e m m a ; vardag, fest, inredning

Gott nytt år!

image916

Bio!

Älsklingen och jag har precis varit och städat trapphuset :) Duktigt va?! ;)

Under dagen har vi inte gjort så mkt, jag sov till halv tolv och fy faen vad skönt det var! Har inte sovit så länge på megasuperlänge, minns inte när jag sov så länge sist. Sköööönt! Sen så har vi käkat mat, spagetti och köttfärssås, hade i lite tacosås från gårdagens brakmiddag och det blev faktiskt riktigt gott!
Har beställt lite grejjer från H&M's outlet också. Två väskor bland annat :s :P 75 respektive 150 kr. Mkt bra pris tycker jag! Har kollat in lite grejjer på nelly också, får se om det blir nått. En guldig och en svart klänning/tunika :)


Och vad som händer imorgon vet jag faktiskt inte, jag vet bara att jag har en champagne och vin som väntar på att bli uppdrucket imorrn ;) Vi blir nog här hemma iaf. Jag och Johannorna till att börja med :) Sen får väl de som vill komma, höll jag på och säga.. ehm skriva.. eller äh! hah :P


Älsklingen och jag ska iväg på bio snart! hihi myspys! Guldkompassen, har hört att den är bra. Men ska inte ge den för höga förhoppningar för då blir det bara tråkigt om den är dålig... :P




Åhh, sen vi började prata om Sälen här om dagen vill jag bara dit nuuu och parta och röjja med tjejerna. Men jag tycker faktiskt att vi ska satsa på att hyra en större stuga i år och som ligger i Lindvallen. Finns ju 10-manna stugor för ca 3000 och då om vi är tio st så är det ju bara 300 spänn var. Lätt att jag betalar det! Vi åkte ju så mkt taxi från Tandådalen sist så det är nog värt att betala de där 300 för att få på i Lindvallen där all action på förfesterna var/är :P hehe!

ah nu ska jag ta och göra mig i ordning för bio! Pusspuss





Myskväll och slingor

image915


Älsklingen och jag har haft det sååå mysigt ikväll. Vi har käkat tacos och kikat på film :) Hajar som hajar :P hehe, den var bra!

Johanna kom hit en sväng på eftermiddagen, hon kom med kaffe från waynes och hjälpte mig att lägga slingor i håret :) Var lite spänd över hur det skulle bli, inte för att jag inte litade på Johanna utan för att jag aldrig lagt slingor i håret så här hemma.. alltid gått till frissan. Men det blev iaf bra! Blev lite ljusare i håret ;)

Nu ska jag fortsätta mysa med älskot!

Pusspuss

Sååå jävla otäckt, känsliga tittare varnas!


Shopping & nyårsplaner

Blev en trevlig kvällsfika igår med Johanna E :) hihi hade mkt att prata om från helgen ;P


Efter att jag jobbat till fyra idag så drog jag älsklingen och johanna till Borlänge för att shoppa lite, ett stopp på max för att käka lite där vi även träffade Lurkas och Peter, sen så åkte vi vidare till Kupolen :)

Köpte ett par skor, en tröja, puder, dove hudkräm, en film,ett sött paraply, knee-strumpor och färg till att lägga slingor i håret :) Häääna ska vara min personliga hairdresser imorrn eller på söndag ;P hihi, spännande, ljusa slingor i hela håret..


