e m m a ; vardag, fest, inredning

Im not dead i'm in love

Haha, sjukt dålig uppdatering nu! Sorryborry! Men här kommer en bild på mina nya pjux! Och jag älskar dem:) cheap monday och sjuuuukt sköna :D


Check this out!

Eftersom det inte hinns med att sitta vid datorn så mycket nu får tin' så tycker jag som sagt att ni ska följa mig på Instagram också! :) det är så mycket enklare och det går snabbare att lägga in en bild och liten text än att skriva ett ordentligt inlägg på bloggen!

Instagram: emmahaa

Trevlig helg :)
Nöjd

Ja man kan inte vara annat än nöjd med veckan/helgen som gått! I fredags hade vi VIP invigning då vi visade upp butiken för nära och kära + arbetare som hjälpt oss! Och under lördagen hade vi öppet som vanligt för alls våra kunder! Och det var till och med kö utanför dörrarna när vi skulle öppna! :) kul!

Vi är så otroligt nöjda med resultatet på hur butiken blev efter allt slit! Och vilken respons från kunderna! Jättekul! Man blir så glad! :) ska som sagt visa mer bilder sen när jag får tillåtelse från chefen men här kommer åtminstone en bild så ni får en uppfattning av vad vi gjort :)

Söndagen bestod av en rejäl sovmorgon och ett besked över att nr 2 av mina när vänner hade fått en liten tjej, lilla Tindra natten innan, Stéph, min andra vän fick en liten pojke i onsdags, Wilgot :) är så glad för deras skull :D blir att gosa mycket bebisnäsa i höst <3

På eftermiddagen blev det 13 årskalas för min brorsdotter Ida :) mycket trevligt och hon verkade nöjd med dagen :)

Ett ombyte senare tog jag, syrran och hennes son ut i skogen och plockade svamp! Som jag längtat!! :D och vad mycket svamp! Ska rensa ikväll! :)

Nej nu ska jag ta mig ut på stan sista kvarten på lunchen :)

Hoppas allt är bra med er! PUSS