e m m a ; vardag, fest, inredning

bildbomb från gårdagen


just niiiuuu

just nu sitter jag och väntar på att plattången ska bli hotihot :) håller på och fiiixar mig inför kvällen! Partyblåsan på och laddar med superb musik medan fiixet sker :) Blir inflyttningsfest hos Johanna och sen blir det troligtvis hotällä ;) skaka roooumpa!! Kommer blir en riktigt trevlig kväll tror jag! wiiie

back to fixet! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll/natt :D PUSS

imorrn är det freedag

.. och då blir det fredagsmyyyys :) tacos på kvällen bland annat, nomnom!

& sen är det lördag och då blir det först en vända till Borlänge :) shoppa loss på träningskläder tänkte jag, fick 6oo spänn i bonus av H&M så blir att shoppa det mesta där. Sen så ska jag försöka hitta present till älskling, buh :c fick sånna skuldkänslor igår.. är ju i Sälen när älsk fyller 25 år.. känns lite dumt. Men har ju varit tänkt att vi skulle åka lååångt tillbaka, så inte tänkte jag på det.. hur hemskt det än låter.. :/ men lovade att jag skulle fira honom extra mycket efter åt! Dessutom så ska vi ju ha 25års/inflyttningfest senare i mars om vi fått flyttat in då :)

Sen efter Borlänge blir det att svida om till partyblåsan, gå på inflyttnigsfest hos Johanna och sen skaka rooouumpa på Hotällä ;) wiiie

Har varit och tränat med Stéph idag i gymmet, blev relativt lugnt då jag redan tränat 3 gånger innan i veckan , simning, gymmet, step up & idag gymmet. Fan nu ska jag hålla i detta! :)  puh

Nu sitter jag och väntar på att älsk ska komma hem så vi kan krypa ner i sängen och kolla på fiiilm :) - Bröllpsfotografen , hoppas den är bra..

Här kommer dagens Emma:



Ha det så bra nu och om vi inte ses innan helgen så: trevlig helg :D




älsk hejdade mig

heh, blev ingen väska från Gina, Älsk tyckte jag skulle köpa något annat: - Väskor har du ju..

Så fick bli detta istället (som om jag inte har klänningar och sjalar då?! äh kul med lite nytt ju!):

 

och slant även in på nelly.com & klickade hem lite nödvändigt:

 

;)

 


Bokrea och servrar som krånglar

Det gick inte att beställa från GinaTricot igår :s måste ha haft nå problem med servern eller nått.. Ska prova snart igen :) Har iaf precis kommit hem efter att ha varit på Bokrean med Stéph. Hittade lite fynd faktiskt, passade på att köpa en present också till ett riiktigt bra pris :) man får inte vara dum.. ;) hah

Sen så köpte jag denna bok om inredning till mig själv, tycker de är så fina inspirationskällor dessa böcker. Vi har på jobbet, ett danskt magasin man kan köpa också, jag försöker alltid få med mig det nyaste numret hem. Bara kul att kolla på bilderna tycker jag.

Kostade endast 69:-

 

Nu blir det att ta den vanliga snoan på cyberspace och sen ta tag i städningen lite smått. Hej så länge!

PUSS

 


klickliklick

detta ska jag klicka hem ikväll ;)



the twilight saga

nu blir det att kolla på de här snyggingarna,






twilight new moon tänkte jag kika på nu medan jag sakta men säkert gör i ordning mig för jobb :)





ke$ha


23e födelsedagen :)

 

har även fått:

presentkort på åhlens
presentkort på jobbet :P
smycken
badhanddukar
kokbok
potatispress!
pengar
lotter, [ vann 6o spänn, woho! ]


hm tror det var det.. :)


sommar, ja tack!

älsk hittade massa bilder från i somras på hans mobil.. oowh, kanske inte skulle ha kollat på dem överhuvudtaget.
Sommar, nu tack!





