e m m a ; vardag, fest, inredning

@ wörket

ett snabbt inlägg! Det har precis spöregnat ute så blir ett snabbt inlägg nu när det lugnat sig lite! Sen ska jag ta mig hemåt!

Morgondagen är ju redan självskriven till att det kommer förekomma alkohol och andra trevligheter, men mer exakt så blir det först jobbelijobb till 16.00 och efter det blir det grillning som står på valborgsmenyn imorgon då det även kommer inkludera lite brännbollsspelande, om vädret tillåter och vad vore valborg utan majbrasa? Shit? Jao, blir nog att ta en vända förbi Brunnsjön imorrn för att se på den fina brasan och fyrverkerier! :) Sen blir det nog återigen ta tag i drickandet någonstans...? hm..

Så! Nu vet ni hur min Valborg kommer se ut! Hoppas ni får en trevlig helg! PUSS




Bild från förra årets valborg :)


mjäää,

ytterligare 3 veckor får vi vänta på internet.. :c buh. Får panik! Just all musiic från spotify.. bara skriva in låten och sedan lyssna på den.. men man har blivit lite nostalgisk av alla gammal musik man lyssnat på den senaste veckan! :)

Sitter iaf nu hemma hos mami och snyltar lite internet. & blir nog en dyr mobilräkning denna månad då jag varit inne på FB genom den.. :s

& snart är det sista april/valborg! Har tyvärr ingen aning om vad som händer, antingen förferre här hemma i Hedemora och sen dra till Falun och gå på Harrys, eller så blir det att chilldricka och kolla majbrasa och chilldricka lite till :P Så vi får se hur det blir! Helst hade jag velat gått på en hemmafest.. men men..

Fick lite fler bilder av Josie från kryssningen in helgen & har gjort i ordning ett fint kollage på de bilderna hemma, så ni får vänta med att se dem till senare ;) hah, äh här kommer ett smakprov ;)

jaaa här varä nyktärt ;)



Nee nu ska jag fortsätta hjälpa syrran med utväxten! Hoppas ni mår bra! :) PUSS


färjan

har helt glömt att berätta att jag skulle iväg och åka båt denna helg! & ja vad ska jag säga, har haft sjukt kul på båten Cinderella! Så jävla sjukt roligt dygn har det varit! Dans till 4 imorse och drinkar bjöds det tillräckligt på så man knappt kunde gå igenom "spritavdelningen" på taxfreen imorse :P Synd bara att det går så fort när man har roligt.. :/ Har det alltid så roligt med bästa Josie, synd att det är föör sällan vi ses..! Här kommer lite bilder från resan, blev dock inte många kort. Josie har agerat papparazzi denna gång ;) Så kommer kanske fler i veckan när jag får några bilder av henne.. :)



Josie & Jag :)




En Emma :)


Lite dans innan maten :)



Glada partypinglor :)



Alcazar - såå proppat med folk och om man skille försöka ta sig fram så blev man armbågad åtminstone 3 eller 4 ggr av fylletanter & gubbar..




På vägen hem fick jag syn på söta vitsippor :) vårvårvår

liiiissna ;) miiicket bra




röra på fläsket och helgen!

oowh, jobbigt att vara utan internet.. :c sitter nu efter jobbet och bloggelibloggar. Ska snart iväg och träna med Stéph :) Längsen man rörde på fläskä' ;) Typ vid påsk..?

Tänkte iaf visa upp lite bilder från mässan vi var på i helgen!


först lite bilder från vår monter




sen lite bilder från vår dukning vi hade med i dukningsttävlingen





och 2 bilder på helgens underhållning ;)


Panik

Hej svejs! Bloggar från mobilen nu för vi har ju flyttat och internet tog tydligen upp till 5 veckor att flytta?! :s ujuj.. Hur ska våra liv kunna fortsätta? ;) ne men det känns lite jobbigt faktiskt, inte kunna kolla internetbanken, blogga, kolla film osv.. Men bra på ett sätt så får man umgås lite med älsk mer och även greja med lägenheten :) så nu vet ni varför jag inte kommer kunna blogga så ofta.. Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg! Ska försöka lägga upp bilder från min helg sen! Har varit på mässa med jobbet, drar dit igen imorrn! Ha det så bra! PUSS ,

knas

nu ser det lite knasigt och det får det göra till ikväll, för nu ska jag göra mig i ordning för lunch på stan med Johanna :) wee

