e m m a ; vardag, fest, inredning

Favorit i repris!

 

Denna filmen tycker jag har ALLT! Den är vacker, skrämmande, romantisk & har en bra handling & historia.
Har ni inte sett den SE DEN förbövelen! Pan's Labyrinth eller El labyrinto del fauno. & spanskan stör i alla fall inte jag mig på, den flyter på så fint & vackert. Vore annat om det vore tyska... :s Typ en Arnold Schwarzenegger skrikandes AAACHTUUUUNG! :P jäjä, svammel-Fia. Först blir det en dusch sen filmtaaajm med älsk!

 

PUSS

 

 


Great att vakna upp i Sthlm :)

Ah, trevligt med en rejäl sovmorgon & att dessutom vakna upp i Stockholm! :) josse började jobba kl 7 imorse, stackarn'. Nu blir det att hoppa upp ur sängen för att fixa lite frulle och sedan fixa till sig lite. Blir sen att ta sig ut på stan en sväng, får se hur det kommer gå :P jag och mitt lokalsinne! Tur att jag min iPhone att gps:a mig fram med i värsta fall ;) hehe!

Sen när Josie slutat jobbet blir det att svida om och förbereda här hemma till hennes födelsedagsfest! :)

Hoppas ni får en bra dag! :) PUSS



STHLM-day :D

Wohooo! Idag vid lunch tar jag mig åt storstan & Josie! Ska bli så himla kul!! Jobbar alltså bara en kort idag. Men har dessvärre inte packat klart allt än så nu blir det att ta sig in i duschen och sen packa i det sista innan man ska gå ner till jobbet :)

Kommer säkert uppdatera när jag sitter på tåget och har dötid ;) ses då igen!

PUSS


shaky shaky ,

puh, helt skakis i armarna. & svetten lackar! :P Sjukt skönt att ha det gjort! Så himla kul träning det där, det tycker jag absolut att ni ska prova på om ni inte gjort det innan! Alla muskler får sig en törn + att det är lite kondis.

Nu blir det att ta en dusch och sen fixa inför morgondagen & sedan lägga sig i sängen och kolla på The Walking dead, som jag för tillfället är heeelt fast vid. Anders också. Så grymt bra serie! :)

Sen är det bara onsdag, torsdag och halva fredag kvar och sen drar jag till STOCKHOLM, g r e a t !



[ mysbilder här hemifrån ]


PUSS & godnatt!

Cirkelträning

woho, snart iväg på träning - cirkelträning, träning med olika sorters stationer på tid :) Blir tredje veckan vi går in på nu och jag tycker det är riktigt roligt! Synd bara att det inte är oftare i veckan! Hade gärna gått på det åtmminstone 2ggr i veckan :) Men vi har ju hunnit gått på lite annat så som push och vattenaerobics :)

Nu ska jag ta och kolla lite ytterligare i min garderob efter kläder till helgen + ringa josie! :)




PUSS

kom & tänka på..

.. ibland kan jag komma på saker man gillade när man var yngre. Kom till exempel på nyss att jag lyssnade oooootroligt extremt-mega-mycket på Justin Timberlake ett tag när jag gick sista året i gymnasiet/tog studenten, särskilt detta album [klick on the bild för att höra lite toner från J.T.] :

 

det är ju ganska bra :) blir kanske att ta upp det igen? På tal om att ta upp, läste att Spice Girls hade börjat snacka ihop sig om eventuell reunion! :) Kan bli bra coolt.

Nu ska jag fortsätta koncentrera mig på att kolla klääder :) PUSS & godnatt


Stockholmstripp och klädbeskymmer




H e j & h å
, alltid detta klädbeskymmer när man ska iväg på galej :P På fredag eftermiddag åker jag till storstan, Stockholm för att hälsa på min efterlängtade POOPIE - Josefine min kära vän, åh vad jag saknat na'. Ska bli superskoj att träffas!! Hon ska ha en liten 25årsfest på lördag det är den jag ska kolla efter lite kläder till nu i garderobem :) Eller snart! Först ska jag hjälpa syrran med hennes uf's hemside-design!

Hej så länge!

Något jag måste få ur mig..

