e m m a ; vardag, fest, inredning

Hej på er! Finfint väder idag också :) myc...

img_4451 (MMS)

Hej på er! Finfint väder idag också :) mycket trevligt! Allt blir så mycket trevligare när det är fint väder :) just nu sitter jag på balkongen med syrran! Ska måla fransk manikyr på henne! & käka lite frulle, sen blir det jobb en timme för att sedan ta oss mot Falun och hälsa på vårhalv syster som fått en liten bebis:) ska bli kul att ses! Sen ikväll blir det partey, vette tusan vad jag hade fått för mig igår när jag pratade om att vara nykter?! :P Nee nu så hänger partyskjortan på tork och absolut mango står i skafferiet och väntar på mig ;) haha! Ne fransk manikyr vare! Ha en bra dag! PUSS


Hejsvejs! Idag är det härliga fredag! :D g...

img_7441 (MMS)

Hejsvejs! Idag är det härliga fredag! :D grymt skönt! Nog för att det är oerhörda sköna dagar som man jobbat nu, men det år ju alltid skönt med helg ;) och till helgen är de Valborg & tro det eller ej jag har faktiskt funderat på om man ska vara nykter.. (endast funderat, känns som att det där skrev jag för att försöka inbilla mig själv att jag ska vara nykter i helgen) :P vet inte riktigt, känns som att det inte har blivit några direkta planer.. Men ska prata ihop mig med stéph på lunchen idag och höra hur hon har tänkt sig :)  Annars idag blir det att jobba lite 10-18 och ikväll ska jag o älsk ta oss hem till mammsen för att äta middag där, blir nog mysigt! :) Ska ta en kik på syrrans omgjorda garderob också! :)  Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta lite till av solen, sen blir att fixa sig lite för jobb:) hoppas ni får en superbra fredag och trevlig helg/Valborg! PUSS


weheartcupcake



foto: canon eos 500d och en gnutta hjälp av mig ;) + lite redigering

Lunchie & movietajm

 

verkar läskiiig :) tur jag ska se den nu när det är ljust :) + lite lunch på det, sen dra till jobbet! Perfa!

 

Btw: den är redigerad av den som gjorde paranormal activity och saw ;)


Några sköööningar

Daniel Adams-Ray - Lilla Lady

Chris Brown Benny Benassi - Beautiful people


Studio Killers - Ode to the bouncer


Tove Styrke - High and low
(2011 remake)

Robyn -  Don't fucking tell me what to do


Robyn - We dance to the beat


Robyn -  Call your girlfriend


Alexandra Stan - Mr. Saxobeat




oh kom på vad jag drömde i natt.. att jag köpte en P&L-biljett! :P Ska fan göra det snart! Väntar på att det ska komma ett till riktigt bra band/artist bara :) Någon som ska gå?


lovely mornin'

 

Sist när jag var och fikade på Wienerkonditoriet i stan så passade jag på att köpa hem VÄRLDENS godaste bröd! Det är med aprikoser och russin i och trekantigt. Såå himla gott! Ska ta reda på vad det heter och göra själv tror jag. Har ALDRIG i hela mitt liv bakat bröd... :P så det kan ju gå tokigt. Men ska då försöka ialla fall. Just för tillfället så sitter jag inte med de goda mackorna i min hand utan endast en kopp kaffe. Har precis klivit upp nästan och det kändes såå skönt att ta en rejäl sovmorgon. Var längesen nu, & kunde nog ha sovit längre om jag kände att jag hade haft tid. Denna morgon kommer gå åt till att dricka kaffe på balkongen och rensa ur denna dator, rensa på speciellt bilder! Har blivit sjukt mycket nu när man har systemkameran. Har förresten kommit på (ytterligare) en grej jag måste köpa till när vi flyttar, en badenbaden! Just nu sitter jag på helt vanliga balkongstolar och det är superobekvämt! :P hah! Så nu vet ni, äh vad jag babblar. En massa skit bae'! ;)

 

Nu blir det koncentration på kaffet och datorn ett tag. Sen flyttapacka lite tror jag, flytt om TVÅ VECKOR :D

 


Är med i tidningen idag :)

För några veckor sedan gjorde vi ett fotorepotage genom jobbet, ute i Bältarbo vid tegelbruket där. Och i senaste numret av Tidningen Hedemora är vi nu med (vi=visade kläder från Mur & kaminkultur). Även framsidan. Känns lite underligt... har aldrig varit med på något liknande :P hah, senaste jag var med i tidningen var nog när jag vann guldbollen genom fotbollen... år tjugohundraaaa... hm jaa jag minns inte :P

 

dålig bild, men, men.. tog med mobben på tidningen så ingen vidare kvallé :)

 

Nu ska jag gå tillbaka till jobbet, är bara hemma en sväng för lunchie!