När vi åkte till Borlänge idag så blev jag och häääna extremt sugna på att åka till Sälen över nyår, jag hörde av mig till lite folk för att höra om det var ngn mer som var intresserad. Och det var det. När vi kom hem så hörde jag med pappa om stugan hans företag har i Sälen var ledig, men det var den ju inte... :( Lite sent påtänkt... :P Fullt på HC också. Hm.. Vi får vänta några månader tjejer.. Men till Sälen ska vi! Right!?
Men skulle vilja ha lite förslag om när vi ska åka så jag kan boka stugan i tid.. :) Sportlovet är ju tyvärr helt uppbokat :/


Jaha, vi får väl se vart vi hamnar på nyår, blev iaf riktigt sugen på att festa.. Ska höra runt lite..
Men nu ska jag ta och sova, jobbar imorrn, 11-14 och jag behöver min skönhetssömn ;)

Nattinatti
aaa


Julklappslistan

Kom ju på att jag inte har skrivit upp vad jag fick i julklapp än ;)

  • En tvättmaskin
  • En friis & company väska
  • Presentkort, 300 på parfymaffären
  • Presentkort, 1500 på Next Company
  • Presentkort, 500 hos C's i Avesta
  • Shower gel, tvål m.m.
  • En guldring
  • Två röda ljuslyktor
  • Pengar
  • 4 mateus-tallrikar
  • B&B-trosor
  • Handduksset
  • Filmer
Är nog ngt mer men man glömmer ju bort det när man inte har det så här framför sig, men har nog fått med det mesta! Och jag är superglad och nöjd med mina klappar! Tack tack tack tack!

Partypics från igår...

...hittar ni här, hihi

Hehe

Haha, ber om ursäkt för inlägget jag skrev igår och till dem som hann läsa det :P hehe
men förbannad var jag! och frös så in i helvete.
Jag och Johanna var inte glada..

Hade iaf en supertrevlig kväll här hemma med tjejerna :D
Jättekul verkligen! Kul att så många kom :)
Nu är det bara att ladda om till nyår :) hihi

Älsklingen och jag ska ta och gå en sväng på stan nu.. Får se om nått är öppet..

Pusss!

Dagen efter dopparedan'

Jaha då var julafton över. Är supernöjd med gårdagen. Mkt trevligt och god mat! Hoppas ni hade minst lika trevligt som mig! :)
Berättar om vad jag har fått och så imorrn eller senare idag på eftermiddagen, beror på om jag hinner eller inte. Det är ju ferre ikväll och vi måste börja tidigt idag eftersom vi måste gå ut tidigt på grund av att det blir mkt folk på hotällä! ;)

Ska snart till mammsen också. Ska käka middag :)

Här kommer en låt som jag tycker är superbra just nu :) hihi
Leona Lewis - Bleeding love



God jul! :D

image911

Jag hoppas att alla får en superfin jul med massa god mat, trevligt sällskap och en massa fina julklappar ;)
Många jul-kramar från Emma!




Hi, I'm Santa!

Japp, snart ska jag iväg och leka tomte!
Ska kila iväg till Lurkas en sväng och lämna hennes julklapp! hihi :) Skulle få ett glas med glögg också om jag var snäll, men det är jag ju ;)

Det är såååååå superskönt att älsklingen är hemma nu.. :D

Jobbade idag också, 10-15, gick bra, lagomt med folk!
Jobbar imorrn med.. :s 11-15 Men sen är det lite julledigt, för att sen klara av att börja jobba igen i mellandagarna...ojoj, jobb, jobb... men det är ju samtidigt cash,cash ;) hihi

Som sagt så ska jag kila nu! Ha en fortsatt trevlig kväll!
pusss

aaa

Party pics från lördags!

image909
Jag och Nea :)

image910
Lollo, jag och Sandrew :)

Spice girls!

image907

Jaha, då sitter man här i soffan med syrran och kollar på tv. Vi har precis kollat klart på dokumentären om "Spice Girls". Man fick lite rysningar när man satt här och kollade.. Vilka minnen!
Kommer ihåg hur man satt på rasterna och böt spice girls-kort med varann :P hehe.. Och kommer speciellt ihåg en bild, där Emma blåser en stor rosa bubbla. Den ville alla ha, vet inte varför men det bara var så. Sen så skulle man ha alla kort med autografer på :) hihi..
Nu är det Allison Dubois på tv, mkt bra serie! :)


Ååååhhh, imorrn kommer älsklingen hem! :D Redan vid 8! Yeaaaaay! Mys och gos kommer det att bli, hur ska jag klara av att gå till jobbet?! :)


Syrran är här för hon hjälpte mig med att städa trppuppgången, jag gör det för att få ner hyran med en tusenlapp, så det är lätt värt det. Tar ca en timme, mkt bra timlön ;) Syrran får lite för besväret :) thanks sis!