Nu ska jag fortsätta kolla på Familjen Annorlunda :) så härligt program!



bloggtorka

mja, inte har jag varit så hajj på det här med bloggandet senaste inte.. :/ men har verkligen ingen motivation till det! Men ska bli ändring på det ikväll har jag tänkt, ska sätta mig i lugn och ro. Glutta igenom cyberspace och hitta inspo till ny design och dessutom uppdatera lite om vad som hänt, födelsedag, helgen, vad som väntar härnäst t.ex. :)


old pic



Men nu så ska jag snart iväg och simma lite! Hoppas ni får en trevlig måndag!

PUSS

dagens 23åriga emma ;) & en ester

dagens 23åriga emma ;) åttiosjunolltvånitton




& dagens Ester, blir dessutom 8 månader gammal idag :D

ester i ett nötskal

tiggfia


btw;

ni får stå ut med att det inte är nån header ett tag, ska göra en nyy ;)

städning in my ass

mm, blev inte mycket städning igår inte! & inte torsk heller för den delen :c , orkade verkligen inte när jag kom hem igår från gymmet. Har nu desto mer att göra idag.. :s tur att lillsyrran kommer och hjälpter till med bakandet så kan jag koncentrera mig på städningen! :)

Det blir att baka lite muffins med vit choklad & hallon och sen ska jag göra en tårta from skratch har jag tänkt, inga färdiga tårtbottnar här int' :) blir första gången, får se hur det blir.. :P


Annars idag så är det kort jobbdag som gäller, 14-18 :) Ska ta och dammsuga lite här hemma snart så jag inte har allt för mycket att göra ikväll! Hoppas ni får en trevlig daag :)

PUSS

off..

..to the gym!

Nu dra jag och gymmar lite med Stéph, senare ikväll blir det torsk och potatis och en massa städande, för på fredag blir det ju kalas ;)

todiloo

nu drar jag till wörket :)


wiie 17e juni drar vi!

I juni drar vi till Tunisien, Sousse för att fira mami på hennes 50årsdag :D ska bli så jävla skönt!


e m m a & k e n t ;


tapeter: check!

nu är jag klar med valet av tapeter i hela lägenheten, känns superbra :)


sovrumstapet :)



sötester ville också vara med & välja :)

går på repeat + på högsta volym


såå fint väder

vilket härligt väder det är ute, nästan så att våren är lite i luften! & här sitter jag :P hah, ne men jag ska faktiskt ut snart. Luncha med Stéph på stan en sväng så då får jag komma ut ;) Håller på för fullt här hemma. Tvättar, diskar & lagat mat till en hungrig pälsk som nyss varit hem på lunch!

Hoppas ni hade en mysig dag igår :) blev inge afrodans för mig, åkte ut till farmor & farfar istället :) var längesen jag träffade dem.. Så det blir vatengympa ikväll istället!


ohoow, längar efter våren.. bild från sista april förra året, nice & sitta ute...







Nu blir det lite fiix sen som sagt iväg och möta Stéph! Hoppas ni får en härlig dag! PUSS

alla hjärtans

mjaa idag är det alla hjärtans dag :) en rätt så överskattad dag tycker jag.. men mysig ändå på nå vis :P hah

idag så blir det inte många timmar med min älskade, han åker snart till Leksand för att spela innebandymatch! Så kommer inte hem fören 7 ikväll.. :/ lite trist! Men då har jag tänkt att ta mig en liten promenad till pappsen och säga hej en sväng! & ikväll blir det troligtvis afrodans, om jag får någon med mig, ska kolla om Johanna ska med :)

Nu ska jag dra igång spotify & spela lite Michael J och duuuscha :) PUSS


sidney samson - riverside


ny på blogg.se

klicka på bilden;)


tapetklister

owwh, sitter och funderar över tapeter till nya lägenheten :) har nog näästan bestämt mig redan.. :P älsk är på väg hem från träning så ska visa honom mina förslag sen när han kommit hem. Ska gå in i lägenheten sen och mäta lite mer också! Har jag sagt att jag vill flytta nu?! ;)


oldiiie ,

kom på..

.. att ikväll/i natt kommer mammsen hem från Egypten :) Ska bli skönt att ha henne hemma igen, så hon inte kan gotta sig i sol bad & drinkar varje dag :P hehe, hon är så söt, ringde igår.. - Hej, det är mamma! Vad vill du ha för väska, liten eller stor?! :) Jag sa att det inte var något hon borde tänka på nu när hon är utomlands men, men :) snällmammis!

