e m m a ; vardag, fest, inredning

igår var de fest...

Japp igår var det feeest :) Det var riktigt skoj! Först på dagen så jobbade jag mellan 11-13 sen åkte jag med Sandrew & Steph till Carro och gratulerade henne, hon fyllde i måndags :) Var trevligt, blev bjudna på smörgåstårta! Såå himla fint hus de bor i! Verkligen! :) Efter det åkte jag hem och fixade lite här hemma för jag skulle ha förfest :) Kring 8 halv 9 satt vi här och drack det ena och det andra till ölspelet och spelade sega - sonic och lyssnade på disneylåtar (andra normala låtar också) ;P fullsomenkastrull blev man och hotellet var en självklarhet när klockan slog halv 1 :) Shakade lite roooeev och sen blev det köörv och sen efterfest, drog väl hemmåt kring halv fyra då det blev ett glas med julmust och sen däckade jag i sängen med kläderna på:P haha..



blåmärken, skrapsår på armbågen, minnesluckor, huvudvärk & allmän seghet är resultatet efter gårdagen :P Ändå har jag orkat med att jobba idag :D Fan att jag inte lär mig att schpriiiit är farligt ;P hahaha. Var ju julskyltning idag och jobbade då mellan 14-18, var riktigt bra med folk! Kul! Hann med och kika lite på modevisningen också som de hade på stan :) Sen har jag käkat lite thai och kollat på Ensam hemma 2 som jag fick låna av Steph. Mammsen och lillsyrran har varit hit en sväng också :)

Nu är jag skittrött och ska nog ta och lägga mig relativt tidigt ikväll.. eller först blir det lite mera mys i soffan framför Wallander, trök att man ligger här i soffan själv bara :/ myys.

Hoppas ni haft en trevlig helg! Det har då jag haft ;) PUSS

Mowahahaaa

Äntligen! :D Äntligen har Joooohan åkt ur IDOL, tack gode gud! Om han hade åkt efter Alice så skulle jag nog dissa Idol för all framtid! :) skönt iaf.. nu är det de tre bästa som är kvar! Wie!

BTW; robin var bäst ikväll! Nu ska jag diska :(

En & en halv

Nyss hemkommen från invigningen av "En & en halv". Blev superbra! Och vilken meny! Blir ju perfa, blir nog många middagar där nu, så jääääkla goda kycklingvingar! Starka, men goda! Var dit tidigare under dagen och dekorerade kassaskåpet med lite nya zinkhus, blev juligt & bra. Myys! Är lite salongsberusad känner jag av det goda röda vinet ;) hah! Camilla och resten av gänget skötte sig jättebra! Blir nog många lunch/middagsbesök där framöver ;) kul med lite nya ansikten i stan också!

Bea var där med sin karl, kul att se henne! Så längesen vi sågs nu, blir en catch up-fika någon dag snart! :) För i helgen skulle hon minsann jobba, så hänga med på fest kunde hon inte.. :/ eller kanske att hon blir med på förferren då :) Hoppas!

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar :)

bjussar på en bild på mig och min nyinköpta mysse ;) vad tycks? varm & gosig är den iaf :D



nattinatt ;)

Bättring på poliserna!

Ska alldeles strax ta och sussa, ska upp ovanligt tidigt imorrn, kl 9! Ujuj hur ska Emma klara de? :P Börjar 11 och ska hinna in på syhuset en sväng innan också så nio blir nog alldeles ypperlig brao att gå opp ;) Vi har börjat fått riktig fart nu i butiken så får gå upp lite i timmar nu! Skoj! :)

Och efter jobbet imorrn väntar invigning av nyöppnade stället En & en halv - kök & bar. Ska bli riktigt kul att få se hur det har blivit, vi blev inbjudna idag :)



Och efter jobbet idag så gick jag direkt upp till syrran för att gratulera hennes son som fyllde 14 idag :) Var riktigt trevligt, han fick en mysig morgonrock av oss (mig, mami & emelie).

