e m m a ; vardag, fest, inredning

sorryborry ,

sorry för dålig uppdatering. Höll ju i ganska bra ett tag där :P men i helgen kom jag av mig, mycket som hände i helgen och tankar snurrar + att jag börjar faktiskt bli lite nervös inför födelsedagsfesten på lördag.. ;) Så ni får ta det som det blir nu framöver :) Har en massa att göra i veckan + mycket på jobbet också så blir nog inte så mycket mer uppdatering fören efter helgen. Eventuellt att festoutfiten kommer upp :P

Hoppas ni får en fortsatt bra dag! PUSS

tjugoandra februari

onsdag idag och det har faktiskt inte hänt så mycket i veckan.. har tyvärr blivit lugnt med träningen också, kom av mig så jäkligt när jag hade influensa... :| Men imorrn blir det att dra iväg och simma lite med Stéph :) yeay!

Jag hade egentligen tänkt att ta det lite lugnt i helgen. Eftersom det är 25årskalaset nästa helg :) Men idag kom brudarna in och nämnde att hotellet har öppet med "Ebba Gold" som spelar. Så blir nog att överväga hur helgen ser ut ;) hehe! Vet i alla fall att det blir jobb och iväg och kalasa lite för Johanna i efterskott med Lurkas :)


Fick en ritplatta av älsk i födelsedagspresent och det blir att ta en närmare titt på den ikväll tror jag :)

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!


sommar, tack!


som en liten boll



hur gosigt såg inte det här ut. Lillsnuttan la sig precis i soffan och kurade ihop sig till en liten boll! Sötnos!

birthday ,

ja ni, nu är man ett fjärdedels sekel gammal och halvvägs till 50. Jao, 25 bast. Men känner mig som 18 :P haha! Jag hade i alla fall en helt underbar födelsedag med finfin uppvaktning av släkt på pappas sida + mamma :) Här kommer lite pics :







Nu ser jag fram emot den 3e mars då det blir födelsedagskalas/partaj :D weeee!

Details in my kitchen




work work

jajamen, idag har minsann Emma varit på jobbet :D äntligen! Nästan en hel vecka har jag varit hemma, sjukt. Längesen jag var så sjuk! But it's good to be back! ;)

och vi har fått in såååå mycket fina produkter på jobbet! Och kläder! :) VÅR, VÅR, VÅR! Kanske lägger upp lite bilder imorgon :) Bland annat denna sjuuuukt snygga sjal från Ester Elenora, som blivit min! Snygg till skinnjackan i vår!





& vet ni, på söndag blir jag 25 år :) blir ett liiitet kalas då, sen blir det riktigt galej den 3e mars istället! Ska bli kul. Har hyrt en ordentlig lokal och bestämt käk och så. Nu är det bara klänningen som fattas och den SKA inhandlas på lördag :) wieehoo!

Nu blir det filmmys i soffan - favvon "Walk the line" :)


Just saying

..6e dagen som kommer att spenderas hemma. Ne! Nu börjar jag bli less på det här.. :( svettas för tillfället & febern har dessutom stigit lite igen! Skicka gärna över lite ny positiv energi till mig är ni gulliga så jag blir frisk - SNART!


It's all about the hair

mitt hår är fööör risigt just nu, torrt och eländigt. Så tog tag i saken idag och beställde hem lite produkter från lyko.se. Bland annat Joico K-pak moisture recovery Schampoo & Conditioner 500ml och ett värmeskydd till håret.
Lyko, har riktigt bra priser & snabb leverans! Något att rekommendera! :)



Jag tog tag i saken..

.. redan ikväll :P lite snabbt och med en enkel ganska så ljus blyerts & helt UTAN SUDD..(hittade inte det :/ därav kladdet runtom) ska införskaffa nya nu till veckan som sagt, lite mörkare! h a - h a, längesen jag tecknade nu men det är en början i alla fall :P hm vet inte varför jag lägger upp den här... men, men.. kul att se hur det kan bli bättre! :) & kul vare'!


inspiration



Var in på KanDee's blogg idag och insöp inspiration. Och jag blev så grymt sugen på att börja teckna igen. Älskar att endast teckna med blyerts och på detta sätt som hon gör det på! Och hur grym är hon inte på det hon gör?! Så.. detta blir att ta tag i så fort jag blivit frisk!

Jajamen!

 

 

 


You made my day!

Lurkas vet hur sjuklingar ska tas :P


rosor dagen till ära och winergum :D You made my day! TACK!

 

Nu blir det att gosa ner sig i soffan igen med sötnos-Ester och kolla på gårdagens avsnitt av "Familjen Annorlunda"

 


Valentine's day

 

alla hjärtans dag idag. Har länge tyckt att det är en ganska överskattad dag. Dock en väldigt fin dag med alla hjärtan överallt och hälsningar hit & dit :) jag gillart'. Blir en god middag med älsk ikväll. Känner inte direkt för att gå ut och äta när man är sjuuk :c

 

Hoppas ni får en finfin alla hjärtans! :) PUSS


tv-kväll ♥

om man ska se det positiva med att vara sjuk så behöver man ingen ursäkt för att ha en helkväll i soffan framför tv:n hela kvällen :)

19.00 MTV - Teen mom 3
20.00 Kanal5 - Sofias Änglar
21.00 Tv4 - Chefen undercover
21.55 Kanal 5 - Får vi följa med?



tulpaner ♥

fick fin fina tulpaner här om dagen av min kära mammis & lillsyrra när de var här och åt mat :) fullkomligt älskar denna blomma, tulpaner är så sjukt fina. Särskilt vita.



