e m m a ; vardag, fest, inredning

SATC2





weee, på tisdag blir det att dra till Borlänge och kika på SATC2 :D fan vad jag längtar!!





mumma


supersnygg & supergod!
nomnom...




blir att ta en och en annan sådan ikväll! ;) Blir grillparty hos Malin, och ber till vädergudarna över att solen ska komma lagomt till grillen ska tändas ( ca kl. 19 ), för just ni så spöregnar det... :s

Får se hur kvällen slutar och vart resten av brudarna vill någonstans, kanske blir det att hålla sig här i stan när vädret är så här. Eller så blir det en tripp till Avesta! :) vi får se, vi får se.. tjejerna kommer hit en sväng innan så nu ska jag hoppa in i duschen och fiixa lite!

Hoppas ni får en nice lööördag, sup lugnt ;) PUSS


i hopp om bättre väder...

 

 

 


helghelghelg ,

bredbandbolaget skulle tydligen komma nästa vecka istället.. åhå vilket kråångel! aja..

Har precis slutat jobbet & nu är det HEELG! weee, kvällen ska spenderas lite hemma där det ska fixas och trixas inför kvällen då jag ska ut och käka med bruudarna. Håller tummarna för att det ska bli fint väder så vi kan sitt och käka på uteserveringen! :) Hoppas ni får en bra helg!



Bild från förrförra helgen! :)



PUSS




ska det behöva...

... var så jäääävla svårt att komma och sätta i en jävla sladd i ett kontaktuttag eller?!! Inte har bredbandsbolaget kommit idag heller. Fan vad less jag blir. Hade sett fram emot att ha internet till helgen! :c faaen. Nu blir det att ta sig hemmåt och ringa ett och ett annat argt samtal till bland annat bredbandsbolaget...!

BLÄ!

3 veckor kvar...

... om exakt tre veckor drar jag och familjen till Tunisien, Sousse. FY FAN VAD JAG LÄNGTAR! Ska bli så himla mysigt! + att vi ska fira mammsen! :) Som blir 50 bast, samma dag som Ester blir ett år. Lillsnuttan.. :) hihi

& idag får vi (förhoppningsvis) internet hemma! Ska minsann ringa till dem och höra om vi kan få en månad reducerad för så hääär lång tid ska det tametusan inte ta att flytta internet! mm..

Nu ska jag köra igång lite kaffe sen blir det att jobba heldag. Har gått upp i tid så jobbar hela torsdagar nu! Skönt! :)

Hoppas ni får en härlig torsdag! PUSS


klänning som ska med till tunisien, lite dålig bild men va fan.. :P


The Studioo





I söndags drog jag och två till kompisar iväg till Västerås för en heldag på The Studio. Vi blev make:ade där och när vi blivit klara med styling så var det bara att ställa sig framför blixten! Dessa bilder ovan, är de jag blev som mest nöjd med! Det var en riktigt trevlig upplevelse och jag rekomenderar det verkligen! Känns som att det var en once in a lifetime-grej. Så köpte på mig lite kort som kan vara kul att ha i framtiden! :)


by the way, på torsdag får vi vårat internet! Som jag har längtat!
Och igår beställde vi en ny soffa :D wiieho



shiiet vilket osammanhängande inlägg det blev, men har lite bråttom! Ska iväg och handla och ville få med så mycket som möjligt som hänt senaste.. :P så ni blir lite uppdaterade ;) hah

PUSS på er!


nytt :)



miin bara min ;)
Ny ring från jobbet, från Vitnage by Fé, mii lajk!


snart daaax

weeee snartsnartsnart


men först en massa annat skoj
bland annat , tunisienmidsommarileksand&säter , joupp

yäyä .

gårdagen stavades P A R T Y :)

kvällen började med en gin & tonic uppe hos Lovisa på svedjan sittandes i den härliga sooolen och kvällen avslutades på Hotällä som var si så där, men det blev en riktigt trevlig kväll i helhet!

Ska snart iväg på kalaaas, lillkusinen blir 17 bast! woho!
Inte alls lika fint väder idag önskar er dock att ni får en fortsatt trevlig söndag :)



peace out ,

pouuuce

kollat in?

Mur & kaminkulturs lilla blogg - relativt nystartad :)

 

 


för övrigt

.. så längtar jag extremt till vi åker till Tunisien! woho typ en månad kvar nu :D:D



bild från Bulgarien 2oo9 :)

woho



har tillgång till internet heeeeela helgen!
weee :) har lånat av schyssta systersonen Martin, thanks! :)

så sitter och gluttar runt lite just nu bara för att jag KAN :P hah nee men det är riktigt ovant att inte ha internet hemma. Men man känner ju att det blir lite mer gjort istället då :)


fredag idag och sitter för tillfället och surplar på en ny <-- cider, rätt goood 8)


Imorrn blir det lite wörk på förmiddagen sen ta en vända på stan för att handla lite alkohol jag kan förtära på kvällskvisten då det blir partyparty och tänkte även ta en vända på next och kolla klädesutbudet :)

Nu ska jag fortsätta glutta runt på internet ;) Ha en bra kväll allihop!




