e m m a ; vardag, fest, inredning

liten titt på hur det ser ut hemma hos oss :)





Fresh

owh, beställde en parfym av syrran nu när de var utomlands. Den luktar så fräsht! DKNY fresh blossom heter den. Har verkligen gillat DKNY's tidigare dofter men den här var verkligen perfekt!

ville bara säga det, litet tips så där :)


12årskalas

hellooo, söndag idag. & har precis kommit hem från lite käk på "lappens", gött & välbehövligt, fan vad hungrig jag var när jag vaknade imorse! Gårdagen var i alla fall toppen! Började med lite jobb och sen drog vi iväg till Borlänge och shoppade loss, hittade en massa fint. Får se om jag hinner lägga upp grejerna på bloggen ikväll :)

Sen när shoppingrundan var över blev det att direkt hoppa in i duschen och fixa sig inför kvällen. Med en flaska rödvin och systemkameran under armen traskade jag till Stéph som skulle ha förkrök :) Vi blev ett gäng tjejer och vi åt avokadosallad och pratade en massa!

Sen tog vi oss vidare till halvan för att lyssna på "Hökartorget" och träffa lite folk! Var riktigt trevligt där och det blev en riktigt lyckad kväll :)

Ne nu ska jag göra i ordning mig för 12årskalas :) Min brorsdotter fyller år och det ska ju firas! :D

Hej så länge! PUSS

huhh!

uuh, är sjukt trött! Tror det är efter bastandet! Vi bastade efter simningen idag, som blev dagens träning :) Trevligt!

Nu ska jag ta och försöka börja på en ny header till bloggen! Får se om jag orkar.. :P

Hej så länge!

Maria ♥


bad update

mm, sjukt dålig uppdatering nu, igen. Är själv på jobbet hela denna vecka så det är fullt upp om dagarna. Sen när man kommer hem så finns det så mycket annat att göra! Och denna vecka har träningen kört igång också - for real :) skönt! En promenad lagomt när regnet kom igår var starten :) Ikväll blir det gymmet.

Aja, det jag ville komma fram till att bloggandet kommer bli bättre! :) Ska göra en ny design så kanske det blir lite nytändning!

Nu blir det att borsta gaddarna och sen dra till jobbet!
PUSS på er!


Jag älskar..


Nästa månad har jag och älsk varit "vi" ca 70 000 timmar, vilket motsvarar 8 år. Sjukt. 8 år. Visst vi har haft våra ups & downs, men nu så känns det så himla bra. Jag älskar hur han kommer in och ger mig en hejdå-puss innan han går till jobbet. Jag älskar hans spontana sms som innehåller de där 3 orden som får en att helt enkelt smälta lite lagomt så där. Jag älskar när han kommer in i butiken efter varje jobbdag och bara säger hej. Jag älskar hela honom, min karl ;)


Vi får se vad vi hittar på för trevligt på vår årsdag! :) Självklart ska det firas! Mmm det var det jag ville ha sagt idag ;)





fest på lööördag

uh, tröööött. Nu blir det sängen nästa! Så det blir fredag fortare! & helg fortare! Helgen får dessvärre spenderas ensam då älsk är ute och flänger med sitt innebandylag. De har träningsläger hela helgen + helt utan mobil! Ska tametusan fråga om syrran vill sova här :) har inte sovit själv på lääänge nu! :/ blir ovant.

Men på lördag blir det inflyttning- & kräftskivefest ute i Wolfnest corner (inside-skämt):D wee, ska blir skoj! Åh längtar efter kräftor!! Blir att baka en hallon/blåbärspaj tills dess också! :)

Nee, tack och godnatt! PUSS

 

festprissen emma ,


We ♥ it

ville bara tipsa om en sida som är otroligt inspirationsfull och vacker på något vis. Samtidigt kan man lätt forma den själv genom att man "hjärtar" (man trycker på ett hjärta som är med på bilden) bilder man gillar och får på så vis en egen liten inspirations sida man kan gå in och titta på. Och det finns bilder från små söta kissekatter till bilder på inredning. Det är den lilla rutan i min vänstra meny med alla bilder i kommer ifrån :)

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

 

Sedan kan man "hjärta" bilder över hela internet, men hur man gör det får jag berätta mer om en annan gång :)


18 Augusti

åwh, hihi både Ester och jag ligger och latar oss i sängen.. hon är lika morgontrött som jag :)

Idag börjar jag kl 14 så blir att pysslar lite här hemma och även göra klart lite tenntrådsarmband som är beställda! Sen ska jag möta upp Stéph en sväng på stan :)

Sen blir det jobb för fulla muggar. Fick en rejäl leverans från SIA sent igår eftermiddag! Så finns lite lite att plocka med. Ska ta med men canon också för att fota lite och lägga ut på jobb-bloggen :) Har kommit så sjukt mycket fina saker av det lilla jag såg igår!

