e m m a ; vardag, fest, inredning

Rainy sunday

Ligger atm och kollar på Sherlock Holmes II med syrran och min älskling. Grymt bra film! Älskar dem filmerna! Downey jr är grym i dem också!

Vi har varit lite sega här hemma idag. Blev utgång igår så det tig ut sin rätt idag ;) dock inte så farligt + att det är skönt att slappa lite :)

Hade tänkt plocka svamp idag men vädret verkar inte tillåta det. Regn, regn och regn. Behöver fylla upp frysen som snart är slut på skogens guld, kantareller! + att jag är sååå sugen på kantarellpaj!!:P

Imorgon väntar nya tag på jobbet! Vi kör sista veckans ryck inför invigningen nästa lördag, ni ska veta att det blir så grymt bra! Så himla fint! Om ni har möjlighet kom gärna och besök oss på lördag kl 10 :) då det är invigning av nya butiken med diverse erbjudanden och annat trevligt!

Nu blir det att fortsätta koncentrera sig på filmen! Hoppas ni alla haft en bra helg :) PUSS


Jobbaaaa!

Ville bara säga att jobbet har tag i mitt liv just nu och lika så bloggen ;P Pauseläge så länge så kommer en maaaassa update sen :D Nu händer det grejer!
 
PUSS på er!
 

Kräftskiva!

 
Förra helgen bjöds det på kräftskiva här hemma, dock blev det lite sent påtänkt så vi det blev en kräftskiva på tre, där en inte åt kräftor alls :) Men det var trevligt det också! Jättetrevligt! Slutade med att Johanna från Götet kom hit en sväng och vi tog oss till "En & en halv". En trevlig lördag!

weekend

Söndag och det är eftermiddag, måndag och vardagen kör snart igång igen men först blir det att ta sig hem till mamma och syrran för att grilla lite :D & kolla andra halvlek av handbollen! :) Heja Sverige!
 
Utöver grillning och OS idag så har helgen varit riktigt fartfylld. Gårdagen började med jobb och nästan direkt efteråt blev det att ta sig hem till Stéph i smyg för att förbereda "babyshowern" vi hade ordnat. Tror vi blev kring 12 tjejer som överraskade Stéph när hon kom hem efter att hennes sambo hade lurat ut henne ur lägenheten! Det blev en riktigt lyckad dag och jag hoppas min fina vän känner detsamma :) Får se om jag kan få tag på några bilder från spektaklet, jag min virrpanna, glömde ju kameran hemma :/

På kvällen blev det käk på "En & en halv" med två av mina goa tjejer, Emelie och Maria. Jättetrevligt! Och sen gick jag och Emelie hem till henne för att dricka lite för att sedan gå tillbaka till Halvan :) Träffade massa trevligt folk och hade både trevliga & mindre trevliga pratstunder :)
 
Nu blir det att byta om och ta sig hem till mammsen! Ha en fortsatt bra dag! PUSS
 
 
bild från igår & idag :)

kossa

 
denna dyker upp alldeles för ofta på blogg.se :|

Pers vin!

Jag är lite nyfiken på Per Morbergs vin! Någon som har provat och kan ge ett utlåtande så är det mycket välkommet! :)
 
 
 
bildkälla

come to mama!

 

En av varje i storlek 37, tack!



Om jag hade ett par stadiga ben och en massa cash hade jag köpt en i varje färg! JC ♥

Myggbett och köplust

Hej hopp på onsdagskvällen! Vill börja med och säga att jag hatar myggen just nu! Vet inte hur många bett jag har på benen! :s
 
Halva jobbveckan har redan gått och måste säga att jag är glad för det. Idag var det första gången på lääääänge det var riktigt skönt att låsa om mig efter jobbet, det var skönt att komma hem. Har varit så sjuukt mycket att göra. Blir helt snurrig & var tvungen att stanna upp och ta några djupa andetag. Men missförstå mig inte. Jag tycker det är kul när det är mycket, jobbar bäst under press, klyschigt nog ;) Men det är väldigt snurrigt i mitt huvud också! Blir att ta mig till gymmet sen och köra hårt en timme för att rensa skallen!
Men nog om jobb!
 
Är så enormt sugen på att åka till IKEA, ska kolla in hemsidan nu lite tror jag ;) Sen blir det att ta sig till gymmet som sagt :)
 
 
PUSS!

Hökarfesten

 

Dagens fynd

Varit på loppis med Stéph! Och fyndade dessa pryls :) diggar burken! Får se vart dem hamnar!;)


BLÄ

Fylleinlägg men WTF. Blir så inåthelvete irriterad på folk som är avundsjuka/imponerade över att jag och min älsk har hållt ihop så länge och yttrar sig som om det vore negativt mot oss. Tycker synd om personen/personerna också! Vad fan, har de inte nog med sitt eget liv så de måste vara på andras(som de inte ens känner) förhållande, så är deras liv jääävligt innehållslösa och patetiska! :) Ja det var ungefär det jag ville säga. & de som tar åt sig kan ju skaffa sig ett liv! eller hålla sådana saker för sig själva, för deras egen skull! Tjohej!


FYND!

 
Fyndade denna på stan idag :) halvapriiiiset! 180 spänn! Weehoo! (har en likadan svart som jag älskar)
Blir nog att ha den i helgen :) Nu: gymmet!