Lyssnar på detta!



good shiet


Nostalgi som berör

Godmorgon på er!

Sitter just nu på vår balkong och kollar ut över vasaliden där en massa smått spelar 7manna.. Jag blir så jävla sugen på att börja spela igen! :) Men isf blir det ju att hålla sig till ulaget då jag bland annat inte alls är uppe i den toppkondition man en gång i tiden hade och dels att jag känner att det tar emot lite på grund av mitt knä som fick mig att sluta från första början.. Rädd för att det ska trasas sönder helt och hållet..

+ att tiderna just nu ligger på min jobbtid.. Men är ju dock så sugen på att få springa efter den där bollen så det är inte sant! Ni är ju några som läser här så ni får gärna hjälpa mig med mitt beslut! :)

hoppas för övrigt att ni får en bra dag! Är ju superfint väder! :D püss på er!


vit helg :)

 



sitter just nu hemma hos mami, igen ;
) blir bara en massa bloggande här hemifrån nu :P Men vi bör ju få vårat efterlängtade internet sanrt tycker man..!

som rubriken, vit helg denna helg :) fredagen spenderades hemma hos pappa med pizzakäk & talangtittande, var ju några från hedemora som var med och buggade loss och gick vidare, kul! Hoppas de går långt! :)

Igår jobbade jag och sen hem till pappsen en sväng för att sedan åka vidare till farmor & farfar för att gratulera farmor som blir 87 år imorgon, lilltanten då! :) De kämpar på trots krämpor här och där! Var en riktig trevlig vistelse där ute, kusinerna från Örebro var där också & dem har man inte sett på ett tag så man hade ett & annat att prata om, skoj!

Idag har jag varit och käkat glass på lappens (årets första dessutom!), viol, melon och pecanötcola blev mina val, om det var kul att veta.. ;) Sen blev det att kolla på när herrarna spöade Bullermyren  med 7-1 :) skoj att de vann!

Nu ska jag göra klart allt över internet så ska vi ta och kolla på Shutter Island :) weee har velat sett den på bio men de hade slutat visa den här i stan! :s

Imorrn blir det att åka iväg till Kuppan med mami och lillsyrran för lite rese-shopping! Ska bland annat kolla efter 2 resväskor åt mig och Anders!

Hoppas ni har haft en bra helg! PUSSPUSS



Tunisien here we come!

Wee, om exakt 42 dagar åker vi [jag, älsklingen, lillsyrran, mami & Nobbe] till Tunisien :) Betalade in hela resan igår! Ska bli så jävla skönt att åka iväg! Ska prova ta sånna där soltabletter och ha med, får se om det gör någon skillnad!

Idag när jag satt hemma och käkade lunch så gjorde jag till och med i ordning en lista på vad jag ska ha med mig dit ;) hah , längtar som tusan! Men det får inte gå FÖR fort för då schopp är det hela äver istället! Min semester börjar då också!

Har tagit hela 3 veckor denna sommar. & semestern kommer blir proppad med aktiviteter! Den börjar med semester i Tunisien där vi firar mammsens 50-årsdag och direkt när vi kommer hem är det midsommar och alldeles efter det kör Peace & Love igång! Wieehoo!

Nee nu kurrar min mage så nu ska jag ta mig hem! Har suttit på jobbet och lånat lite internet! :) Ska grejsa lite med lägenheten när jag kommer, bära upp lite grejer till vinden m.m. & göra tacoooos! nomnom..





Hoppas ni får en fortsatt trevlig onsdag kväll! :) PUSS




känner ni igen...? :)


min sötnosgullpluttgosnos


Den eller den kl 21.00?

 

på 2an

 

eller



på 6an



valborg!

nu vare fäst igen, känns som det enda jag skriver i bloggen just nu är en massa festfestfest! :) Kanske ska döpa om bloggen? partypinglan.blogg.se :P hah

Gårdagen/Valborg var ialla fall supertrevlig! Grillning uppe på Svedjan som inkluderade massa singstar:ande, brastittande & drickande ;) Kring halv tolv tog vi oss ut till Grådö (nån mil utanför Hedemora) där det var stor fest i nån stor lokal där det bjöds på livemusic & nattvickning :) Där var det mycket trevligt!

Här kommer några pics från gårdagen, resten hittar ni på FB :)










För övrigt så har jag varit till Avesta idag och hälsat på Lurken :) Mycket trevligt! Fikade supergod morotskaka och spelade Mario på Wii :D Superskoj! Ikväll blir det att bara vara hemma med mina två älsklingar & mysa :) Sitter just nu hemma hos mami, vi har precis ätit lite mat! :) Hoppas ni haft en bra valborg!

PUSS