CIAO!


Learn something every day

LSED, en app jag har tagit hem till min Iphone (har för mig att den var gratis också) kan vara riktigt rolig! & intressant om inte annat, några collagestudenter har tagit fram denna app. Varje dag får man lära sig något nytt mellan himmel och jord. Exempel:

  • George Bush's IQ is 91.
  • Sweareing relieves pain.
  • The statue of liberty was intended for egypt.
  • Alcohol does not kill brain cells. (puh!) ;)

etc. etc. Men det roligaste de har gjort med hela idén är att de har gjort sketcher/bilder för varje påstående/kommentar. Såå himla fulroliga!

 

Så om ni har vissa stunder ni har sjukt tråkigt, kan man ta hem den här appen! :D

 


Stort grattis till mina vänner :)


klicka hem kanske?

 

Packar ni också med ett par låga skor när ni går ut & svänger era lurviga med lite hööögre klackar, just för att få miiindre ont i fötterna? Då var ju detta ett perfekt set ju! :)

Finns i fler färger på nelly.com! :)


Påsken i bilder



Lite naturbilder från systerysters sommarstuga, så himla underbart! & vädret ♥ looovley!


Sen på påskafton blev det ju fest... ;)







Ska försöka få tag på bilder från personalfesten imorrn :) får se om de dyker upp!

Ha nu en fortsatt bra kväll!
PUSS

Blue Nails & todays Emma



 

 


PÅSKen

 

Info om påskhelgen kommer ikväll, med ett gäng pics! Nu ska jag fixa lite här hemma sen ferren i lördags ;)
Får bju' på en bild från partajet så länge!

 

 

hahahohi


Åhh så härligt! Solen skiiner idag med :) ...

img_8229 (MMS)

Åhh så härligt! Solen skiiner idag med :) naaajs! Idag är det påskafton och dagen kommer att börja med lite jobb 11-13, efter det blir det att ta en powernap, är sjukt trött men kunde inte sova längre än till halv nio :/ blir att plocka lite här hemma också!  Kl 18 kör vi igång med grillning här hemma & en förfest med sällskapspel och annat skoj!  När alla känner sig nöjda & glada blir det att traska till hotellet för att lyssna på Hökartorget & shakea våra lurviga :)  Kommer bli en grym kväll - känner det på mig! Jag får återkomma med all info om personalfesten senare idag om jag hinner, ska se om jag får ihop nå bilder också ;) Hah! Nee nu ska jag ta en till kopp med kaffe! Ha en bra daaag! PUSS


Här ska bakas!:)

img_0778 (MMS)

Här ska bakas!:)


Lunchie

Är för tillfället hemma på lunch, skönt att komma hem och äta ibland.. Synd bara att man inte hade balkongen åt solhållet nu, hade man kunnat sitta ute i sooolen som efter regnet tittade fram :) men, men..

Jobbar heldag idag och efter jobbet blir det gymmet! :) Sen får vi se om jag hinner/orkar göra en morotskaka idag annars får det bli imorgon, ska iallafall ha med mig en till jobbet imorgon :) För då blir det personal-påskmiddag på eftermiddagen, ska bli supertrevligt! Sen kommer Gbg-Johanna hem, så vi ska nog mötas upp imorgonkväll :D

Sen blir man ju ledig förtusan! Påskpåskpåsk , nog att det är lite jobbande på lördag men annars så blir det långledigt till och med tisdag :) niice!

Nu ska jag fortsätta kolla på Oprah, J K Rowling - författaren till Harry Potter är med. Mycket intressant! :)

Have a nice day y'all!




morotskakan jag gjorde sist, namnam

under construction

. . . . . . . this site is under construction . . . . . . .

