:- Kofta GinaTricot 49,50:-

Idrottsgalan live i Globen, Stockholm

natten till idag spenderades på ett finfint hotell i Stockholm, då jag och Johanna var och kollade på Idrottsgalan igår! Sååå häftigt att se det live! Me liike! Åkte kvart över 6 igår morse, fyy tusan vad trött jag var! ;)

Här kommer lite bilder från vår snabbvisit i storstan inklusive bilder från galan:

vårat rum på 4-stjärniga hotellet Diplomat






Lite shopping blev det..




På kvällen blev det till att käka lite..







sen blev det dax att dra sig till Globen och kolla på Idrottsgalan :D :D
varning för riktigt dåliga bilder.. :c







Tisdag, och dags att dra hemåt Dalarna






Vi hann även med att utnyttja vår relax-timme som ingick på hotellet, bastu och jacuzzi. Supernice!
Glömde dock kameran på rummet :c var iaf jättefint! Och frullen imorse var ju mumsig som tusan! nomnomnom..

Stockholmsresan med Johanna var riktigt trevlig & riktigt kul att hinna med att träffa Josie också!

På torsdag blir det att dra till storstan igen, då jag ska med Annsofie på formex-mässa! wiiiehoo

Judit & Judit

 

judit och judit i comhem-reklamerna tycker jag nästan har gått om ICA-reklamerna i bra tv-reklam :) haha

 

 

BÄST :)

nu ska julen ut!

håller för tillfället på att städa undan julen här hemma! alla julstjärnor är borta nu iaf :) nu ska här möbleras om! trots att klockan är halv 10 ;)

puss så länge!

dagens emma ;


mihi ,

om en vecka har jag & johanna kommit hem från en förhoppningsvis trevlig liten resa. På måndag drar vi nämligen till storstan Stockholm och ska kolla på Idrottsgalan 2o1o :) Ska bli riiiktigt kul! Vi ska bo på hotell och bara ha det allmänt trevligt. Åker dit relativt tidigt på måndagen också (kl o6.oo för att vara exakt) så det blir väl en vända på stan också! ;) Längtar som tuusan!

Och på torsdagen efter blir det troligtvis ytterliggare en hotellnatt i Stockholm, då vi ska på formex-mässa! wiiiehoo

Men nu ska jag ta och sooova, är så jävla trött! Nattinatt på er!


Btw; kolla in syrrans nya design made by moi

monday , it is

hejsvejs, måndag igen och ny vecka har man framför sig! Vet inte riktigt hur jag jobbar idag, om det blir heldag eller inte. Vi får se! Ikväll blir det iaf simning med Johanna :) Niiice!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna sen dra till wörket! Hej så länge! PUSS

sol uppgång från köksfönstret :)



Black and white-party på hotällä

här kommer lite pics från gårdagen. En riktigt trevlig kväll! Borde vara fler sånna där kvällar! :) Började här hemma med tacos, picasso-spelande och sjungande till xbox-spelet lips. & i andra sekunden stod vi och skakade rooompa till 80'tals musik på hotällä, fick t.o.m en låt dedikerad till mig från trubaduren de hade på nedervåningen, emma gave loove a bad name ;) haha! Och bruudarna förgyllde kvällen som vanligt! Myyyyycket trevligt trots grymt ont i fötterna vid kvällens slut och ett x antal minusgrader! :)






avatar

jaa vad ska jag säga, VILKEN JÄVLA UNDERBAR FILM! Inte nog med att färgerna, grafiken och mijlöerna är helt underbara utan storyn gör sitt också! Underbar var ordet ja.












hej hopp

nu bliire fäääst! ;)

ha-ha-ha-kar tä-tä-tä-tänder

seriöst. måste vara typ minus sjutioelva grader här inne :c fryser!

Har sovit med kläder på två nätter i rad nu trots full fräs på elementena! Wierd! Måste vara pga att vi inte har nå innefönster, suck. Så jävla drygt att sitta och spänna sig hela tiden för man fryser. Och inatt kunde jag knappt sova pga att det var så jääävla kallt!

Men inatt blir det andra bullar ;) Älsk har tagit upp kupévärman från bilen och ställt inne i sovrummet så nu ska den få stå där inne medan vi kollar på film - 2012 :) Spännande!

Måste ta och smörja in mig med BUS ikväll, för i helgen är det partiepartie som gäller & vil vara frääsh till dess. Black and white-fest på Hotällä! Ska bli så jääävla kul! Ser fram emot det som tusan. & dessutom är Gbg-Johanna på väg hem! :D Ni får se imorrn vad jag ska ha på mig, blir ju självklart svart&vitt ;) På tal om outfit..


