e m m a ; vardag, fest, inredning

rosings val..

omg, Linda Rosing & lilla Hugo.. haha, jaa jag säger inget mer om det.. :P

Nu blir det att sova. Ska upp relativt tidigt imorrn för vi ska skjutsa syrran till skolan + åka till Avesta för att byta en tröja jag köpte i lördags! & Anders ska köpa springskor.

Såå nattinatt!


ipred

Nu börjar halv åtta hos mig :) deet ska jag kika på! men tänkte slinka in ett litet inlägg först! hihi

Idag har jag jobbat 14-18 & innan jag drog till jobbet så sa jag hejdå till mammsen. Hon åkte till Falun lasarett idag för att få operera bort hennes diskbråck. Men operationen sker inte fören imorrn. Hoppas allt går bra.. Men det ska det minsann göra! :) Så nu sover jag och älsk här hemma hos mammsen fram till torsdag för att hålla lillsyrran & Gunnis lite sällskap :)

& på torsdag blir det troligtvis lunch med Lurkis :) Ska bli trevligt! Och sen på fredag ska jag kolla på bio med Steph, Män som hatar kvinnor. Många säger den är bra! Nån som sett den?

På tal om fiiilm, inatt träder IpRedlagen i kraft! Om något är onödigt så är det ju denna lag. Vafan?! Ipredlagen kommer att göra det lättare för polis & folk inom musikbranchen att hitta folk som fildelar gneom att spåra ipnummer.. Ett utav de många minus som denna lag för med sig är att man nu har hittat på ett sätt att kringgå denna ipredlag [ surprise liksom, som att inte alla hackers skulle klara av att komma undan denna lag & ipidentifierande också?! ] och detta gör att sånt som barnporr kommer att lättare komma undan eftersom detta sätt att kringå lagen finns lättillgänglig. Blir så förbannad. Att man orkar lägga ner tid på detta? Finns det inte viktigare saker att göra/fixa till i vårat land!? [ Som till exempel det svenska straffsystemet.. ] Visst det är synd om alla musiker blablabla.. men det finns ju andra sätt att få in pengar som musiker.. konserter liveframträdanden m.m.!

Syftet med denna lag är ju att man ska avskräcka folk till att ladda hem/ fildela musik, film etc. I Finland har redan Ipredlagen trätt i kraft för en tid sedan och där har fildelningen ökat... hm..

Jaa som sagt, tycker inte denna lag för med sig något gott alls! Blääuh! Nu lämnar vi det! ;)



Nu blir det som sagt halv 8 hos mig :) PUSS på er!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
update:
kolla in här för fler kommentarer ang. ipred

sjukt att svenska folket resonerar bättre än polis osv.

PARTY 28 mars


Sara & Jennie :)
Kvällen började med middag hemma hos Steph. Och mitt i allt så släckte vi ju alla lampor pga att det var Earth Hour. Det gjorde väl ni också hoppas jag?! ;)


Jag & Steph
Sen drog vi hem till Elin som hade avskedsparty! Mycket trevligt!


Johanna, Steph & Lovisa :)

Hamnade sen på hotellet där vi shakade loss


& Frida träffade jag på :)


toalettpic :P


& en film... fler filmer blev det men man lär ju tänka på andras integritet :P

resten av bilderna finns som sagt på fejjan.. nu blir det film! PUSS

kort & gott

gårdagen var riiiiktigt nice :) har varit bakis heela dagen men det var gårdagen värd ;)
En & annan pic kommer upp här men inte nu/idag. Blir imorrn de. Annars så finns de 60 bilderna uppe på fejjan :)


en bakfull Emmski

morrnmorrn ,

godmorgon alla söööta :)

Idag vaknade jag till och med innan klockan slog! ujuj.. piggare än vanligt idag ?
Herregud vad grannarna bråkade igårkvääll. De hade antagligen fest, för musik hörde man samtidigt som de vråla åt varann! Men de slutade opp med det ganska fort som tur va..
Jag hoppas verkligen att den där jädra tanten har tagit ur sina grejer ur förrådet nu för annars så blir jag fan förbannad. Nu har jag gått i snart 3 veckor utan ett jäävla förråd! & ni kan ju då som sagt tänka er hur det ser ut i min lägenhet.. fyfaen. Kaos. Men till hösten blir det att flytta igen, för nu kommer älsk att vara hemma i minst ett år och vi behöver då en ny lägenhet.. mm :) mysigt att han kommer hem!

Nu blir det att hoppa in i duschen & fixa sig för jobbet!