Nu ska jag göra i ordning lite frulle! Bacon och äggröra! :)

Hej så länge!



myskatten :)

Tennarmband - full fart!

 

Godmorgon :) Ville bara göra en liten påminnelse angående tennarmbanden bland annat jag gör just nu.
Dessa ovan har jag gjort och pris från vänster kostar de: 325:-, 295:-, 295:-, 295:-, 295:-, 275:-. De flesta på bilden är redan slut.. men genom bilden får man en liten prisuppfattning och hur de ser ut.

Nu man kan självklart lägga en beställning, genom att:

  • lämna armledslängd och hur ni vill att det ska se ut i färg och flätning, ni kan antingen komma in i butiken, kommentera i detta inlägg eller ni som är mina vänner & har mitt nr kan bara messa mig på mobilen så tar jag kontakt med er :) OBS! Vitt renskinn är tyvärr slut. Men kommer snart att komma hem!

Självklart går också armbanden att skicka! :)


what goes around, comes back around


Amanda Emma Ziemann

I lördags var jag på dop i Norn, min kära vän Emmas lilla dotter döptes. Var så mysigt & en perfekt början på lördagen! hon var så duktig så :) Ska fixa med lite bilder och skicka över till hennes mami & papi :)

 



Hade nästan glömt hur underbart fint det är i Norn!

Se upp här kommer nästa "Kissie"

haha, I hope not ;)

har gjort i ordning Josies blogg idag :)
Eller den har varit klar länge men vi har inte fått "tid"
till att sätta in den någon gång :P

Men nu så, nu har ni ännu en toppenblogg att läsa ;)

 

klicka på bilden för att komma till bloggen!


kärlek ,

 

denna text sitter nu ovanför min och älsks säng :) fin va?


Måndag

oh, är så sjukt trött idag :/ dels på grund av helgen som mestadels bestod av partajande och sedan så hade jag magknip i natt så jag inte kunde sova :( seegt! tror jag somnade vid halv 4 - 4.

Jag som hade tänkt hoppa igång med gymmandet, efter ett aaaalldeles för långt uppehåll. Får se hur jag känner mig i eftermiddag! Längtar efter att få komma igång nu med gymmet igen.

Nu måste jag ta och lägga på sista sminket och blåsa håret, sen dra iväg till jobbet. Vet ju vad jag kommer göra direkt när jag kommer dit. Köra igång en stooor kanna kaffe ;) Sedan blir det utlottning av den fina sjalen många tävlar om på vår blogg! :)

Ska försöka få upp lite bilder från helgen ikväll också, från Amandas dop bland annat :)

Hoppas ni får en superbra dag! PUSS

11 augusti

Hej hopp! Ligger för tillfället i sängen och slappar fortfarande :) hihi sköönt! Har i alla fall gjort liiite nytta och rensat min mail och käkat frulle! Börjar jobba klockan 14 idag :)

Ska snart ta och börja färga håret :) Sen blir det att ta en promenad och om jag hinner ska jag greja lite mer i min garderob. Har en sådan himla röra där inne just nu :s

För övrigt så funderar jag starkt på att klippa av mig håret...? :) Ska nog ta och gå och beställa tid idag. Det är så sjukt slitet i topparna sen jag var blond så det behövs verkligen kapas av, och funderar då på att klippa en rejäl bit. Typ till axlarna.. :) Hmm, jaa jag vet inte.. är lite läskigt på något vis. Har ju jääämt haft långt hår! Mm, vi får se hur det blir. Men klippas ska det!

Torsdag idag och snart helg. Har tagit ledigt lördag, för det är lite som händer i helgen faktiskt. Det är "Hökarfesten" som kör igång imorgon redan och håller på till lördag. Sedan på dagen på lördag så är det dop för lilla Amanda :) Myspys! Så den här helgen kommer nog att gå fort!

Ne nu ska jag fixa med hårfärgen! PUSS på er!




i kärlekens tecken

igår var det bröllop för min vän Carro, det var såå vackert! Här kommer några bilder från vigseln & vid kyrkan :)






new in!



nya pjux till hösten :D nu kan hösten få komma! ;)

Tennarmband



Dessa har jag nu gjort klart & de finns just nu tillgängliga i butiken (Mur & kaminkultur i Hedemora) och mer kommer det att komma :)

Om ni har svårt att ta er till butiken, kan ni antingen skriva en kommentar på detta inlägg med er mail, så kontaktar jag er hur vi går vidare därifrån :)

Ha en fortsatt bra dag! PUSS