e m m a ; vardag, fest, inredning

inspiration

 
all pics från we♥it

new in!


På pappas gård

Hej svejs i sommarvärmen :) Sååå härligt väder! Tur man är ledig och kan njuta lite ;) imorgon kör vardagen igång igen, alla kommer tillbaka från semestern på jobbet nu så det blir nog full rulle i veckan :) Var och shoppade igår med älsk och syrran och vi hittade det vi sökte till hemmet + jag hittade lite fina kläder :) är riktigt nöjd! Hittade till och med ett par snygga jeans!:D ni fr se senare ikväll när jag fotat lite :) Igår kväll åkte jag till Avesta för att (2månader sent) fira att Emma fyllt 25 :) vi börjar bli gamla tanter ;) vi åt på "köket i gränden". Riktigt trevligt var det! :) Dock tomt på folk! Nu ska jag fortsätta njuta av vädret i gräset hemma hos pappa! :)


f r e d a g :D

Tipptopp humör så här på morgonen, igårkväll var humöret värre. Blogg.se krånglade som fan igen. Vette tusan vad de har gjort?! + att jag var allmänt nere. Vet ej varför :/

Men nu så :D fredag och helgen framför sig! Men först blir det lite jobbelijobb! Ikväll blir det tacomys och ska försöka få med mig älsk upp på berget och springa med mig, på tiden! Träningen har jag tappat alldeles för mycket på semestern!

Hoppas ni får en bra fredag! :) PUSS

 


random pics








 
 

kommande helg & helgen som var

I söndags tog jag mig till grannbyn :P Avesta. Och hälsade på familjen Ziemann/lundgren. Pratade med Emma, tidigare den veckan i telefon. Och vi tyckte det var på tiden att vi sågs! :) Och lilltjejen hade verkligen blivit stoor tjej! Så söt och go. Hon blir ett år och tre månader imorgon lillsnuttan :) Hon ville leka med sina leksaker och visa vad duktig hon var, sötnos! På bilden här nedan är hon inte ens ett halvår!

 
Och nu helgen som kommer så blir det troligtvis Stockholm-besök här i Dalarna :D Josie kommer och hälsar på! + att på lördagkväll ska jag till Avesta igen och kalasa för Emma som fyllt 25 bast i våras :) Blir middag och sen får vi nog se hur kvällen slutar :) Ska bli jättetrevligt!
 
Sen hoppas jag att det blir ett IKEA-besök på söndagen :) Sugen på att snoka runt där + att i Västerås har de ju nytt köpcentrum där också, pööörfekt! ;)
 
Nog med inlägg för dagen :P hah. Tack och Godnatt!

l o v e l y

 
Mmm.. på kvällarna lyssnar jag nästan sönder denna playlist. Så jävla bra!
Fullkomligt älskar Turning page - Sleeping at last
och Cold - Aqualung & Lucy Schwartz

njuut.

Tacobuffé - billigt!

 
På onsdagar serverar denna restaurang tacobuffé för ynka 35:-. Helt otroligt! Men det är sjuukt mycket folk! & gött :) Så ni vet! Om ni har dålig matfantasi en dag eller är på besök i Hda City ;)

Händer och sker

 
Ja som ni ser så ska vi byta lokal jobbet mitt :) Det kommer bli superdupermegastor lokal ;) Och mitt i stan (vi håller numera till i gamla delen av Hedemora). Ska bli så himla kul. Men mer får ni veta när det börjar bli aktuellt. Vilket är snaaart! Supertaggad :D

paniiik

nee, blogg.se's nya plattform gillar jag inte! Krånglar sjuuuukt mycket när man ska göra om bloggen! Någon mer som har samma problem!? Aja, har suttit ett tag och jävlats med detta men nu ger jag upp, det får se ut så här nu. Skit också.
 
:P
 
 
 
 
 
i-landsproblem

säger som syrran..

 
Grymt bra, han har en akustisk version också som är riktigt bra. Denna är det lite mer power i!
Liiiissna vettja!
 

New in - autumn

Gina tricot har fått in sjukt mycket fina produkter inför hösten. Vill ha ALLT!
Men lite jag klickade hem kom på posten häromdagen:
 
Lovely. Så otroligt sköna. & billiga! Blir nog att kolla efter en svart imorgon när det ska shoppas lite ;)

mys-måndag

Måndag och ny vecka. Sista semesterveckan på jobbet, så blir det full rulle sen :) trevligt!
 