Step up ,

Ne nu ska jag köra igång en sjujävla bra playlist och börja röjja loss här i lägenheten! Det behövs, dammsugning och skurning ett måste!

 


this mornin' ,

Älskar när man kan sätta sig ute på balkongen och njuta av frukosten i värmen ♥ så himla skönt!





Heey bruuuds and dudes!  Alltså, tycker in...

img_4587 (MMS)

Heey bruuuds and dudes!  Alltså, tycker inte ni att det är nästan lite konstigt hur varmt det är ute?! Helt sjukt hur varmt det är så pass tidigt i april! Lite läskigt, man kommer ju oundvikligt in på tankar kring klimathotet etc. :| & jag får verkligen ångest när jag tänker på detta! Blir liksom att man bara vill tänka på annat, så som vad jag ska ha på mig idag och håller tummarna för att vädret håller i sig till helgen. Ja, jag kan faktiskt erkänna att jag är en sådan som "blundar" för vad som händer kring klimathotet:( sorgligt jag vet.. Sitter för tillfället på balkongen och njuter av solen.. Tror jag tappade den där njutningen när jag kom in på klimathotet.. Blir nog att istället gå in och fixa sig inför några timmars jobb! & kanske fundera lite på vad JAG kan göra när det gäller klimathotet! Återkommer om jag kommer på något bra! :) Ha nu en finfin tisdag! För det ska jag ha! Ciao!


klick, klick, klick


ska nog beställa lite grejer till nya kameran :) en fjärrutlösare och ett stativ iallafall!
Om någon har några bra hemsidor man kan kolla in så tipsa gärna :D
Ska ta och kolla runt om jag hittar någon bra sida nu tror jag, innan BB börjar :)

Ha en fortsatt bra kväll

En liten lista dåååraaawh

Senaste

Låt du hörde: Sunrise avenue - Hollywood Hills
Film du såg: Lejonkungen
Mat du åt: Pannkaka :)
Kram: Nyss, av älsk, han kom precis hem!
Puss: Som ovan ;)
Känslan: Hungrig?
Resa: Gills Avesta?
Glädje: Riktiga glädjen? hmm.. När vi fick reda på att vi skulle flytta dit vi ska :D
Dröm: Alltså sovdröm? Eller dröm? Sov dröm var i alla fall att min systers sambo var skitfull för att han hade fått en superdyr flaska med vin som han drack upp på ett kalas...? hah
Person du träffade: Älsk ♥
Personen du pratade i telefon med: Syrran :)
Personen du fick sms av: Maria aka Majsan :)
Gången du var utomhus: Nyss när jag gick hem från gymmet!
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hah, ojoj år sen? Ingen aning exakt men kanske ca 10 år sedan..
Saken du köpte: Var faktiskt en vitamindryck på statoil igår.

Allmänt

Ska bli skoj: Att fira påsk, på alla olika vis. Party, personalfest och påskmiddag :)
Ska inte bli skoj att: att helgen kommer gå aaaaalldeles för fort!
Sparar till: Massa nytt till kameran ♥
Pålägg som gäller: Gurka! & helst lite leverpastej också :)
Önskar att jag var bättre på: att ha självdisciplin.. :/
Dagens dryck: Kaffe, vatten & mjölk
Vad saknar du: Sommaren.. men snart så är den här!
Tre band/artister: Robyn, Michael Jackson, David Guetta
Vad har du gjort idag: Jobbat & gymmat!
Brukar du svära mycket: Njaa, är nog ganska en-som-svär-ganska-lagomt-typiskt-svenskt :P
Hur tidigt stiger du upp: Kan väl inte kalla det tidigt.. kring halv nio?
Hur tidigt går du upp på helgerna: Försöker sova så mycket som det går, men har en ganska morgonpigg sambo :|
Vad ska du göra ikväll: Invänta Bigbrother och ta en macka!
Hur många timmar sover du per natt: ca 8-9h
Vem är snyggast i världen: Älsk så klart! ;D
Vad är det för veckodag: Monday it is!
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Mammas 50årsresa till Tunisien ♥ :) (& P&L)
Favoritplagg i garderoben just nu: Skinnkjolen ;)
Byter gärna garderob med:
Petra Tungården
Byxa eller kjol: Kjol
Senast utlästa bok:
Haha, minns int' :P måste vara den jag läste i Tunisien.. Ängeln från ovan tror jag den hette :)
Mitt lägenhet kan beskrivas som: Ljus med inslag av mörka detaljer, & lite romantiik
Mig själv med tre ord (just nu): Frussen, glad, sprallig
Jag tränar: Gymmeligym :) pumpaaaa
Jag ville bli när jag var liten: Dagisfröken, som Mamma! :)

