e m m a ; vardag, fest, inredning

Sommar?

Tisdag och det känns som att den svenska sommaren nått Dalarna, eller våren har då i alla fall kommit på riktigt! Jajamen :) trevligt, och det var på tiden :P 

Har jobbat på idag som vanligt :) mycket fint i butiken nu. Tycker att om ni har vägarna förbi, att ni ska ta en titt! :) Har gjort ett nytt trevligt inköpt därifrån här om dagen som jag ska visa er, superfin & passar perfekt nu till sommaren och semestern ;) btw! Semester om 4 ½ vecka :D wiiehoo! Då kör peaceandlove igång med massa fin musik och umgänge med fina människor! Najs! Sedan blir det nog en sista-minuten med älsk! ååh längar!

Nee, nu blir det att slänga i sig käk för att sen gå och fightas på bodycombaten! :D Hej hopp!

PUSS



Vår

Åeh, känns som att våren äntligen kommit - på riktigt! Värme och solen skiner :) och det är söndag idag. En helg till har passerat och den har spenderats på jobbet, med min älskling, och med trevligt folk + en massa grillat :) en trevlig helg helt enkelt.

Alltså.. grillat skulle jag för tillfället kunna äta VARJE dag! Så jävla gott! Kycklingfilé, champinjoner och majskolvar är min favvo! :) men ikväll blir det att bränna bort lite kalorier på gymmet! Först blir att fixa lite käk! Som tyvärr inte blir grillat ;) hoppas ni haft en bra helg :)

PUSS!


Weekend ends

Jaha då var denna helg över! En trevlig helg som i fredags började med filmmys! Och på lördagen blev det jobb, full fart i butiken :) marknad var det ju också och det drog nog in lite extra med folk! :) sedan var det bara att ta sig hem och luncha lite och sen fix för kvällen då det var företagsgalan. Tyckte det var en riktigt trevlig kväll med riktigt god mat och många skratt :)

Idag har man varit lite seg men en bra dag :) marknadsmys och sen nu på kvällskvisten har vi varit hos systeryster med familj och grillat! Fy faen vad gött det var! Mer grillat åt folket :D

Nu blir det att fixa sig för kvällen och sen sova! Tröttis!

PUSS & godnatt


flowers

 

2 st ljusrosa pelagoner från ICA fick hoppa i min nya låda från jobbet :)


lunchie

- passar på att blogga lite under lunchtiden! Känns som det är då jag har tid för att blogga.. :c Kvällarna är det så mycket annat. Ikväll blir det att vila från träning och åka ut på landet och hälsa på farmor & farfar! Var en evighet sen jag var dit :/ Lilla Farmor fyller år idag så vi ska fira henne lite :)

På jobbet idag håller jag på och gör om i butiken. Flyttar om, flyttar saker till sin plats etc. Blir nog bra tillslut, men det tar tid! Började igår och har knappt kommit hälften! :) Kommer lite pics på jobb-bloggen sen! Håll utkik! Kent's nya album ligger på repeat på spotify, lovely!

Hoppas ni får en fortsatt bra toooorsdag! :)





I'm stuck



Nu blir det att tagga för Body balance :D


in my house









new in


tuesday

Tisdag och solen skiner idag med! Hoppas detta håller i sig nu :) Är trött på kylan!

Veckan som gått har det varit full fart på! Förra veckan var det lite träning, vaborg "förstörde" det lite :P I lördags var jag ledig och det var träning på förmiddagen som gällde och sen drog systrarna Hedlund iväg till IKEA :) weheey! & budgeten sprack som vanligt ;) hah! Och man blir lika förvänad varje gång man kommer till kassan... Hur fan gick det här till?! :P

På kvällen blev det födelsedagsfirande för Ronja! Riktigt trevligt med en massa prat och ölspelande och sen blev det halvan :) En trevlig kväll, kunde dock ha skippat sista drinken ;s

& över till något annat, igår beställde jag sommerkläder från Nelly.com :D + beställde klänning jag tänkt att ha på lördag om den hinner komma. Då är det företagsgalan på Garpenbergs Herrgård :) Blir nog supertrevligt! Får se om jag får upp bilder på grejerna lite senare, nu ska jag fixa mig det sista och sen dra ner till jobbet :)

PUSS