Alltså.. Detta har jag irriterat mig på läääänge & bara måste få ur mig det. Det är när tjejer & killar dom tror de är världssvana & går med sin IPhone med headsetet i och fortfarande håller upp telefonen mot munnen! Huh?! Kan de inte lika gärna gå utan headsetet då? Eller vet de kanske inte att micken sitter i den där "vita volym dosan" i sladden? I alla fall tycker jag att det ser löjligt ut :) så nu vet ni det!
hah, värt inlägg :)

PUSS & godnatt


Instagram

Jag har upptäckt "Instagram"! :) det värsta är att min cp-mobbes kamera krånglar som tusan. Tar typ en kvart innan linsen är klar för att kunna ta en bild! Otroligt irriterande! Blir att lämna in skiten nästa tur till Borlänge! Men hur som. Ni läsare som har Instagram adda mig gärna; emmahaa


Hoppas ni har en fin kväll :) PUSS


Nu kör vi!!

Efter en stadig SJ-frukost på häg mot Stockholm har vi nu nått vårt mål och just nu sitter vi inne på mässhotellet och väntar på att klockan ska slå halv tio. Då kör årets vår-mässa igång! :D är så taggad!!

Klockan stod på 04.45 imorse och hujeda mig vad trött jag var, & inte kan man gå och lägga sig i tid heller! :|

Hoppas ni får en tipptopp torsdag :) PUSS


Nuså

nu är designen på plats, eventuellt att jag göra lite småförändringar sen men nu får detta duga ett tag :) såå, vad tycks? :)

Sitter för tillfället på lunch på jobbet. Blev sen lunch på grund av att det varit en massa att göra fram till nu! Har fått in massa fina gerberaformer inklusive den nya färgen "kiwi" var med också :) sååå läcker! Speciellt nu till våren/sommaren! Så nu efter lunchen blir det att röjja runt lite i butiken + ta bort alla grejer i fönstrena & göra dem rena och sätta fram de nya formerna :)




Ikväll blir det bara att ladda en massa inför formex som går av stapeln imorgon! Ska bli superkul! Men det är oerhört intensivt att gå en hel dag från 9.30 - 20.00... :)

Nu ska jag käka upp min lasagne och sedan ta tag i jobbandet igen! PUSS



Morrn' morrn'

Ja bloggen ser för jävlig ut just nu men ska fixa till det ikväll :)

Hoppas ni får en tipptopp-dag! PUSS

 


OBS!



u n d e r c o n s t r u c t i o n

The Lion King 3D





Kom hem för en liten stund sen från bion - Lejonkungen i 3D. Ååh den är ju så bra! Satt med tårar i ögonen nästan hela filmen :| den är så fin & sorglig! Men tyckte inte att det var en direkt 3D-film. Behövs mer action om man ska märka av det mer :)

Nu blir det att fixa till sig lite sen blir det att ta sig hem till mammsen, är bjudna dit på middag :) Flygande Jakob! Mums!

PUSS

Inspiration


Har precis kollat klart i årets formex-katalog, på torsdag far vi till Stockholm för att fånga upp så mycket inspiration som möjligt! Åh längtar som f-a-n! :D

Sitter även och fördriver tiden med att kolla i Jeanne d'Arcs inredningsmagasin - vilken inspirationskälla! Såå mycket fint! & man vill ha ALLT!  :P Men man får fundera på vad man kan göra med det man har hemma ;)
Men snart blir det att piffa upp sig lite för att sedan möta upp ett gäng och käka på halvan för att fira Sara som tagit examen, blir nog trevligt!! :)


Tack H&M för 10%

 

Klickade hem liiite igår från H&M, med rabattnr: 9602 får ni 10% G R E A T


Puh, hej ännu mera träningsvärk ♥

haha, det är en utmaning att ta mig upp och ner från en stol idag kan jag lova :P haha.. träningsvärk!
Cirkelträningen igår var toppen! Det var jävligt drygt men härligt drygt! :) Och det känns som sagt idag!

