e m m a ; vardag, fest, inredning

äntligen



imorrn blir det att äntligen få se King of Pop's This is it :) Kommer nog bli riiiktigt nice, perfekt till bakisdagen ;) hah! Mjaa snart ska jag iväg till Steph och göra i ordning mig för att förvandlas till något ruskigt läskigt ;) hehe! Vad det är, får ni se imorrn! Ha en fortsatt trevlig dag! PUSS

GÄÄÄSP!

ohoo vad trött jag är, helt slut.. :/ Blir att gå och sova snaaaart, väntar bara på att älsk ska komma hem från Faaauuluun. De har varit och kollat på innebandy där.

& nu under kvällen har jag, sara, steph och maria varit ut till lokalen vi ska ha partajet i imorrn och fixat & donat. Blir perfa! Längtar till imorrn nu! Längtar till då man kan börja göra sig i ordning, sminka sig och så :) hihi, spännande! Ska ta och ladda kameran nu så jag kan ta mycket kort imorrn :) yeeay!

Ska ta och göra mig i ordning för sängen nu, ska sova lääääänge imorrn, puh! Eller innan jag ska fixa så blir det ju att kolla på vilken som åker ur Idol. Jag tror det blir Eddie.. :/ Tove & Calle var bäst ikväll :)

Skriver kanske ett inlägg imorrn innan jag drar till Steph för att fixa mig, vi får see, annars hörs vi på söndag ;) happy halloween! PUSS

mjäsch

får duga ett tag framöver, blir att pillerilla lite mer med designen ikväll, lite smågrejer som ska fixas + bakgrund. Nu ska jag fixa mig lite för snart kommer Johanna och då ska vi möta upp Camilla för lunch på stan :) trevligt värre! & ikväll blir det att träffa tjejerna för lite sista-planerings-möte inför vår halloweenfest som är på lördag! :) åh vad jag längtar!

före & efter




Hoppas ni får en fiiin dag :) PUSS

no head

er..

nää headern försvann nu, ska göra om allt imorrn tänkte jag :) nu ska jag sova, har varit en låång & tung dag! Men otroligt vacker..

Godnatt :)

rock n roll på hotällä

ja, lördagen då? Jioo kan ju sammanfatta den med en mening: Glömde gå till systemet så kvällen bestod endast av en massa minttu-shotande :P hah, då kanske ni kan ana hur kvällen slutade. Var dock kvar på hotellet till de stängde.

Kvällen började iaf här hemma hos mig :) Vi blev tillslut 11 tjejer tror jag.








sen drog vi till hotellet





sen tog man sig hemåt med fyllehicka ;) hah


party like a rockstar


berättar imorrn hur gårdagen slutade..
;)

x-mas

2 månader kvar till julafton :) Älsk och jag ska faktiskt åka och köpa julklappar sen när jag slutat jobbet! Känns bra att vara ute i god tid för en gångskull ;) hah! Åh vad jag längtar till julen nu!! :D Hoppas det blir en jul med mycket snö i år!


typiskt..

..älsk!

För en halvtimme tjoa han om att han ville kika på film & mysa. Nu ligger han och sover i soffan. :P hah, sååå jävla typiskt honom! Och om jag väcker honom nu och frågar honom om han sover så svarar han garanterat
- Nej! Det gör jag inte! Ser du väl! :P haha . . . Aja låter honom sova 1o min till sen blir det att kolla på skräckfilm, Orphan :)

en häxa & rabih

hehe så här ser jag ut nu, har nästan precis kommit hem från jobbet :)


Har Idol på i bakgrunden och älsk är och köper pirre, mm gott!
Rabih sjöng precis, men gick inge bra för honom nu tror jag.
Men förra veckan! gosh! vad hans röst passade till den låten,
MJ's - You are not alone ♥



 

önskar er en fortsatt trevlig kväll :) PUSS


finally friday

:) fredag = helg!

Men först ska det jobbas lite innan det blir helg ordentligt! Nu ska jag käka lite frulle sen ska jag packa lite grejer till jobbet. Vi har extraöppet idag pga halloween. 10 - 20 :) & vi ska vara utklädda, hihi spännande! Tar med mig kameran, tänkte knäppa lite kort :)

Idag fyller Gbg-Johanna år :D GRATTIS GUMS! Hoppas du får en bra dag i Götet ;)

Hörs senare ikväll då blir det fredagsmyyys! ;) PUUSSS

nyheter hos oss i butiken

nämnde i tidigare inlägg om klockorna från vintage by fé & såg nu att de har de klockorna på nelly.com, här har ni exempel på klockorna vi kommer få in i butiken:



visst är de häftiga? :)

Im in love - again

and it's black

 

 

från nelly.se


haha , fan vad jag är shoppingsugen :P


jeevla lurendrejare

radiotjänst är bra fräcka! Fick precis en faktura från dem! Och jag har inte ens anmält mig, får de göra så?