Mamma berättade idag att det var ett gäng som hade "kollat in" huset där hon bor idag.. :s 4 personer, en tjej och 3 killar i 30-årsåldern hade snokat runt, gått in på gården (alltså gått långt in på gården) och verkligen "kollat in" huset. Läskigt. Mammas granne som äger huset hade sett dem, och det första hon tänkte på var att de skulle göra inbrott & de nu rekade huset, det har ju varit jättemkt sånt skit nu här i stan. Och hon hade inte vågat gå ut och kollat vad de hade för sig, eller gå och säga något åt dem för de hade sett så läskiga ut :s Med händerna i fickorna och huvor över ansiktena.. Sen hade de gått över till gården bredvid där det är ett nybyggt sommarhus.. Och det jävliga var att sen när hon hade ringt polisen på deras 11414-nummer så hade polisen sagt att de inte kunde göra något åt saken. Hon hade signalement och allting hon kunde ange, men icke inte ett jävla skit gjorde de! Fan sjukt. Ska man ta och starta nå jävla medborgargarde för att man ska känna sig trygg i samhället?! Vafan tar alla jävla skattepengar vägen egentligen!? Usch man blir ju orolig! Emelie som är hemma nu om dagarna när hon är sjuk, tänk om de tar sig in när hon är hemma och lilla Gunvald, tänk om de gör ngt mot honom.. ne usch. Bättring på lokalpolisen! Mamma sa det att nästa gång ringer hon 112. Lokalpolisen gör ju ändå ingenting! Men tid till att stå och ta fartdårar på riksvägar har de minsann tid med, nee fy! Nu blev jag lite ilsken :P hah..

Nu ska jag sova :)

Btw, är jääävligt partysugen ;) lördag = partiiie ;D

Nice shit!

>>> Darin feat. Kat de Luna - Breathing your love

>>> T.I feat Rihanna - Live your life

>>> Kanye West - Love lockdown


Nog världens bästa barnfilm!



ja detta är nog världens bästa barnfilm, tar gärna på mig stämpeln [ tönt ] men nu fan ska jag ta och beställa hem disneyfilmer! :D

Julklappar

Jahapp!

Då var nääästan alla julklappar inhandlade, har någon enstaka kvar men de tänkte jag handla här i stan :) Jag och mammsen drog till kupolen efter att jag slutat nu här på kvällskvisten! Fick allt handlat på 1 ½ timme! Men hade skrivit upp vart jag behövde gå och vad jag skulle inhandla så det gick lite fortare än vanligt, hann till och med in på Gina en sväng för att köpa en tröja som jag ska ha i helgen ;) För då blire partyparty, ska in på systemet imorrn en sväng innan jobbet och ska även in på syhuset för att köpa vinrött sidenband :) Ska ha det i håret då det är skyltsöndag tänkte jag! Istället för tomteluva :s Ja på tal om det, så blir det jobb för fulla muggar i helgen eftersom det är julskyltning.. blir alltså jobb 7 dagar denna vecka.. så det blir väl relativt lugnt på lördag :P

Nu ska jag kika runt lite på blocket, efter ditt & datt ;)

Nighty night sweets

oooowh nostalgi!


Kiss the girl

Från en disneyklassiker ;)



There you see her
Sitting there across the way
She don't got a lot to say
But there's
Ssomething about her
And you don't know why
But you're dying to try
You wanna kiss the girl

Yes, you want her
Look at her
You know you do
It's possible
She wants you too
There's one way to ask her
It don't take a word
Not a single word
Go on and kiss the girl
(Kiss the girl)

Shalalalala
My oh my
Looks like the boy's too shy
Ain't gonna kiss the girl
Shalalalala
Ain't that sad
it's such a shame
Too bad
You're gonna miss the girl
Go on and kiss the girl
(Kiss the girl)

Nows your moment
Floating in a blue lagoon
Boy, you better do it soon
No time will be better
She don't say a word
And she wont say a word
Until you kiss the girl
(Kiss the girl)

Shalalalala
My oh my
Looks like the boy's too shy
Ain't gonna kiss the girl
Shalalalala
Ain't that sad
it's such a shame
Too bad
You're gonna miss the girl