 

 


Min lördag ♥ bildbomb

Älsk, jag & syrran drog ju till Avesta en sväng och fyndade lite prylar på franzéns, klocka, kuddöverdrag och en virkad filt. Allt under 500-lappen, så sjukt billigt där alltså! :D Sen blev det lite shopping i plushuset, bland annat nya strumpor! :P

Sen hem till pappa och busa lite med Harley & hans kompis Sixten :) Tjockis-sixten! så söt.. :P








Testartestartestar

img_3559 (MMS)

Testartestartestar


Soooool

Åh så härligt väder det är, helt sjukt nästan hur varmt det är!:) men jag KLAGAR INTE! ;) om några minuter ska jag möta upp stéph för att pumpa lite muskler & förbättra konditionen lite! :P Blir nog att endast hålla sig på crosstrainern och sedan köra lite mage tror jag :) tycker det är skönt att gymma på söndagar, jaa när man inte är bakis då :P hehe! Sen ska jag o älsk äta en redig brunch för att sen ta oss ut i skogen och hämta påsk-ris! Ska även passa på att knäppa lite kort också med Eos :) tråkigt inlägg men skriver från mobilen! Vet inte hur man får in bilder då :/ PUSS om Någon vet får ni gärna berätta!;)

Here comes the sun

Leedig idag :) Känns helt underbart! & vädret är ju superfint, kan inte bli bättre!

Ska ta och trä på mig nya bikiniöverdelen och sätta mig på balkongen med en kopp kaffe tror jag.. lät ju j'vligt lockande iaf! Ester-söt får följa med också, då blir hon nog glad :)

Lite senare blir det Avesta en sväng, ska kika in på "Franzén"s där de säljer så otroligt billiga gardiner och småprylar. Sen en sväng i plushuset kanske? :) Får se vad älsk orkar med :P Syrran blir nog med också..

Senare idag blir det grillning här hemma och sen hem till pappsen ikväll för att hjälpa syrran sitta hundvakt åt lilla Halle-Balle :P

Hoppas ni får en underbar dag! Nu ska jag leta reda på min bikini!

PUSS



Will soon be mine


Trevlig helg!


Kan man bli nå sötare?


Items by Johanna i lådan

 

Detta kom i posten i veckan :) Sååå snyggt! från itemsbyjohanna.se


Har vi några inneboende?

Tänkte bara skriva en liten förklaring till mina konstiga kommentarer på FB.

För drygt 3 veckor sedan spelade min "sleep talk recorder" in hur man hör hur det är någon som går in i sovrummet med riktiga skor (för man hör själva klacken), fram till mina halsband ovanför sängbordet och rör vid dem, sedan börjar jag babbla lite & då hör man hur denna "någon" stannar upp, tills jag pratat klart och sedan släpper alla mina halsband och sedan går ut. Detta kan ni läsa mer om här!

Under tisdagmorgonen nu i veckan bröt jag ihop. Jag var så psykiskt utmattad och trött på att aldrig få sova om nätterna & förvirrad över vad som verkligen hände, höll jag på att bli knäpp?!.. I nästan 3 veckors tid har jag sovit så jävla dåligt. Jag vaknar vid 3-4 på morgonarna av att jag känner en sån jävla obehaglig känsla - Någon är i rummet. Tänker jag. Pulsen på vilopuls går på 1 sek till en puls på 130 och jag börjar svettas, svettas, svettas. Har ni någonsin varit med om att ni ligger med ryggen åt, med täcket över kroppen och känner att man inte kan vända sig om för att då kommer man se något läskigt. Den känslan, ligger jag med i flera timmar, om jag inte kör igång en film & tänder lampan för att tänka på annat.. & just att jag riktigt känner vart jag får denna negativa energin ifrån - från sovrumsdörren och hallen utanför..

Jag har aldrig varit med om något liknande & jag har aldrig varit "mörkrädd", men detta har verkligen skrämt skiten ur mig.

