e m m a ; vardag, fest, inredning

Idol + viin

= en trevligt kväll!

Japp ikväll blir det vindrickande och idoltittande med några tjejer hemma hos Lurkburken :) Trevligt värre! Nu ska jag lägga mig och vila! :)

Ha en trevligt kväll ;) PUSS


nuså!

[ Nu; MEDIUM! ]

DET SNÖAR!! :D

hihi aaoo första snön för iår har nått marken i Hedemora ;) wiiiiieee!

Två roliga på raken..

Alltså.. missade ni fredag hela veckan i fredags så missade ni
ngt rejält HAHA! Diggar stavmixern :P 5:28


Aouch!!

hihi, älskar lillkillen kl. 00:39 :P


B&J + viiin


jaa nu ska jag minsann käka lite Ben & Jerry, Cookie dough,
sen blir det nog ett glas med viin :)


Mjoooru

GÄÄÄÄSP!

Är supertrött.. ska snart sussa. Blev lite make over av bloggen under kvällen ;) (klicka F5 om du inte ser ändringen) Och på tal om make over så la jag i slingor igår :) hihi, blev bra! Blir bara ljusare o ljusare nu.. tur att det blonda endast sitter i håret ;) höhö



Imorrn jobbar jag förmiddag som sagt, och efter det blir det en snabb vända hem sen så ska jag iväg och fika/luncha med Johannorna, trevligt värre! hihi längesen jag såg de där filurerna! Ska kika in på lekhörnet och köpa en vattenpistol som jag ska ha till nästa helg ;) , och systemet för att köpa aaalkåååhååål ;) party in the weekend u know!

Nu blire borstning av tänder och tvättning av fejjan :) Sen SÄNGEN! wie

Nightynight

Underblogg going down

aaaoo nu tar jag bort underbloggen, orka skriva där.. nee.. Om jag har ngt på hjärtat så skriver jag ner det här istället ;)

Hey hello..



Mums med spagetti & köttfärssås :D Fick med mig lite från mammsen igår när jag var där :) Och medan jag var hos mamma igår ringde pappa o frågade om jag skulle med till farmor o farfar :) Självklar sa jag! Och hänkade på ut till bushen aka Husby, Koberga ;) Trevligt! Farmor plockade som vanligt fram 7 sorters kakor och kaffet var nog klart innan vi hann åka från stan :P Tycker det är så mysigt att fika och vara där ute.. det är speciellt.. kaffet smakar dubbelt så mkt godare än när jag gör det här hemma.. (kan iofs bero på att jag är kass på att göra kaffe, antingen blir det the-kaffe eller så blir det riiiktigt starkt ;P höh) Var trevligt att få träffa på farmor & farfar också, blir inte så ofta..

Idag väcktes jag av att posten kom.. rasselrassel! Jag for upp och visst hade jag fått det jag hoppades på ;P Min peruk till Halloweenfesten nästa vecka ;) Spännande! hihi, vad skoj! Blir nog skittufft när resten av outfiten kommer :D

På planeringen idag ligger jobb 14-18 först & främst, ikväll blir det promenix och kanske ett eller två avsnitt av OC ;) bara chill alltså.. :) Imorrn jobbar jag förmiddag så det blir väl att lägga sig relativt tidigt, inte halv 3 iaf ;) Och efter jobbet imorrn blir det nog fika med Johannorna och kanske en & annan extra :) Ska nu trycka i mig resten av min lunchlåda ;)

Hoppas ni får en niiice dag :D PUSS

Så jävla sött!

sitter här och torkar tårarna ;P


Veckans låttips!

Ron Pope - A drop in the ocean [ för att liiissna, tryck här ]
Jesse McCartney - Leavin' [ för att liiissna, tryck här ]
Shayne Ward - Damaged [ för att liiissna, tryck här ]



It's a sunny day



Godmorgon ;D


ååh så härligt väder :D wiie!

Har precis fått i mig lite frulle :) Och sitter nu och kollar på "Starzinger" :) Fan vad jag älskade det här programmet när jag var liten :P Tyckte prinsessan Aurora som är med, var så fin :) Påminner lite om Sailor moon med gubbarna och så.. Men det är ju japansk/kinesiskt-program det här med.. hihi

Har överfört lite pengar nyss också, vann nämligen en peruk igår på tradera ;) ska ha den till partyt den 8e.. spännande! Bör väl få hem den i mitten på veckan någongång :)

Idag börjar jag kl 13 :) Skönt så här på måndagen..