"vi har tagit emot en anmälan om tv-innehav och har beslutat att sända en faktura enligt lag (blabla)  om finansiering av radio och tv i allmänhetens tjänst"


519 jävla spänn!!

fyfan, nu blev jag arg! Visst hade jag tänkt att anmäla tv-innehav men att de skickar ut en faktura utan att jag anmält mig själv känns ju fel... :s

♪♫♪ ytterligare lite bra musiic + grymma videos






Kristen Stewart aka Bella

beauty


daaammsugarn'

nej usch här sitter jag, medan dammsugarn står och skriker efter att få städa upp lite skit. Man kanske ska ta och släppa lös det där lilla monstret. Vår dammsugare låter som att man skulle köra med 5 st samtidigt :s så är lite avskräckt till att städa pga det.. :P hah. Dessutom blir Ester superrädd för den!

Mm blir nog att köra någon vända med dammsugaren sen.. Igår iaf så tog jag mig hem till Steph direkt efter jobbet. Vi har beställt en massa dekorationsgrejer till halloween nu, och det kommer bli superbra! :D Längtar till vi får åka ut dit och fixa en massa!

Ikväll ska jag med Johanna till Gymnasiet, de har öppet hus och kan vara kul att se hur de har de där nu! 3½ år sedan man gick där :s åren går.. :)

& till helgen blir det föresten party :) ovanligt va? Hotällä har öppet så jag & steph har bokat in party då :) Resten av tjejerna blir nog också med, men tror hälften skulle vara nyktra.. ? Ska iaf bli kul! Hoppas de har bokat Dj nu då.. :s sist hade de ju "glömt" det :P haha,

en sminklös blek emma :)



Mmnjääe dammsuga var det! Blir att göra en playlist i Spotify
(med bl.a. låten i tidigare inlägg ↓) & gå loss med dammdugaren! PUSS på er

darin - viva la vida ♪♫♪

Darin gjorde ett sjujäkla bra uppträdande under MJ-veckan i Idol.
Kul att höra att han sjunger lika bra som när han själv var med i Idol :)


jimmy choo f♥r H&M



läckra jeans från H&M :)


serier

7th heaven, ojojoj, vilket program! :P haha såå överdrivet på alla sätt och vis! :s har det på i bakgrunen och hörde nyss när mamma läxade upp sina småbarn genom att babbla på om hur män ser kvinnor som "things" istället för själva individen när man har utmanande kläder osv, ojoj säger jag bara. Måste erkänna att det har ju faktiskt hänt att man kollat på programmet någongång. Men det är ingen hit.


En annan serie jag verkligen gillar istället är de nya avsnitten av 2½ men :) haha det är en serie i hööög klass!


en god gärning

idag införskaffade jag mig en "rosa bandet" brosch :) har en från förra året på min skinnjacka, men nu så hamnade en från året på vinterjackan! Har ni köpt något som gett stöd åt "rosa bandet"?


på  årets rosa band står det på blindskrift: ska bara. Som står för kvinnans osäkerhet till att ta tag i att undersöka sina bröst osv.


Jerry får revanch

tyckte att den första filmen med Jerry var lite kränkande.. men i denna får Jerry lite revanch :)



tidigare reklamfilm om Jerry:




vad tycker ni om dessa reklamer?

vintage by fe

mm håret blev några cm kortare igår :) sköönt att bli av med de där snusktopparna!

Ska strax iväg och luncha/fika med Johanna, våra grejer från buttericks till halloweenfesten kom igår :) ett jävla tjat, men FAN VAD JAG LÄNGTAR till det partyt! :P hah

Sen blir det jobbelijobb och jag hoppas verkligen att leveransen från SIA har kommit, och klockorna från vintage by fe får gärna de också ha kommit :) <3 de klockorna är verkligen übersnygga! Jag ska verkligen ha en sån när de kommer! hih

& ikväll blir det träning med Steph direkt efter jobbet så ska packa det sista nu och sen dra ut på stan för att möta upp Johanna!