Bara tre dagar kvar till julafton nu :) hihi, får en julklapp imorrn redan av papi. En ny tvättmaskin :D Yeay, hoppas den passar bra nu!
Sen på julafton så kommer vi att vara hos pappa på dagen och hos mammsen på kvällen. Längtar. Tycker det är så trevligt att äta mat och träffa släkt kolla på Kalle anka osv. Mysmys. Synd bara att snön inte har kommit, kollade in vädret lite idag och det kanske till och med blir varmt till jul, helknäppt! :Vill ju ha mkt snö till jul!

Och på juldagen blir det partyparty, men både jag & Johanna har lovat varann att år blir det att ta de lugnt ;) right?! hahaha, ojoj..

Har internet nu också, har lånat älsklingens mobila tillsvidare, ska skaffa ett sen efter nyår. Fungerar supebra :)

Nu ska jag ta och fortsätta kolla på "Medium". Mammsen kom precis också, både hon och syrran är lediga imorrn, aviis! Men man tjänar ju lite cash iaf ;P Fick lön idag btw! Yeay! hihi

Pusspuss & godnatt!

aaa

Juletider

oj vad tiden går fort, tyckte det var nyss Hääna och jag var till Blge, och det är redan en vecka sen!
Blev lite shopping där, hittade en "juldagen"-klänning m.m. :)

Från dess tills nu så har jag väl inte gjort så jääättemkt mer, jobbat. Har hunnit med att fika med Johanna, vi o våra torsdags-fik :P Men imorrn ska vi ses en sväng igen, hon ville kolla in hur jag har fått det i lägenheten, det lär väl vara lite skillnad hoppas jag sen hon var där sist ;) hon var med och kollade på den innan jag ens flyttat in så... :
I lördags så hade jag förfest hemma hos mig, Nea, Sandrew och Lollo kom förbi och förfestade lite med mig :P De drog senare iväg till Falun, hoppas att ni hade trevligt! Hääna kom sen in till stan och vi gick, eller rättare sagt åkte, till hotellet sen :) Eftersom det var typ 10 minus så tyckte Häänas syster att vi inte skulle gå till hotellet så hon erbjöd sig skjuts, schyrre :) En trevlig kväll/natt, blev desto sämre på söndagen :s

Saknar älsklingen megamkt nu! Men det är bara någon dag kvar! På fredag förmiddag kommer han hem :) Ooohh vad gosigt det kommer bli! :D

Nu så ska jag ta och återgå till det jag höll på med, nämligen baka lussekatter eller som mamma sa lassekutter ;P haha! Är hos mammsen nu och hjälper till hoppas på några "katter" i belöning ;)

Ha det så bra! Ska försöka skriva en vända till innan jul också! ;)
Pussss!

Fika-tajm!

Oups, inte bloggat på länge nu! Nääästan en vecka..
Men det blir ju så när man inte har internet... :s Blir nog att skaffa det direkt efter jul nu.. Funderar på ett mobilt bredband som man kan ha överallt.. någon som har det och kan ge ifrån sig lite kritik om hur det är?

Nu ska jag iaf snart iväg och fika med Johanna. Vi har ju våra fikastunder på torsdagar eftersom waynes har öppet lite längre då.. :) Trevligt!

Imorrn så börjar jag kl 13! Skönt! Men inte blir det sovmorgon för det heller, ska städa trapphuset imorrn tänkte jag så slipper jag på kvällen..

