e m m a ; vardag, fest, inredning

Frissan för att fixa frillan

Hej! Sitter för tillfället på Majsans jobb i Avesta för att få frillan fixad :) sitter hårmodell idag och det känns riktigt spännande! Vi får se hur det slutar :)

Wish me luck! :)


Worst sunday of my life

Nää gårdagen vill jag inte uppleva igen! :/ tappade räkningen när jag besökt toaletten för 10e gången - matförgiftning misstänker vi. Syrran och jag käkade thaimat i lördagskväll och både hon och jag låg däckade av ren utmattning hela dagen igår (mellan toa-besöken). Kring sjutiden tog jag mig en smörgås.. Gick inte ens att dricka vatten innan det! :s en usch och blä! Känner mig fortfarande slut i kroppen, lite orkeslös liksom.. Men ikväll blir det att ta igen söndagens måsten, laga matlådor, städa och tvätta!

Nu ska jag käka klart min lunch och sen återgå till jobbet :)

Puss på er!

Ps lördagen var för övrigt väldigt trevlig! Här är en pic på mig och Emelie:


Brr.. It's cold in here

Brr! Måste verkligen försöka fixa hem lite ved nu! Så kallt här hemma! Iaf i sovrummet! Brrrh!

:) lördag och ska precis ta mig lite frulle för att sen gå till jobbet och jobba några timmar! Efter det blir det thaikäk med syrran för att sen gå hem och ta en powernap så man orkar med kvällen ;) party it is! :)

Blir nog en bra lördag det här också :) en bild från jobbet! Älskar påslakan seten!💚


Rosa oktober

Igår blev det shopping som sagt, och inne på Lindex sålde dem Missoni-armband för att stödja forskningen i bröstcancer plus även det traditionella "rosa bandet" :) jag brukar försöka uppdatera mitt band varje år så det fick bli ett nytt igår som ska på skinnjackan + armbandet och en rosa handkräm :)


Mys

Fredagsmys! Äntligen fredag! :D älsk och jag har myst ner oss framför en film i soffan efter att ha käkat fläskfilé med potatisklyftor, sparris och champinjoner! Mumma!

Imorgon väntar en jobbledig dag, ska dock upp i tid ändå för att ta sig iväg till Borlänge med Stéphanie :) trevligt! Ska försöka anteckna nu vad det är jag behöver :) så slipper man komma på 10 saker man skulle köpa men glömde bort det! T.ex ett skal till min nya iphone 5 ;)

Nu ska jag fortsätta myspysa!


Onsdag 3 oktober

Oktober.. Redan? Hujuj! Snart är ju julen här! :s inte för att jag har något emot det :) men man hinner ju int' med allt man ska göra:P

Som ni förstår är det fullrulle just nu och det som har hänt är att älsk har slitit av hälsenan på innebandy träningen för en vecka sedan och det har liksom på så vis blivit fullt upp för mig. Laga mat, städa, tvätta helt själv! Så träningen har också uteblivit och så är det mycket jobb nu också! så som sagt.. fullrulle! Hoppas nu att älsk blir bättre snart, det kan tydligen ta ett helt år innan han är helt återställd! Stackarn, sporten som betyder så mycket för honom..

Ikväll blir det att gå ut och äta med ett gång goa tjejer:) trevligt! Och imorrn ska vi (jag och älsk) ut och äta plankstek med stora syster och hennes sambo :) trevligt! Känns som denna vecka kommer swischa förbi den med:P

Hoppas ni inte tröttnat helt på mig! Blir bättring nu! + ny bloggdesign :)

Kram på er!