Så ikväll blir det vila och då blir det att gå igenom lite här hemma, vad som behövs göras inför våren och eventuell ommöblering + att vi behöver storhandla! :) Har i alla fall köpt ny fräsch vaxduk till köksbordet. Kommer eventuell bild på det senare! :)

Nu ska jag gå tillbaka till jobbet! Hoppas ni har en bra dag :) PUSS




sötkissen :)

Inspo - ja tack!

hello träningsvärk ♥ mm känns bra :) & kväll blir det cirkelträning! Aldrig provat förut, ska bli spännande att prova något nytt! :)

På tal om nytt! Nytt, nytt, nytt.. det är vad jag vill ha här hemma. Känner för pastellfärger så som ljusljus turkos som bryter av mot naturmaterial och ljusa färger & klockor i massvis. Blir att ta tag i detta på riktigt nu till våren känner jag! Ska försöka hitta en massa grejer på loppis och dessutom göra mig av med en massa skit som bara ligger här hemma.. En gårdsloppis är på sin plats kanske? :)

& inspo kan man ju bland annat hitta här: we ♥ it




nu jävlar!

mm nu jävlar.. tillbaka till vardagen efter alla helger! Hedemora träningsverk har gratisvecka denna vecka så ikväll ska Stéph & jag passa på att gå på vattenaerobicsen idag bland annat! Var ca 2-3 månader jag var på det sist, men det brukar vara kul :)
Så nu ska vi komma igång igen! Ska bli skönt! Så nu blir det träning åtminstone 3ggr i veckan :) wiehoo! + att jag & älsk ska försöka komma igång med LCHF. Får se hur det går men vi ska försöka i alla fall :)



Nu ska jag tillbaka till jobbet :) Ha en fortsatt bra dag! PUSS

Cocktail, Glitter & Glamourfest - p i c s


Älsk & jag var ju på glamourfest igår! Det var riiiiiktigt trevligt & kul! :D Tycker det blir lite extra kul när man ska fixa sig lite extra så där med särskild klädsel och man fixar till håret lite tjusigare än vanligt.. mm schkoj! :) Här kommer lite pics från spektaklet ;)















Vintermys


här om dagen när det snöade så fint hela dagen så var jag och älsk
ut på kvällen i snön & passade på att ta lite kort. riktigt myspys :)

 

 





Cocktail, Glitter & Glamourfest!

På lördag ska vi (jag & älsk) svida om till cocktailfest och svänga våra lurviga på hotellet. Svågern har hyrt det för att ha temafest och temat är just: Coktail, Glitter & Glamour. Jag har oerhört svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig..! (som vanligt)

Just nu känner jag att det blir att damma av en svart blåsa i garderoben för att sedan pynta upp den med en massa blingbling ;) + att jag har köpt ett par sidenhandskar som jag ska ha till. Vi får se hur det blir, men har ni nå tips på frisyr & klädsel är de ♥-ligt välkomna! :) Har aldrig varit på cocktailfest..




[ bild från juldagen ]




Nu ska jag ta och rensa i köket! :) PUSS på er!

Nytt år & förlovning :)

Då har 2012 anlänt! :D

Årets sista dag började med lite jobb. Sen när jag kom hem så gjorde jag och älsk i ordning en mysig lunch! & till den blev det en förlovning! :D Jag & Anders har pratat ett bra tag att vi ville förlova oss (nej jag är inte riktigt för det med att killen ska stå på knä och "fria" utan tjejens vetskap) för vi känner båda två att vi kan, och kommer aldrig kunna, vara utan varandra så vi kännde då, varför inte knyta det band som visar att min verkligen vill ha sin partner, en förlovning. Vi har sedan en tid tillbaka sagt att vi ville göra det på nyårsafton & så fick det nu bli & det känns SÅ RÄTT! ♥ Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans som har stärkt vårt förhållande. Anders kan mig in & utantill och jag han. & det kan låta klyschigt men, jag skulle nog inte känna mig hel om han skulle försvinna från mitt liv. You make me complete ;)

Från kärlek till gårdagens nyårsparty hos Sara & John. Gårdagen var perfekt! God trerätters med godricka och trevligt sällskap. Sedan blev det sällskapsspel där jag & Sara vann andra omgången av "Med andra ord" :) great jobbat! :D

Sedan blev det fyrverkerier ute på deras gård innan tolvslaget och vi skjöt upp en sådan där kinesisk lykta :) Myyys! 3,2,1.. GOTT NYTT ÅR! & sen fick jag en feting till puss av älsklingen :)

Blev lite snicksnack inne igen och efter ett tag tog vi oss hemåt! :) En trevlig kväll!



Mellandagsrea?

Kollade in elgigantens mellandagsrea...
detta kan väl inte stämma? :P
nog för att det är blu-ray ;)