Shalalalala
Don't be scared
You better be prepared
Go on and kiss the girl
Shalalalala
Don't stop now
Don't try to hide it how
You wanna kiss the girl
Go on and kiss the girl
(Kiss the girl)
(Oh, ohnoo)
(Kiss the girl, kiss the girl)
Lalalala, lalalala
Go on and kiss the girl
Lalalala, lalalala
Go on and kiss the girl

Shalalalala
My oh myyyyy
Looks like the boy's too shy
Ain't gonna kiss the girl
Shalalalala
Ain't that sad
It's such a shame
Too bad
You're gonna miss the girl

Lalalala
Lalalala
(Go on and kiss the girl)
Go on and kiss that girl
Lalalala, lalalala
(Go on and kiss the girl)
Go on and kiss the girl
Kiss the girl
(Kiss the girl)
Go on and kiss the girl





aaaow


vill ha , men vilken ? nyårsfodral 08-09 :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [ Update; ] - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
japp, nu blev bloggen lite vintrig! ;) nu ska jag försöka låta bli den ett tag.. :P


Nyårslöften

Ska nog ta & skriva ner lite nyårslöften iår..

  • Tatuera mig(!)
  • Dra ner på klädköpandet
  • Gå ner x antal kilon
  • Fundera ut vad jag ska plugga till
  • Tänka bättre tankar om mig själv
  • Visa mer av min kärlek till de jag älskar ♥



Har du något nyårslöfte?

Oj vilket yrväder!

Ja, imorse när jag skulle gå hem från mammsen så var det väldigt snöigt och blåsigt ute! Har varit riktigt problematiskt med all vind och snö i östra Sverige. Arlanda hade fått ställt in ett x antal med flyg tydligen pga att de bara kunde hålla en bana ren från is och snö.. Otäckt när det blir så mkt olyckor på vägarna också så fort det blir väder som detta.. :s Som tur var så har det lugnat ner sig lite..



När jag kom hem så började jag lite med julpyntet, har då iaf fått upp julgardinerna jag fick av mammsen och även lite jul-smått-&-gott. Dessutom så lyssnade jag på julmusik :D hihi oh mysigt! Skulle kunna vara hemma hela dagen för att få fram julen ordentligt! Men det får vänta tills ikväll, ska strax iväg och jobba :) Ska kila iväg lite tidigare så jag hinner kika in på apoteket, ska köpa ansiktsrengöring :)

Igårkväll följde jag med pappa, Cath & Emelie till farmor & farfar, och som vanligt så kom 7 olika sorters kakor fram.. :P hehe, trevligt var det! Så mysigt att vara där ute :)

Ska försöka ta mig till kupolen nu i veckan, får ju lön imorrn så blir väl att köpa lite julklapps sen så ska jag hitta en nyårsklänning.. Anders ska åka till Kupolen när han kommer hem, kring den 20:e och ska väl hänga med då också och köpa det sista.. :)

Ciao

Hejsvejs!



Blev inte så mkt pyntande idag iaf, men har slappat och slöat som attans istället ;)
Sov hos pappsen inatt, tur att man har sitt gamla rum kvar ;P Blev rätt sent igår, först var vi och gratulera storebror som blev 33 år igår, var mycket trevligt! :) Vi blev kvar ett bra tag där, till 11 typ och med oss hem fick vi en julfilm! Som var sååå mysig! Såg den direkt när vi kom hem. Fred Claus hette den, tipstipstips! Handlade om tomtens brorsa :) Hehe komedi, men som sagt helmysig! Fick julkänslor av den! Ska ta och dra hem lite låtar från filmen, bla denna :) Filmen slutade inte fören halv 1 så blev kvar där över natten :) Och under dagen idag har jag och lillsyrran spelat xbox, crash & sonic :) sköjj!

Men nu så ska jag snart ta mig till Sandrew & Steph för att umgås lite :)

Ha en fortsatt trevlig lördag! :) PUSS

If I were a boy..

Beyoncé - If I were a boy, WMA 2008





it's tooo goood

Dags för work!

