e m m a ; vardag, fest, inredning

OBS!

ny design är på g. Men tar sån jävla tid! Vet dock hur jag ska ha den med det är jäkla pill att få det som man vill :) & nu ska jag mysa lite med min älsk istället :) PUSS

Lördag

 
 
Mysdag i björnparken idag och sedan käkat våfflor i mysiga Fryksås. Så underbar dag det har varit! Och nu har vi kyss spelat kort :) snart blir det att tända grillen och grilla grillspett! Miiiums! Och om vädret blir bättre ska älsk och jag ta en prommis vid stranden :) 
 
hoppas ni alla får en toppen lördagkväll! PUSS

Fredag

 

Orsa at the moment

Hahaha kollar för tillfället på hur älsk ska ta sig ner för en våningssäng i vår stuga. Han är inte smiiiidig om jag säger så ;) hihi! Söto!
 
Ja så nu är vi i Orsa och semestrar. Så otroligt skönt! :) Solen har inte varit framme idag men den är på väg fram här nu :) Och imorgon och på lördag skulle det bli någorlunda bra väder så då får det bli lite bad på dagen. Sen ska vi hinna med att kika på björnarna i Björnparken! :)
 
Åh älskar det här! Så himla mysigt! När man skaffat familj blir det att tametusan att köpa en husvagn! Det är det bästa campingsättet tycker jag!
 
Systeryster och jag är lite trötta idag. Var utgång igår med ett gäng goa filurer! Vi satt hemma hos Emelie och käkade jordgubbar och spelade spel, och drack förstås. Sen blev det halvan! Blev ett fint möte där av en gammal barndomsvän. Supertrevligt!
 
Nu ska jag ta och fixa till mig lite sen ska jag och älsk ta en promenad och köpa hem lite godis :) Sen kanske det blir lite kortspel!
 
 
 
 
 
 

Semestervecka #2

.. Av 4 :)
 
känns riktigt bra! Och idag är det löning, blir ju ännu bättre då ;)
 
Älsklingen och jag har precis käkat frulle ute i solen och nu blir det att åka och bada :) första gången iår. Frågan är om det blir dammsjön eller pålsbenning. Dammsjön är ju lite större och mer privat tycker jag. Mm får nog bli dit :)
 
senare till veckan ska vi campa! :) ska bli hur mysigt som helst! När jag var liten campade vi nästan varje sommar! Särskilt på något fint fiskeställe så man kunde fiska! :) 
 
nu ska bikinin på sen drar vi! 
Ha ne fortsatt bra dag! PUSS
 
 
 

Kärleken förde dem samman

Vilken söndag det blev igår! Gårdagen blev en dag som i framtiden kommer stå i kärlekens tecken.
 
Älsklingen och jag var ute och gick och så ringer telefonen. Min syster ringer och frågar om vi har lust att komma ut till deras stuga på eftermiddagen för att äta lite mat.
- Njaa, alltså jag vet inte om vi hinner. Svarar jag. - Vi har lite att uträtta idag... så det kan bli lite stressigt.
- Okej.. men.. vi ska gifta oss. Säger hon. - Klockan halv 5.
- Skämtar du med mig?! Är det sant!? Du ljuger inte?? Svarar jag högljutt. - Men jaa! Vi kommer gärna, gärna, gärna!!
 
Jag blev hur glad som helst! Blev bara att vända om från promenaden och förbereda kamera och ta fram kläder till oss :) Var hur laddad som helst! Och lite hushållspapper fick följa med i väskan också. Visste att jag inte skulle kunna hålla emot tårarna :) Jag åkte även ut lite tidigare för att hjälpa dem med det jag kunde, och de var ju sååå fina. Redan innan vigseln.
 
Vi fixade lite det sista, hennes söner och jag medan de gick för att fotograferas på landsvägarna och ängarna :)
 
Kl 16 började nära & kära komma som Annsofie & Henrik varit tvugna att berätta för. Sen kom de som trodde att de skulle på "middag". Och vilka miner. Många hade anat när de kört in på infarten då det var så mycket bilar och många hade det på känn efter denna fina midsommarhelg de haft tillsammans innan. Blev en lyckad överraskning!
 
När alla hade kommit inklusive vigselförättaren så började vigseln strax efter klockan 17. Och vilken början! Tårarna började spruta i takt till Ulf Lundells - Kärleken förde oss samman. Såå fint!
 
 
 

Två stycken - Ja! Senare så kramades, gratulerades och skålades det för brudparet! Herr & fru Wigge. Vi åt plockmat, smörgåstårta och kladdkaka/ marängtårta. Och det knäpptes massa kort! Här kommer ett litet kollage:
 


Min fina syster



Brudbukett



Underbart fina!



Puss från Harley



Kolla in ringen!

 
Systrar
 
Jag är otroligt tacksam för att jag fick vara med på eran dag! All lycka till er i framtiden & i livet! Kärlek.
 

Midsommar-avslutning

 
 
Perfekt avslutning på denna midsommarhelg! :)

Studentfirande

För en och en halv vecka sedan så vankades det studentfirande i familjen. Systersonen tog studenten. Blev en varm och fin dag med mycket god mat och trevligt umgänge :)


 




 

Prom-time

För några veckor sedan gick min systerson på bal. Måste bara lägga upp lite fina bilder från dagen. Tänk 7 år sedan man själv stod där på trappen och var nervös ;)
 
 
 
 
 
Så tjusiga så :)

Ewww

Detta inlägg blir ett med en massa frågor och funderingar.
 
Det är skett saker runt omkring mig de senaste dagarna som gör mig fundersam och brydd. Och det värsta är att det offentliggörs saker på tex Facebook istället för att lyfta luren och ringa ett samtal. Allt för att baktala personer och omkringgå ren fakta. Ställ frågor innan man dömer.
 
Jag förstår verkligen inte hur man kan ta fram något negativt istället för att se det positiva och skapa god stämning. Utan då istället föra fram negativ stämning, och dessutom gör en höna av en fjäder. 
 
Om man nu snackar skit som t.ex över fb och sen hälsar glatt när man träffas är inte det falskhet?
 
Om man väljer att utgå från en enkel text istället för att ta reda på fakta då får man väl ta konsekvenserna sen också?
 
Synd säger jag, man har fått en annan uppfattning av en människa/människor beroende på hur den/de är på internet.
 
eww