Som sagt, i tisdags hade jag fått nog. Jag tog kontakt med en bekant som säger sig ha egenskapen att kunna ta till sig & kontakt med människor som har dött. Hon hade aldrig varit här tidigare & hon kom senare på kvällen för att "gå igenom" lägenheten. Och det jag kommer skriva nu kommer ni säkert tycka är fjantigt, larvigt ja rent utav nonsens. Men denna text är inte till er utan till de nära & kära som bryr sig.

Hon gick in genom köksdörren och säger redan då att hon känner av en energi redan där. Innan hon öppnat sina sinnen som man ska göra för att få kontakt. Hon går sen vidare med att det är en tant i hörnet av köket. Som är en sliten tant, hon har arbetat mycket och mycket i huset & var troligtvis förståndshandikappad. Denna tant var där för att hålla lite ordning och gillade att stöka runt i köket. Dock gillade hon inte micron, diskmaskinen och knivarna i knivsetet som står i det hörn hon håller till. Troligtvis hade hon blivit knivhuggen i sitt tidigare liv. Så vi flyttade åtminstone på knivarna. Sedan så berättade hon att tanten gillade Ester väldigt mycket. Vilket gjorde mig glad!

Hon berättade sen att tanten förmedlade en sorts känsla om att lägenheten inte alltid sett ut så som den gör nu, att den dels hade en annan ingång och att den suttit ihop med 2 av de närmaste lägenheterna. & varit en sorts mottagning, eventuellt en läkarmottagning. Och det har vi fått reda på i efterhand att den har suttit ihop med just dem två..

Hon gick sen in i matsalsrummet och där berättade hon att hon såg mycket folk som sprungit runt och varit i, och många stolar stå på rad. Hon sa sen att detta var ett väntrum. Vidare in i tvrummet började hon prata om att hon tyckte att det skulle vara en dörr från tvrummet in till sovrummet. (vilket det tidigare varit, då man ser listen på dörren från sovrummet, men inte från tvrummet och hon hade aldrig varit i vår lägenhet innan.. vilket gör henne väldigt trovärdig) Inne i tvrummet kände hon makt, som att här inne satt "chefen" då eventuella doktorn. & det luktade cigarr och aceton. Såg även ett stort skrivbord där inne. Har fått reda på i efterhand att det har legat en läkarmottagning på våningen ovanför. Och en cigarrbutik under....

Dessa två rum, matsalsrummet & tvrummet kände hon att det var en lugn atmosfär, positiv energi. Och detta har man ju känt lite själv också. Just att man vistas hellre i dessa två rum än något utav de andra...

Och över till sovrummet, där allt händer... Hon kände direkt negativ energi vid ingången. Vi gick in lite längre där och allt började bli tungt för mig och jag vet inte om det var själva situationen som gjorde mig yr och tung i armarna. Började även må illa. Hon började prata om våra 4 garderober som går längsmed hela långsidan inne i sovrummet. Då mina 2 ligger längst bort & Anders 2 närmast sovrumsdörren. Hon kände en sorts energi i den bortersta garderoben. Som ligger i hörnet - Min garderob.
- Jag känner att det är en man. Han har ett namn som börjar på O. Han är finklädd, och bär frack. Han håller till här i hörnet! Och han är oerhört nyfiken! Jag känner smärta i rygg och nacke, dessutom var han låghalt. Så han hade en extra klack på ena skon. Det första jag kom och tänka på var stegen som spelats in. Stegen då man hör att det är en klack och även att man hör att "den" går fram till mina halsband.. Han hade även jobbat som "dräng" på innergården.
Hon frågade sen om vi hade varit med om att den garderobsdörren hade varit svårt att hållas stängs, alltså att den öppnades utav sig själv, men det är inget som jag har märkt av kände jag. Denna man kände hon var även han, från läkarmottagningen. Sen så har jag fått reda på i efterhand att hyresgästen innan hade problem med just DEN dörren...
- Han gillar dig, men inte Anders.. Han tycker även att det konstigt att ni sover här, här var mer ett umgängesrum. Ungefär som Odd Fellow, man spelade kort, drack whiskey och rökte cigarr.
Dessutom, sen vi hade hört stegen så hade jag sovit på Anders sida istället för min, för det var på min sida som stegen gick. Och detta gillade han på "O" inte, han kände sig nästan lite kränkt på grund utav det. Så hon sa att jag skulle sova på min sida igen så skulle det bli lugnare. Hon berättade att han brukar sätta sig på min sida av sängen och kolla på mig när jag sover. Så frågade hon om jag hade någon kanin hemma. För han gillade tydligen kaniner. Så hon gick och hämtade en kanin jag köpt från jobbet och satte på mitt sängbord :) - Nu så, sa hon. Nu ska han bli lite lugn.