släpp loss mig

den håller fortfarande måttet... sååå fin


hej och hååå

huu, vad trött jag är! Blir att lägga sig tidigt ikväll känner jag! Gick upp 8 för att städa gamla lägenheten & la mig dessutom väldigt sent, men nu så är lägenheten klaaar! Nice, hoppas det duger bara ;)

hm, jag vill göra om i bloggen! Skulle vilja ha en riktigt vårig blogg! Blir att fundera lite kring det.. kanske hinner sitta lite med den ikväll.. :) Ni får gärna komma med lite tips på vad ni vill se för färger nu till våren! :)


jag och josie i söndags :)



vårväder så det skriiiiiker om det

de senaste dagarna har det varit sååå underbart väder ute! Love it!

Vilken förändring det blir på människor på en gång när solen delar med sig av sina strålar och värme. Glädje känner då jag i alla fall! :) Detta behövde vi verkligen efter den lååånga och kalla vintern! :D wee!

 

bild från i söndags när jag och josie var ute och promenerade :)


VÄDRET ♥

 

så jävla nice väder ute nu alltså, och dessvärre så måste jag hålla mig inne eftersom jag håller på att städa ut gamla lägenheten.. :/ (därav slappkläderna ;) men har precis suttit ute på balkongen lite i solskenet och käkat lunch! Ska ta en liten pause nu i städandet , & bland annat lägga ut lite bilder från helgen på facebook ;) hihi

 

Hoppas ni har en finfin måndag och att ni får tillfälle til att ge er ut i solen!

 

 

En passande låt till vädret idag tycker jag , Hey soulsister - Train


C-c-c-crazyy

gårdagen/helgen har varit supertrevlig! Synd bara att det går sååå fort när man har roligt.
I fredags kom min Josie hit från Stockholm :) Var sååå länge sen vi sågs, sakna! Vi avslutade kvällen då med tacokäk och en massa babbel :)

 

I lördags jobbade jag och efter mitt jobb tog vi en vända till systemet för att inhandla det vi skulle dricka till kvällen :) Sen gick vi hem och käkade lite och tog oss en välbehövlig powernap framför skräckfilmen "The Final". Sen blev det att ta tag i förvandlingen, det var ju 70 & 80tals tema som gällde :) Josie blev en söt liten hippiebrud och jag tog färgen rosa till en nivå jag inte varit på tidigare :P Tycker det är sååå kul med sånna här temakvällar! :D hihi & de flesta av oss tjejer var utklädda :) riktigt kul! Kvällen avslutades på Hotällä då vi tidigare sjungit singstar och druckit oss redlösa uppe på Svedjan :)

 

Tack för gårdagskvällen/natten mina vänner och inte minst ett tack till min Josie som kom hit och förgyllde min helg :)











ville bara tala om...

... att jag har HITTAT MIN KAMERA! :D wee,
nu får ni som ska på hotällä imorrn se upp ;)


back in the 80's

yeay, en bra början på FREDAGEN :)

kokade kaffekaffekaffe som var riiktigt gött och kabelkillen har precis varit här och tagit bort filtret till tv:n så nu kan vi kolla på kabeltv igen! Älsk blev lite orolig när vi burit in tv:n i helgen då varken Viasat Sport eller Tv4Sport fanns, (oh crap! ;P världen går under..) Men nu så kan han glutta på sporten huuur mycket han vill :) eller inte hur mycket han vill en puss lite då och då vill jag ha emellan sporterna ;)

Idag så blir det lite wörkiwörk mellan 12-18 sen blir det att hämta upp Josie vid stationen vid halv 8 :D oowh har saknat henne, så tråkigt att vi inte kan ses mer pga att vi bor så långt ifrån varann.. Men till sommaren så ska hon komma uppåt Dalarna och vara här i nästan en hel månad :) Weee det ska bli skojsigt, då kan vi ses massor! :) Hon bli iaf här heeela helgen!

Till helgen så blir det att vrida tillbaka tiden och tänka 70-80-tal
;) åtminstone för en kväll! Imorrn är det nämligen en sådan kväll på Hotellet så blir att svida om till färgglada färger och axelvaddar som går ut en meter från axlarna, STOOORT hår (som kommer bildas av att jag ska krusa hela håret) & mycket smink. Jag har nämligen satsat på 80-talet.. Blir nog en superkul kväll! Jag älskar verkligen det här med maskerader och temakvällar! :) Haha & ni ska se hur Anders kommer se ut :P Ska knäppa en maaassa kort! Så ska ni få se sen :P

Ska kanske göra i ordning en 70/80-tals playlist på Spotify.. :) Har ni nå bra LÅT-TIPS!?




