e m m a ; vardag, fest, inredning

bilder från kvälln'



Efter att jag målat en andra gång i garderoben hade jag färg över hela mig! Så fick bli ett bad för att få bort all färg :) myys.





Dessa muffinsformar köpte jag också i söndags, 29 kr för 12 st. Färgerna rosa, blå och svart :) Bara att diska och använda igen då de är i silikon. Fick bli morotskaksmuffins i dem ;)





Min favoritängel jag har hemma :)




Plockade in lite pioner från gården, får se om de slår ut fint sen :)

Nu ska jag ta och skölja ur färger ur håret :) & fortsätta kolla på Desperate Housewifes! Sen Bigbrother! Håller tummarna för att Sara åker ut!!

PUSS på er

new in!



Köpte detta i söndags! Hårfärg (ska läggas i idag), spetshorts från gina och ett par mönstrade shorts från H&M + BUS från loreal ;) bruntillmidsommar.nu


Sen lite hur jag ser ut idag :)






Ha en finfin dag :)

operation: closet makeover

- h e j s a n s v e j s a n , nu har jag börjat att göra om i garderoben! Målat har jag gjort, men det skall målas minst två gånger till och känner redan att det kommer bli bra! :) Sen en fondtapet fjääärilar på.. blir perfa! Ska visa före och efter bilder sen!

Annars har det inte hänt så mycket mer sen jag skrev sist :P eller jo! Jag var ju och shoppade igår med Stéph! :) Gjorde av med aaaalldeles för mycket pengar. Men det behövdes. Mycket gick åt till garderoben och till lägenheten! :) Sen hittade jag en perfekt väska! Min laptop går i och det var superbra! :) sen hittade jag ett par shorts och lite smått och gott. Kommer pics sen ;)




en gammal bild, hade inga nya, sitter på älsks dator + att den inte hade ett dugg med inlägget att göra! :P eller jio, gjorde faktiskt muffins igår :) heh

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!
// e m m a


myskväll - cheers to that!

mm, bara en massa myyys ikväll :) känns såå skönt! Enda jag skålar med ikväll är Cola ;) Nog för att det inte är mys med älsk [som kollar på fotboll istället] men har varit skönt att ha "egentid". DET är något jag måste ha för att fungera! Mmm.. Har precis kollat klart på film & käkat tacos! Mumma! + att jag hunnit med att bada också :) Shoppade loss badgrejer för 450 spänn häromdagen, så nu har jag oljor, bubbel, peeling och annat mojs till badet :) gött!

Inte nog för att det är skönt att ha myskväll så här, men känns som att det verkligen var behövligt efter denna lååånga vecka med städning av gamla lägenheten, typ varenda dag! :| MEN NU! Är det klaaart :D hoppas bara besiktingen går igenom på måndag!

Nu ska jag fortsätta min "myskväll" med att pyssla lite här hemma i lägenheten :) Min terapi ;) Sen ska det laddas för shopping imorrn med Stéph :D wee, här ska brännas money honey ;)

Ha en fortsatt mysig kväll ;)



påminnelse till mig själv; MÅSTE köpa hårfärg!

nightblogin'

hallu, nattbloggaren häär! Hah, enda tiden jag har tid att blogga nuförtiiin' :P :/ nee men vart riktigt pigg, vet inte om jag är övertrött för var riktigt trött tidigare idag..

Fredagkvällen har varit tipptopp! Efter jobbet var det bara att gå till Martin (syrrans son) & gratulera honom då han fyllt 21 år. En liten bit smörgåstårta & prinsesstårta senare så vid halv åtta mötte jag upp tjejerna för att käka middag på "En & en halv". Supergod mat & mätt som fan blev man. Då tog vi oss hem till Majsan för att snacka en massa skit. Suuupertrevligt ;) Blev en riktig tjejkväll, trots att vi inte var samlade allihop :/ men, men blir fler kvällar..

Sen nu när jag kom hem för typ en halvtimme sen så var jag superpigg! Så nu sitter jag och kollar på "BigBrother"-reprisen. Isch, tyckte synd om Martin när han fick träffa sin syster.. HEJA SIMON förresten! :D

Usch nu blev jag trött igen :P haha. Ska kolla sista tävlingen sen blir det sova, jobb och sista rensningen i gamla lägenheten ska ske imorrn. Bläsch har besiktningn kl 8 på måndag :/ seeegt, men aja skönt att bli av med skiten :P

Tack & Godnatt :)


Heey ,

puuuh, ska tametusan inte flytta fören jag dör nu. Bor ju på kyrkogatan..hmm.. nee men skämt och sido. Sjuuukt drygt att flytta! Höll på från att man slutat jobbet till kl 22 nu på kvällen. Men nu är det inte mycket kvar att fixa med, thank god! Nog för att det inte är slut med flytten då, har ju en massa att greja med här i nya lägenheten innan vi kan "slå oss till ro". Vi ska göra om en skrubb här så det blir min "walk-in-closet" :) blir att köpa färg i helgen och sen åka till IKEA och köpa hyllor och förvaring & klädställningar både till min garderob och till älsks! :)

Redan torsdag imorrn och snart helg! Känns skönt :) men blir nog lugnt, känns som att jag inte har tid för att vara bakis eller så, vill hellre vara pigg och greja här hemma i lägenheten + att det blir att jobba fullt nästa vecka!