När hon berättat allt om denne "O", kände jag att det inte var han som gjorde att jag vaknade om nätterna, han kändes inte lika hotfull som det jag hade känt om nätterna. Så vi återgick till där hon kände den negativa energin alldeles vid ingången till sovrummet, och där var det en sorts energi som hon inte riktigt kunde känna efter vad det var för något. Men detta rekomenderade hon i alla fall att vi skulle ta bort och låta de andra två vara kvar. För de var inte av den hotfulla sorten. Och vi gick med på det, och om det skulle bli värre så skulle vi återkomma i helgen..

Natten till onsdagen gick helt okej jag sov på min sida denna gång med kaninen på bordet :) jag vaknade en vända men kände då inte alls mig hotad på något vis som jag gjort tidigare, jag kände en närvaro men inget mer än så. Natten till idag har däremot gott jättebra! Vaknade en sväng, men somnade lika fort. & sov ca 10 timmar! Såå skönt! Var verkligen timmar jag behövde! Har tidigare bara sovit, 3-5 timmar per natt..

Nog för att vi flyttar om ca en månad, men jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra nu framöver..! Håller tummarna. Sen hon som var hos oss, berättade en massa detaljer men jag orkar verkligen inte gå in mer på det.. blev långt nog inlägget :P haha..

Hoppas ni orkat läsa igenom ;) hehe..

Nu ska vi gå och soooova ;) Godnatt på er!

vädret ♥


Påskpynt!

jag fick sån inspiration på jobbet idag till att påskpynta lite! så har köpt med mig lite hem, dock inte mycket, hade mycket hemma redan :) Köpte även nya numret från "Jeanne d'Arc Living" där de hade tema sovrum, vilket jag tänkt satsa på ordentligt i nya lägenheten! I den lägenhet som vi bor i nu så har det kännts som att sovrummet kommit lite i skymundan.. & sovrummet är VERKLIGEN ett rum man ska trivas i & känna att det är mysigt, tycker jag :) Blir i alla fall att läsa lite i magasinet innan sovdax & inspireras ännu mer :)

Här är vad jag och syrran gjorde nu på kvällen :)

Med blixt:


Utan blixt:




Använde oss utav muggar från Greengate som "krukor" + ljuslyktor som endast stod & samlade damm :) sedan har vi använt oss utav vaktelägg, oasis, mossa, påsklilja från SIA, små dekorations-tuppar och ett band med pärlor för att göra rosetter :) Vi blev nöjda! Två hamnade på köksbordet och två på hyllan ovanför skrivbordet!

Här nedan ser ni magasinet som är inspirationskällan #1 :)



Jahopp! Det var det, det :)

Nu ska jag koncentrera mig på Bigbrother!

Hej så länge!


Hunden Harley & Katten Sixten













bästa vänner för alltid ♥

Basshunter i BB-huset

haha, undrar hur detta kommer sluta? :) Basshunter ska tydligen in i BigBrother-huset en sväng imorgon, man blir riiiiktigt spännande! :) håller ialla fall tummar & tår på att Patrik åker ut ikväll. Han är så j'vla tråkig :| Skrattade bara när Roddan kastade vin på honom..




SPRING it is







k r o k u s a r - då är det vår!

Lite ferrefäst ,

häjjhäjj ,

 

igår var det fest! :) Först blev det en lugn förfest här hemma med grillning (årets första), spök-prat och snicksnack! Supertrevligt! & dessutom var Josie här från Stockholm och förgyllde hela helgen! :) åhh så kul, måste planera in en Stockholms-tripp!

 

Efter förfesten gick/åkte vi till "Hotellet" där det var floorball-night! Blev en riktigt kul kväll, dock var musiken si så där... :/ lite seg musik! Men, men.. trevlig kväll för övrigt som sagt!