Hoppas ni får en mysig höstdag! PUSS




klippklipp

färjan börjar nu, trodde först att Grannfejden hade premiär nu kl 20 men det börjar kl 21 :) puh! Då hinner jag klippa till frillan lite innan det börjar :) Så får Färjan gå i bakgrunden! mm så gör vi..

laater!

god morgon :) - monday it is!

jaa då vare måndag igen! & ny vecka - vecka 43 närmare bestämt. Tänk! Om två månader är det nästan jul! Wiiie :D Så som jag längtar till julen just nu har jag nog inte gjort på väääldigt länge! Varje morgon hoppas jag på att snön ska ha kommit, hehe! Låter som ett litet barn :P Men jag tycker julen är den bästa högtiden på hela året, allt är så mysigt & fint!

Men först och främst så kommer ju halloween
nu i slutet på månaden och jag får ta och koncentrera mig på det först nu. Tyvärr så blev det inget IKEA igår. Skulle ha köpte lite grejer till halloween, men varken jag eller Anders hade lust att åka dit när vi vaknade igår, så det blev som sagt att dra till pappsen en sväng och sen tvätta lite här hemma! :) Vi sa att vi får ta & åka till IKEA nu till helgen istället! den som väntar på något gott...

Nu väntar en heldag med jobb! Ha en trevlig måndag! PUSS

 

en trött emma :)


helgen ,

helgen har varit relativt lugn :)

i fredags blev det flottkäk efter jobbet, pizza. Varken älsk eller jag orkade ställa oss framför spisen.. sen blev det en snabb dusch och gick sen till tjejerna som var hemma hos grannen här och kollade på Idol(tack & lov för att camilla åkte ur!). Blev en halv cube och en & en annan drink a la Sara :P Sen när de drog till Borlänge drog jag hem och sov :)

Lördag började med jobb i två timmar sen blev det en snabbis till Second hand, men hittade nada. Mötte sen upp Steph & Emelie så gick vi och kollade på när älsk och grabbarna spöade Sätra med 6-4 :) skönt för dem med en vinst! Sen gick jag & Steph hit & gick igenom lite till halloweenfesten :)

Lördagkväll spenderades med min älskling :) mycket mysigt!
Idag har vi varit en sväng hos pappa & cath och välkomnat de hem från Irland! De verkar ha haft det toppen! :) Sen hängde syrran med hit och vi har kollat på film och käkat middag bl.a. Trevligt!

Nu sitter jag & älskling och kollar på en film som verkar riktigt spännande! Freedomland hette den. Imorrn väntar jobb igen och hoppas att verkligen att resten av mina och Johannas halloweengrejer kommer imorrn :D ihh! Längtar som tusan till festen!

Nu ska jag koncentrera mig på filmen & vi ska göra i ordning lite te åt oss! Mums & godnatt! PUSS

sötnos-ester:)


TIPS!

om typ 1o minuter börjar en mysig bra svensk film på 5an, Tjenare Kungen,

Det är 1984. 19-åriga Abra bor i lilla Billingsfors och är den ende punkaren. När synthbandet Happy Gigolos sticker därifrån efter en misslyckad spelning hänger hon med till Göteborg och bestämmer sig för att starta ett punkband, Tjenare kungen, tillsammans med Millan. Drömmen är att få ge ut en singel till jul.

ni som sett de senare Johan Falk-filmerna: Känner ni igen killen till höger på bilden? :)

dagens emma ;





Today's:


linne, H&M
t-shirt, H&M
leggins, BikBok
kedjehalsband, H&M
halsband med ring, Edblad&Co
armband, H&M
klocka, Bulgarien

gjort ditt & datt

nu har äntligen älsk kommit hem från träningen :) Nu ska vi lägga oss och klicka hem lite grejer från internet till lägenheten ;) lite julsaker och såå :) spännande, kaaanske återkommer med pics på vad vi handlade! Och om vi orkar kanske det blir att kolla på sista Johan Falk-filmen - Leo Gaut.