Nu ska jag kika lite till på Starzinger, sen blir det att göra sig i ordning lite :) Hoppas ni får en underbar dag!

PUSS

bildblogg

Jaa idag har det varit en slapp dag, men har ändå hunnit med en heldel. Vaknade upp på Emelies soffa, fick skjuts hem av Sandra. Gjorde mig i ordning lite, duschade och så. Fick i mig lite frulle sen drog vi till Borlänge, tänkte kolla in JC-jackan. Hade ganska höga förväntningar om jag säger så. Blev besviken. Såg plastigare ut i verkligheten och den blåa var inte alls fin, den röda var tjusigare men jag blev inte helt övertygad om att lägga ner en tusenlapp på den. Så det fick bli ett par stövlar istället ;) Vi käkade lite på max och drog sen hem för att kolla på hockey :) Och efter den blev det glasskäkande till Sex & the city :) Såå hann som sagt med en hel del idag trots att det var en bakisdag ;) hehe

Gårdagen var iaf jättetrevlig! Kul förfest och det var kul på hotellet :) Mkt folk! Här kommer lite bilder från gårdagen!


Me and Ems - Steph & Ems


Kajsa, Steph & Jonna - ?, Jonna, Malin & Nick


3 bruuuuds - Snack i köket


Emelie, Steph & Sara - Nick & Steph

Weekend has come..



wiie :) helg & lördag! Finally! Ikväll blir det röjj! :D

Gårdagen var riktigt lyckad iochmed 20% rabatten på mateus, kul! Häxa var jag ju också, har väl lite bilder jag kan lägga ut, men nu hinner jag inte! Ska fästa lite smink på fejjan och sen dra iväg till jobbet :)
Efter det blir det att handla lite på ICA, lite förnödenheter.. så som groggvirke & snask till kvällen ;P hehe Och efter ICA blir det att diska och plocka lite här hemma, för vi blir nog här ikväll, som det ser ut.. :)

Hoppas ni får en superdupertrevlig lördag! Sup lugnt ;)

Ghostbusters tribute

såå jävla bra :)



Janine: - You're very good with children
Louis: - Thanks, I practised on my hamster

höhö

Ghostbusters II

Hejsvejs!

Kan inte förstå att jag är så trött :
P sover ju fleeera timmar/natt åtminstone 8-9 typ. Kanske är det? Att man sover för mycket? Hm.. jaja! Men har haft rejäl huvudvärk på jobbet idag också :s Var helt fumlig.. hade sönder ett glas.. usch :/ Kanske håller på att bli sjuk? Neeee jjag ska inte bli sjuk, pepparpeppar!
Ska nog ta och hälla i mig ett glas med c-vitamin :) mm!

Mamma ringde här på kvällskvisten och berättade att hon åkte hem från wörket idag för hon fick så väldigt ont i ryggen, hon har haft lite problem tidigare men nu var det riktigt allvarligt så hon knappt kunde gå ;( ussdåå! Men hon skulle få ett samtal från doktorn nu på kvällen och jag hoppas han säger åt henne att sjukskriva sig ett tag, men hon är ju såå envis! Funderar på att gå hem till henne imorrnkväll och hjälpa henne göra en brakmiddag! :) Så det blir nog ingen shopping i helgen iaf. Bra de ;) så jag inte slösar bort en massa pengar :P heh

Annars idag då? Jiooo, jag har jobbat :) 14-18 hade fått ett helt lass med julgrejer från SIA :) SKOJ! Det ska packas ner i lagret imorrn direkt när jag kommer för vi hann inte med det idag. Och imorrn har vi även erbjudande på Mateus i butiken, 20% rabatt, en jädra massa pengar de ;) Men det värsta är att det erbjudandet endast gäller mellan 18-20 så kommer säkert bli fullt ös där emellan ;P hah! Annsofie och jag har gått runt i butiken idag och spekulerat om hur morgondagen kommer att se ut, jag citerar: "oh det kommer ju bli catfights om tallrikarna!" eller "tänk om det inte kommer några alls" :P hehe!
Efter jobbet drog jag och Steph till Martin Koch som hade öppet hus, shit, 2 ½ år sedan man var där sist :s Kul att träffa lite lärare man inte sett på ett bra tag! Känns som att det var igår man gick där..

