e m m a ; vardag, fest, inredning

GRATTIS BÄSTA SÖTSYRRAN PÅ 18 ÅRSDAGEN!!!!!



kolla in hennes blogg hääär

Ah! Älskart'!!

Fytusan vilket bra initiativ av blogg.se att skapa en app till att kunna publicera inläggen bättre via telefonen! :) så, det sagt.

Idag när jag slutade jobbet drog jag, mami o syrran till Borlänge. Syrran fyller hela 18 år på fredag så en present till henne var vi ute efter. Och eftersom hennes dator brakade ihop (bajsvirus) för någon vecka sedan så vi tyckte det kunde passa bra med en sprilljans ny laptop :) och så blev det! En finfin vaio fick hon! Uuuuurfin:D hoppas hon blev nöjd..? :)

Och eftersom vi ändå var och shoppade så följde några grejer med mig hem också ;)


26 september

Hej hopp gummi.. anka!

Hur är läget med er då? Måndag idag igen och ny vecka framför sig. En vecka fylld med påhitt. Imorgon blir det en vända till Borlänge med mammsen och syrran för att hitta något snyggt till helgen, för då bär det iväg till Örebro! Vännen Sandra fyller år och hon ska firas och det är ordentligt ;D Sen på onsdag ska jag och älsk ut och käka middag för då är det vår åttaårsdag :D myyyys. Sen är det en liiiten lucka på torsdag och då blir det troligtvis träning efter jobbet. Fredag blir att jobba till 18 och sedan ta sig hem till mamma för att fira världens bästa lillasyster för att fira hennes 18 årsdag :D Lördag blir det Öret som sagt.. sååå en fullspäckad vecka alltså :) Trevligt, jag gillar det så. Skönt att torsdagen är ledig i alla fall :)

Ne nu blir det käk, korvstroganoff! Gött! PUSS på er
p.s. pics från helgen kommer senare! ;)


Nytt i smyckesskrinet :)




Båda från Mur & Kaminkultur ;)

Så himla fin låt!




har äntligen luskat ut vad den heter och vem som sjunger den
och då finns den inte på spotify än:/

Känner ni igen den? Den är ifrån reklamen med kaffet Classic, så underbart fin låt! :)



Come to mama!

 

;)


Glada nyheter!

Igår ringde min kära lille vän Josiiiee! & hon sa: - Tjabbahallå, jag kommer till Daaaalarna på torsdag! Hah, nee riktigt så var det inte, men nästan! ;) Hehe, blev i alla fall skiiiitgla' :D Ska bli så himla skooooj! Har saknat na'! Har inte sett henne sen i somras! Vilket är alldeles för lång tid emellan! Hon blir här hela helgen sen, så blir att hitta på något skojsigt! :D

 


Firmafest - alltid lika trevligt :)

firmafesten från i fredags satte sina spår även idag, trött som tusan! Haha men så himla kul vare! Jag skrattar så jag får träningsvärk i kindbenen efter våra personalfester. Grymt bra gäng! :) Här kommer några av de 300 bilder som togs under kvällen:

 






















bästa gänget ever! :D haha så inåt helvete underhållande..

Hösten

Detta blev resultatet efter fynden ute i skogan & en till ljuskrans jag har på tvrumsbordet men det kom inte med på bild :) + att jag fyllde på rönnbärskransen lite extra :)


Detta är vad jag hat haft för mig idag, pl...

img_7295 (MMS)

Detta är vad jag hat haft för mig idag, plockat trattisar i skogen med Tine & Stéph och massa annat man kan dekorera upp med, så nu ska jag sätta mig och piffa upp dörrkransen :) Sen blir det en dusch efter vändan runt hönsan :) Hoppas ni får en finfin dag! PUSS


Andreas Wijk - Chariot

grym kille! :)


finbesök

mor & dotter :)



Familjen Lundgren/Ziemann har varit på besök här idag nu på förmiddagen :) Alltid lika mysigt att gosa bebisnäsa! :D De hade lite ärenden i stan och kom förbi en snabbis!

Nu blir det att fixa sig för jobb och sedan fixa lunch, eller man kanske ska köpa sig lite lunch från "Smörgåsboden"..? mm för se hur det blir med det!

Ikväll blir det gymmet en vända med Stéph! :)

Ha en bra daaag! PUSS

The Studio

 

Mammsen jag och lillsyrran drog i lördags till Västerås och tog oss först en titt på nybyggda IKEA, skulle egentligen inte ha någonting men ca 2 timmar senare så har man fyllt upp en stor IKEApåse ;P alltid samma visa när man skruttar runt på IKEA :) Men trevligt är det ju, & snart öppnas det i Borlänge (hm, borlänge varannan vecka!? :P)

 

Efter IKEA var det "The studio" som gällde. Vi kom upp till företaget och det var så sjuuukt varmt och sjuuuukt mycket människor. 5 timmar senare så var vi klara. Bilderna tagna och vi alla 3 var väldigt nöjda trots en lååång väntan. Men den som väntar på något gott.. ;) Jag har ju varit där en gång tidigare och det var kul att det var lite andra bakgrunder den här gången! :) dessa kort ovan, är de jag blev mest nöjd med. Och tog ju även gruppbilder med mamma och syrran med de har jag inte fått än :) Jättetrevligt och tror mamma tyckte det var riktigt roligt!

 

Halv nio var vi hemma och då var det bara att bättra på sminket och hoppa ur vid förfesten med spritflaskan under armen och hälla upp första groggen ;) Utekväll med de bästa partybrudarna väntade & avslutades på hotellet dansandes.

 

 

Nu blir det att borsta tänderna och hoppa i säng! :)

 

PUSS & Godnatt


Sitter i bilen på väg hem från Borlänge, h...

img_5847 (MMS)

Sitter i bilen på väg hem från Borlänge, har varit på en snabb shoppingrunda med mammsen och syrran :) trevligt! Så käkade vi på Max, mums! Vet att jag är fortfarande sjukt dålig på att uppdatera här, men träningen är ju igång igen och orkar/hinner inte riktigt med bloggen. Har mycket att visa från när vi var på mässan förra veckan + allt nyinköpt ;) men det får komma när jag får tid helt enkelt! Denna vecka väntar onsdag: svampkväll hos syrran. Torsdag: Emma och lilla Amanda kommer på besök. Fredag: hem till mammsen på kvällen för att fixa inför lördag. Lördag: IKEA och sedan knäppa kort på The Studio med mamma o syrran. Mm min resterande vecka! :) nu ska jag fortsätta spela Wordfeud ;) ÄR HELT FAST! sååå kul! Hoppas ni får en fortsatt bra kväll! PUSS


Nu sitter vi på tåget på väg hem mot Dalar...

img_8959 (MMS)

Nu sitter vi på tåget på väg hem mot Dalarna och det är nästan så det väller ut inspiration ur öronen på oss :) det kommer komma hem sjukt mycket fina saker till hösten och julen! Men resten av kvällen kommer spenderas i soffan framför någon film och något gott att äta ;)


Morrnmorrn! Sitter för tillfället på pende...

img_8730 (MMS)

Morrnmorrn! Sitter för tillfället på pendeln på väg ut mot FORMEX, mässan i Stockholm är idag! Så sjukt taggad över att få se alla pryls! ;) vi har 2 dagar framöver för att kunna suga i oss ny inspiration inför höst och vinter! Ni får hålla koll på jobb-bloggen där alla nyheter presenteras sen :) hoppas ni alla får en bra dag! PUSS