Vi ska hämta henne och hennes särbo som hon åkte med på stationen i natt :) brunisar är de väl.. Vill också utomlands.. :/


Nee, nu blir det kvällsmacka och snart kör "halv åtta ho mig" igång :) wiie

Om 1o dagar..

.. fyller jag år :) 23 bast! uhu, börjar bli gammal! ;( hah nee, Älsk blir 25 om en månad och deeet kan man kalla gammal ;P gamla bubben..

Jag ska iaf bara önska mig pengar.. så jag kan köpa en massa nytt till nya lägenheten sen :D Tänkte först om jag skulle önska mig en systemkamera, men njäee, pengar är bättre. Får spara till en kamera sen!

Sen kom jag på att vi drar ju till Sälen om typ 4 veckor :) ska bli riiiktigt kul! Vet dock inte riktigt vilka som blir med eller inte än :P hehe, aja det visar väl sig!

Nu ska jag käka lite lunch med älsk sen blir det jobbelijobb!

PUSS

makeover item: 30kronors 2ndHand kavaj

Kikade in på Kenzas blogg igår & hon tipsade om armband fastsydda på kavajer så tog tag i saken och gjorde om en gammal kavaj jag köpte på 2ndhand i somras.

före:

 

 

efter:
[midjan insydd i sidorna för bättre form och gammalt armband
från H&M sattes fast med säkerhetsnålar på högra axeln, ärmar uppvikta
]





 

I like it :)



ledig

ledig från jobbet idag, men det betyder inte att man kan slappa & slöa inte! Blir en heldag i tvättstugan + storstädning för övrigt här hemma! :) Blir en liten paus för lunch på stan med Stéph! Nice!

& vädret är lika fint som igår :D

bild från gårdagen..


det var det, det

jahapp, då var helgen över :) har varit ett riktigt sego på att uppdatera här. Men, men har man annat för sig så har man! ;)

I fredags blev det iaf jobb hela dagen
och på kvällen blev det bad och bubbel med tjejerna i simhallen :) riktigt mysigt! I lördags var jag ledig och passade då på att sova ut ordentligt och sen gick jag med Stéph & Kajsa och kollade på innebandy, fy tusan vilken match! Slutade, tillslut, 13-11 till Hedemora, Häärligt! Sen åkte jag och älsk & handlade lite och sen blev det att göra sig i ordning för kvällens bravader! FÄÄST! ;) (bilderna har ni i inlägget innan)

Mm, inflyttningsfest hos Kajsa stod på planerigen :) Vi kom väl dit kring 7 och det var riktigt kul! & som vanligt avslutades kvällen på Hotällä, & fy fan vad dyrt inträde det var, 1oo spänn!? Whooot?! Och det var inte mycket folk heller.. så lite depp blev man :/ men jag & johanna höll humöret uppe och shake:ade loss ändå ;) hihi, shakeshake.

Idag har man varit lite seg men det ordnade upp sig på eftermiddagen ;) Och kring 12 idag åkte jag och Anders ut till syrran och åkte lite skoter och blev bjudna på käk, gulaschsoppa, nomnom.. Viiilken härlig dag det har varit, vädret kunde man ju inte klaga på direkt. Tyvärr fick jag inte någon bild när jag satt på skotern, var så himla fint på vissa ställen vi åkte på, micket vackört ;) Men här kommer några bilder från dagen iaf :)






 

 

Nu på kvällskvisten har vi bara slappat & slöat här hemma. Kollat på En annan del av Köping & Spiderman 3 bl.a :) Hehe, Tobbe i En annan del av Köping är ju så jäkla klockren som man kan bli, vilka kommentarer han kommer med, såå härlig! :P

Men nu så blir det att sussa, imorrn är jag ledig så får bli att storstäda här hemma hela dagen, möjligtvis försöka få ut någon på lunch(?) :)

Såå godnatt på er, hoppas ni har haft en mysig helg! PUSS

inflyttningsfest :)



