e m m a ; vardag, fest, inredning

så sant som det är sagt.



min favvoring!

Dagens inköp:

spontan tripp till Sågmyra & lager 157 slutade i några lyckade köp:

 



skor #1 scorett 199:- (ordpris 350:-) skor #2 scorett 250:- (ordpris 350:-) långklänning lager 157 300:-

+ leggins och strumpr, vilket är ointressant att visa på bild ;) hehe


På besök i Avesta!

I onsdags var jag och Johanna i Avesta och hälsade på familjen Lundgren - Ziemann :) Och trots feber efter 3månaders-sprutor så var Amanda, den lilla tösen, relativt pigg och ville vara med och prata med Mamma Emma & tanterna Emma & Johanna :)

Vi blev bjudna på melon och kaffe + att jag hade med mig muffins :) Blev en mysig kväll på deras balkong och vi kom nog inte hem fören halv 11 på kvälln' :) vi hade mycket att prata om!

& det är ju alltid lika mysigt att träffa lilla gullungen, här kommer lite bilder!





hihi vet inte om det var en brakskit på G här kanske? ;)



en trött & hungrig tjej, med plåster på benet :/ sen så har vi en liten flörtunge! ;)

Blir snart att ses igen då det är dop! :) mysigt!

bloggtävling!

bloggtävling i jobb-bloggen nu :)

Var med och tävla om en finfin sjal från Ester Elenora!

Klicka på bilden för att komma till bloggen!


Bad update & blogtävling

Sjukt dålig uppdatering, I know. Har haft alldeles för mycket för mig i veckan! :P

Kommer en rejäl uppdatering eventuellt senare nu ikväll annars imorrn. Ska ta och göra i ordning inför vår bloggtävling vi ska ha på jobbets blogg! Så där får ni hålla utkik imorrn då den kommer komma upp där för det kommer vara ett finfint pris, jag looovar :)

PUSS på er sålänge!

 

goingen :)


Ny dag..

.. nya tag! :)

Idag kommer Gbg-Johanna hem från Grekland. Weei :D Så det blir inplanering av en date med henne i veckan :) + att jag tycker det var alldeles för längesen jag träffade Lurkas & lilla Mandis nu så det ska också planeras in någon kväll. Mjaa, tror att denna vecka kommer rulla på också :) Vi har en massa rea i butiken nu, kör igång idag kl 10. Så ska snart gå ner och förbereda :) Syrran kommer och hjälper mig lite, kan tänkas att det blir lite folk!

 

Nu ska gaddarna borstas och sen ska jag dra till jobbet! See yaa latero cuties! Pixel Icons

PUSS


Min söndag





Min mamma kom idag förbi på eftermiddagen med lite namnsdags-rosor, har haft två namnsdagar i veckan, Magdalena & Emma :) Sååå fina så, fick två trisslotter också, men tyvärr ingen tur denna gång! Men - plötsligt händer det! :)

Sen har älsk och jag varit och storhandlat och gjort middag och matlådor för veckan, kvällens middag blev ugnsgratinerad falukorv med hemgjort potatismos, gött :)





& otroligt nog så har det nääästan blivit roligt att diska efteråt nu när man har fått hem ett sånt fint diskställ ;) Från jobbet & Madam Stoltz :)


Nu ska vi kolla på fiilm, "The Adjustment bureau" :) Fick tips från Jooosie!


PUSS
så länge!

Så härlig film!



älskar den här filmen och speciellt lilla Agnes :) hihi

Good morning!

Hello darls' ,

Sitter för tillfället och kollar på tv4, där de snackar om terrordåden i Norge. Det är ju helt sjukt. Man kan fortfarande inte förså.. Så mycket oskyldiga människor som har dött :( Hoppas den j'veln får ett rejält straff, känns i och för sig att inget straff kan vara ett straff nog. Sen verkar det som att det är lite spekulationer angående om han var själv på ön eller om han hade en medhjälpare.. Skickar i alla fall mina tankar till Norge.

Nu blir det lite frulle, och sen ska jag fixa till bloggen lite har jag tänkt :) + fixa lite här hemma! Är grymt shoppingsugen men ska försöka hålla lite i pengarna nu :)

Hörs senare idag! PUSS

bild jag tog igår ,



Wiieehoo!

ÄNTLIGEN, tillgång till internet igen, dock mobilt bredband, men bättre än inget :)

Bad Bredbandbolaget att DET var det minsta de kunde göra, skicka ett mobilt bredband. Och han var supertrevlig som jag pratade med och bjöd på hela skiten tills vårat riktiga skulle hoppa igång! (vilket jag hoppas blir snart!)

