e m m a ; vardag, fest, inredning

Happy new year!

 
 
 
 
 
GOTT NYTT ÅR! Bye bye 2012 Hello 2013 :) Hoppas ni får en bra afton för det ska då jag ha men nära vänner och min kärlek! :)
 

Modig

Disney levererar nya mysiga filmer hela tiden tycker jag, Brave - eller Modig, är en av de nyaste! Superhärlig!
 

 
Vilket härligt håååår!! :D

Wilgot Dennis Jans

Idag har jag och min älsk varit på supermysigt dop ute i St Skedvi-kyrka :) Min fina vän Stéphanie & hennes Dennis hade dop för deras son Wilgot! Perfekt en söndag som denna! :)
 
 
Prästen visade upp honom så man fick lite lejonkungen-feeling ;)
 
 
hihi
 

Julafton


 
Min julafton var underbart bra. Mysig, god mat, trevligt sällskap av släkten och massa fina julklappar! :) Fick massa fint! Högtalare med bluetooth, kaffemaskin, stekpanna, prydnadssaker, presentkort, pengar, smycken! Men det trevligaste på julafton är numera att man får umgås med så mycket släkt tycker jag! :) Nu väntar nyåret och jag ser fram emot 2013!

GOD JUL


Lunchie

Sitter och sörplar i mig det sista av julmusten från lunchen. Tisdag - 6 dagar kvar till julafton & det är full fart på jobbet! Vi gör julklappar hela tiden!:) vilket bara är kul tycker jag!

Åh vad jag längtar till söndag eftermiddag nu:) då får man lite ledigt och kan ladda upp inför julafton! Myspys!

Igår var jag och lunchade med min kära vän Lurkas :) hon praktiserar på Allards, blomsterbutiken på samma gata. Kul att vi hon er ses på det viset tycker jag! Man hinner liksom inte ses annars! :/ men ska försöka ses i mellandagarna!:) så jag får träffa lilla sötnosan Amanda också :)

Kvällen igår gick åt till att hjälpa pappa med att installera ny dator, telefon och internet!:) brorsan var med också som tur va, annars hade jag nog hållt på än och grejat! :P


Lite pics från gårdagen på slottet :)

 
Var en supertrevlig kväll med god mat och trevligt sällskap! Rekomenderar verkligen Garpenberg slott till julbord. Vilka miljöer! :)

Christmas is coming to town..

Vad ger en bättre julkänsla än trevlig julmusik :) Här är lite av det jag gillar att spela till julen, traditionella och även nya låtar :)
 
 

Snälla tomten...

 
 
 
 
 
 :)
 
 
 
 

Julbord på slottet

Sitter uppiffad och klar inför kvällens julbord :D Garpenbergs slotts julbord sägs vara en trevlig upplevelse med god mat och fina miljöer! Blir att uppdatera instagram för fulla muggar ikväll ;) Nu ska vi ner och skotta fram bilen så vi kommer iväg någon gång!
 
 

sjukling

Ja kan nästan satsa pengar på att varje år den här tiden blir jag sjuk/förkyld. Vilket har sina orsaker. Stress på jobb och en massa jobb. Förra året var jag sjuk på julafton och lika så året innan dess. Trök. Men bara att vila upp sig ordentligt, dricka mycket vatten/multivitamin och äta clementiner. Så kan man även sumera mina sista 40timmar + en maaaassa filmer! Allt ifrån Disneys "Trassel" till skräckfilmen "The exorcism of Emily Rose". Och jag börjar faktiskt bli bättre! :) Hoppas på att kunna jobba imorrn! Nu ska jag ta och elda lite i kaminen och ta en lååång varm dusch innan Anders kommer hem och går på en gång då han ser freeeesha jag! Hejdå flott-hår! ;)
 
bjuder på lite julinspirerade bilder från we♥it!
 





 
 
 
 

music for you

 
myyys-music, <3

Jul i vårt hus

Internet som krånglar, jobb, jobb & massvis med jobb och inget photoshop gör mig oinspirerad till bloggen. Så! Nu vet ni :) Jag hoppas jag får lite mer inspiration nu när julen är på G - 20 days to go! Hur som haver.. Om vi ser till det sista inlägget.. Blev SKITNÖJD med håret. Har en mer chokladbrun(något röd) färg :) Tack Majsan på salong Hårfager! :D
 
Hur läget ligger till i mitt liv just nu..? Vardagen har som sagt och kommer nog fortsätta i rask takt att stavas j-o-b-b fram till jul. Imorgon blir det 10de jobbdagen på raken och tack och lov har jag en HEL ledig dag på torsdag. Som dock ändå är fullbokad med massor som ska göras. Bland annat julbaka och julstäda! Hoppas lilla systeryster har lust att hjälpa? :)
 
Nu till helgen blir det jobb och sedan en massa pyssel! :) Ska bli hur kul som helst! Får se vad jag kommer hem med för grejer! Kanske lägger upp en bild eller två :) På tal om bilder (och ja jag vet att jag är seeeg), hur kul med blogg.se kopplat till Instagram! Bra gjort blogg.se! :) Mycket lättare och roligare att få upp bilder!
 
Tjohej! Vad orden rullade på bra nu då ;) haha! Får se när nästa inlägg kommer! Imorgon kanske..? :)
 
Lite pics på julen hemma hos mig:
 


 




 
Hoppas allt är bra med er alla ute i vinterkylan :)