Mm snart ska jag dra iväg till jöööbbet :)

Vad händer i helgen för Emma då? Först och främst, dagen/helgen kunde inte börja bättre: Bob Sinclair vs David Guetta på MTV ;) wiieho! Joo, idag blir det som sagt jobb, till 18 sen efter det ska jag och gratulera bruuuschan som fyller 33 år. Ujuj vad fort det går, tyckte det var nyss han fyllde 30.. :) Sen efter det så får vi se vad som händer kanske drar hem till pappsen en sväng, får se.. Eller så ska jag julpynta här hemma... ? Hm.. eller så gör jag det på söndag.. Ska iaf göra det till helgen :) hihi, liiite tidigt kanske men jaja, skitsamma.. längtar efter julen och den går över så fort så att tjuvstarta lite gör nog inte så mkt.. ;) Imorrn såå ska jag jobba 11-13 :) Jaa det är det jag vet vad jag ska göra.. Sen får vi se vad som händer.. Jag har då bestämt att denna helg får bli en vit helg, ingen alkohoool! :) Behövs! Så kanske bara en dag för sig själv här hemma skulle vara något..? Hm jaa det tåls att fundera på :) Nu ska jag ta och lägga på mascaaara och sen borsta gaddarna, sen ska jag drao till wörket :)

Ha en supernice helg! Weee FREDAG! :D
Puss

yeahyeah

whatever, får duga så här.. blir lite trix med den imorrn med ;)

(F5 om du inte ser förändringen)

nightynight ;)

Liiiite sugen man blev då...

gaaah, lite sugen jag blev på att klicka hem den här då! Fuskpäls offcourse..



btw, gick tillbaka till en gammal design, det blev lite fööör mörkt det andra för min del.. :) drygoo jag vet ;) Ska sätta mig med en ny ikväll tänkte jag! Nu ska jag dammsuga! :)

Have a nice day y'all!

Trööött

Har haft en helmysig kväll! Men är supertrött nu.. gäsp! Ska kolla klart på 2½ män sen blir det sängen! :)

Nattinatt ;)

I've figured out that happieness equals you



Så jävla bra, bästa på hela albumet! Go Amanda!

This might be in vain
But if I was with you this is what I'd say
Although I'm kind of lonely I feel fine
Because I've done the discovery
Of all times
Won't you come a little closer
And I'll give you a clue

I figured out that happiness equals you

Jävla värk

jaa det är på det ena och andra stället man har ont numera.

5 imorse vaknar jag av världens jävla värk i käften! Jävla visdomstand.. Kom så jäävla lägligt..
Nu ska jag kolla på ANTM och försöka få i mig lite gröt :)

"svin"

fan, ska jag gråta mig till sömns inatt igen?

ahmen förstod väl det ;)


congratz Zlatis ;D

Fotbollsgalan

Jaa ni sitter väl och kikar på fotbollsgalan va? Tänk att få sitta där  :) skulle inte sitta helt fel ;) Men just nu är det reklam, efter det blir det guldbollen-utdelning..

Jobbat mellan 13-18 idag :) Gick väl bra, gick fort som tur va. Har haft lite att tänka på idag och inte nog i natt! Fy tusan. Sov riktigt dåligt inatt. Och då är det illa! Jag slocknar annars direkt!
Sen efter jobbet gick jag hem till Lurkas en sväng, pratade lite och sen kollade vi på bilder från deras resa :) De verkar ha haft det supernice. Vill också åka.. Speciellt nu, bara åka ifrån allt!

Har precis käkat lite räksoppa med avokado, var supergott, första gången! Blir nog fler gånger! Var enkelt & jag gillar enkelt ;)

Snart ska de dela ut guldbollen... spännande!



Ha en fortsatt trevlig kväll :D

...

I never thought tears like this could fit into this shell of flesh
I wish I could stop them from falling and make things alright
Why? Why this sorrow? Sorrow should make things better, at least.

Hm

Funderar på vad jag ska kika på , Ladder 49 med Joaquin Phoenix eller Inte the blue med Paul Walker? Ash, Hunk som Hunk ;)


...

fan fan & fan. är allt jag har att säga nu.