 

så här såg jag ut när jag tog mig till och från jobbet idag i -20º :)

Nu blir det fiiilm! PUSS & godnatt



bokat & klart



på fredagkväll glider jag & älsk in på biosalongen och kryper ner i sofforna-längst-bak och bara njuter av filmen vi ska se, nämligen Avatar. Bara av att se trailern förstår man att det är en riiiiktigt bra film! Åhh längtar! :D




årsresumé av emma-bilder



januari


februari



mars


april


maj


Juni


Juli


Augusti


September



Oktober


November


December


Kommer ett ihop-plock med partypics genom året också ;)

3OH!3 - STARSTRUKK ft. Katy Perry ♪♫♪

goodiegoodie


I miss


saknar mitt blonda hår liite :)

den oändliga historien på trean :)

 

en gammal goding ;)


lips ,

hej svejs :) kom hem för ca en timme sen från middag ute med bruuudarna :) hade det riktigt trevligt! Åt kycklingfilé & tsatsiki, nomnom ,

Idag har jag jobbat heela dagen, imorrn är det halvdag! 10-14 :) Sen på ondag är det leeedighet som gäller!

Igår var vi ju som sagt och shoppade lite :) Blev inget det vi hade tänkt att köpa (överkast och extern hårddisk), något fint överkast hittade vi inte och den extrerna hårddisken bestämde vi oss för att köpa över internet, de som fanns var så dyra :c Blev Lite annat istället ;) Lips till xbox 360(är skiiiskoj), en sammetsklänning från H&M även en tröja med puffärm och en vanlig svart kofta därifrån :)


Sitter just nu och kolla på sluttampen av Rolandz, heh var lite skoj :) Nu blir det att krypa ner i sängen med älsk och kolla på fiiilm, myyys.




PUSS & godnatt


bildbomb - juldagen



back to work

jajamen, imorrn är det jobb som gäller igen!

Skönt att det bara är en och en halv dag man jobbar sen är det lite ledighet som gäller igen ;) hihi! Då minsann blir det att efter-julen-och-samtidigt-få-fint-till-helgen-då-det-är-black&whitefest-städa :) så ni vet!

Nu ska jag sooova iaf försöka sova.. har en snarkande karl vid min sida.. :s

btw; visar imorrn vad som inhandlades idag i Borlänge ;) GODNATT & PUSS


23 åring :)

blev tillslut en liten barrunda i Hedemora igår :P haha, mötte upp tjejerna på en & en halv och drack en drink när de stängde drog vi till kingen :) blev en trevlig kväll!

Sitter just nu med my make up on och ska strax få i mig lite frulle och sen ska jag och älsk dra till Borlänge och jag ska försöka övertala honom att åka till Lager 157 också ;) hihi, vi ska bland annat köpa ett nytt överkast och en extern hårddisk. Har tänkt att lägga över alla låtar m.m. på hårddisken och sen formatera om denna dator + installera windows 7.. får se hur det kommer gå.. ? Kanske bör be brorsan om hjälp.. :P

& idag fyller min bästa poopie 23 år :) GRATTIS sötnos!


brrr..

ska nog ta en lååång varm-dusch, har frysit sen jag jobbade idag. Våra element på jobbet går typ bara på halvfart och nu när ingen hade varit och eldat på ett tag så var det snorkallt! Hade gärna behållt min stora mysiga halsduk på men hur skulle det se ut? ;) dessutom är det kallt här i lägenheten också, trots att elementen är på fullfräs ? hm

får se vad som händer sen.. om det blir att bara vara hemma och chilla eller om man orkar ta sig någonstans :) älsk är och spelar hockey med sina polare.. soo I'm all alone. :/ eller inte helt ensam, Ester är ju hemma :D hihi

Dusch vare! Hörs! PUSS

nyårsfirande , party








julklappar vol 1

detta fick jag av min älskade i julklapp

 

nya escada parfymen - lovely




Jet set addiction-klocka :)



Amarula - mums!



presentkort på åhlens så jag köpte mig en ny plattång :)


hello 2o1o :)


jag igår - mer bilder kommer imorrn :) en riiiktigt trevlig kväll var det igår iaf ;)

disney kör på lika koncept..


Sammanfattning år 2oo9!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jajamen ,
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga, tror jag ?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja
4. Dog någon som stod dig nära? En nära vän förlorade en anhörig
5. Vilka länder besökte du? Bulgarien ;) festresa #1
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Mera sol under sommaren! 
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Jag har många datum jag kommer att minnas
8. Vad var din största framgång 2009? Jag och älsk flyttade ihop & skaffade en kissemiss
9. Största misstaget? hm , let me get back to that
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjukis har jag varit men ingen allvarlig skada.
11. Bästa köpet? Ester, vår katt :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hah, kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mm :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? I know u want me - Pitbull (bulgarien-resan) bl.a.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag vet inte riktigt..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest! Tränat.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? supit
18. Hur tillbringade du julen? Förmiddagen hos papi och eftermiddagen hos mami sen syrran & hemma :)
19. Blev du kär i år? Jag har varit kär lääänge ;)
20. Favoritprogram på TV? Desperate housewifes m.m.
21. Bästa boken du läste i år? Hah, tror jag inte läst en bok ens i år :P
22. Största musikaliska upptäckten? P&L <3 :)
24. Något du önskade dig och fick? En massa :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Storvinst på triss.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Öppnade paket och bjöd på tårta :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja sääkert,
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Stil? Hm, vanlig?
29. Vad fick dig att må bra? Min älsk :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha, sugen på? Hm såg ju New Moon här i veckan och Jacob såg ju inte så dum ut.. :P
31. Vem saknade du? hm..
32. De bästa nya människorna du träffade? Hm, jag vet inte :P