Annars ikväll så har jag och Johanna beställt ännu lite mer grejer till halloween, lite smink bl.a. & känns mycket bättre nu iaf när lite fler betalt in, nu känns det nästan som att det bli fööör många :P hah, aja. Skoj kommer det att bli iaf, längtar som tusan! :D Vi hann även prova på te:t jag köpte hem från jobbet och äta lite kladdkaka. Sen så har vi gluttat runt lite på youtube efter lite bra "spökmusik" till partyt, hittade lite brao låtar ;) När man kollar på youtuben kan man verkligen hamna var som helst! Vi hamnade tillslut på straffen som ravelli räddar '94 :P ooh still gettin chills...

ne nu blir det att göra sig i ordning för sängen, imorrn väntar jobb heeela dagen :) Nattinatt, PUSS



jag fullkomligt älskar den här katten

ny måne







Jag tror Kirsten får lite beslutsångest i nya filmen, New moon.. ;) heting #1 eller heting #2? hmm..

Jag längtar iaf efter film #2 i serien! Såg dessutom att de kommit ut med New Moon soundtrack, man kanske skulle ta och leta reda på det? mjaa ska nog kika efter det nu på en gång! :)

20 november, new moon

VM-hoppet försvinner mer & mer

hehe såg nu att det första inlägget blev ändå ;P hah, aja!

- - - - - -

sitter just i denna stund mätt & belåten och kollar på när Sverige spelar mot Albanien, 1-0. Samtidigt som Portugal gjorde sitt första mål mot Malta efter 15 min spel. Där krömp vm-chanserna ännu mer sa kommentatorn. & fy tusan vad tråkigt om(läs att) Sverige inte blir med i VM :(

Något annat som är tråkigt är att halloweenfesten vi annordnat känns rätt långt borta just nu, iaf ekonomiskt.. man ska ha betalt in senast på fredag och typ 10% av de som kommer har betalt in.. aja får se om det blir av, men jag hoppas det verkligen, när man lagt ner tid och energi på att annordna festen. Om det är någon som inte betalt in och ska med på festen så påminner jag er här nu :) kontonr står på inbjudan ni fått!

Imorrn väntar tvättning och städning här hemma sen blir det att träffa Johanna för fika/lunch :)

NÄ! Nu tycker jag svenskarna får skärpa till sig! Ska ta och heja på dem lite nu tror jag, de verkar behöva det, slarvers!!

brunett

skrev nyss ett långt inlägg men allt försvann ;( aja, måste dra till jobbet nu men slänger upp en bild på mig som brunett :) jag triiivs..



brunett

 

ja då var man brunett igen då :) & har faktiskt saknat det lite..
Igår åkte jag som sagt till Emma i Avesta. Hon skulle vara själv hemma och jag tyckte inte att hon skulle vara själv när man förlorat en anhörig så där.. Så jag & Lisa åkte dit kring 7 sen så sov jag hos henne till idag. Vi pratade en massa om det ena & det andra.. Man kan liksom fortfarande inte förstå vad som har hänt. Ofattbart.

 

Nu ska jag iaf iväg till jobbet och jobbelijobba lite, ska nog köpa med mig lite mumsigt te hem från jobbet. Vi har precis fått in lite nytt till butiken och vi har dessutom gjort om lite så det är så skoj och jobba nu, när det kommer in nytt och så :)

 

Ikväll blir det att heja fram pojkarna till vinst mot albanien, blir lite gött käk och mys till det :)

 

Ne nu måste jag dra! Hoppas allt är bra med er! PUSS


brittan, hell yeah


gettin' darker

har precis sköljt ur färgen från håret :D chokladbruuuunt! & dessutom käkat lite frulle! Nu blir det att kolla lite på ANTM 13 och sen blir det att göra sig i ordning lite. Jobbar eftermiddag idag och jag & älsk ska passa på då och åka till veterinären med lillEster för en hälsokoll och id-märkning. Jag hoppas verkligen att det går bra!

Ikväll blir det nog att åka och stötta min vän som har det tufft just nu.. känns bra att man kan vara till hjälp!

Lägger kanske upp bilder på håret sen annars kommer nog det imorrn eller nått ;) Hoppas allt är bra med er! Ha en supernice dag :D PUSS


owh, vågar jag ? :s


till min vän ,

uschja, det finns så mycket orättvisa i världen. Cancer är en sån hemsk sjukdom, och att oskyldiga människor dör av den gör inte det hela bättre. Jag kan knappt föreställa mig hur du har det nu, men jag förstår att du har ett enormt sorgearbete framför dig & vardagen inte kommer bli sig lik framöver. Sen så vill jag bara säga att jag finns här för dig för att hjälpa dig med allt & att jag beklagar verkligen det som hänt.. många miljoner styrkekramar till dig & din familj..