Började med REA på massa fina produkter idag så har inte hunnit mer än att äta lunch och sen stått i kassan hela tiden! :) Kul!
 
Just nu sitter jag och väntar på att bakpotatisen ska blir klar i ugnen! Nomnom! Mammsen och syrran är här också och ska käka här :) Sen blir det att fixa med syrrans blogg-design! Och eventuellt göra om min egna! :) en najs måndag så att säga!
 
Hoppas ni har det bra :) PUSS
 

weehoo!

Äntligen, ny dator på plats och den går finfint! Blir att greja med den ikväll, äntligen kan man börja blogga normalt igen! :)

Nu blir det att ta sig till jobbet och sedan blir det att kolla in lite loppisar! Sen blir det eventuellt roadtrip med älsk. :)

Hoppas ni får en bra lördag! :) PUSS

si så där ja

1a jobbdagen på 3 veckor avklarad. puh. Sa till kollegan att jag kommer nog somna gott i natt. Trött som en gnu! Nu blir det att byta om och sen gå och käka tacobuffe med ett gäng trevliga filurer inkl. min älsk :) Mysigt - en onsdag så här :)
 
Var grymt sugen på att ta en titt till 2nd hand idag på tal om inget, men får nog hålla mig till löning... :c Behöver inget heller egentligen... eller jo! En nytt köksbord, ett gammalt.. gärna fällbord skulle jag inte tacka nej till :)

Svammelsvammel! Hoppas i alla fall att ni får en fortsatt bra lill-lördag :) PUSS
 

sista semesterdagen

sista semesterdagen är här och jag är faktiskt riktigt nöjd med min semester! Dock känns det som att en vecka till, så hade batterierna varit laddade till 100% :P men vad gör man!
 
Semestern började med en massa trevligt örongodis i 4 dagar i Borlänge på Peace and Love. En vecka som dock började med sjukdom, feber och jävligt förkyld :s men gav mig tusan på friskna till och kunde njuta av underbar musik :)
 
Sedan beställdes en utomlandsrsa, och den var verkligen räddningen! I detta avlånga land så har denna sommar var oberäknelig. Man har ju knappt vetat vad man ska ha på sig! Och det gäller inte bara 2 veckor detta har hållt i sig utan hela sommaren! En underbar resa med människor jag tycker om! :) 
 
 
När man kom hem efter 30 grader värme varje dag, så var det ärligt talat skönt med liten regn ;) man kunde slappna av här hemma och få lite gjort!
 
Helgen som var, var det fotbollscup och fest som gällde! :)  En jättetrevlig dag/kväll som dock resulterade huvudvärk och zombie-mode under söndagen :P
 
 
Imorgon blir det att komma tillbaka till världens bästa jobb och det händer så mycket trevliga saker där nu så man blir taggad av att bara tänka på hur hösten kommer se ut! wiie! :D
 
Dagen så som idag ska spenderas på bästa sätt - med min älsk! Blir att åka lite roadtrip och njuta av dagen! :)
 
 
Hoppas ni får en tipptopp dag! :)
 

I n s t a g r a m

Instagram används lite mer flitigt än bloggen just nu då datorn är cp-död fortfarande! Follow: emmahaa


fred, kärlek och grekland

 peace and love var som planerat helt underbart bra! favoriterna var skrillex, kent, timbuktu och maggio :) vädret höll uppe när artisterna spelade och det var ju skönt!







På tal om vädret så var vi ju riktigt trötta på det ostadiga vädret här hemma och vi bokade innan p&l en utomlandsresa. Rhodos, Grekland blev det! :) Och vilken härlig resa! All inclusive och bara en massa slöande! En riktigt semesterresa, sol, bad, drinkar och god mat - så himla nice! :)

 

 

Detta är lite vad jag gjort på min semester hittills, ikväll blir det att vara hemma och mysa med älsk och imorgon vankas det fotbollscup som man ska kika på och på kvällen blir det fest :) wee! Har några få dagar kvar på semestern och det blir att njuta av den till fullo här hemma :)

 

Hoppas allt är bra med er :) PUSS

 

 


s e m e s t e r

det ekar här inne :P men som rubriken lyder har jag semsester och datorn är fortfarande stendöd. Sitter på Anders dator nu som är sjukt seg och jag får panik av att använda den :s
 
men tänkte nu göra en liten uppdatering i inläggen framöver :)