Ha en superbra dag/kväll allesammans & sup lugnt för det tänker inte jag göra! ;)



liiissna ;)




rubrik



en festoutfit och en vardagsoutfit från forever21 ;) polyvore är skoj!

Heja Magnus!

Mmm nu är det de sista minuterna kvar av let's dance 2oo9 finaaal! & jag tycker Magnus & Annika ska vinna hela skiten, men tycker ändå Laila är duktig, hennes shownummer var superfint.. Men hon har ju tagit riktiga danslektioner förut så tycker det är liiite fusk.. Såå - Heja Magnus! :) Vilka hejar/hejade ni på?

Ikväll har jag & älsk varit hemma hos pappsen och käkat lite maat, kycklingsallad :) gottgott!

Imorrn väntar jobb mellan 11-13 sen drar jag till Borlänge igen med Steph! :) Ska köpa lite grejs tills imorrnkväll för då blir det fääääst :D Elin ska ha partaj för hon ska dra till Stockholm för att jobba. Så hon ska ha en liten hejdåfest..

Nu ska vi se vilka som vinner!! Laater! PUSS :*



Update: wiiiiiee! ;) yes, han vann!

nejööö :c

ingen skinnjacka för Emmas del idag inte :( tänkte att jag skulle köpa en skinnjacka för the presentkort jag fick från H&M, men de svarta var ju slut :c jäälaskiit! Om jag & Steph ska dit på lördag igen så ska jag kolla då :)  Men det blev då en klänning idag iaf :) Från Gina Tricot. En svart ;) surprise! Emma in black - want's a skinnjack(a) :P rimelirim, haha. ( ujuj nu börjar skämten bli dåliga = jag börjar bli trött ;) ) Men fy tusan vad folk det var på kupolen!! De hade ju öppet till 22 idag. Det hade jag helt och hållet missat :s typ sjuttioelvamils kö och en massa armbågande för att kunna ta sig fram. Men Älsk var då duktig på att handla idag! Fotbollskor, skor, jacka & tröja tror jag det var han hittade på :) naajs!

Nee nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sova! Är supertrött! Ska ta sovmorgon imorrn! Till 1o ;) Skönt!

Så sov gott! Imorrn är det FREDAG! :D Yeeeay!



uppe med tuppen

uschja, så här tidigt har jag inte gått up på länge! :s Är och hjälper syrran idag med hennes smink & hår inför skolan. De ska nämligen ha volleybollturnering idag och de ska vara miltiärer så är lite snäll och hjälper henne med det idag :) Som tack får vi kolla på braiga filmer & låna bilen till Borlänge ikväll :) Fick 500 kr i presentkort igår för att handla på H&M! Så vi får se vad jag kommer hem med ikväll! ;)

Under dagen idag blir det först lite käk med Steph och sen blir det jobb mellan 14-18.


Nu så är älsk hemma, känns såå bra :)

nu ska jag hjälpa syrran! Laater...

sovdags

nu blir det att sussa så att det blir tisdag liiite fortare! imorrn kommer min älsk hem från Halmstaden :D wiiiie!

Så nattinatt då! ;)


team chuck


Såå vad tycker ni om Chuck i i Gossip Girl ?
Själv så tycker jag han är rätt het ;)
 
 ♥

Nu blir det käk och sen "halv åtta hos mig" som följs upp med
"Familjen Annorlunda" & "Spårlöst" alltså - en kväll framför tv4 :)

goodnight

nu blir det sussa och en massa skönhetssömn för min del! Imorgon väntar jobb & ny vecka! Vecka 13 närmare bestämt. & 13 veckor kvar till min semester och Peace & Love!! Wiiie! ♥

Nattinatt på er! Sov gott!

förevigt 21



allt från forever21 gjord i polyvore :) jatack till allt! ♥

kalla fakta

nu på fyran är det kalla fakta & det handlar om arbogamorden. Mkt polismaterial och mamman själv är med.. Blir nog intressant att se...

hä' få' duga

F5 för update av bloggen :)

nu :

nu ska jag få på mig lite trasor till kläder och sen fixxifixa fejjan lite så jag kan vistas ute. mammsen kommer och hämtar mig snart! Blir att spendera resten av dagen där. Bringar nog med miiig doootan :) Så jag kan pilla lite med bloggen! Lurk har önskat förändring i hennes blogg också. Men behöver lite inspiration först och kanske en pic eller två från henne som jag kan använda mig utav.. sååå hojj så länge!

