e m m a ; vardag, fest, inredning

shoppa shoppa shoppa ♥

Blev lite inköpt till nyår/glamourfesten igår & idag när vi var till Avesta & Borlänge :)












får se hur outfiten till nyår kommer se ut! :)

 

& denna tänkte jag & älsk skjutsa upp i luften, tycker de är så mysiga/fina!


Min Jul

Här kommer lite bilder från julen hemma hos pappa, blev tyvärr inga kort hemifrån mamma då man mest satt och umgicks och chillade lite :) man var lite trött av all julmat på kvällen också! :P





























Hade i alla fall en toppen jul! Fick det jag önskade mig i julklapp, får visa upp lite i bloggen sen ;) Sen har man ju börjat uppskatta gemenskapen och allt runt omkring också :) Myspys!

Och gårdagen var också tipptopp, en chill/städdag med myskläder på hela dagen - svidade sedan om till festblåsan (läs fest-shortsen) för att slå klackarna i taket på hotellet med vännerna :) Riktigt sköj! Därav har det inte blivit mycket gjort idag!

Nu ser jag fram emot nyåret som ska firas med nära & kära! :)

PUSS på er!

alltså, vafan..

... vilket jäkla väder det blir till jul då...!? + grader :/ blää. 7 minus och massa snö hade jag önskat! Var in på yr.no & kolla in måndagen!? WTF. Nee nu får vintern komma!


helt sjuuukt jue

tisdag, onsdag, torsdag och fredag kvar sen är det julafton. Som sagt: s j u k t .

Jag/vi har knappt hunnit julstäda här hemma. Så vi kom överens om att älsk dammsuger direkt när han kommit hem från jobbet imorrn & jag skurar golvena när jag kommer hem från mitt jobb :) bra teamwork huh? ;) Sedan blir det lite annat småfix här hemma inför julen! :)

måndagen har varit bra idag, full fart på jobbet från 10-18.

Nu blir det att sova som en gris! ;D







Min mamma

Gingerbread-house

 

älsk & mitt pepparkakshus :) får se hur länge det står detta år.. för två år sedan fick ju Anders det i huvudet mitt i natten då det stod på hyllan ovanför sängen :P :|


"jag tar en snabbis i provhytten"

..det var det sista annsofie (jag & storasyster var iväg) hann säga till expediterna på Indiska innan vi avslutade vår shoppingrunda i kupolen (då hon skulle prova en klänning 5 min innan de stängde). Fy tusan vad jag skrattade!! & inte nog med det... var in på "Scorett" och provade såååå snygga skor som kostade skjortan, med dragkedja på hälen. Sen skulle jag ta av mig skon och fick inte ner dragkedjan!! Snacka om att jag fick p a n i k. Sedan bad jag tillslut expediten om hjälp och hon fick tillslut KLIPPA upp den finfina skon (det skar lite i mitt sko-hjärta). Hah pinsamt!

Gick upp kl 8 imorse, KORS I TAKET för att ta vi skulle ta oss till Borlänge i tid & vi hade fått för oss att vi skulle pyssla och baka och greja när vi skulle komma hem sen också. Dock kom vi hem utmattade kl 18. p u h . Men trevligt vare' ;D har nog inte varit uppe så tidigt på en söndag på väldigt väldigt länge! Men nu så är alla julklappar inhandlade och nu får julhelgen ta och komma :) massa mys med familjen och god mat ♥ + lite party då ;) får se om jag har den nyinköpta blusen på mig då det vankas fest - nämligen juldagen!

Men nu först och främst ser jag fram emot en julvecka med jobb fram till fredag! Och denna vecka har vi 30% rabatt på alla kläder i butiken! wuhu :) bra va?




Fika på waynes & skoincidenten ;)

 



Mys på kyrkogatan! :)


Tips!

JULKLAPPSTIPS! Ville bara tipsa om vår julkalender vi har på jobbet, varje advent nytt erbjudande. Och denna vecka har vi 25% på alla våra smycken! Vi har smycken från Baglady, Edblad & Co, CSthlm och Bengt & Lotta.

 

kolla in vår blogg:

Mur & kaminkultur i Hedemora

 

 


Rocky road

ska precis ta och skära upp min "Rocky road" somstår i kylen och har stelnat till :) muuuuums. Är för tillfället hemma hos mami och bakar med älsk, syrran och mammsen förstås :) Ska prova göra polkagris-maränger nu (igen) också :) hoppas de blir bra... har redan försökt två ggr tidigare och då har de blivit för lösa... 3e gången gillt :P



Mm nu blir det att ta på sig förklädet igen ;) PUSS på er!

E ♥ A


Let it snow, let it snow, let it snow

hujeda mig, nu är det då ordentligt med snö ute ;) myyys.  l o v e it

nu ska jag ta och värma på årets bloss-glögg för i år, "arabica". Får se hur den smakar :) gillar man kaffe så har jag hört att den är omtyckt! ;) muuumsig hoppas jag på, blir nog även en lussebulle (made by mama) till det.
Ska även duka upp för att kunna slå in lite julklappar! ;D

Nu blir det "Bonde söker fru"!! Perfa till glögg & julklappsinslagningen! :)

PUSS på er!


Weee ♥ snö

 

snön har äntligen kommit! Hoppas det är för att stanna! :D


2a advent

2 advent idag redan, sjuuuukt. 2o dagar kvar till j u l a f t o n ! :D

För tillfället står en morotskaka i ugnen, men den såg riktigt kontig ut denna gång, typ torr uppe på men dallrig inne :P :s glömde ha i kardemumman först så blandade i den alldeles innan den skulle in i ugnen men tycker inte att det borde bero på det...? Eller? Aja, får se hur den blir när den ska ut :)

Annars idag så har jag sovit ut ordentligt, klockan 11.30 slog jag upp ögonen! Var välbehövligt kände jag, det är mycket om dagarna nu. + att man var lite seg efter att ha varit ute och slirat igår :) Var en riktigt trevlig kväll igår! Spontanpartyn är ju de bästa! ;)

På eftermiddagen kom Johanna från Gbg förbi en sväng, hon har varit hemma i helgen men vi har inte hunnit ses så mycket så vi får ta igen det till julen sen :)

Nej nu måste jag ta ut kakan!!




psst, litet tips! Kolla in vår adventskalender på jobb-bloggen! ;)

PUSS


Snön faller

.. dock inte ute, utan här på bloggen :) hope u'll like it!

Snön faller

.. dock inte ute, utan här på bloggen :) hope u like it!