SÅ här såg jag ut senaste 80-talsfesten :)


Ha en bra fredag allihopa :D PUSS
p.s. glöm inte att kolla in vår blogg genom jobbet! Mur & kaminkultur - Interiör & Design






:c

min kära kamera är spårlöst borta.. så jävla trist. Går & funderar på vart jag kan ha lagt av den lilla rackaren hela tiden! Blä, har en massa kort från vår personal-påsk-fest! Ca 150 st tror jag det blev.. :P Jag håller verkligen alla tummar och tår över att jag SNART hittar på den!

 

har ont i huvudet också..
+ att jag är hungrig..

 

 

Skulle ha suttit fint med en grillbit med lite pommes till...

denna onsdagkväll började inte brao.. :/ NE NU SKA JAG BAKA EN KLADDKAKA!
Sen blir det städning av gamla lägenheten.. (bläblä)

hojj ,

goodiegoodie :)


mäh!

uuh vaknade 8 idag av att älsk stod i duschen och härjade! :c ville sova längre... och inte kan jag ta tag i lägenhetsstädandet nu heller, då älsk tagit nyckeln hit till lägenheten med sig till jobbet, DOH! Blir helt enkelt att chilla lite nu, en rejäl frulle kanske passar bra? :)

Ser ut att bli kanonväder idag i alla fall! :D Hoppashoppashoppas! Frulle it is! PUSS & hej så länge!


 

2 mån & 13 dagar kvar tills vi drar till Tunisien ;D


uppdatering PÅSK

Jaha, då var påskledigheten snart över, för de flesta ;) själv är man ledig en dag till, wiiehoo!

Påsken då, vad har hänt? Förra veckan fick jag och älsk nyckeln till vår nya lägenhet i samma trapphus :) Gissa hur glada vi blev..! vi hade nämligen inte väntat oss det, då vi inte hört något från varken hyresvärd eller arbetare. Men den 1a april som det var sagt knackade det på dörren och de lämnade nyckeln till oss :) 

I fredags började vi vår flytt och det gick ganska fort att få över de rejäla grejerna, vi klarade oss ganska bra jag och älsk :) Sen så har vi slö flyttat lite lördag & söndag eftersom det har varit fullt upp med festande och påskmatsätande :P Påskaftonen på hotellet var i alla fall supertrevlig! Den började hemma hos Lisa, där vi var några tjejer! Sen blev det hotellet som sagt, där det var relativt mycket med folk :)

& söndagen var seg, både för mig och för älsk :P hah BAKIS stavades söndag och det var riktigt skönt att man slapp laga mat då vi blivit inbjudna av mamma och syrran på påskmiddag hemma hos dem :) Det var riktigt trevligt!

Idag har vi varit och storhandlat lite och även flyttat över alla småsaker (inkl. sängramen och en stor vit hylla)! Sånt som tar tid att få över ju! :s Tur att vi fick hjälp av mami och lillsyrran idag, tacktack! Eftersom jag är ledig imorrn så har jag tänkt att fortsätta med småflyttandet och sen även luncha på stan med Stéphanie :) blir nog perfekt!

Här kommer lite bilder på lägenheten, dålig kvalle eftersom jag tagit med mobilen! Min kära kamera är ju spårlöst borta efter vår flytt :c buhu, kommer då inte heller nå festbilder från helgen.. :/







Godnatt på er! PUSS

finkatten

tänk att ett sånt litet liv kan förgylla ens vardag..




påskpåskpåsk

blir en uppdatering ikväll över vad som hänt nu under påsk, nu ska jag & älsk och käka påskmiddag hos mami :D mums!

e m m a ;

 

väntar på att älsk ska komma hem, har en liten överraskning åt honom :D  återkommer till er imorrn vad det handlar om!! mihi. Nu är jag iaf redo för lite jobbelijobb och sen blir det påskmiddag med jobbet!

 

Gårkvällen var jätteskoj, hade en supertrevlig middag med tjejerna! <3 Sen blev det ju lite karaoke men det fick resten hålla i, jag skulle aldrig ställa mig och sjunga nykter :P

 

Nu ska jag kolla på Robert Pattinson som är med i Ellen Degeneres Show:D:D

Hoppas ni får en trevlig skärtorsdag! PUSS :*