...

alla mina tankar går till dig min vän, & dina närmaste..

filmmys!

:)


fredagsmyyyys med IDOL


Blev hämtkäk till Idol ikväll, känner dock inte ett skit vad jag käkar så kunde lika gärna käkat bajs, eller nått :P eller sallad iaf, kändes lite onödigt att käka onyttigt när man inte ens känner smaken.. men orkade verkligen inte stå i köket idag/ikväll :c så det blev som det blev. Är som sagt fortfarande förkyld. buhu ,

Sååå vad tyckte ni om Idol?
Alltså, jag kan verkligen inte rå för det men jag HATAR Camilla. Vet inte vad som jag inte gillar hos henne men hon känns, bluääh! Bäst idag var iaf Reza med Superstar!! ♥ super!

Imorrn blir det sovmorgoooon(är ledig imorrn, yeey), ska försöka gå och sova snart så jag blir ordentligt utvilad! Ska då minst sova till 1o imorrn! Sådeså! Sen blir det att städa lite här hemma en snabb vända till systemet & sen bär det iväg mot större städer.. närmare bestämt Borlänge ;) hah! Drar dit med Steph & Lisa. På kvällskvisten ska jag försöka orka hålla mig uppe för en drink eller två och umgås med tjejerna :) Ska bli jättetrevligt! Många som kommer hem imorrn! :D PARTEY! (kanske inte det bästa för min förkylning.. eller? kanske skulle köra med whiskeyn imorrn? ;)



 


rubrik

hej & håå,



dagen började med att jag bestämde mig att jobba. Trots förkylning & hosta(!). Gick så där, får se hur morgondagen går då det är heldag.. Idag t.ex. skulle jag hjälpa en kund, och jag fick sådan jäkla hosta så jag var tvungen att ursäkta mig och gå och dricka vatten i typ 5 minuter, liite pinsamt. Låta kunden stå och vänta och så.. :s Uschja, jag hoppas hostan går över till imorrn, ska lägga mig och sova nu och ta lite hostmedicin.

innan jobbet idag så mötte jag upp tjejerna för en lunch på akropolis, vi snackade en massa om halloweenfesten vi annordnat och så ;) kommer bli så jäkla kul! längtar som tusan! :D Provade hela(nästan) min utstyrsel ikväll :) kommer bli perfa! Fattas bara en liiten detalj.. Kommer lägga upp bilder dagen innan eller nått!

aah nu blir det som sagt sooova, fast fattar inte hur jag kommer klara av att göra det. Ester är en vilding nu på kvällen/natten då hon sovit hela eftermiddagen! :P såå, önska mig lycka till ;)

Nattinatt!

mjämjä ,

jag lever, men det är knappt . :P

är fortfarande genomförkyld och allmänt sjukis.. ;c inge kul alls. Så inlägget får inte bli mer avancerat än så här, lovar att jag ska skärpa till mig när jag blir frisk! :) Men nu ska jag kika på skräckfilm med älsk. Drag me to hell.

hoppas allt är bra med er! :) PUSS

--------------------------------------------------
update; orkade knappt se halva, fytusan vilken kass film! :P blir att kolla på ensam mamma söker på webbtv istället ;)

I've got a cold

oh , :c idag är jag genomförkyld! usch&blä ,

hatar att vara förkyld, man kan knappt andas och just i detta nu så är jag inne i jag-känner-inte-smak-på-något-så-kan-lika-gärna-tugga-luft-till-lunch-perioden. Sitter just nu hemma på lunch, men har alltså jobbat idag. Tror jag hade mått bättre av att stannat hemma men vad gör man inte för lite cash. Det var ju nyss jag var sjuk.. :/

Ikväll ska jag hem till Steph en sväng och kolla in våra grejer vi har beställt till Halloween :) spännande! Får bli en överaskning vad vi ska vara något. Det blir iaf världens party då som vi ska annordna :) Ska bli riktigt kul! Längtar!

Som sagt så har jag bara lunch så ska ta mig tillbaka till jobbet nu! :) Ha en fortsatt trevlig måndag! PUSS

vill vara här nu...


hösten

brrr, jaa nu är hösten verkligen på ingång. Kallt som tusan :) men solen skiner då iaf så alla fina färger kommer fram! :) nu ska jag göra mig i ordning för lunch på stan med Johanna :) Ska packa väskan också, blir simning efter jobbet idag :)




Hoppas ni får en nice torsdag! PUSS