Igår var Häääna och jag till Borlänge och shoppade lite.. Shoppade lite åt mig själv är ju klar med alla julklappar så jag spenderade lite på mig själv.. inte så lite heller för den delen.. :P hah. Hittade bland annat en nyårsklänning :) Naaaajs! :)
Var så hemskt när vi kom till kupolen, de hade tänt en massa ljus för han som blev mördad förra helgen, eller hemskt var det väl inte, det var ju fint.. Men man blir ju påmind om hur förjävlig världen är ibland alltså... Så jäkla hemskt.. Och Josie jag tänker på dig vet du.. Förstår att det är svårt att förstå... :s

Nu ska jag avrunda och börja traska till "stan" ;P
Ha en fortsatt trevlig kväll! Pussss
aaa

Julbord

Japp, ska snart iväg, en timme kvar!
Sitter på jobbet nu så det blir ett kort inlägg :)

Städade lite i lägenheten i morse, fick börja senare så jag gick upp i tid och grejjade lite :)
Måste VERKLIGEN köpa  en till garderob snart, önska sig i julklapp kanske? Har iaf huuur proppat som helst i garderoben jag har nu... och har ca hälften kvar av kläderna hos mammsen.. :s hur ska detta gå!?

Nu ska jag ta och göra mig lite i ordning, ska byta tröja och sminka mig lite sen, bär det av till hotällä för att smaska i sig lite julmat  ;)

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll och trevlig helg!
Puss!

aaa




Amanda Jenssen - så jävla bra


Nyårsblåsa?

Sitter hemma hos mammsen och myser, men ska snart ta och dra mig hemåt för att fortsätta att mysa framför Heroes ;)

image896Har kikat runt lite på internet efter en klänning till nyår och jag tror att jag har hittat en (se bild) men vi får se om det blir den eller inte.. Undra vad man ska hitta på, på nyår i år.. Blir väl säkert ferre någonstans :) Men först är det ju juldagen, som alltid brukar vara trevlig! Bortsett från förra året, eller hur Johanna? ;) haha!

På tal om ferre så är jag supersugen på att parta nu i helgen, ngn som joinar?! ;)
Ska höra runt lite om det är någon som vill med ut..
Häääna kommer hem från Madeira till helgen! På lördag.. perfa då kan VI parta!! :D hihi om hon orkar :P
Gud vad fort det har gått! Tyckte det var nyss hon åkte..

Och snaaaart kommer älsklingen hem, jag har faktiskt köpt en chokladkalender som jag kan ha som nedräkning till han kommer hem :P hehe..

Trivs som sagt som fisken i vattnet i lägenheten!
Ska dra nu! Puss

aaa





Perfa!

Trivs så otroligt bra i lägenheten!
Sov för första gången själv i natt, gick jättebra! :) hihi!
Har såå mkt att göra! Mkt grejjer men har samlat på sig! :s

Ska återgå till jobbet nu, skirver nog mer ikväll, ska hem till mammsen då :)

Saknar älsklingen!

Puss!

Inflyttning

image858

Jajjemen, nu är jag mitt upp i flytten :) Började ju att flytta in redan för  en vecka sen men ikväll blir det nog första natten där! Spännande! Syrran blir nog med och sover hos mig första nätterna så här, kan ju kännas lite ensamt annars..

Det jag kommer sakna väldigt mkt är internet nu i början, men jag får väl ta mig hem hit till mammsen och blogga/surfa lite :) Annars erbjöd sig Lurkas att jag får komma till henne och uttnyttja deras internet lite :) Ska väl skaffa internet och så sen men måste se vad jag klarar av först :)

Lurkas har varit supergullig och hjälpt mig i lägenheten också! Supersnällt! :D

Ne nu måste jag ta och återgå till flyttandet :) Hoppas ni har haft en trevlig helg!
Och justja, idag är det första advent! Trevligt!
Bara två och en halv vecka kvar tills älsklingen kommer hem! yeeeay! :D

Puss & kraaamaaa