Hihi


Choklad, baby

wiehoo detta låter ju bra :)

Welcome friday!

aaawh har varit hos Emelie och sett hennes nya supersöta kattbebis! Fan vad söt den var! Lilla Elsie ;) ooh vill också haaaaa... :/ mm.. Steph's lilla Selma var där också och hälsade på hennes nya polare ;P hihi så söta!
Drog till donken en sväng med tjejerna också, gött med en cheese ;)

Och innan jag träffade tjejerna var jag hemma hos syrran och firade hennes sambo som fyller år:) Var mycket trevligt! Tjockade i mig lite snask där också.. fan vad jag svullat idag då :P men det är ju friiiday! Wiiie! Nice!

Imorrn blir det att bara chilla och städa här hemma i lägenheten (behövligt, utropstecken) ska förbi systemet också. Sen blir det nog att käka med Anders och sen ska jag dra hem till Malin en sväng och dricka lite viiin blir väl att avsluta på kingen, trevlans!

Skönt att vara ledig imorrn :D wiiie! Så blir nog uppe ett tag till ;)

Och fick sms från lilla Josie idag :D blev superglá! Hon satt o pimpla viiin ;P Miss u darl, men du verkar ha det skiiitnajs förutom kackerlackor och spindlarna då..  en och en halv vecka har gått fort!



Här kan ni kolla in hennes resedagbok! :)

Nu blir det liiite OC ;) PUSS

Paff som en poff

jaa idag blev jag paffigare än paffigast!

Anders klev in genom dörren på jobbet alldeles innan jag skulle sluta. Shit! Haha visste inte vad jag skulle göra, kunder hade jag ju också :P Men kul iaf att han överraskade med en hemkomst! Vi ska kika på DET nu :) Han är påväg hit.
För er som inte har förstått läget än, så är det så att jag och Anders är inte längre tillsammans, men vi är megabra vänner :) Och just nu känns det bra. Nuet vare ja.

Hehe hade ju tänkt att ha en lugn helg i helgen, men blir nog en liiiten lätt utgång på lördag ändå ;) heh, men vad ska man annars göra liksom?! ;P Och imorrn blir det att käka middag och umgås hos mamma som sagt och sen blir det nog att kika på Emelies katt som hon ska få hem imorrn :) Elsa tror jag hon fick heta :) hihi Idol är det ju också imorrn, någon som vet vad det är för tema?!

Och på lördag är det Madagaskar på tv :D hihi den är bra! Kanske blir förfest till den? hah ;)

Ne nu ska jag ta ett glas mjölk!




bjussar på en bild på mig & ems från i lördags :) Mia & Catwoman!

PUSS






Ja nu så!

Nu kommer det se lite finurligt ut i bloggen men ska ta och göra en blogg till en annan och det är lättast att göra den över sin egna och sen skicka, så ni får tåla att det ser lite wierd ut ett tag..

 :)

Nu ni!


Eey blev inge mer insider det blev för otäckt.. ska ta och göra lite nytta istället och rensa garderoben! Jaaa, alltid lika spännande, får se vad man har hunnit använt och ej :)


Efterlyst & Insider

update 22:14; eeeuuw mår illa, usch & fy klara nog inte av att kolla på insider. Hästar som blivit sexuellt utnyttjade.. buh. Och jag tyckte det var otäckt för att det var i Dalarna men fick nu reda på att detta har hänt här utanför Hedemora! Fy helvete! Jävla psykiskt sjuka jävlar! Ni borde inte få leva...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -




Sitter just nu och halvkollar på Efterlyst.. riktigt bra program asså! Varför jag halvkollar är pga att jag har grejat lite med bloggen framtills nu ;) (F5 om du inte ser förändringen) Och igår fixade jag lillsyrrans blogg :) Tycks? Hoppas hon blev nöjd iaf, gjorde den rätt enkel :) Tar ju sån jäkla tid! På tal om blogg design! Lisa: skulle göra om din blogg häromdagen men kom inte in på din sida med det lösen jag hade. Men jag gör så här att jag gör om den över min blogg så mejlar jag den till dig istället när jag är klar! Låter det bra? :)