Fiix vare ja.. PUSS

dangerous

farligtfarligt att lyssna på en massa partymusic när det är söndag. Man blir bara partysugen ;)

Lady gaga - The Fame
Sash - Ecuador
The Ian Carey Project - Get shaky


Lite blandade partypics ;)



paintfantast I know ;P

hemma!

jajamen, nu är jag hemma! Det har varit en jättetrevlig kväll! :) Kul att träffa tjejerna! Men nu blir det att sooova & ska sova länge imorrn! Inget alarm som tjuter! Niiice! Sen så har jag inga planer alls för hela dagen så blir att bara slappa & slöa vad jag vet :) Ska nog sätta mig och göra om bloggen.. helt & hållet :) jaao vi får se vad som händer helt enkelt!


Nattinatt :) PUSS :*

lördag

Hejsvejs! Sitter nu här framför doootan och väntar på att klockan ska slå sju för då ska jag möta upp tjejerna! Då blir det käk, lite alkoläsk ;) och annat trevligt! Skojsigt! Idag har det varit en mysig dag. Jobbade först mellan 11-13 sen följde jag med mammsen, Nobbe & lillsyrran till Avesta. Blev en tripp in på systemet där och även en titt på H&M och självklart lite nyköp. En turkos oversize tee och en jobbskjorta på rean :) Sen blev det ÖB & Jysk. Blev lite smått & gott på ÖB och köpte en vit pall och ramar på Jysk. Ska rama in mitt & älsks studentkort :)
Sen har jag varit & fikat med Lurkis! :) Det var trevligt, var allt för längesen vi sågs! Så det blev mkt skitsnack ;)

ååwwh, har hittat på fler gamla godingar till låtar :) Veronica Maggio med Nöjd & Havanna Mamma :) En annan bra låt är denna & denna!




Hoppas ni får en trevlig kväll! :) PUSS

Sällskapsresan - Snowroller

Nu blire sällskapsresan & dillchips för fulla muggar ;)


jävla krångel

ombyggnad pågår...

[ update; ] va tusan! Sidmenyn ligger under allt jag skrivit.. :s nee faen, nu får detta va. Får göra om hela bloggen imorrn istället så det blir bra, ork int' nu... suck!
Om nu inte någon har ett superenkelt svar på detta problem!?
- - - - - - - -
har löst menyproblemet, men nu ska det fixas med annat, ombyggnad som sagt...

vårfint


Hänt idag då? Jiiooo.. dagen började med en promenad med älsk i det fina vårvädret, love it! :D Hoppas det håller i sig hela veckan! Sen åkte vi och storhandlade så nu är kylskåpet fullt igen, puh! Skönt att få det gjort innan Anders åker ner till Halmstad igen. Han åker imorrn btw. ;c Inte alls skoj.. Men men, han har ju plugg att sköta och han kommer hem om två veckor igen :P

Efter storhandlandet åkte vi hem till mammsen med en liten vårlilja och riskakor som hon älskar. Jag käkade lunch här(är hos mami nu med medan älsk & spelar match) också, sen drog jag till jobbet :)

När Anders kommit hem efter matchen, blir det en massa mys och filmtittande. Ska kika på Taken. Hoppas den är bra!

Beställde lite grejer från H&M och Ellos igår ^^,

piloterna



deras låt i melodifestivalen var ganska likt deras tidigare slagdänga(denna ovan)..
men de är bra, I think..

the winner

vad tyckte ni förresten om lördagens vinnare i melodifestivalen ? :)
sög den? bästa någonsin?



Jag tycker iaf att den var bra! Tror faktiskt hon kommer att gå långt. Man ska ju numera sticka ut lite i eurovision för att komma någnstans! Btw tycker jag att melodifestivalen har blivit riktigt tjatig med alla andra chanser osv, bläblä för det! Bättre förr ;) uppesittarkväll skare' va! ;)

måndag, monday, montag, lundi

åh, tänk om man kunde vinna lite moneymoney så man kunde köpa det man ville!

Är extremt shoppingsugen nu! Gah! Ser så mycket jag vill ha! :/ På tal om peengar.. min pappa vann 10 000 kr i presentkort förra veckan på "Hedemora chansen", man fyller då i en lapp om man handlar för över 100 spänn vissa dagar & har då chansen att vinna 10 000 kr presentkort att handla för här i stan. & han vann hos oss också i butiken! Gissa om man blev paff när han ringde :P & avis! Fy tusan! Sa åt honom att han fick komma och bjuda på tårta! ;)

Anders & jag är just nu hemma hos mammsen, vi har hållt henne lite sällskap över lunch och ska snart tillbaka till lägenheten och stääda :) Vi har städat lite nu på förmiddagen! & allt med förrådet har ordnat upp sig.. skönt!

Härligt att det är plusgrader i dag igen! Så denna snö försvinner! 


