e m m a ; vardag, fest, inredning

Fynd och taggad för fest

Imorse mötte jag upp Stéph och lille Wilgot på Bokia innan jobbet :) Bok-rean körde igång idag så det blev lite fynd! 2 inrednings/pyssel-böcker och en bakbok!:) fyndade även en bok till Anders i födelsedagspresent! Tipptopp! Förövrigt har tisdagen varit skit. Känner mig sunkig, 2 mateusmuggar jag fick i födelsedagspresent for i golvet når jag städade i köket och annat tjafs. Blä. 
 
Skönt det är fredag snart! Då blir det ferre med ett gäng brudar hemma hos Emelie och sen utgång på hotellet :D wee.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på "geordie shore" ;)
 

Instagram-helg

 

Tips!

Måste bara tipsa om denna blogg: mysteriebloggen.wordpress.com

Alltså, jag ligger och läser och ryser här i soffan för tillfället! Sååå spännande blogg! Det är inlägg om mystiska djur, ouppklarade bortföranden och mystiska bilder! :) kusligt spännande ;) inget man ska läsa när man är själv kanske, tvingade upp Anders här bredvid mig i soffan :)

t w e n t y 6,

26 åring är jag numera. I tisdags blev jag hela 26 år! S j u k t. 
 
Hade iaf en toppen födelsedag som drog sig ut ända till igårkväll :) kalasade först här hemma på tisdagen och sen hemma hos pappa igår. Alltid lika smidigt då pappa har stort och de har hund. Ester tror jag inte skulle bli så glad om lilla Harley-ponken kom hit:) 
 
Här kommer iaf lite bilder från dagarna! Fick så mycket fint!!:) är jätteglad! 
 
 

               
       















 
 
 
Nu ska jag tända en brasa i kaminen och mysa ner mig till twilight, breaking dawn part 2 :D myyys!

Pics från idag och grejer från jobbet




 
 
 

Kalasat lite

Idag har Lurkas varit här på besök och gratulerat mig lite i förskott! Fick jättefina blommor utav henne. En orkidé faktiskt! Jättetrevligt att få prata lite och umågs :) Får bli snart igen!
 
 
Nu ska jag ta mig hem till pappsen en sväng!
 
 
 

♥ sleepmode


give it to me baby


mja..

 

ny kategori

Tyckte det var på tiden eftersom jag arbetar i en inredningsbutik ;)
 

Gamla godingar

Haha, gissa vilken film jag sitter och kollar på..? Hipp Hipp Hora! Såå länge sen jag såg den! :P Påminner en om Eva & Adam-filmerna och Fjorton suger. Blir att kanske fortsätta kolla på någon av dem sen :)

 
Är hur som helst hemma ikväll. Funderade på att gå ut men har varit så jävla trött idag (pga sambon kom hem sent:P) sedan så fick jag så ont i halsen när jag jobbade idag så gör nog rätt i att vara hemma. Dock sjuuukt festsugen. Får hålla mig till nästa helg eller nått :)

Nu fortsätta kolla fiilm!
 

Alla hjärtans & äntligen helg

 
Alla hjärtans dag var det igår! Men för mig och Anders var det snarare alla magars dag:P det blev att lyxa till det med käk på En & en halv med sällskap av syrran, hennes sambo och sönerna :) trevligt!
 
Hemma har Anders "studiecirkel" (tror de studerar öl eller rom & cola:P) så jag har hållt mig hemma hos Systeryster ikväll:) fajitas bjöds det till middag och fruktsallad till efterrätt! Mums!:) 
 
Imorgon väntar jobb så ska snart ta mig hem och sova! Denna dryga förkylning tär på mig :/ bläsch! Hoppas jag blir bättre nu i helgen!:) 
 
På söndag kommer Lurkas förbi en sväng på fika :) ska bli trevligt! Få prata lite :) 
 
Hoppas ni har en bra fredag :)

De tre vännerna och Emma

 
 
Inga trevliga vänner direkt heller.. Ipren, kanjang och nässpray. detta är vad jag kommer "gå" på idag :s helvetes jävla förkylning! Har varken tid, ork eller lust för detta nu:( 
 
Jag hoppas att mina tre vänner gör sitt så jag blir frisk snabbt igen :)
Nu blir det att hinka i sig en kaffe och sen ta sig till jobbet!:) Ha en bra dag och hoppas ni slipper dessa tre vänner!
 
 

Toppenhelg

Wee, nu är jag laddad med massa positiv energi! Vilken helg! Det blev hyrfilm, tacos och vin i fredags och en massa skratt och prat :) härligt! Och vi gick och la oss relativt tidigt.
 
Lördagen spenderades med betalkortet i högsta hugg och shoppade loss lite, bland annat två ursnygga lampor från GRANIT och nya snygga pjux från DinSko :D
 
 Lördagskvällen blev riktigt lyckad. Thaikäk och sen utgång för att också möta upp några Hedemora-tjejer :) dans och drinkar resulterade till ömma fötter och lite huvudvärk. Så idag blev det mest slappa i soffan och kolla på film! Och skicka en massa bilder på snapchat! Haha! En app som rekommenderas!:D riktig Josse och Emma humor :P
 
Som sagt, laddad med bra energi efter denna helg! Nu ser man fram emot ny vecka!:) 
 
Ska kolla klart på filmen jag kört igång och sen sätta upp de nya lamporna;)

Stockholm!

 
Hejsvejs! Sitter för tillfället på tåget tuffandes mot Stockholm och lyssnar på denna grymma låt(se ovan) så skönt att lyssna på spotify på tåget tycker jag :) . Ska dit för att hälsa på min bästaste Josefine <3 det är riktigt jobbigt att ha så nära vänner långt bort.. Men när vi ses så blir det som att månaderna vi inte setts på försvinner! Poff! Så är vi som kräft och Akbar igen (internskämt) ;) så det är skönt! 
 
Jag kom iväg redan halv ett från stan så det känns skönt att komma fram i tid. Blir liksom som en extra dag :) vi har inte så mycket planerat utan vi tar helgen som den kommer! Troligtvis blir det bio och lite vindrickande ikväll! Och imorrn blir det att gå lite på stan och sen kanske utgång :) jag ska iaf passa på att shoppa lite baskläder imorgon! Linnen, strumpor, tights m.m. 
 
 
Hoppas ni får en toppen helg för det ska då jag ha!;) PUSS

Längtar efter vår och sommar!