e m m a ; vardag, fest, inredning

hahaha

haha, älskar den här reklamen. lite läskig med ändå sååå rolig!


si så där ja

så! Nu var bullarna klara! :D Första bullbaket i denna lägenhet, och inte den sista heller tror jag ;)





Nu blir det att snart kolla på Desperate Housewifes och avnjuta en bulle och ett glas kall mjölk :D PUSS på er!


Bullar!

Kanel eller vaniljbullar - vad är bäst? :) ikväll blir det i alla fall att göra lite av varje här hemma! Jag gillar både och, dock vanilj liiiite bättre ;) nu blir det att återgå till jobbet! PUSS


sunday

söndag och snart återgår man till vardagen. Hallå? det var ju nyss fredag? :| Men tiden går ju fort när man har roligt! Och roligt har jag garanaterat haft denna helg. Fredagen skrattade jag igenom den från kl 06.00 till 01.00. Och gårdagen var perfa. Myslördag är ett bra ord! :)

Och idag har det grejats lite här hemma som sagt med påsken bland annat. På eftermiddagen mötte jag upp Stéph och Majsan för att käka lite mat på Lagunen. Gött :) Vi gick sen direkt till innebandyn, div 1 spelade om de skulle få vara kvar i div 1 eller inte. Och dem klarade det! Wee! Kul för dem!

Nu ska jag fixa lite inför morgondagen! Hoppas ni haft en bra helg! PUSS


Påsk på g

Letade fram påsklådan :) 2 veckor kvar ju! Så nu ska här pyntas lite ;)

 

 

Lite inspo till resten utav lägenheten behövs ju alltid :) ♥ där skymtar ni duken jag köpte på 2nd hand också!

 


Fynda fynda

Var på 2nd hand igår med lillasyster! Hittade lite fynd, en fin turkos stol. En ljusblå korg som jag nu har tidningar i. En gul finfin bricka och en gul duk, men den fick jag ingen bild på :) färgklickar till hemmet helt enkelt! Vad tycks? :)


min mamma ♥

På min födelsedag överraskade min mamma mig med att tillägna denna fina och underbara låt till mig, gissa om det kom tårar? Hade inte hört den tidigare av Wiehe. Men den är såå fin och jag tar till mig orden till hjärtat och den passar liksom in på oss - Min mamma & Jag.

Den jag kunde va - Mikael Wiehe

Över vida oceaner
emot fjärran horisonter
över hav och kontinenter
genom skymningar och dagar
har vi färdats med varandra

Vi har vandrat samma vägar
Vi har burit samma bördor
Vi har sett mot samma stjärnor
Vi har sjungit samma sånger
Vi har delat samma drömmar

Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va

Som broar över djupen
som skuggor under träden
som eldarna i natten
som stigar genom snåren
har vi varit för varandra

Vi har delat samma minnen
Vi har burit samma längtan
Vi har sett med samma ögon
Vi har trott på samma löften
Vi har stått på samma sida

Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va



Och ingenting kan splittra oss
och ingenting kan söndra oss
och ingenting kan slita oss isär
Och ingenting kan få oss
att överge varann
Stormar kanske tystar oss
Skuggor kanske slukar oss
Sorger kanske tvingar oss på knä
Men ingenting i världen
kan lösa våra band

Jag är med dig vart du går
Genom månader och år
Jag är med dig alla dar
Jag är med dig vart du far
Du är den jag kunde va



Du är med mej där jag e
Du är med mej vart jag ser
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den, jag kunde va



Älskar dig mamma!


l u n c h i e

är på lunch :) en omelett fick det bli idag, mums! Men snart tillbaka till jobbet! På tal om jobb så blir det att ta sig upp tidigt imorrn! 04.45 ställs klockan på då vi åker till Stockholm kl 6 för att gå på byggmässa med hela jobbgänget :) Inte direkt min grej men det ska blir trevligt, spännande! Dessutom ska jag & Annsofie beställa hem lite produkter till vintern också så det blir två flugor i en smäll :) Hoppas man hinner med en vända på stan också ;) hehe. Blir nog en trevlig dag!

Nu blir det att diska lite innan jobbdagen fortsätter! Hoppas ni får en fortsatt bra dag :)



Dagens frulle ♥


morrn morrn

gäääsp. haha idag gick jag upp tidigt (07.15) men blev ingen pw. Kände att jag hellre vill blir frisk först. Men tog mig upp tidigt ändå :) skönt! Vill få in lite rutin över att gå upp lite tidigare om dagarna. Just för att hinna med en promenad om jag vill eller bara för att fixa lite här hemma. Känner att kvällarna inte riktigt räcker till. Man orkar liksom ingen när man kommer hem 18.15. Mm tror det kan vara en bra idé :)

Men nu blir det att fixa i ordning en bamse-frukost!


wörkiwörk

jaopp, idag har jag jobbet :) finally! Nu är jag på bättringsvägen! Naaajs.