Ligger just ni i sängen och ska snart till att sova, håller på och kollar runt på massa bra bloggar & på weheartit - finns så mycket fina bilder sååå!

På tal om pics, här kommer några sånna, lite hipp som happ :)




Förresten, har börjat gjort armband som på sista bilden :) Det tar vi 225:- för - äkta renskinn och tenntråd med 4% silver, får återkomma med en ordentlig prislista & hur ni beställer. Ni som känner mig ju kan ju bara messa mig en beställning om ni är intresserade ;)


Nu: sleepmode ZzZzzZz

Sång i "Smedjan"

Igår var jag & mammsen ut och kollade på när syrran sjöng i "Smedjan" i Stjärnsund. Mycket mysig vårkonsert och det var jättebra låtar och suveränt framträdande av alla i kören, alla 116st. Sen fick vi i publiken också vara med och sjunga :)








myspysig söndag :)

Hökartorget på hökartorget

Invigning av uteserveringen på "En & en halv" firades med live-musik igår! Hökartorget spelade, & de var bra som vanligt :) Johanna och jag satt här hemma först och pratade och hade "quiz" :) Supertrevligt! Och här kommer då lite pics från kvällen!






sen blev det lite bilder med Iphonen därav lite sämre kvalle..




Tack min vän för en toppenkväll :)


Hökartorget:  Det nya landet , Allting rasar samman, HDA city by night

Emma & Amanda på besök :)

Lilla Amanda och Emma var här på besök i torsdags :) supermysigt och tyckte hon redan växt till sig sen sist! :) Här kommer lite bilder på sötnosan:

 




hihi sötnosen då :)




Esters första möte med en beeebis :) hihi nyfiken







Nappen rök och deet var inte populärt..

Back in business! :)

Nu så, internet är igång och jag hoppas det fungerar nu :) det bara hoppade i igår när vi satte i kontakten till modemet :) weee så glada vi blev!

Så ikväll blir det uppdateringar med bilder etc. :)

Hej så länge!

Hejsan hoppsan! :) Ledig idag fram till må...

img_8427 (MMS)

Hejsan hoppsan! :) Ledig idag fram till måndag och har en massa saker att göra ändå sitter jag hör i soffan och funderar på vad kag ska göra, känns det som att jag inte går att göra något fören älsk kommit hem & det är om ca två timmar.. Men ska ta och plocka ihop här efter lunchen och ta mig till den gamla lägenheten och fixa lite. Förresten! Emma och lilla Amanda har varit här på besök! Så mysigt så! :) har lite kort att visa sen! Får förhoppningsvis in internet här imorgon! Håller tummarna! Hoppas ni får en fortsatt bra dag ;) puss på er!


Taaack Mamiii! <3 du är bäst! Ställer allt...

img_4765 (MMS)

Taaack Mamiii! <3 du är bäst! Ställer alltid upp & är VÄRLDENS bästa mamma :)


New in ,

ny klänning från GinaTricot , hade den i lördags när det var 23års-fest :)

Sötnosen :)

< / br> Sötnosen trivs också i nya lägenheten :)

Vilket väder! Sol, regn, sol, lite mera so...

img_8029 (MMS)

Vilket väder! Sol, regn, sol, lite mera sol sen regn! Vädergudarna är veliga idag :P tur det finns paraplyyy! har jobbat kortdag idag, slutade kl 14 :) & då direkt hem för att möta upp Stéph för lite lunch på stan! Sen har jag gjort lite ärenden på stan och kom nu hem till nya lägenheten med kaffebryggaren och teer m.m. Johanna kommer snart och hälsar på & tänkte vi kunde fika lite! Sen ska vi ta oss till Vasaliden och kolla på fotboll, IFK - Avesta :) spännande! Men blir nog som sagt och ta med paraflaxet :) Ska ta och packa upp kaffebryggaren nu :) hoppas ni får en fortsatt bra kväll!


