e m m a ; vardag, fest, inredning

karaoke och namnsdag



Mmm, ska möta upp tjejerna snart och då ska vi käka middag på "En & En halv" och kanske att det blir att sjunga lite karaoke också ;) hah, ska i alla fall bli supertrevligt! Blir som en lite påskmiddag.. :) På tal om påskmiddag så ska vi ha det på jobbet imorrn, ska också bli trevligt!

Tog lite kort, se ovan, och Ester var i kring mig hela tiden och skulle gosa, en riktig lite gosboll :) Hon har namnsdag idag förresten :D hihi sötnosa

 

Nu ska jag fixa till make:n lite så man blir liiite fresh iaf ;)

hoppas ni får en trevlig kväll! PUSSS



nya pjux




schälvklarrrrt

jag har heeelt misat att Alexander Skarsgård är med i Gaga's paparazzi! Fick syn på den imorse, dessutom så snackar ju han och Gaga svenska med varann, var lite roligt att höra haha :P "poss poss"




här jobbar jag :)














#&?%(%&¤¤# skit

skitsnö säger jag bara! 1 dm(minst) snö till, viii lööv it

 

 


ämma x 4

egooboost


give it to me bäjbii



åååwh, vill ha en nuuu.. ringde till 3 för några veckor sedan och hörde efter när mitt abonnemang hos dem går ut.. - 13 December. Wee, nää.

vackört

bild från P&L 2oo9 :)



superfint väder idag igen
:) men snön ligger dessvärre kvar på backen sen snöstormen som plötsligt kom igår :c men vi får hålla tummarna på att det smälter bort fortfort!

Idag är jag ledig :) Egentligen är måndagar som mina söndagar då jag oftast jobbar lördagar och får helg då på dagen! Så jag kan ju inte direkt säga att "jag hatar måndagar" som katten Gustav skulle ha sagt ;)

Helgen då? Den har varit trevlig! Fredagen började superbra med träning på gymmet och bastning efter det, sen blev det workwork till 18 och efter det blev det snaskkäk & mys här hemma ;)

Lördagen var det jobb som gällde igen ett par timmar! Var en helt strålande dag med skinnjackan & brillsen på när jag tog en vända till 2hand och införskaffade lite grejer till 70/80tals festen :)

Jag och älsk köpte med oss käk och satte oss hemma hos mami en sväng :) sen blev det att dra hem och fixa lite här hemma då det stod party på planeringen inför kvällen :) Jga & brudarna satt här hemma och snackade en massa & spelade lite Lips :) sköjj! Vi gick en sväng till En & En halv och sen blev det en snabbis in på kingen och kvällen avslutades på Café Paris med körv och chokladbollar för hela slanten :) hah,

Gårdagen var seeg, det var ett bra ord för dagen. Gjorde typ.. inget! Eller jo, var hem till Stéph och beställde smink från e.l.f, billigt mineralsmink från England! Fick en helt ny sminkväska med allt man tänkas behöva till en sminkning för ca 600 kr med borstar och allt! Helt otroligt! 18,30 kr för en sminkborste! Mii lajkii ;) Gå in och kika vet ja!

Sen så var hemma hos storsyrran igårkväll och käkade gott och pratade lite allmänt! :)

& idag är det städning här hemma som gäller och flyttpacka ska jag göra också! Sen blir det troligtvis gymmet ikväll med Stéphanie! :)

Hoppas ni får en underbar dag! PUSS

save up all your tears


svajta späjjen

det bästa som hänt i tv's historia på länge = solsidan

& gårdagens avsnitt gjorde inte det hela sämre heller!

 

klicka här för att komma till avsnittet!


lycka ,

ÄNTLIGEN , min efterlängtade converse har äntligen nått mig :D

 


Tonight I'm not takin' no calls, 'cause I'll be dancin'

blev liite fest igår drack bara 3 cidäärs. Vi var hemma hos Kajsa och härjade, men blev så jävla trött i slutet så åkte hem med Stéph vid halv 12 :)

Jaha, vad säger ni om vinnaren i melodifestivalen då? Anna Bergendahl med This is my life.. Jag vet inte riktigt vad jag tycker.. Men tror att både Darin och Eric Saade skulle klara sig bättre i Eurovision sen. Men jag tror inte Anna är helt ute och cyklar :) Det är ju en fin låt.. men jag har aldrig riktigt gillat den där bruuden. Hon sjunger jättefint och annorlunda, ser ut som en tolvåring i ansikte/hår och har en finfin klänning med röda converse till.. Lite wierd outfit tycker jag. Men hoppas hon tänker över outfiten ordentligt till Eurovision nu!