Sitter just nu och kollar på SOS Gute, de pratar så trevligt tycker jag ;) hehe det är snart slut så nu ska jag köra igång Ghostbuster II :D Ettan igår var ju inte en liiiiten nostalgitripp ;P hehe kul!

Och idag blir Häääna tantis ;) hihi 21 år. ojoj vi börjar bli gamla.. :s



Ooh, vill ha helg nu. Partyparty på lördag ;
)
Ha en fortsatt trevlig kväll! PUSS

I'm in löööv


nu blev jag osäker på vilken jacka jag ska ha, den blåa eller denna? hm..

GinaTricot

Kanske jag som är efter, men såg att GinaTricot öppnat internetshop ;) Niice!
[ Klicka på bilden för att komma till deras hemsida ]


Spöken & pancakes

Ligger här i soffan och åmar mig över att jag är fööör mätt. Pannkakor mättar ju som tusan! Med det är gott :)

Imorse så skulle jag iväg till ungdomsmottagningen kl 9.. vem vaknar klockan 5 över 9 då!? Shit säger jag bara.. flög upp ur sängen, tog på mig det som låg närmast. Ett par mjukisar och en huvtröja. Sen när jag skulle springa iväg hittade jag inte hemnykeln! Sprang runt, vräkte ur den ena och det andra ur alla väskor och jackor men nyckeln var som bortblåst! Så jag slog en pling till ungdomsmottagningen och sa hur det låg till. Hittade inte nyckeln! Hon sa att jag bara kunde komma när jag hittat den så skulle hon ta in mig mellan två kunder. När jag la på så kände jag i huvtröjan jag hade på mig.. där låg de ju.. ojoj. Är man flummig eller? :P Så jag tog & böt om ordentligt och hann tvätta av ansiktet och borsta tänderna, bli lite fräsh..

Sen efter det så gick jag hem och i min postlåda så satt ett paket :) MINA FILMER! Wiiie! Vad glad jag blev! & hoppade sen direkt in i duschen och fixade till mig lite, för skulle iväg halv 12 & käka lunch med Lurkas :) 2 Emmor & 2 nachotallrikar :) Efter lite snack så gick vi på stan en sväng, next, systemet, apoteket, lekhörnet. Köpte en Björn Borg-bh på Next för halva priset, vodka till helgen och lite utklädningskläder till fredagen då vi ska vara utklädda på jobbet ;) Vi gick hem till Lurkas en sväng sen så drog jag till jobbet :) Efter jobbet gick jag en sväng till second hand och letade efter ett par hängslen.. ska ha till min utklädnad till partyt framöver :) Men tänker inte säga vad jag ska vara! ;)

& nu som sagt så ligger jag i soffan, men mättnaden har lagt sig lite nu under inlägget ;P Men ska slappa ett tag till! Ska kika på ghostbusters nu ;) hihi

Ha en fortsatt superbra kväll! PUSS


gissa vad jag ska vara utkläd till på jobbet ? ;)


Yiiippiiee!




Var in på cdon.se igår & hittade starzinger, box! Blev så jävla glad. Nostalgi på topp! Älskade verkligen detta när jag var liten. Wiiie! Klickade hem den direkt + båda ghostbustersfilmerna ;) blev inte alls dyrt! Typ 300 för allt!

Veckans låttips!

Katy Perry - Hot n' cold [ hela hennes album är bra! ]
Beyonce Knowles - If I were a boy [ lugn låt, men bra ]
Michelle Branch - All you wanted [ hangin' on ;) ]

Partypic



emma redo för partie i lördags ;)

Blä

jaa, jag vet inte vad jag ska säga.. känner bara för att lägga mig under täcket och ligga där resten av dagen. Ja en sån dag är det idag.. blir så trött på allt.

Blir nog en blåå



imorrn ska mammsen och jag till borlänge och kolla efter
jackan, hoppas jag passar i den :) Får bli en blåå tror jag! ;)

[ update; måndag 20 okt ]

Var inte så pigg igår för att åka iväg ;) så får bli att dra
& köpa den nästa helg. Har ju fått lön då också ;P

lite..