Igår förtärdes det alkohol i Vikhyttan kan...

img_9359 (MMS)

Igår förtärdes det alkohol i Vikhyttan kan jag lova;) , då det var en 23åring som skulle födelsedagsfiras :) sara fyllde och det blev en riktigt lyckad kväll med grillat, sång och andra trevligheter :) vid elvasnåret åkte vi in till stan för att svänga våra lurviga på hotellet! Det spelades bra musik och vi dansade (med några drickpauser ;) ) fram till stängningen, till bland annat "Fest i hela huset", kom igen brao in the club jao! ;) haha, ahmen skoj vare'! Sen blev det donken med stéph och majsan som var sååå värt promenaden dit och hem fy vad gött det var! :) sen blev det som sagt promenad hem till nya lägenheten för första natten här! Gick superbra, sov som en stock, vilket kanske också kan bero på min promillehalt! :P Sitter just nu och väntar på älsk som är på träning, vi ska kolla på hockeyfinalen och äta något gott :) Heja Sverige! Kommer nog ha lite svårt att blogga fram till den tjugonde då internet kopplas in här men ska göra så gott jag kan! :) hoppas ni haft en bra helg! PUSS


Update flytt

Imorrnbitti bär det iväg med soffa, säng köksbord & stolar etc. så till helgen flyttar vi officiellt ut från Åsgatan :) Syskonbarnen Martin & Kristoffer är snälla och hjälper till! Superschysst! De får lite möbler som tack för hjälpen! :)

Hoppas Ester stumpan också kommer att trivas, men det tror jag. Finns så mycket att titta på från fönstrena här så! :)

Sitter för tillfället på lunch, men ska snart återgå till jobbet :) Ikväll blir det då att dammsuga ur sofforna och plocka ihop lite hemma för att sen gå till syrran som är hundvakt ikväll!

Ha en fortsatt bra fredaaaag! :D
PUSS



Wee sitter i nya lägenheten och väntar på ...

img_6656 (MMS)

Wee sitter i nya lägenheten och väntar på älsk och kommer på att jag bara är så jävla lycklig! Har en finfin sambo o livet leker! Eller som Annsofie min syster skulle säga "liket lever" :) hoppas ni får en underbar kväll! PUSS


God morgon!

Idag kommer nya gummistövlarna till pass :) regnregnregn, & måste nog säga att jag tycker att det är lite skönt.. Vågar man skriva det? :P Dels för jag har förmiddagen ledig och då känns det lättare att kunna ta tag i att flyttpacka/städa och sedan så tycker jag det har varit SJUKT varmt de senaste dagarna, för varmt för den här tiden på året. Men om jag säger så här då.. till helgen får det gärna bli fint igen ;) heh, för då är det grillparty som väntar. Ska bli superkul! :) Får se om älsk blir med också!

Idag som sagt blir det att flyttpacka ytterligare lite. Vi åkte några vändor med kartonger igår :) (se inlägget nedan för bilder på lägenheten) känns så grymt bra! Men nu blir det att stanna där ett tag.. & slå oss till ro ordentligt, vilket inte kommer bli några problem för min del :)

Så nu ska jag dra igång en sjuj'vla playlist och köra igång, wish me good luck!

PUSS
på er

 

E A


new apartment //

TV-rum & sovrum , trägolvet i tv-rummet ♥

 



sovrum med ca 3 meter i takhöjd ♥




toalett #1 & toalett #2




TV-rum annan vinkel & kamin ♥




Tv-rum tredje vinkel




Tv-rummet igen och sedan hallen/foajén :)



Kök




Kök :)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ♥ ♥ ♥ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

behöver jag säga att vi är supernöjda? :)

shopping i sthlm






Mer bebis-besök

.. jaa min helg bestod nästan bara av massa barn & bebis-besök :) Lördagkvällen tog jag och älsk oss hem till pappa, vars sambos son hade sin familj där från Irland :) Och deras son heter James och är ca 2 år, så himla sött med små barn som pratar engelska :) han skrek yeeaay hela tiden och var superduktig på att spela fotboll :D kunde träffa bollen på volley och allting, blir nog ett litet fotbollsproffs ;) I alla fall om mamman Alicia får bestämma :)





Sen på söndagen åkte vi till Anders brorson och gratulerade honom på 2årsdagen :) en liten tuffing.. Supertrevligt! Har inte varit ut dit sen han föddes så det var riktigt kul :) Han fick en liten mjukisbjörn av oss!








Blev alltså en helg fylld med barn! :) Trevligt värre!

Är hemma på en lunchie så ska snart ta mig iväg till jobbet igen! Ha en fortsatt bra dag!

PUSS




Bebis-besök

jahapp, då har man jobbat klart för dagen och har precis fått i mig en räk&pasta sallad, nomnom.