Så nu så! Nu ska jag försöka uppdatera lite mer och oftare :) om någon bryr sig :P

Men nu blir det lite filmmys i soffan! Föresten! Kolla in jobb-bloggen, har lagt upp bilder på tenntrådsarmbanden där :) + priser!

Hörs senare ikväll! PUSS

H&M höst

jag gillar verkligen H&M's höstkollektion iår! Har inte  riktigt varit överens med våren/sommarens mode. Men höstens, oh I'm in löööv :) blev en liiiten beställning igår ;)



nu ska jag köra igång och jobba!
PUSS på er


Helgen

så här såg jag ut i lördags

 

 

Helgen var det först & främst massa jobb som gällde. Lördag en kortdag som vanligt 11-13 och efter det lit elunch och sen tog jag och älsk sällskap för att kolla på lite stimm-fotboll vid gussarvsplan. Eller stimm-fotboll, var ju blodigt allvar :P det är en cup som de anordnar varje år, man spelar utan skor och med plastboll.. :) Riktigt roligt, och myckte folk! Kul!

 

Kvällen stavades fest och inte mindre än födelsedagsfest med tjejerna hemma hos Ronja som hade kalas med jordgubbstårta och melon-bucket ;) Tävlingar var det också, mitt lag förlorade :/ hah men vi hade nog roligast också! :P haha Sen blev det halvan! En riktigt trevlig kväll! :D kommer kort sen när jag hinner lägga upp!

 

Nu ska jag och älsk äta middag, sent? I know :/

Ha en fortsatt bra kväll!


Uppe med tuppen..

.. och det var inte självållat!

Kring halv 5 imorse vaknar jag av att älsk springer runt och & säger åt mig att vakna! + att jag hör en rejäl smäll!

Anders berättar att det är några snorungar som står och kastar något mot huset, där av smällarna. Älsk hade också vaknat av några rejäla smällar. När han tittar ut första gången springer de iväg en bit, & Anders springer då in i vardagsrummet för att se dem bättre. Då stannar de upp & säger - Vi springer tillbaka! och springer sedan tillbaka mot huset vi bor i och fortsätter kasta, vad det nu är de kastar. Då kikar Anders ut ordentligt genom föntret så de ser honom eller någon annan och då springer de iväg.

Vi gick ned efter ett tag (väntade lite, man vet ju inte vad de kan ta sig till) och kollade så alla fönster på butiken var hela, & letade också efter några föremål som de kan ha tänkas kastat men hittade ingenting.

Gjorde de detta bara för att jävlas eller för att verkligen förstöra, undrar man ju! & det värsta, de kanske var kring 15 år.. Var i helvete är föräldrarna!? Ni kan ju tänka er att vi inte kunde somna på ett tag... min puls var nog upp i 200 en sväng där. Var orolig över att de försökte göra inbrott. Nästa gång ringer vi polisen! Usch, man blir ju rädd! IDIOTER.

Sitter för tillfället på lunch.. & känner att en powernap hade ju inte suttit dumt nu.. Men, får vila sen när jag kommer hem. Antar att älsk är lika trött som jag.. Blir mys&slappkväll ikväll :)

Choklad & Hallonmuffins


upplev mer..

upplev mer med bredbandsbolaget .. mjo yeah right! Upplever ingenting! 2 veckor har det gått nu! Vad gör man!? Anders ringde dem i måndags och jag ringde dem igår. - Vi har lagt över det till tekniska som ska se över vad som är problemet, inom två dagar ska ni få besked via sms.

Om jag inte har fått besked idag så ringer jag imorrn igen. Och vad tycker ni, ska man be om reducering på fakturan? Två veckor är liksom halva tiden och vi betalar kring 350-400:-. Vi har haft kontakt med dem i två veckor och ingenting har hänt fören älsk ringde i måndags... argh! & då har de samtidigt mage att säga att om det skulle behövas ta hit en tekniker från dem så skulle VI betala 1500:- om det visade sig inte var något fel..!? WTF!? Först ville de guida älsk genom att skruva upp hela modemet och skruva loss sladdar och skit, vilket han kände INTE var en bra idé då det kan gå sönder ännu mer, och vad skulle vi då få betala?! Det var därför jag ringde igen igår.. De kan ju inte begära att de ska ta betalt för en service vi betalar för! Vilket jag sa till killen (en annan än vad älsk pratat med) jag pratade med igår & han tyckte det lät jättekonstigt att den andra hade begärt att Anders skulle öppna upp modemet och att vi skulle få betala för att en tekniker skulle komma.. Så som sagt, nu ska jag avvakta till imorrn! Bläsch, man blir så frustrerad! Att det liksom inte bara kan fungera!