Fick hem skorna och kepsen från Sportamore idag :) blir nog att ta sig ut en vända imorrn redan faktiskt. Har redan laddat upp med en bra playlist på spotify. Bara det att jag ska orka ta mig upp i tid ;P Men skulle bli fint väder imorrn så blir ju liiite lättare då och ta sig upp ;)

Nu: sova!

we heart it dot com


new in


 

tänkte jag skulle få lite pepp till vårens träning, så detta är på väg hem till mig :)


Sipan i BB

Alltså, jag slog precis över till BB-live. Jag hoppas inte att Sipan inte är så här i vanliga fall(för hans egna skull), för han verkar HELT JÄVLA SJUK I HUVUDET. Först och främst kan han inte hantera diskussioner. Han börjar gagga som en barnunge och härmar den andra i diskussionen och dessutom kan han inte prata genom att välja felaktiga ord! Och säger att folk inte får gå ifrån en diskussion för då ska de gå och "gråta" som han så klyftigt (?) säger. En frisk människa beter sig inte så, vare sig det är ett spel eller inte. Hoppas han får grymt mycket skit när han kommer ut!! För tillfället har han också gått på Amandus sexuallitet. Vilket BARA var fel gjort! Trots att han när Amandus lämnat rummet sagt att han inte har något emot bisexuella. För övrigt så tycker jag årets BigBrother bara har en massa värdelöst skit med i år. Började kolla på det ordentligt förut men nu känns det bara drygt. Man vill ju inte bara se en massa tjaffs och mobbing i rutan.. :/


part two



owh, längtar...

Leila's Generalstore

Leila från "Leila bakar" har tagit fram sitt eget märke! Och herregud så mycket fint! Vill ha en av var - helst. Men dessa två är mina favoriter lika så i färgerna. Passar perfekt till vårat lilla "stug-kök" :)

 

 

Här kan ni själva ta en titt: [ leila's generalstore ]


utmanad!

Lurkas har utmanat mig :) hehe skojsigt! Ska nämna 5 saker som jag tror att ni inte vet om mig. + utmana 5 andra sen. Hm, svååårt. Ni vet nog det mesta om mig redan tror jag :P

1. I hela mitt liv har jag bott på 8 olika ställen, dock alla gånger i Hedemora.
2. När jag föddes hade jag klarblåa ögon. Nu är de bruna/gröna.
3. Min egna katt, Ester är uppkallad efter min gammel mormor.
4. När jag var liten ca 3-4 år och inte kunde somna, la mamma mig i baksätet i bilen för att sedan köra runt mig en vända på stan då jag somnade tvärt och sov sen hela natten!
5. Fortsätter på när jag var liten... då hade jag 4 st gosedockor som jag fortfarande har kvar. & alla är döpta efter personer jag träffade på när jag var liten. Fredrik, Erik, Patrik & Emma. Hah! :P

Utmanar endast 2 pers, då resterande redan är utmanade :)
Emelie
Erika




inspiration

inspiration är alltid något jag söker efter och försöker plocka upp. Nu när jag är sjuk så passade jag på att kolla igenom lite inredningsböcker jag har här hemma.. finns ju så mycket fint! Så nu ska jag ut på webb-shopparna och kolla efter grejer som jag tycker "fattas" här hemma! Tur att jag är med och annordnar en loppis som kommer att ta vid här på innergården i April så jag kan passa på att göra mig av med lite grejer! ;)






de virkade bakelserna har jag köpt utav en kund från jobbet och rosa ljung-kannan fyndade jag i lördags på loppis :) Nu: söka grejooor!

sjukling - igen!?

alltså, wtf. Inte kul det här inte! Förkyld som fan igen och febern har legat i sen inatt/imorse. Soffan & tv:n har varit mina bästa vänner igår & de blir nog det idag med. Planerna som att åka till Avesta igår och umgås med Lurkas & lilla Amanda gick ju i stöpen :/ så trist! Hade sett fram emot att träffa dem båda! Men vi får planera in en annan dag, snart! :)

Sov 11 timmar i natt och så nu blir det att ta sig en smörgås och te för att sen mysa ner i mysiga fiiilten & kolla på "Pirates of the caribbean - On stranger tides" :)

mysfilten .




huuh.

ja ni måste väl tröttnat på mig vid det här laget. "Inget nytt idag heller, nehepp!" :P

Om jag säger så här. Inte fören idag så har jag kunnat tagit det lugnt. Känns som att det har varit en massa att göra och massa måsten i två veckor nu! Så har med andra ord haft det ganska körigt. Mycket blev det kring födelsedagsfesten. Man inhandlande varor och förberedde. Men missförstå mig inte, det var totalt värt det! :D Jag hade så himla kul och jag blev otroligt rörd över att så många kom och bara att få träffa tjocka släkten och alla mina fina vänner gjorde det till en toppen dag :) G L A D tjej! & jag kan inte nog tacka min syster, mamma och Anders för hur de ställde upp för mig under hela den helgen! Älskar er! ♥

Sedan så var det ju bara att köra igång och jobba fullt i veckan så vardagarna har stavats. Jobba - äta - sova. Igår var jag faktiskt ledig och den dagen kunde inte ha kommit mer passande. En fin vårdag för att göra Hedemora stad ;) flängde runt en massa & helt plötsligt var klockan så pass mycket så det var dax att fixa sig inför kvällen då det vankades 25årsmiddag & melodifestivalen! :) Då vi var 8 tjejer som inte setts på ett tag så hade vi lite att snacka om så kom väl hem kring ett inatt :) Mycket trevlig kväll!

Idag har jag tagit hand om min sjukling (älsk) här hemma och lagat mat, matlådor och bakat. För imorgon är det ingen vanlig dag :) Det är älsks födelsedag! :D 27 bast blir gamle gubben. Så jag hoppas han blir lite bättre till imorgon kväll då han ska firas lite! En promenad har det hunnits med ikväll också :) skööön...t!

Nu ska jag fixa middag för kvällen & ytterligare lite matlådor! Lax och potatisgratäng får det bli! :)

Får se när jag uppdaterar här näst då ;)


 

Jag & lillsyrran :)