..låttips så här på lördags-eftermiddagen :)

hihi


Lördagen börjar bra med Amanda

Mm , lördagen börjar bra med Amanda Jensen - For the sun :) Såå bra! & jag är på riktigt bra humör! Har nästan precis vaknat.. har hunnit köra igång en tvätt :) Tvätta bikinin och handduken från igår :) Var riktigt mysigt! Mini-spa i vasahallen med Emelie och Steph :) Vi sågs vid vasahallen kring kvart över 6 var i vattnet lite och sen fick vi bada lite bubbel, ååh så skönt det var, niiice. Sen blev det hårinpackningar och ansiktsmasker så det skvätte om det! Bastubad var ju även det ett måste i vårat lilla mini-spa ;) När vi kände oss fina & fräsha så flottade vi till med pizza framför idol ;) haha.. Bra att Yazmina (eller vad hon hette) åkte :D Men hon skulle gärna få skicka den där klänningen hon hade på sig till mig..

Kom väl hem kring halv 2 inatt efter att ha kollat runt på en massa gamla låtar från förr ;) Och sen så fick jag med mig Hitta Nemo hem så den ska jag kika på under dagen tänkte jag, kanske Lurkas har lust att kika på den när hon kommer över för en espresso.. ? :) Who knows?

Mm som sagt så kommer Lurkas hit för en fika, så skulle behöva fixa i ordning mig lite! Men skirver väl ett inlägg senare idag får se om jag hinner, blir party ikväll så det ska väl fixas och trixas inför det också :)

En gammal goding till er:



Ha en fortsatt trevlig lördag! PUSS

Min dag

Idag har jag vaknat, käkat frulle, kollat på OC (as usual) jobbat, diskat, städat ur min ikea hylla, käkat, sytt (!) gardiner och även fållat upp ett par braxer, bytt gardiner i tvrummet, kollat på dödligt vapen 3, ritat, druckit te :) hehe ganska detaljerat.. :P mjoooru.. det var väl allt.. eller jo! Fick reda på vid dagens slut att jag är ledig på lördag :D niiice

Lite pics från min detaljerade dag ;)








aoo skissade lite nu på kvällskvisten, men blev väl sådär,
tröttnade lite på slutet ;P hihi tjusigt sudd va? ;)

Och nu ska jag faktiskt ta och sussa :) Nattinatt, och tyck gärna till om det tidigare inlägget, blir kanske inköp i helgen.. :)

PUSS & godnatt!

Dunis ;)

Ska nog köpa en ny dunjacka till vintern och vill inte lägga ut en förmögenhet så funderar på en utav dessa från JC.. ;) Men vilken färg?! Funderar på den blåa.. & Lurkas du behöver INTE uttala dig om hur de ser ut, JAG tyker iaf att de är schniiigga ;) hehe



fin bild huh ? ;)

Veckans låttips!


Agnes - On and on [ för att liiissna, tryck här ]
Familjen - Snurrar i min skalle [ för att liiissna, tryck här ]
The ting tings - Shut up and let me go [ för att liiissna, tryck här ]
Britney Spears - Womanizer [ för att liiissna, tryck här ]

Punkt .

Idag ska detta hinnas med:

  • Diska
  • Tvätta / vika tvätt
  • Fika med kusin Erika
  • Jobb 14-18
  • Middag hemma hos mammsen
  • Hjälpa syrran med hennes nya dator

Godnatt



godnatt från mig till er :)
Imorgon väntar fika med
kusinen & sen jobb 14-18


Tisdag

Sitter just nu och kollar på OC ;) har precis käkat lite lunch och ska ta och dra till jobbet om ca en halvtimme :)
Dagarna/veckorna går så jääävla fort sen jag började jobba eftermiddagar.. Men det är väl för att jag numera sover så länge om dagarna ;P Men skönt att veckorna går fort, längtar som tusan till julen nu! Börjar rulla in en massa julgrejjer till jobbet och visst har vi minsann tagit fram en julkula eller två ;) Julen är verkligen den bästa högtiden på året! Love it! All gemenskap & mat och allt är så fint överallt, mysigt! Hoppas verkligen på en jul med mycket snö iår! Snön gör ju hela julen! & butiken är så mysig över jul, det är verkligen roligt att gå och jobba då! Inte för att det är tråkigt nu, men allt är så mkt mysigare.. :) Och alla är så glada!

