e m m a ; vardag, fest, inredning

;)


Skär i mitt hjärta...

... jag kan inte ens kolla på den här bilden utan att börja gråta, gråta, gråta.. att man fortfarande är så oviss om hur han har det, om han lever eller ej är nästan panikframkallande.. & om han har gått bort så hoppas jag av hela mitt hjärta att han dog utan smärta i ett lugn. Det skär verkligen i mitt hjärta att jag i så fall inte fanns där för honom. Mest rädd är jag för att han var själv, helt ensam. Blev påmind om min lilla Gunvald när vi fann en död katt vid butiken. Vill bara leta reda på dess ägare och berätta. För just detta om att vara så ovetande om hur han har det är det värsta. Har suttit & läst en massa historier om katter som hittat hem efter år, vilket inger en ett sorts hopp. Men ändå vågar man inte ge sig själv falska förhoppningar. Tror det är just därför jag försöker undvika bilder på honom. Vill bara att han ska komma hem. Känns bara jobbigt att komma hem till mamma då man tror att han ska komma springande på gården när man kommer...

vart är du mitt hjärta?

 

 



Hotellet stängt :/

fan. planerade utgång här i stan med några bruuds med förfest här hemma innan. Men nu fick jag reda på att "Hotellet" har stängt! WTF?! Löningshelg - Borde ju vara en orsak till att ha öppet.. men neee. Åhhhh, lite trist när man verkligen är sugen på att ta sig vidare och shake:a lite :P :/ Men ska iaf bli superkul att träffa tjejerna. Vi blir kring 6-8 st & var längesen jag festade med dem. Så ska bli grymt kul! Sen får vi se om vi tar oss någon annanstans istället, Borlänge eller Falun kanske? :)



varför..?

.. varför skulle jag kolla på dessa bilder!? GAH, ta mig utomlands nu, please?

 

 


längtar....

:)

fan vad jag längtar tillbaka och även fram till P&L -11.. & sommar, ja tack! []


giva a little bit

Hej hopp!

Precis tillbaka från gymmet :) Skööönt.. att gymma alltså inte att vara hemma ;)

ååh... sitter i skrivande stund o kollar på slutet Sofias änglar. Theme-sången är så himla fiiin men vet inte riktigt vem som sjunger den versionen som är med i programmet..? Någon som vet?!



give a little bit of your love to me...

detta måste nog vara...

... världens finaste film


Summer-dress

Detta blir nog favvon till sommaren...




fyndat precis på rean på H&M ♥

firework - grym!




& en video från när hon showade loss på Victoria's secret fashion show :)



Torsdag - Inspirationsresa :)

På torsdag drar jag & Annsofie till storstaden Stockholm för att gå på Formex-mässan i Älvsjö. Ska bli så grymt kul! :D Varje gång är man sååå taggad inför detta så det suger verkligen musten ur en tillslut efter alla intryck och inspiration under en dag!

Formex mässan i Älvsjö är en mässa fullproppad med massa fina företag (närmare bestämt ca 850 st!). & årets tema för mässan är "Glorious mix". Formex anordnas två gånger per år, i januari och augusti. På mässan samlas agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och inköpare från nordiska inrednings- och presentbranschen. Däribland - vi! Mur & kaminkultur :)

Men i år känns det som att vi är ordentligt förberedda inför detta! Mycket är beställt i förväg och det känns då som att man kan ta sig an lite övriga företag som vi inte har sett sedan tidigare!

Får se om vi hinner med att se en gnutta av Ernst Kirchsteigers föredrag också ;)

Tar med kamera så ska ni få se hur fint alla utsällare gör! :)

 

ha en fortsatt trevlig kväll! :)

 

p.s. tandläkarbesöket gick bra - inga hål ;)


tandläkarn'

uuh, snart ta sig till tandläkaren. Har tid om ca en timme! :/ Jag är alltid så nervös inför tandläkarbesök, & nu har man inte varit där på ett tag så det blir ännu lite pirrigare då :P hah, äh ska nog gå bra!

Nee nu ska jag lämna Josie på stationen hon blev kvar i Hedemora igår på väg hem till Sthlm då tåget gick sönder här utanför stan. Så då fick hon sova här, var mysigt! Käkade pirre & spelade kinect igår :) hihi skojsigt!

Hojj så länge,

 

man får hoppas på att man inte kommer ut med sånna här gaddar ;)


Peace & love 2011




Fick hem fotoboken från Peace & Love 2010 idag ;D så himla kul att ha tycker jag! Tänk när man blir äldre och kan kika på de fina bilderna och minnas tillbaka... :) Vi gjorde en förra året också, så nu tänkte vi försöka göra en för varje år vi är iväg på denna extremt trevliga upplevelse i Borlänge! Några band som jag redan nu vill se iår är:

The Sounds - Painted by numbers
Kings of leon - Use somebody
Maskinen - Buffalo blues
Oskar Linnros - 25
Daniel Adams-Ray - Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt
Mustasch - Black city
Petter - Längesen
Foreigner - I wanna know what love is
Journey-Don't stop believin'

har jag sagt att jag har blandad musiksmak? ;)

[♥] längtar....

Filmtittande...