Nu ska jag nog gå och köpa mig en triss & vinna en mille ;) Hoppas ni får en helmysig måndaag :D



PUSS : *

härliga söndag!

mm söndagen kom med ett riktigt fint väder. & om jag säger så här, jag mådde mkt bättre idag med ;)

haha fy tusan. Gårdagens jobb gick ju, med det var på snäppet till att det skulle gå åt helvete :P damn! vad bakis jag var. Usch jag får inte dricka så där mkt innan jobbdag, tur att det bara var 2 timmar :) Jag som inbillade mig att jag skulle ta det lugnt i fredags.. :s Haha men lite minnesluckor har jag.. minns inte att jag ringde till älsk kring halv 2 & sa att jag skulle komma hem då (kom hem 2½ timme senare:P). Hah, som tur va hade han själv däckat av i sängen när jag kom hem så han hann inte bli orolig:P

Men det var en riktigt trevlig kväll! Först var vi hos Stephanie och firade henne eftersom det var hennes 22årsdag. Vi snackade en massa, jag trollade bort lite cheeseballs, sprang runt & knäppte kort och spelade ölspelet med vin! Sen blev klockan mkt så vi drog till kingen! Där var det rejält med folk, eller så såg jag dubbelt.. Men det var riktigt skoj! :) & sen blev det som sagt efterfest :P Blåmärkena påminner mig också om att jag inte kan ha tagit det allt för lugnt.. :s Men jag har bara mig själv att skylla ;) haha ursch! Men jag ska aldrig säga aldrig igen för jag VET att det blir samma sak nu igen till helgen :P hah

Idag har det varit mys-pys-dag :) Vi sov ut ordentligt, kollade på "Gran torino" och sen så gav vi oss ut i snön & blev barnsliga! Snöbollskrig med Anders! :P Sen blev det en till film "The curious case of Benjamin Button" :) Den var rätt bra. Lite väl lång! Gran torino var bättre.. :) med Eastwood! Som blivit gamla bubben!

Imorrn är jag ledig! Ska städa lägenheten heeela dagen :) Ska bli skönt att få ordning! Har ju fått tag på den som har ockuperat mitt förråd. En tant som är bohem och verkar allmänt virrig. Men det är en annan historia! Nu ska jag ta & rensa alla mina bilder på gamla datorn! :) & denna med kanske.. hm.. mja får se vad jag hinner med!




återkommer kanske med en & en annan gammal bild från gamla datorn ;) hihi, Laaater

Fredag den 13:e - PARTY


bruuuds :)


födelsedagsbarnet :)


jag pratar med Johanna :)


Kajsa & Steph på kingen :)

resten finns på fejjan :)


come on bäjbi shake that thiing



såå bra :)

filmdags

mm nu ska vi kika på Valkyria :) mjamja, sägs att den är bra!
Älsk verkar iaf ha haft en bra 24 årsdag :) Eller? :P hehe jiooo :)

I morrn väntar jobb mellan 14-18 så det blir att sova ut imorrn! Har gått upp raltivt tidigt varje dag denna vecka pga av flytt av alla grejer från gamla lägenheten.. men nu är jag äntligen väck den gamla! puh! & imorrn blir det sm sagt att soooova läääänge :) nice! Sen blir det att fixa & trixa i ordning sig lite snabbt för på kväll'n blir fääst :) Steph fyller år så det blir lite firande av henne, & kanske lite utgång ngnstans, who knows?! :)



jag & Steph - fulla som kastruller :)




Nu blir det att krypa ner i sängen och kolla på fiiiilm! myys! Nattinatt

24 åring till karl

okej, lite rörigt kan jag ta... men vafan detta är ju katastrof! Som sagt så är mitt förråd ockuperat av någon här i närheten, har ingen aning om vem! Och kan därför inte lägga in alla mina grejer inkl. en stooor soffa som tar upp extremt mycket med plats. Gosh! Jag blir tokig! bah! Irriterande! Men nu ska vi inte gräma oss över det. Idag är det en fiiin dag :D

Älsklingen fyller 24 bast & ikväll blir jag av med min gamla lägenhet för gott då den ska inspekteras! wiie! Som sagt - älsks dag idag och det innebär en massa godissnaskande & tårtkäkande :) låter som en bra dag tycker jag! Blir dock en sen gratulation från min sida. För jobbar nu mellan 14-18 och direkt efter det är det inspektion av lägenheten. Men han har minsann fått ett litet paket nu på morgnkvisten. En tshirt ;) as usual, hah! Nee men resten av mina presenter är lite roligare och de får han öppna senare ikväll :)

