e m m a ; vardag, fest, inredning

here we go again..

Jaa nuså, är denna lägenhet uppsagd och snart blir det flytt :) kommer numera bo på jobbet, bokstavligt talat ;) Vi ska flytta till området "Gäddan" där jobbet ligger (lägenheten är alldeles ovanför jobbet) & som pappsen och svågern äger. Kommer bli såå bra! LÄNGTAR! Liiite mindre, men då också 1500:- billigare :) Den är ganska låg i tak i nästan hela lägenheten, förutom i sovrummet då set är ca 3 m i tak och en tak bjälke i sidan av rummet.. & kamin! Så j'vla nice! :D + såå mysig innergård.

oowh, vill flytta nu. Eller nej inte nu när det är sååå kallt, men vill ha det gjort! :P

Nog för att vi trivs här, men vi KAN bo mindre och just det där området är verkligen supermysigt! Så vi kunde helt enkelt inte tacka nej när lägenheten blev ledig :)


emma är glad :)


SJ med självinsikt

;) hah tror de tagit åt sig efter all kritik..

tjugofyra bast ,

 

nittonhundraåttiosjunolltvånitton

24 år sedan man ploppade ut i världen. Ujuj tiden går...
Firandet under dagen har varit toppen med massa snack om minnen och trevliga presenter!
nu fortsätter kvällen med lite födelsedagsvin :)

Hej så länge!
/ en gamling


hahahahaha


With every heartbeat

Idag så är det tooorsdag, vilket menas att i morgon är det fredag och helgen kör igång. & i övermorgon så är det någon som blir 24 bast!! :P känns skjukt.. känner mig som 15 fortfarande.. hah. Nee men inte tusan tycker man att man är 24 år redan... Så imorgonkväll blir det inget fredagsmys här hemma inte, blir rena rama "Leila bakar". Här ska då bakas! :)

Idag då? Jioo lite jobb till att börja med, 12-18. Vi har fått in så grymt mycket fint nu! :D sen efter jobbet blir det ett pass i gymmet. Vi har blivit riktigt duktiga på att hålla i nu, har väl varit mellan 3-4 ggr i veckan ett bra tag nu! Så ikväll blir det att satsa på kondition, 1 mil på cykeln och sen blir det att pumpa lite ben :)

Nu blir det lite fiiix sen lite snabblunch & dra till wöörket :)

goodie :)


kryssningen

Heeey, längesen jag uppdaterade lite om mitt liv just nu :P Så det blir en liten update kring kyrssningen med jobbet här då:

Kryssningen & lanseringen som jag var på med jobbet för en hel vecka sedan, var supertrevlig! Om jag ska vara ärlig så var jag lite orolig att åka själv tjej så där, men vi blev totalt 4 tjejer på kryssningen bland 30 grabbs, men alla blev så väl omhändertagna av Nibe-gänget som åkte med så det var riktigt kul. Betalade inte en enda drink själv :P så det enda jag spenderade var på taxfreen :) En parfym till mig själv & lite godis hem till karln' min ;) Dock hade han nog förväntat sig en gåva av den mer flytande varianten och möjligtvis någon procenthalt starkare ;P men jag klarade verkligen inte av att gå och titta åt en spritflaska den morgonen/dagen. Inte nog att man var rejält bakis så gungade det som fan! :s Fattar inte hur gamlingarna klarar av att dricka igen dagen efter?!


 

doftar sommar... :)


 


uggla på en krok

Alla mina halsband har tidigare legat i en liten korg i en garderob & har alltid trasslat ihop sig lagomt till när man har bråttom iväg på fest - så...

 

 

..2 små söta ugglor från jobbet fick agera halsband/armband hängare :)

cute huh? :)

valentine's day


 

;) heting till karl man har... hihi
älskar Dig! ♥


Ut till havs med jobbet

Imorrn 07.45 samlas vi ett gäng från jobbet & drar iväg mot Marieberg :) Där ska vi gå en kurs för en lansering av nya kaminen från Nibes sortiment, Contura 700. Ska bli riktigt intressant och se vad de har hittat på för nytt! Har inte varit på någon kurs än under mina 3 år så det är väl kanske på tin' ;)

Efter kurs och lunchande i Marieberg så tar vi oss vidare till Stockholm för att ta oss ut till havs! Ålandsbåten nästa, som inkluderar middag och andra trevligheter! ;D Kommer bli superkul!

Så nu ska jag ta och kolla klart på "Män som hatar kvinnor" och sen prova kläder och packa väskan! :)

Hörs igen till helgen!

Skepp o hojj!



Tack mammsen!

Fick häromdagen en jättefin soppterrin utav mami :) Den står faktiskt framme på matsalsbordet nu, tycker den är för fin för att ställas undan. & kanske jag får lite söta tulpaner eller någon annan fin blomma att sätta i när jag fyller år ;)

 

söt va? :)


Nytt till hemmet

Har fått in en supersnygg skylt på jobbet, & jag var ju bara tvungen att köpa den ;) - Ja den tvingade mig helt enkelt ;P Den får stå på skrivbordet så länge medan jag hittar en superbra plats åt den. 300 spänn, från PB Home :) Finns hos mur & kaminkultur ;)


blä

okej, nu är min sidmeny helt fuckad. & vet inte vad som har hänt riktigt. Men orkar iaf inte lösa detta nu. Får bli imorrn, eller nått :) & Imorrn är det FREEEDAG! wee! Börjar dagen med simning kl 07.30 ;) sen jobba 10-18 då det inkluderar lunch med GBG-Johanna :) trevligt värre! ;)

nu; sleepmode

nightynight ,