Efter Efterlyst är det Insider, det handlar om sadister som gör övergrepp på djur m.m. vet inte om jag vågar kolla.. Men ska då börja kika så får vi se sen om jag törs fortsätta kolla :P men det verkade riktigt hemskt, det värsta var också att det var mkt sånt skit här i Dalarna :s blä.
Syrran har nästan precis åkt hem, hon hjälpte mig att städa i trapphuset och sen så käkade vi fläskpannkaka :) gott! Blev lite över också så jag kan käka det till lunch imorrn ;)

Imorrn kommer LurkBurken hem från Egypten :) Vad fort det har gått! Hoppas de har haft det riktigt najs, hon är väl bajsbrown när hon kommer hem.. aviiis!

Och snart är det helg, igen :P Men blir nog lugnt till helgen, tror jag.. om det inte är någon av tjejerna som ska ut då ;) hihi jag är alltid på! :P Annars så blir det nog att dra hem till mammsen en sväng och käka gott och umgås lite :)

Nu ska jag ta och vattna lite blommor, de ser lite hängiga ut i fönstrena ;) hah

Laater ;) PUSS

Hm ?

hah , hmm.. Jaa nu ni! är det allvarliga nyheter på aftonbladet :P hihi sne eller rak?

Merry x-mas

ooh är lite tröött.. tror jag håller på att bli sjuk, känner att det är något på G. Får ta och införskaffa lite c-vitamin och apelsiner imorn efter wöörket :)

Åhh fyyy vad jag längtar efter jul nu! :D Härligaste tiden på året, älskar det! Man påverkas så mkt utav jobbet nu, sååå fina julgrejer! hihi, skulle ju bli ännu mysigare om det kom lite snö också..







Bilder från Julen 07, myyyys!

Wolfie


confused

It's gettin' crowded but I still feel alone..

Sååå jäävla skoj

Mmm blev en lyckad kväll igår :) Trots ett och ett annat blåmärke så var det riktigt kul! :D fullsomenkastrull var man, men skiiitsamma ;) den bju' vi på.. Fler bilder från galejet finns på facebook eller bilddagboken, blev ju trots allt 120 pics från kvällen och orkade inte lägga upp en och en här.. Imorrn är det jobb som väntar så nästa hållplats får snart bli sängen :) Hoppas ni har haft en trevlig kväll & helg för det har då jag haft ;) PUSS




Lady Gaga - Poker face



så jävla brao ;)

Imorrn - PARTY, kändistema

Jajamen! Party imorrn som gäller, och kändistema är det!





Gissa vem jag ska vara? Jiooo....





Mia Wallace från Pulp fiction ;)

Veckans låttips!

>> Volbeat - Radio girl

>> Lady Gaga - Pokerface

>> Rihanna - Breakin dishes

Welcome friday!

ooh äntligen fredag :) niiiice!

Idag så ska jag förbi apoteket och få tag i den där plastsprutan jag har runnit runt & försökt få tag på.. :P Hoppas de finns där, ska nämligen ha den till outfiten imorrn. Sen blir det jobb 13-18 och direkt efter det blir det mys i vasahallen med tjejerna, bad, bubbel & bastu :) Sen väntar idol och ngt gött käk..

Hoppas på en bra fredag och en ännu bättre lördag, wiie party :D

Ha en fortsatt trevlig fredag! PUSS



Snart, snart!

Mmm snart börjar MEDIUM :D wiie.. Men just nu är det SOS Gute som gäller :) Det är bra de också! På tal om bra program.. Var det någon som såg Oprah imorse eller igår kväll?

När jag skulle käka frulle fick jag ett sms från Steph, "Kolla på Oprah nu på trean, det är hemskt! :(" Jag slog över och jag började böla på en gång! Man fick se ett videoklipp om Oprahs avlidna lilla hund, usch blir tårögd så fort jag tänker på programmet, och det var det hela programmet skulle handla om, just hundar.. Oprah satt själv och grät som fan i tv.. uschusch.. Sen gick de över till hur & varför de skulle ha programmet om just hundar i Amerika, det var pga att en kille hade hängt upp en stooooor skylt mitt i New York där det stod (fast på engelska då) "Oprah, du måste sända ett program om amerikas hundfabriker" och detta hade Oprah sett och tog genast tag i det hela..