 


torsdag idag

helloo ,

vilket töväder det varit under dagen! Nästan lite otäckt att gå längs med husväggarn då man är rädd för att få en hög med snö i skallen :P om inte ännu värre istapp :s usch, man har ju hört skräckhistorierna från när pappa varit i Stockholm och jobbat, där folk dött av istapp i huvudet.. ischisch ,

imorrn är det FREDAG :D då väntar först jobb hela dagen och på kvällen väntar bad, bubbelbad och bastning med tjejerna :) myspys. Älsk har varit hängig de senaste dagarna så han får vänta med mys till senare på kvälln' ;) jaopp. Imorrn är det även 2 veckor kvar till jag fyller 23 år :) då får jag: åka ålandsbåt själv & gå på kingen på lördagar när de har 23årsgräns :P wi-ho.

& i övermorgon är det löördag = partiie, rättare sagt inflyttningspartie hos Kaaajsa, som sagt i tidigare inlägg kom jag på.. :P

johanna och jag på hotällä




Nu ska jag & handla :) so long!

hurry hurry

idag fyller Nicholina år :) min vän sen vi var 6 år (?).

har lite bråttom, ska möta upp steph för lunch om ca en timme! & här liger jag med skatbo o håret och pyjamasen fortfarande på :P

så bråttombråttom!

stylebystars.com

stylebystars.com har fått in mycket fint. Svårt att låta bli att klicka hem en och en annan festblåsa!
Men nu måste jag ta och hålla i pengarna, inget shoppande på ett tag nu! Mnee..

 

 

 

men titta får man ju :)


@ work

är fortfarande på jobbelijobbet. Sitter & väntar på att syrran ska komma och hämta upp mig, ska hem till henne sen en sväng :) Var längesen!

Mår mycket bättre i förkylningen nu, är dock fortfarande täppt men hoppas jag kommer kunna andas i natt när jag sover iaf :s Natten till idag var det värsta! Bläsch! Tur att det går åt rätt håll iaf! Dessvärre har älsk blivit dålig, ringde honom nyss och då sa han att han låg hemma och mådde illa(!?) och hade huvudvärk. Hoppas det inte är något som kommer sitta i!

& imorrn är det torsdag, sen är det freedag då blir det möjligtvis bad & bubbel i simhallen med brudarna, men lova att jag skulle höra efter med älsk först innan jag lovade något. Sen är det ju helg & lördag! Då blir det ferre igen! Inflyttningsfest hos Kajsa! :) Ska bli riktigt kul!


Nu när jag sitter här på jobbet kan jag passa på att göra lite reklam;)

Mateus har kommit med en ny kollektion, The butterfly collection som är helt underbart söt! Take a look!






nu är det si så här..

jaa här kommer ett litet avslöjdande om vad som kommer hända framöver :) För er som inte redan har sett på facebook.. :P

Förra veckan blev vi erbjudna en trea här i samma trapphus och i söndag hade vi bestämt oss, vi tackade ja :) Det är som sagt en trea, en stooor trea, vi kommer få nästan dubbelt så stort framöver, 9o kvm. & för tillfället håller det på och hamras och härjas inne där för den håller på och totalrenoveras. Vi bestämde oss så pass hastigt för då får vi välja tapeter osv. i alla rummen! :D Vi ser fram emot det som tusan!

Nu väntar vi bara på tapetproverna.. :) Om vi får flytta in så snart de blivit klara (vilket inte är allt för lång tid kvar, möjligtvis en månad) så ska nog jag och älsk ha inflyttnings-och-samtidigt-födelsedags-fest där! Jag fyller ju om ca 2 veckor ;) sen fyller älsk i mitten på mars. Vill flytta nu! :P

Nee nu ska jag ta och göra mig i ordning för jobbelijobb! Ikväll blir det bara att chilla, ingen träning idag.. är fortfarande förkyyyld ;c Ni upptäcker väl här i bloggen när var hur det blir med flytten..



hihi sötbild på ester ;)



ester som riktigt liten kattbebe



naww, swiiiitii mini


något på G :)

mm.. nu händer det grejeeer ;) Återkommer ikväll för mer info! :P

Hoppas ni har haft en bra helg, själv så har man blivit förkyld igen :c

PUSS