Tänkte jag åtminstone skulle sammanfatta helgen då jag ännu inte har fått kort på när vi var borta med jobbet i huvudstaden för en lansering av en ny kamin, tors-fre förra veckan.. Jag menar, det är ju roligare med text OCH bilder inte sant? :)

Lördagen började med en rejäl sovmorgon, var så j'vla trött sen dagen innan ( får berätta mer om det sen (: ) + att jag var ledig så det var najs. Blev en lunchie med Johanna och efter lunchen och en massa snicksnack tog vi oss till grannbyn' - Avesta :) Varför vi tog oss dit var för att Emma & Peter där har fått smått, sedan två veckor tillbaka. Så vi möttes av en liten underbaring som heter Amanda! Fy f'n vad smått allt var.. lillfingrarna liksom tiiiny. Owwh.. så sött! & när jag skulle hålla i lilla underverket så blev jag helt till mig, - vadå? hur gör man? vad gör jag om hon gråter? Jag har inte hållt i en liten sen syrran var beeebis (ca 17-18 år sedan).. :P Men det gick jättebra tycker jag! Tror Emma tyckte det var skönt att vi kom och "löste av" henne lite - Hon hann till och med ta en kaffe! ;) Lilla Mandiis fick en stoor Maileg-kanin av oss och även Gbg-Johanna var med på den. Tror hon blev nöjd :)

Här kommer lite pics från besöket!





A little cutie huh? :)



Lördagkväll & söndag kommer ikväll! :)

Det är mycket nu..

... hinner inte med bloggen så som jag skulle vilja :P

Men kan looooova att idag så kommer en rejäl uppdatering vad som händer & vad som har hänt & lite bildbomber m.m. :D

Jobbar kortdag idag, känns skönt när det är så underbart väder! :)
Hoppas ni får en underbar dag tills vi hörs igen ;)

PUSS


bild lånad från [ we♥it ]


borta bra men hemma bäst

ville bara säga att jag överlevt ca 36 timmar i Stockholm med "Contura"-gänget :) Men nu så ska jag sooova! Får berätta mer imorrn :)

PUSS & godnatt

klagomål

  • jag vill att värmen ska komma tillbaka, omedelbart-bums! Var så himla skönt att kunna sitta ute och käka frulle i solen på mornarna ♥ + att Ester gillade det så hon vill också klaga! :)

  • Sen så tror jag att jag har blivit känslig mot mjölk :/ drack precis ett glas med Oboy & nu är min mage inte så glad.. :c Hoppas det blir bättre snart! För det är strax dax att bege sig mot jobbet!

Jobbar heldag idag & ikväll ska jag hem till Annsofie för att göra halsband och prata ihop oss lite inför morgondagen då vi drar till Stockholm på kurs och lansering av nya kamin, Contura 800 :) Ska bli riktigt kul! Vi ska sova på hotell och spendera kvällen på "Teaterskeppet" med god mat, konferens & allt som hör till! :)

Nu blir det lite fiiix innan jag ska dra :) Hoppas ni får en bra dag!

 

hihi lillsnuttan då.. :)



Flyttpacka

Slutade tidigt idag så sedan dess har jag gått runt och plockat i lägenheten & flyttpackat m.m. Syrran var här också så jag har bjudit henne på lunch & som tack har hon hjälp mig lite :) tääänk joo , och har faktiskt fått undan en hel del och har också passat på att rensa papper etc. Sååå skönt! Vi flyttar ju faktiskt om ganska precis två veckor :) wee, får visa massa bilder sen! & ni som känner får ta och komma på en fika ;)

& var riktigt igång med städandet så hoppade över gymmet idag.. :/ har missat x antal ggr nu. Men får köra dubbelt så hårt nästa vecka! + att jag ska nog dit en vända i helgen. För då blir det lugna puckar :) vit helg alltså! Så får passa på att gå då! :) Ska försöka ta och hälsa på pappsen i helgen också för hans sambos ena barn är på besök med familj :)


Nu ska jag fortsätta kolla på sista minuterna av Desperate Housewifes & måla fransk manikyr :) Sen blir det antingen film eller BigBrother..




klumpen, jag?! Neee ;)



PUSS & godnatt

från mig


Nästa inköp...

 

min är ju doppad i öl.. sen kryssningen :/


saknar..

 


Skräckfilm!

raaaap , haha nee men det känns som att jag snart ska lägga en feting till rap. Magen är full med cola :P Kom hem för ca en timme efter bakiskäk på Lagunen med Stéph. & medan vi satt där så kom vi på att vi ville hem och kolla på skräckfilm med våra grabbar. Har letat & hittat bra men då finns det inte att få hem :/ seegt. Tycker det är sjukt svårt att hitta en bra skräckfilm! & det är min favvo genre när det gäller filmer. Att få adrenalinet till att rusa runt i kroppen :) love it!

Så nu ska jag kolla vidare om ni inte har något bra tips så här på momangen? :) Annars kan ni ju tipsa ändå, blir ju fler bakissöndagar ;)

Hade ialla fall sjukt kul igår! Får berätta mer ikväll! :P

PUSS