Jaa, det står inte på fören julen är här ;)



Det blev inget Stockholm för mig nu till helgen, jag måste jobba lördag, vi ska ha extra öppet.. och Josse var tvungen att jobba söndag så vi tyckte det var bäst att jag kommer ner till henne den 3e istället och sover hos henne till den 4e, och vinkar av henne på flygplatsen :( buhu, jobbigt det kommer bli.. poopie..

Ikväll blir det att kika förbi hos Lurken för lite fika och kanske lite guitarr hero? ;)

Men nu måste jag ta och göra mig i ordning! PUSS

...


OC



första boxen och ca 20 timmar avklarat, dags för säsong #2 ;)

Mobildax

Ska nog ta och skaffa ny mobil med tre abonnemang,
någon som gått från comviq-kontant till 3,
som känner att de tjänar något på det ?


Robert & Is-björn

Anders kattungar sen förut - Såå jävla söta :)

sleeping Josie

Så söt :) hihi Josie blev lite trött när vi kollade på film förut..


..och party blev det

godmorgon!

Blev ferre tillslut igår & är faktiskt inte alls farligt sliten idag :) Trots att det blev en hel del igår.. Först blev vi hemma hos Steph och sen åkte vi hem till Kajsa för att kika på fotboll, Sverige - Spanien, shit 0-0. Bra jobbat grabbs! Sen drog vi ner på stan & då ringde Lurkas och tyckte att jag skulle komma till Avesta och en halvtimme senare var jag där :) hihi vi skakade roompa inne på Kingen i Avesta och drack lite öööl.

De stängde ett ( fan vad tidigt! :( ) och då kom Lurkas pappa och hämtade oss, hängde med Lurkas hem och tömde blåsan sen drog vi till Kingen i Hedemora och köpte korv :) hah, och träffade lite folk! Sen drog vi alla hem till sig, och jag la mig och kollade på OC ett tag, till jag somnade :P Var så jäkla pigg när jag kom hem.. är ju van vid alla efterfester numera ;)

Ligger och myser i soffan nu & kollar på OC, följde det aldrig förut när det gick.. men nu så har jag fått lånat syrrans box #1 :) Superbra! På tal om syrran så fick hon en dator i födelsedagspresent av pappa och ikväll ska jag hjälpa henne lite med den :) kul för henne, hennes dator har verkligen varit superseg.. :P kunde knappt vara inne på internet och msn samtidigt för datorn började lagga :P Ska ta och köpa mig en extra hårddisk och lägga över alla mina bilder på den från syrrans dator.

Nu ska jag ta och glo lite på OC. Sen kanske jag ska spela lite The Sims.. :)



PUSS


- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[ update; ]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

lite pics från gårdagen :)






mihi.


Party eller icke..

.. mm det är den stor frågan just nu.. är sååå jävla festsugen men allt hänger på de andra, kan ju inte sitta och supa själv ;( ;P hah. Nemen, serious, är som sagt riktigt sugen, men de andra är lite veliga. Eller Steph är nog på och Linda ska vara i L-hyttan och kommer nog in senare. Men sen är det typ inga andra som ska partaja.. :( jag som ville supa mig så där redlöst full idag och bara shake:a loss :P Ett ord: Ssschpriiit.
Vet som sagt inte alls hur det blir, men hursomhelst så ska jag kika efter en bra outfit. Hm, jeans, klänning, tights - lockigt, rakt eller uppsatt hår ? mm.. :s har lite att fundera på.. Såå nu ska jag ta och fundera lite :)

Hoppas ni iaf får en supernice lördag :D PUSS

Låttips!



3 Partylåtar :D


Rio - Shine on  [ för att lyssna klicka här ]
Eric Prydz - Pjanoo [ för att lyssna klicka här ]
Armin van buuren - Going wrong [ för att lyssna klicka här ]

3 Lugna, men trevliga låtar :)

The Script - The man who can't be moved [ för att lyssna klicka här ]
Sam Sparro - Black & Gold [ för att lyssna klicka här ]
The Verve - Love is noise [ för att lyssna klicka här ]


Hej svejs!


Wiiie äntligen fredag och snart helg!