:/

Är så jävla less på att vara sjuk nu. Imorse var det värst. Febern hade stigit och det kändes som att förkylningen börjat om. För igår var mamma och syrran här och åt tacos med oss och kollade på melodifestivalen & kände mig relativt pigg. Men imorse när jag vaknade vid halv nio kände jag bara bläsch!! Inte bra alls, febern låg på 38,3 :/ somnade om efter tagit en Alvedon och vaknade igen kvart över tolv. Och kände mig lite bättre. Nu har jag lyckats tagit mig till soffan och har kollat på film! Blir att köra igång en ny rulle nu och försöka sova lite till. Nu ska jag fan bli frisk! Bloggen blir ju skitdryg att läsa då det enda jag kan skriva om är hur sjuk jag är :P hah, + att det är så sjukt fint väder. Hade velat tagit en tur och knäppt lite kort med min Canon.. Men nedå. Nu - film! Hoppas NI får en fin dag i det fina vädret! :|

PUSS


birthdaydress ,

 

min födelsedagsklänning kom som sagt igår, var helt underbar. love it!


Sååå dålig

Så jävla dålig film, perfekt att somna till :P hah, ne ingen skräckfilm att rekommendera, blev knappt skrämd :/ så nu vet ni det :)


The Innkeepers

Jao, den filmen blir det sen, någon som sett den? Jag återkommer med mitt tycke sen ;)

 


Saturday ,

jao, nu har förkylningen intagit min näsa :/ och febern är kvar i kroppen. Sitter och svettas för tillfället trots att jag inte gör någonting! Sjukt. Knapra alvedon, ligga under täcket i soffan och en flaska vatten framför "Melodifestivalen", det blir min lördagskväll + älsk vid min sida! ;)

Fick precis ett mess av en kompis, "Ska du med och bubbla & basta i Vasahallen och sedan kolla på innebandymatch?" Gissa hur sigen jag blev? :c så typiskt att bli sjuk över en helg...

Så nu har jag klagat klart över min sjukdom för idag ;)

Nu ska jag ta och försöka gå runt och plocka lite här hemma.. och sen blir det att krypa ner framför en film.. en skräckis... ;) btw; ni var dåliga på att tipsa om någon bra film! :P

PUSS



inte en "right-now"-pic direkt ;P hah, ni skulle bli rädda om jag la ut en bild på hur jag ser ut nu :P


in sickness & health

jaa, visst blev man sjuk.. Feber och sådan värk i kroppen som om man skulle ha träningsvärk i hela kroppen! :c inte roligt. Har därför inte blivit mycket gjort här hemma, film, sova, film, sova.. Så har min dag sett ut. Blir svettig av minsta lilla ändå så fryser jag som fan. Bläh. Vill inte vara sjuk, inte nu. Hade så mycket att göra i helgen! :/ Tur att jag har älsk.. han är den bästa som ställer upp i vått & tort love u .

ne nu ska jag krya på mig! filmtips är ♥-ligt välkomna!! :)
btw; min fina födelsedagsklänning från Nelly kom idag, ska prova den sen när ja piggnat till, för den såg stor ut :s PUSS så länge!

sickness ,

boo :c inte sugen på att bli sjuk alltså. Ni vet när det sticker i kroppen och man känner sig allmänt hängig.. Precis så känner jag nu. Blir knapra alvedon resten av jobbdagen då huvudvärken och ligger i.

På tal om jobb, nu börjar verkligen våren rulla in i butiken :) såå kul! :D Tur att man fyller år snart.. blir nog att önska sig presentkort på jobbet :P hah. Finns en massa jag vill ha, bland annat från Mateus..



Men känner mig någorlunda pigg för att ta mig iväg en sväng ikväll i alla fall :) blir att ta sig hem till Emma i Skogsbo och hälsa på! Ska bli trevligt! Har inte träffat lilla mandisen på ett bra tag & inte mamma Emma heller :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig daaaag :) PUSS


nackspärr & helgens partiie

:/ minns inte ens när jag hade nackspärr sist. Drygt är det i alla fall. Hoppas det går över, över natten! Går ju runt och spänner mig hela tiden också så jag fick sån grym huvudvärk. Har precis käkat middag. Hemagjord pizza :) Nice lunch imorrn ;)

Nu blir det att tvätta och greja lite här hemma medan tv:n får stå på, Familjen Annorlunda, Sofias Änglar, Det okända och Får vi följa med? Är alla program jag hade velat sett idag men hinner nog inte med :P

Helgen då? I fredags kollade jag och älsk på film och mös (säger man mös? eller myste kanske? aja, ni fattar väl? :P) Och på lördagen jobbade jag och efter det blev det en vända till 2nd hand som sagt(se tidigare inlägg). Sen blev det att ladda upp för kvällens party. Kring 19 började tjejerna komma hit och vi spelade "Picasso" och kollade på "Melodifestivalen" & drack :) Sen blev det att ta sig ut i -25 grader och trippa iväg mot "Stadsbaren" där "Hökartorget" spelade. Det var en riktigt rolig kväll och grymt bra spelning :)







Helgens inköp






Några av helgens inköp. Väst, fyndat på 2:nd hand för 40:- och halsband från Edblad & Co (mur & kaminkultur) 300:- :)