Det bästa på hela melodifestivalen under alla dessa veckor var iaf när Salem hade tagit in Björn Gustavsson på flygeln mitt i låten! Sååå klockrent! :D hah

Idag vankas det kalas här hemma :) Älsk blev ju 25 år i fredags och de flesta kommer idag, så han är och köper tårtgrejer så ska jag få göra tårtis här hemm :) wiie!

Nu blir det att plocka ihop lite här hemma så folk kan vistas här! :)



Ha en underbar söndag allihopa! PUSS




gårdagens emma ;


 

& gårdagens väder:

 


löööördag

sitter och borstar tänderna för tillfället :) Ska snat iväg och möta upp Johanna för att ta en tur på 2hand :) Sen blir det push kl 11 och efter det ska jag kolla när älsk spelar fotbollsmatch!

så ser min lördag ut hittills, ikväll så får vi se vad som händer..? ;)

PUSS

me and mah sistah


70 - 80 tals fest på G

om ca en månad ska jag & älsk + några av vännerna på 70 - 80 tals fest på Hotällä.

Igår var jag in på Next & kollade efter lite kläder till partyt. Hittade en prickig tröja (se nedan) som jag tänkt att jag ska ha, men sen då!? Med den tröjan så har jag riktat in mig på 80talet.. Har googlat runt lite men det är såå svårt att hitta något! Kanske ska ta en vända på 2hand imorgon och kika lite :) Ja!

Ni får gärna hjälpa till med tips! Ni är ju några som läser, så nååågot tips borde jag få! Är det några av er som ska gå? :)


hanverkare...



mja så skrev jag på fejjan igår vid tio tiden (tiden som står är wierd), då hantverkaren skulle ha kommit förbi halv 8! Suck.. drygt var det att ta sig upp & dessutom på min lediga dag! Hinkade i mig kaffe så jag skulle kunna kommunicera, med de kom aldrig så jag antar att det löste sig ändå..

Blev lite lagomt hyper
(efter allt kaffe) då jag skulle möta Stéph och följa med henne till Avesta med hennes lilla kattsi Selma, som skulle till veterinären. Medan Selma var hos veterinären åkte vi till plushuset och kollade läget. Hittade ett och annat :) De hade 1oo kr rabatt på alla jackor och kavajer. Så blev 2 nya trekvartsärmade jackor man kan ha som tröja och även ha som en jacka till sommaren :) åh sommaren.. har jag sagt att jag längtar till sommaren? :) Tror inte jag är ensam om det.. ;)

klicka på bilden för att komma till kampanjen



Nu ska jag ta och fixa käk till min älskling som fyller 25 år idag, min gamling :D Älskar dig så jääävla mycket! Du&jag




converse på väg!

Wiiehoo! Ellos har 50% på valfri vara nu ;) Klickade in mig direkt och beställde hem ett par vita Converse! Det stod emellan, vita, svarta & rosa, men kom fram till att vita är smidigast till alla plagg! Tjusigt till våren med mc-skinnjackan :) Jag är nöjd.


ordpris: 699 kr
nu: 349,50 kr


Do u like it?
I'm sure I do!



dubbelt upp!

Dubbelpass med träning idag, hääärligt ;) Step up och sen Core! Det gjorde vi bra Johanna!

Imorrn är jag leeedig, blir dock ingen sovmorgon.. ska upp halv 8 och visa vart tapeterna ska sitta i nya lägenheten, puh, längesen man gick upp så tidigt. Blir nog en kaffe kvart över sju så inte tapetgubben tror att jag är halvdöd.. ;)

Sen ska jag med Stéph till Avesta en sväng, & när vi kommit hem ska vi ta en vända här på stan och kolla om jag hittar nå fint till min älskling i födelsedagspresent :D 25 åring på fredag ju! Min älsk... Ser i alla fall fram emot morgondagen! Ska iväg en sväng till jobbet och lämna en skiva med Melody Gardot också har jag tänkt, får se om jag hinner det :) Sen blir det afrodans på kvällen med Johanna :)