Se första delen av programmet, fler klipp finns på youtube, varning, känsligt!


usch gråter nu... :(


Det handlade alltså om hundfabriker, just ordet bara får en att inse att det är något riktigt hemskt. Hundfabriker är alltså ett ställe man kan skaffa en billig och bra hund på, och det är inte fina miljöer hundarna vistas i.. Flera hundra burar i ett och samma rum och på vissa ställen är burarna inte större än 50 x 50 cm.. Sjukt! Och endel av hundarna hade aldrig varit ute, de får springa i "hamsterhjul" för att aktivera sig, och hundarnas kedjor de hade runt halsen hade endel växt in i huden på dem som stora köttsår.. Och de avlade verkligen fram hundarna, en hona hade fött ca 140 valpar..!! Kände inte till dessa "fabriker" innan och jag är glad nu att jag vet att de finns, så man håller uppsikt & utkik över vad ens hundar är ifrån, egentligen...

Jag satt verkligen och grät till frullen, tårarna bara rann och rann och man blev förbannad! Jävla IDOTER säger jag bara, sånna människor bör själva få sitta i 50 x 50 cm burar och sitta där till de dör. Blä & tvi för dem! Hjärtlösa jävlar!

Man fick även se på djurhem hur mkt djur det är som kommer in och hur många som måste avlivas varje dag.. och man fick se när de tog livet av dem.. :( usch klarade knappt av att se då... De sa då också att pga att folk inte kastreras/steriliseras sina hundar så blir det ett överflöd och därför måste endel avlivas. Så se till att kastrera/sterilisera era djur! Det är de som får lida annars..

nee nu blev jag inge glad.. :( usch då.. ska nog poppa lite popcorn och sen är det ju medium som börjar :) Jag säger då det, kika på filmerna på youtube från Oprahs program, ni kommer beröras!


Rosa är bra

P!nk är riktigt bra tycker jag! Hell yeah



Några av hennes braiga låtar ;)

P!nk - Stupid Girl
P!nk - So what
P!nk - Dear Mr President


HAHA


Josie becomes an Aussie

Jahopp! Nu är Josie på väg till Australien.. Hon lämnade Sverige och det kalla vädret kring fyra på eftermiddagen idag. Jag följde med henne och hennes familj till Arlanda för att vinka hejdå, blev lite jobbigt för oss alla tror jag.. ;( Men jag hoppas verkligen att hon får en superduperbra resa! :) Kommer sakna henne som fan, 7 månader asså.. shit. Hon kommer hem 4 juni igen.. & då är hon väl brunare än brunast! Får hålla koll på henne över resedagboken :)

Just nu sitter jag och zappar mellan Morgonsoffan, House och 40 days and 40 nights.. otroooligt drygt när det går tre bra program på tv samtidigt.. :s

Och tidigare här på kvällen så var mamma och syrran här & fikade lite, och sen visade jag min tjusiga outfit jag ska ha i helgen ;) Men glömde ta kort på den så tänkte lägga upp peruken nu, så kommer det en bild på hela outfiten senare i veckan när jag har tid att ta på mig allt igen och ta kort.. ;P



Ska försöka hålla mig uppe ett tag till tills valvakan börjar sen ska jag ta & lägga mig i sängen och kika lite på OC :) Nighty night!

Stockholm - Avsked



Idag/ikväll drar jag till Stockholm, blir kvar där tills imorrn eftermiddag för att säga hejdå åt min poop. Usch vad jag kommer sakna dig.. :( Nee nu kan jag inte skriva mer för då kommer tårarna och ska iväg och jobba snart så tårarna får vänta tills imorgon.. :) See ya soon babe!

Nytt!



mm den filmen följde med hem igår ;) Depp är så jävla bra!


Halloween - Fredag


- Redo för vin & idolkväll :)


- Gött med viiin


- Girlsen :)


- Idol-Lars var ju för söt ;P



- Bea kom förbi en sväng, sen drog vi till kingen :)