e m m a ; vardag, fest, inredning

Peace and Love

Jobbigt tråkiga inlägg nu men min dator är fortfarande död :c och älsks dator är så seg.. :/
Ville bara säga att jag lever med en tillfällig förkylning. Och fick för några timmar sedan s e m e s t e r ! :D wiehoo! + att peace and love-veckan kör igång på riktigt imorgon och att vi beställde en resa till grekland igår :) sååå jävla grymt bra & skoj va?! :)
 
Men nu blir det att sova så jag får bli kvitt denna förkylning! :)
 
nattinatt
 
snart så.. :)
 

Midsommarafton

Midsommarafton och sitter just nu hemma hos mamma och systeryster. Har käkat midsommarlunch och fikat :) Myyys!
 
Ville bara önska en trevlig midsommar så kommer bilder och sånt upp på söndag ;)
 
PUSS på er
 
 bild från förra årets midsommarafton!
 

Weekend & HEJA SVERIGE

Det är fredag och om en vecka har jag semester i 3 veckor, hur najs är inte det?! :D

Ikväll blir det att heja fram Sverige till vinst mot England (man kan ju hoppas i alla fall). Vi är hembjudna till mamma och systeryster på middag och för att kolla fotbollen ikväll :) blir nog skittrevligt!

Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Datorn är fortfarande död :c deppsoda. Ska höra av mig till Dustin och höra hur länge garantin gäller.. håller tummar & tår att det är 2 år!

På tal om något helt annat, beställde en midsommarklänning igår från Nelly, supersöt! Hoppas den kommer innan nästa helg :P



Annars i helgen blir det att fira farfar som fyller 90 år, lillgubben :) + att halv släkten kommer vara där, ska bli trevligt! :D + ska försöka träffa Johanna som är hemma från Göteborg! :)


Nu blir det att svida om till mysbyxor och Sverigetröjan ;)

HEJA SVERIGE!

 


Mer student!

Här kommer ytterligare lite bilder från min systers student! Mys!


Vila i frid vaio

Sååå jävla drygt! Skulle slå igång min laptop i söndags, helt död! :( reagerar inte alls. Ber om att det ska vara batteriet som strejkar och inte själva datorn! + att sverige loosa igår :( så jävla dryyyg början på veckan! Blä!

Så på grund av datorn ligger jag lågt på bloggen nu, har dessutom haft som vanligt mycket att göra. Syrran tog som sagt studenten i helgen och då var det fullt upp! Men vet ni?! Bästa vecka på fredag går jag av på semester :D så jävla najs!

Och ikväll kommer Johanna från Göteborg hem!:D ska bli kul att ses!:)

Nu ska jag diska lite här hemma och sen dra till jobbet igen :)

PUSS


Systerysters student





min fina syster på hennes studentdag, så duktig & fin :)


Sveriges dag

Alltså, egentligen måste väl sverige vara det land som sämst firar sin nationaldag? Bara det att i grannlandet Norge så röjjer de för kung och fosterland när 17 maj kommer.. Synd tycker jag. Enough about that!

Igår var man ju ledig. Blev en riktigt effektiv dag! Först var jag iväg på loppis i västerby utanför stan! Såå mysigt! Och jag hittade två sockerlådor och en gammal köksvåg :) Great! Tog oss sedan vidare till Säter, där var det dock inte alls samma sorts grejer och priser så där blev det inget fynd för min del!

När jag kom hem fixade jag käk åt mig och älsk och sedan tog vi oss till pappa för att montera lillesyrran studenttält :) när vi satt upp första pinnen började det regna och när vi satt i sista, slutade det. Så typiskt! Tur vi fick soppa hemma his pappa :) & bra blev det, vi fixade sittplatser och bordet på en gång och ikväll blir det att dekorera hela tältet :)

På kvällen gjorde jag matlådor till mig och älsk och sen tog vi oss iväg till gymmet!

Kände som jag hann med mycket igår :) skönt!

Nu blir det att fixa lite frulle och göra sig klar för jobb! :)

Hoppas ni hade en bra nationaldag!:) PUSS


studentvecka

har varit grymt dålig på bloggen senaste :/ men har haft fullt upp som vanligt! Det är seriöst någonting inbokat vaaarje dag. Fan, förra veckan hann jag inte ens träna! :s iiiinte bra! Men jag prioriterade bort den och hjälpte bland annat min fina syster med balförberedelser, åt middag med några bruds, kikade på syrrans bal m.m. & kände att det var bra prioteringar :)

Nu vankas det studentfirande i veckan och ska hjälpa syrran med det ena och det andra också denna vecka så det blir nog lite si så där med träningen denna vecka också, men ska försöka få med mig älsk lite sena kvällar och köra egna pass :) Har btw hittat en superbra studentpresent till in lilsis' som tar studenten på fredag! Så underbart bra :) hoppas hon kommer gilla den! :) Får visa till helgen vad det är! ;)

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sova! Är grymt trött! Missade någon timme sömn i helgen då Josie hade sin examensfest i Gävle, men det får jag berätta om en annan gång :)

PUSS!



SpSp3, 6 år sedan.. :s



random


vääärldens finaste misse & ett regnigt torg

Rosé

Nya favvon från jobbet, tycker den är sååå tjusig så + att den uppfyller en funktion ;) hah! Den kommer vara fylld med rosé heeela sommaren :D btw får semester om typ två veckor :D woho! Nu kan sommaren och värmen komma, tack! Inge mer regn :c

 

finns på Mur & kaminkultur, dock endast zink & röda kvar, 255:- :)


vad vore väl en bal på slottet..?

Tror min syster tyckte i alla fall att det var uuuunderbart :D Så fina såå! :)