Älsk och jag såg vääärldens drygaste film igår! Buried, den var så sinnesjukt jobbig att titta på den filmen. Fick panik efter 3 min.. & slutet sög det med :/ bittert men va tusan! Hade sett fram emot den, men neee.. rekomenderas inte.

1/5 E E E E E, på grund av att det var en snygg/bra skådespelare som spelade huvudrollen :)

På tal om dåliga filmer så har jag haft grymt svårt att hitta en riktigt bra thriller/skräckfilm senaste tiden.. :/ Gjorde ett försök på tre filmer här om veckan i hopp om att hitta någon bra, men inte då. Skyline, It's Alive & Insane. Sjukt dåliga. Så, nu har jag varnat er för dem också ;) hah!

den ser ju jävligt bra ut...



En liten istapp

fin istapp vi har utanför va? ;)




DÅ KÖR VI!!

Gymmet igen idag då! :) VAr där med Stéph igår också.. Nu jävlar kör vi igång igen efter vårat lilla "jul-uppehåll" (då man egnetligen bör ha tränat ännu mer pga julskinka, köttbullar, choklad m.m :P) Nya träningskläder/prylar ger en, en liten morot för att kööööööra på! :)

- haha, på tal om träning så körde jag, älsk & syrran turnering i Bowling med kinect. Vi har typ träningsvärk hela högen idag.. ujuj, här vare vältränat! :P

 

 


music maestro!

lite go musiiic när man plockar lite här hemma :)


Men snart är det dax för jobb 13-18 :)


new in!


frulle :)

 

Smoothie :D längesen.. en sommar käkade jag & älsk nästan bara detta till frukost, såå gott! & nu har vi kört igång igen ;)


Året 2010 - Februari, miiin månad :D


Pappas hund Harley, fortsatte att vara go & söt :P hehe





Vi fick reda på att vi skulle få flytta till en dubbelt så stor lägenhet mot den vi hade! :) & fick välja tapeter...




Inflyttningsfest hos Kajsa :)




Lite skoter åk :D wee




Det blev lite fest med några av de bääästa :)




& 19e februari var det MIN dag :) födelsedag nr 23!



Johannas inflyttningsfest!!




trevlig månad med fina nyheter om flytt & trevliga partiiies :D

Året 2010 - Januari

Året började med en 7jäkla fest på Hotellet, Black&White var temat :) & åldrarna 18-50 hade inga som helst nackdelar utan var snarare något som var kul! :)




Jaa, att det var -20 grader ute gjorde så att pälsmössan ännu en vinter kom till användning

Mitten på Januari åkte Johanna och Jag på idrottsgalan och bodde på fina hotellet Diplomat (Johanna hade sina kontakter ;) ). Var superkul! Träffade Josie en sväng då också!

 

Det var januari det :)

 


Innebandy-dags!

Hej på er! Årskrönikan tog längre tid än vad jag hade trott! ;) men den är på g!

Har precis kommit hem efter lite jobb och en vända hem till syrran :) Ska snart iväg igen & kolla på innebandy, heja IBF! Längesen man såg en match nu, så ska bli skoj!

Skulle igentligen ha varit iväg till Emma & Avesta ikväll för myskväll där med brudsen, men det blev inte av då killen hennes har fått magsjuka :s iisch! & det vill vi ju inte ha, men synd att det inte blev av med myskvällen. Vi har inte setts på ett tag nu! Hade velat se Emmas lilla mage (som troligtvis inte är så liten längre) ;) & säga hej till beeebisen där i! Men, men.. kommer väl fler dagar ? :)

Nee nu ska jag fixa mig lite sen dra iväg!
Ha det så bra!

PUSS




årskrönika

blev lite inspirerad till att göra en årskrönika här på bloggen, massa bilder & lite text, det är väl så ni vill ha det? ;) Blev inspirerad av Filip & Fredrik som ska ha sin årskrönika på femman ikväll + att jag kikade in på Blikvar och hon brukar vara så duktig på det :) Sååå nu ska vi see, hur jag ska göra detta på för vis.. hm, jaja det visar väl sig senare här i bloggen! Ska se om jag hinner klart ikväll :)

Ska ta och gå igenom PS lite nogrannare nu när jag har fått en snabbare dator och se om jag kan få någon vision till min årskrönika! ;)

Hojj så länge!



jag tänker på dig min vän, har dig i tankarna hela tiden <3

sweetnose ;


haha, bra låt - sjuk video


Happy new year!



Nyårsafton bestod av tre rättersmiddag här hemma :) 11 pers blev vi tillslut! & det var en riktigt trevlig kväll tycker jag, med "dobido"-lek och kinectspelande! & fyrverkeritittandet får vi inte glömma :P

Nyårsdagen var det bara att ladda om och ta fram rosévinet igen :P Då var det "Nyårspartaj" på Café Paris. Sällskapet då blev Johanna & Bea. Vi tre, lite lagomt :) ...& oerhört trevligt då med!




here we go again!

Ny design och nytt år för bloggen :)

Och i & med det nya året kom även en ny dator hem! :D wee, köpte den för julklappspengarna från papi :) välbehövligt! Var på väg att få panik om jag var tvungen att spendera så som ett dygn till med den andra! :s

nu kör vi!


 

 

snabbare än vinden ju ;)