Nu blir det duuusch! :) PUSS & godnatt på er



fina


långa nätter




lät du henne komma närmre




som jag hade dig förut


Ser verkligen fram emot Peace & Love-festivalen då hon ska spela..
Längtar till sommaren överhuvudtaget. Just detta att man ska kunna vistas ute utan att behöva frysa ihjäl! Men det känns verkligen att det är på väg åt rätt håll idag :) Sååå härligt väder! Nu ska jag ta och dra upp volymen lite och lyssnar liiite till och sen fixa mig det sista för en fika på stan & sen väntar jobb! Sen får jag helg ;) wiiehoo!

dagens mysoutfit

fick blanda nnat en kokbok när jag fyllde år. & ikväll har jag tänkt att försöka tillaga något delicious från den! Får se vad det blir, lägger väl isf upp receptet här om det blir gottigt :)



Blir en dagens mysoutfit också ;)


Estermjaou

 



har precis bokat tid för sterilisering till lillsnuttan.. helt ovetandes om vad som ska hända nästa vecka, springer hon runt här och ska ha uppmärksamhet lilla swiitie. Jag hoppas verkligen operationen går bra! Kände att jag hellre vill att hon ska göra operationen än att hon ska äta p-piller där det finns en massa biverkningar.. Men såg att man även kunde kastrera honkatter också, så blev lite fundersam vavava.. någon som har någon erfarenhet kring detta får gärna upplysa mig lite! :)



Daft Punk - Technologic


MÅSTE SE!




Fantastiske Johnny Depp och Vackra Anne Hathaway har
roller i Tim Burtons, Alice in Wonderland. Måste se den!

 

update: bara för det så måste jag lägga mig och kolla på tecknade Alice i Underlandet! :)



bra jobbat!

Jag & Johanna har varit hurtiga och varit på Kick n Box nu på kvällkvisten :) Bra jobbat Johanna! Men nu blir det uppehåll med träning till åtminstone söndag då det troligtvis blir Afrodans :)

Idag kom Johanna hemåt Dalarna från Götet och vi ska ses över lunch imorrn en sväng :) Ska bli kul att träffa henne! Längesen nu! Sen får vi se vad som händer i helgen, blev inte så supertaggad på fest faktiskt.. Men vi får se hur det blir, annars blir det lugnt :) Eller imorrn väntar förresten middag hemma hos mami! Vi ska fira hennes sambo som blev 5o år i början av februari! Btw, 3 månader och två veckor kvar tills vi drar till Tunisien då vi ska fira mamis som blir 5o år :D hihi, längtar som fan.

Ne nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas morgondagens väder blir minst lika fint som det var idag :)

Har denna låt på huvudet..! :P den är rätt bra...


push it

puh, kom hem från push:en för ca en kvart sen, skakis i armarna som tuuusan :P hejjagheteremma&jagärotränad
Får se om jag kommer klara av att gå på Step up:en imorrn kommer nog ha skaaapligt med träningsvärk! Dock är Step up:en mer kondition man tränar, men dessutom får jag lov att gå själv imorrn då Johanna är på Kent i Gävle så vi får se. Liiite avis på Johanna är jag allt! Tur att man får höra Kents ljuva toner i sommar (P&L ).

Nu så får det bli en snabb dusch sen är det Cougar Town! Woho :D
So long & good night! PUSS

Cougar Town på kanal 5 kl 21.55


kan bara inte missa detta! :) Det är dessutom dubbelavsnitt! Några fler än jag som ska kolla på denna nya serie?

& på tal om serier så blir det nog en kväll bara framför kanal 5. Desperate Housewifes kör idag igång igen! Wiiie!

 

oh, längtar til ikväll! Men först jobb och träning innan man kan i lugn & ro slå sig ned framför tv:n :)

Hej så länge! PUSS


monday - new week

jahapp då var det måndag igen.  & fyy tusan vad segt det var att gå upp i morse :s blaha.. var tametusan bakis imorse med :P hah, snart är det i alla fall dax att dra till jobbet. Work: 10-18. & ikväll blir det nog vattengympa om jag får någon med mig!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och fixa med det sista sen ska jag gå ut i snöovädret :/ </3

Hoppas ni får en bra dag! PUSS



tänk när man börja använda skinnjackan på heltid!