Sitter just nu på lunch och har proppat i mig lite taco från gårdagen, gott!

Är ju som sagt själv idag på jobbet eftersom resten av gänget är på hus&hem-mässan i Stockholm ( ngn lär ju sköta ställningarna ;) ) och imorse när jag skulle upp kl 8 så tänkte jag, ähh snoozar liiite bara, 10 min högst! Sagt och gjort + 35 minuter till.. :s Flög upp ur sängen när jag såg att klockan var kvart i nio! Jag som skulle duscha.. gah, hatar verkligen att försova mig, hela dagen blir liksom förstörd och ojämn.. :( bluäh. Men det går väl an än så länge ;)

Efter jobbet idag blir det att städa trapphuset och sen greja o dona lite i lägenheten. Göra lite höstmysigt tänkte jag. Byta gardiner i sov- och vardagsrum och ska kika in på elkedjan imorrn efter jobbet o kolla efter en fin lampskärm, skulle vilja ha en mörkbrun till vardagsrummet och en svart till sovrummet.. myspys.
Sen så får vi se om jag hänger på Camilla till kingen en sväng. Får se :) Men det blir nyktert för jobb väntar imorrn, sen så blir det ju troligtvis partey imorrn istället :)

Nu ska jag ta och läsa lite i min bok! Isprinsessan av Camilla Läckberg :) Spännande!

Ha en fortsatt trevlig fredag!

...


Lunchdags!

Usch inatt har jag inte sovit gott! Blää! De jäkla byggarbetarna var förjävla högljudda imorse! :s Sen så vaknade jag inatt och fick för mig att det var ngn i lägenheten... uuh. Har ju hört talas om den där jäkla kinesen som hade smygit sig in i en lägenhet och bott där i veckor gömd i en garderob och bara kommit fram när kvinnan som bodde i lägenheten sov eller var och jobbade.. uhuuu.. uschnej. Tur i oturen då att min garderob inte är såå stor.. ;)

Ska snart iväg och luncha med Lurkas, trevligt värre :D Mysigt! Sen blir det jobb 14-18 :)

Ha en bra dag! PUSS

hehe


En död skalle på tishan

Mmm nog är jag sugen på ngn av dessa allt
men ska inte shoppa på ett bra tag nu.. nope.
Men fina är dem :)


Rio - Shine on

Sååå jävla braaa! Det skakades lite röv till denna underbara låt i helgen ;)


4 veckor..

shit poopie, snart åker du ifrån mig och Sverige :/ 4 veckor, helt sjukt vad fort det har gått! Och hoppas det går minst lika fort till våren då jag ska komma och hälsa på dig i Australien :D Wiiie!





Open up ya eyes and watch the sunrise
One part of me I've been made clear
Love that goes spread all the world
My love ya comes out of devotion
To rull ya spread to the world
In strange town I'm on my mission
Where we praise the day straight our way
All the nation

Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!

Let me be the love that comes form the sun
I wanna be your love light from above
Shine on, shine on, shine on!

My love ya comes out of devotion
To rull ya spread to the world
In strange town I'm on my mission
Where we praise the day straight our way
All the nation

Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!

Let me be the love that comes form the sun
I wanna be your love light from above
Shine on, shine on, shïne on!

Fan kommer saknar dig Josie-babe!

Helgens bravader






 
blev inte så mkt mer bilder, några fåå bilder från efterfesten, men man måste ju tänka på andras integritet så de skippar vi ;) Var iaf en trevlig efterfest med bastubad m.m. kom ju inte hem allt för tidigt.. Men hade en supertrevlig kväll! Saknar Josie redan! Men drar till henne och hälsar på nästa helg ;) wiie!



Soffa

nu har jag fått mammas skinnsoffa :) men det är ju inte samma klädsel som på min andra så nu har jag tänkt att skaffa liiika :) Johanna och jag satt och kollade runt lite på Ikea halv 12 igår kväll ;P Vi båda fastnade för denna tror jag:


....


Ny dag..

.. nya tag! Bloggstoppet är nu avbrytet, veckan har varit händelserik och bloggstoppet var behövligt. Omgjord blogg och nu kör bloggandet igång igen. Inte för att det så här i början kommer vara en trevlig blogg att läsa eftersom det kommer bli mycket tankar.. men Hell yeah! nu är jag igång igen :)