 

 



Harry Potter and the deathly hallows part 1

Kollar på på Harry Potter :) tycker de filmerna är superbra! & denna film verkar vara bland de bättre!


gårdagens facelook ;


industry, I'm in love

jag har verkligen fattat tycke för industristilen när det gäller inredning! Betong, råa ytor med olika trämaterial plåt, rena linjer etc. Så rått men sååå snyggt! :) Har börjat fått in en massa snyggt nu i butiken i den här stilen nu! Skulle ha köpt på mig en massa om jag inte kände att jag hade fullt med grejor hemma redan :)

Men om jag skulle få en helt tom industribyggnad att få göra om & fylla med det jag ville så skulle jag garanterat gå på denna stil. Och bryta av med vissa romantiska ting! Owwh. Kan någon ge mig någon mille?!

inspo ,



Tacopaj!





Kändistema i helgen & Stockholmsbesök

Till helgen blir det fest, igen ;)

Det är innebandykväll på 'hotellet' och det är kändistema! Jag har mina idéer på vem jag ska vara, men samtidigt känner jag att jag inte orkar överhuvudtaget klä ut mig.. ska prova lite sen :) Men avslöjar INGET! ;) det visar sig med tiden vad jag ska vara i så fall :)

Sen 'på torsdag kommer Sthlms-Josie hit till Daaaalarna' (sagt med riktig dalmål)! Ska bli sjukt kul att träffa henne! Var längesen nu :/ Men till helgen ses vi :D :D weee!

Kvällen som varade hemma hos mamma var i alla fall supertrevlig med Barbro och Emma :) Tänk.. om ca två veckor får hon troligtvis sin lilla bebis.. Jag tror att det blir en pojk den 26e April. Har känt det på mig.. :) hihi blir det att hälsa på & bebismysa sen! ooowh.. :)

Nu ska jag fortsätta kolla på 'BigBrother'!

Ciao!


Halvdag & paj i ugnen!

Idag har jag jobbat halvdag, superskönt! Just detta att komma hem i tid och kunna fixa och dona lite då när man är lite pigg. För när man kommer hem vid kvart över sex om dagarna så är man rätt seg i knoppen så man orkar inte med lika mycket! + att man kan njuta av våren nu :) wee!

Just i detta nu så har jag en äppelpaj i ugnen och håller på och viker tvätt! Äppelpajen ska jag ta med till mammsen sen, då vi ska ta en fika där med Emma "Bebismagen" Ludngren & hennes mamma :) myys!

Så det blev ingen träning idag heller, känner att man får prioritera, men det är trist! & imorrn blir det inte heller nå gym :/ då ska jag hem till min moster som precis fått ny lägenhet! Ska passa på att ta hem lite banankartonger som man kan flytta med sen :) för vi flyttar ju faktiskt om ca en månad! woho! Ska bli så jävla skönt.

Nee nu måste jag springa och kolla till pajen och fortsätta vika tvätt :)

Hoppas ni haft en bra tisdaaaag :) PUSS


Jag har gjort :)



blev faktiskt nöjd! :) & dessa är inte de sista jag gjort! :P superkul!

sötkatt

Syrran tog lite söta bilder på Ester häromdagen :)


bildbomb från kryssningen :)

kom på att det egentligen inte är så mycket mer att säga om kryssningen mer än att det var sjukt trevligt och att jag (& alla andra?) blev sjukt fulla? :P här kommer i alla fall lite pics!

 




"aj aj aj .."

"..det bultar och den bankar" ♪♫♪


Sista trappstegen innan man nått hytten.. bonk!, så låg jag längst ner & kände smärta som fan på låret, & som tur var så var man rejält påverkad annars hade jag nog suttit och bölat på plats! I och för sig så var det möjligtvis lite för mycket av 'det goda' som gjorde att jag ramlade i första taget.. hah, har jag sagt att min bror kallade mig för 'Klumpen' när jag var liten? ;)

the cruise

hej på er, överlevde kryssningen, men det var bra precis ;) ett fett blåmärke rikare och en öldränkt kamera fattigare.. :/ men det har varit en sjukt trevlig kryssning med trevlig folk!

berättar mer imorgon, nu ska jag SOVA! :) puss på er!