Men nu vet ni varför jag är sååå kass på att uppdatera, har en massa roliga bilder från Stockholm jag vill lägga ut men kan inte :/ ska se om jag sitter kvar på jobbet en sväng ikväll. Ska hem till pappa och vara hundvakt ikväll också så kanske gör det där. Syrran som är hundvakt åt pappa som är på Irland ska iväg på bio, Harry Potter och dödsrelikerna del 2! JAG VILL OCKSÅ!

Hoppas i alla fall ni får en finfin dag!
Nu jobbdax! Kolla i vår blogg föresten! HÄR!

PUSS



img_6935 (MMS)


On our way

Är på väg till Stockholm just nu. Jag, älsk & syrrans son ska ta och kolla in de fräcka djuren på Skansen och käka lite god lunch och bara ha en trevlig dag :) Sedan på kvällen blir det övernattning för min del hemma hos Josefiiiine :D myyys, vi ska käka tacos & kanske kollla på skräckfilm?! ;P det brukar vi göra, hehe :) Hon var ju här i Dalarna över midsommar i en hel vecka, det gick såå fort då! Vi åkte på loppisbesök och badade då :) Så vi sa det att vi var tvugna att ses igen innan jag börjar jobba igen (vilket är på måndag:/). Är ju så svårt att komma ifrån på helger då..

Här kommer lite pics från Josies vistelse är i Daaalarna :) + lite andra sommarbilder!




Bilder från Josies mamma, där vi grillade och hade myskväll :)






Sen lite bilder hemifrån mamma, bland annat när hon fyllde år :)

Peace and Love - lördag

Lördag ♥ Dagen man väntade på men samtidigt inte.. :P Håkan Hellström, Daniel Adams-Ray, Bob Dylan & Journey. Vilken toppenkväll! & rund om fötterna blev man! Ett & ett annat glas för mycket rosé i slutet där, men va fan :)

Det bästa: Håkan, helt klart Håkan!
Det sämsta: Att vädret var lite sämre än de andra dagarna.







Snipp, snapp, snut så var Peace&Love-festivalen slut!



Peace and Love - fredag

Fredagen började seegt, var lite bakis så jag var lite svårstartad :P Artisterna/banden vi skulle se idag var bland annat Petter och Teddybears. Utöver det så blev det bara + om man såg några fler :) Och innan vi skulle hemåt så blev det att lyssna lite på The Strokes. Blev att sitta ganska mycket i öltältet denna dag :)

Det bästa: Maten + Teddybears
Det sämsta: The Strokes, tyckte Julian Casablancas gjorde ett mycket bättre jobb förra året.








Peace and Love - torsdag

Torsdagen bjöd på superfint väder och det var en dag fylld med MASSA bra musik. Sjävklara artister/band var: Veronica Maggio & Volbeat. Sedan blev det också Oskar Linnros, M.I.A & The Ark.

Det bästa: Känns supeprbra att vi inte missade The Ark, de var så j'vla bra! :D Vilken avslutning! Bara det att Ola Salo kommer in med svarta stora änglavingar..
Det sämsta:
Att jag missade på Tove Styrke på "Electric Circus".





fredagens bravader kommer senare idag..

Peace and Love - onsdag

Hej på er,

har lite tillgång till internet nu så passar på att uppdatera er lite om vad som har hänt nu under min semester! :)
Kommer självklart inte hinna med att skriva om allt nu, men hoppas verkligen internet hoppar i snart så man kan komma igång med bloggandet igen! :)

Först kör vi lite P&L, som var helt jävla underbart! För ca en vecka sedan såg man framemot dagarna som skulle komma men samtidigt ville man inte att de skulle ta slut så fort. Vilket det känns som nu att de gjorde.. :/

så - till första dagen som bara blev en snabbis, upp & ta på sig bandet på armleden och kolla på Kings of Leon sedan hemåt för att ladda ordentligt för tors-lörd:




torsdagen kommer upp snart..

Chacha bloggeeeeän! Mitt internet fuckar s...

Chacha bloggeeeeän! Mitt internet fuckar sig så jag kan varken blogga ordentligt eller lägga upp alla fantastiska bilder från P&L :/ blä. Ska ringa till Bredbandsbolaget och klaga lite sen :) får se hur det går! Hoppas allt är bra med er! PUSS