Nu ska jag göra i ordning tonfisksallad (oh yes tunasalad, älsk ska hem till sin mami & käka så man får passa på & käka lite gottigt då ;) ) och börja göra mig i ordning för wööörk :)




PUSS!
:*


en vit helg med ugglor som överraskar

mm då var det måndag igen! & redan vecka äälva! oh shit - fort gåre! Alltså 16 veckor kvar till vecka 27. Då det är P&L ♥ Jag och Stephanie var och köpte biljetter häromdagen. 1475 spänn fattigare. Suck. Men det känns skönt att ha det gjort. Nu ligger biljetten och väntar i min låååda :) De jag hittills absolut ska se är: Volbeat, The Sounds, Lars Winnerbäck ♥, Backyard babies, Erik Hassle, Håkan Hellström, Kleerup. Mjaa, bra artister :D Hoppas man hinner med att se alla bara. Blir att göra ett välgjort schema sen ;P hehe





Helgen som va då?
Jaa Af Ugglas skrällde ju som tusan. Usch gillar henne inte! Låten är fin och så. Men hon  - Neeee :s & det där är ingen melodifestival-låt heller tycker jag! Operasångerskan tycker jag är rätt okej! Lite annorlunda. Synd bara att hon sjunger på franska.. Vi bor ju liksom inte i Frankrike! doooh?! ;)

Var en riktigt vit helg. Inte en droppe alkohol! Woho! :) Niiice! Blev en trevlig kväll med tjejerna ändå. Först hemma hos Emelie sen på En & en halv med vitlöksbröd & vatten :)
På dagen var jag, Anders & lillsyrran och handlade grejer till lägenheten :) Jag köpteett par jeansleggins också ;) hihi

Vi kollade på skräckfilmer igår. 1oo feet & The signal. Den sistnämnda var helkonstig! Men 1oo feet var rätt okej. Handlade om en kvinna som mördat sin man i självförsvar och som straff får hon husarrest i huset där hon dödade sin man. & i huset går mannen igen som ett spöke.. den var mer äcklig än scaaary tycker jag. Var så mkt blod & slafs överallt :s

Sitter just nu & väntar på att allt ska hamna på sin plats av sig själv :P hah, Usch då vilken röra det är här! Men ska göra ett ryck nu! :) Hojj!

tips!?

har någon något tips på en skräckfilm !? please :)

e m m a


segoo

mm vet att jag är oerhört seg på att uppdatera bloggen nu. men det är så ruskigt mycket som ska göras i lägenheten/lägenheterna. Det ska städas, plockas, packas etc. & dessutom ska man hinna med att jobba också :) + att allt i den nya lägenheten inte har gått som jag har velat. Suck! sååå inläggen får bli när de blir om man säger så!

jag & älsk sitter iaf nu hemma hos mammsen och har precis kollat klart på Yes man och käkat lite gottigt. Filmen var riktigt bra! :) Men nu ska vi ta och dra oss hemmåt. Ska bara gosigosa med min Gunvald först, mih! :) blir väl att sussa direkt när man kommer hem, jobbet väntar imorrn och sen får vi se vad som händer på kvällskvisten :) party eller inte party är frågan, med stort frågetecken ?

nattinatti på er!

Stay with me hun' ♪♫♪

Love is my drug, is my medicine.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, he's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low I'll, get lower than you
When you've had enough of had it
much more than you knew

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


[ John ME - Love is my drug ]


hemmafruar

japp nu börjar det
kanal 5, NU

ny lägenhet

mm nu har jag fått hit det mesta av grejerna till den nya lägenheten. Men har lite smått kvar. Som allt porslin i köket.. :P hehe ne men har inga stora möbler kvar.. Så nu på förmiddagen har jag och älsklingen (som kom hem inatt) grejat här i lägenheten, möblerat om & om & om igen :P hehe blev inte riktigt som jag hade tänkt mig först. Men det blir nog bra tillslut.

Börjar jobba kl 14 idag, niiice :) Fast hade varit skönt att vara ledig hela dagen så man blev klar med allt. Men man tackar ju inte heller nej till jobb.. :) cashcash ;)

Ikväll kommer kanske Lurkas och hjälper mig med lite porslin och så för att få över det hit nu. Hon var med igår en sväng också. Tack för hjälpen Lurkis! :)

Ska sätta ihop ett litet kollage med bilder från helgen nu :) resten av picsen får ni kolla in på fejjan ;)

PUSS på noows
, brb

----------------------------------------------
update: nee blev inget kollage, det försvann.. ;c orkar inte göra om. det får duga med en bild ist ;) resten finns på fejjan som sagt..