e m m a ; vardag, fest, inredning

seeegoo

| know, skitseg på att uppdatera nu :s Men jag har haft fullt upp helt enkelt :)

kan börja med att visa vad jag pysslade med i tisdags ;)




en julgrupp & ett armband,

hade fått hem grejer jag beställt förra helgen så satte mig & pysslade lite med det om sagt :)

Sen blev det ju onsdag och då jobbade jag nästan hela dagen och sen drog jag & Johanna och simmade lite längder, dubbelt så mycket som sist! :o Sen s(t)immade vi lite inne i mellanbassängen! Ska iväg på tisdag igen! Men då blir det nog gymmet!

I torsdags så föjde Steph med mig till Avesta för att ge Ester sista vacciantionssprutan, bjöd Steph på käk som tack för att hon skjutsade, supersnällt!

Och idag har det varit jobb för heeela slanten, hann med och käka lite med Lisa & Steph annars har vi pysslat en massa i butiken för att få fint till söndag. Blir väl att greja lite extra imorrn igen!

Nu på kvällskvisten har Mamma & lillsyrran varit här och julmyst lite, Emelie pysslade lite med att göra ett eget armband och sen fikade vi lite på glögg & saffrans-skorpor :) gött! Har även bakat lite, julmuffins :D Ska nog ta med och fjäska lite på jobbet imorrn ;)







Men nu blir det att krypa ner i sängen och sooova, är supertrött!
Blir jobb imorrn igen! :) Sen blir det feeest ;) PUSS & godnatt på er!

ICA's reklamer alltså.. :P

innan jag sätter mig och grejar är jag bara tvungen att lägga upp:



stackars uffe :P

mys, pyssel & DH på G



mjaa, snart dags för mig att sätta mig och lugna ner mig efter en hetsig dag på jobbet! Shiiet , vad folk det har varit. Hit & dit har man flängt runt :) Men det är kul att det händer lite också! Sen efter jobbet åkte jag och älsk och handlade hem lite käk och grejer till fredagen då anders mami och lillsyrran & Mammsen ska komma förbi, tänkte baka lite m.m :)

Men nu så är jag hemma och ska sätta mig i soffan med alla pysselgrejer och snart börjar ju Desperate Housewifes & älsk är och tränar så tyckte att det verkade superbra att ha lite egentid nu! Vad jag pysslar med tänkte jag lägga upp här sen ;)


Ha de så bra så länge ;) PUSS

---------------update---------------
bilder kommer imorrn istället , nu blir det mys framför en film :) gonatt'





















imorrn är det måndag

jaaahapp, då var det söndagkväll/natt igen och ännu en ny vecka börjar imorrn. Denna vecka kommer bli spännande! Skyltsöndag till helgen & till den kommer det hända lite spännande grejer på jobbet :) Ska försöka att komma ihåg att ta med kameran till dess så får ni se vad som händer, om ni nu inte har tid att kika förbi & se själva!

helgen då? jioo den har varit lugn men ändå har det varit fullrulle om jag säger så :) Ingen alkoholförtäring har det varit dock, flängt hit & dit. I fredags blev det idoltittande hemma hos Lisa. HEJA CALLE! & lördagen började med mossplockande med Steph och sen bar det iväg mot Borlänge som nämnts tidigare med älsk & lill sis'.

Sen när vi kom hem drog vi till brorsan som fyllde år :) Och på kvällen käkade jag och Anders gott och myste framför tv'n :)

Idag har jag varit hemma hos pappi som också nämnt i tidigare inlägg. Lurkas kom sen och plockade upp mig kring 2-tiden. Vi satt hemma hos henne och pratade en massa och käkade lunch och fikade lite :) Sen kom Älsk och hämtade mig och nu på kvällskvisten har vi letat fram julsakerna på vinden, ååh man vill börja pynta rejält nu(har börjat liiiite smått)! Sätta upp julstjärnorna m.m. Men det får vänta till helgen!

Nee nu ska jag ta och sooova :)

Avslutar med en bild på mig, mina vänner & min återfunna mysse från juldagen 2oo8 ;) PUSS & GODNATT


återfunnen

min kära vän mössan, har återigen funnit sin plats på mitt huvud. Nu fattar bara några minusgrader och snö så blir det perfa, ännu ett år!

 

återfann bland annat myssen uppe på vinden när jag & älsk skulle gå igenom
vad vi har för julsaker här hemma, & en sötboll ville också minsann vara med och hjälpa till!

 


egoEmma





dags att spatsera

nu ska jag dra hem till pappsen för att gå igenom lite julprylar jag har haft kvar där sen jag bodde där :) spännande att se, minns knappt vad det är för något!

Sen blir det att åka med Lurkas ut till Skogsbo för att snicksnacka lite med henne och umgås :) Sen kommer älsk och hämtar mig och då ska vi förbi Ö&B en sväng på en gång.

Men som sagt så blir det att dra på sig nya stövlarna och spatsera hem till pappsen nu, & träffa Harley! :D hihi den lille perveln.. :)

Hoppas ni har haft en trevlg helg & att söndagen blir lika trevlig den! PUSS

jag & sötnosan :)


bildbomb ,

Här kommer en bildbomb på vad som har införskaffats senaste tiden :)



älsk , jag & syrran drog till Borlänge idag :) känns som att man är där var & varannan helg nu! :P Iaf så åkte vi först och främst dit för att inköpa oss en gran. Älsk har envisats hela hösten om att vi ska ha en liten gran här hemma och så fick det bli :) Vi har även införskaffat oss en massa julpynt till granen så klart, hela granen ska gå i silver efter att jag begärt det ;)




När vi ändå var i farten så köpte vi lite mer julpynt till resten av lägenheten :) 2 små renar t.ex




Ljusslingan har jag köpt från jobbet och glasvasen köpte vi på IKEA :) Blev mysigt tycker jag!




En gråklädd tomte har jag beställt hem från Ellos :)




Bild på vår nya sänggavel m.m. Synd att jag inte hann ta en före & efter-bild :) Men är som sagt iaf supernöjd med gaveln!




En ros från brorsans bukett (han fyllde år idag och fick bl.a en bukett blommor av oss) hade gått av så den satte jag i ett glas på mitt sängbord :)




Myspys ovanför sängen :)




En hylla i köket som jag piffade till med zinkhus från jobbet!




Myyys ,




I fredags fixade jag med årets adventsljusstake, om en vecka är det dags att tända ljus nummer ett!




En tomteflicka från jobbet hamnade i luffarslöjdshyllan i köket :)




Vi var ju som sagt i Borlänge idag och en snabbtitt i Kupolen resulterade i ett par stövlar rikare och några hundralappar fattigare :) Mockastävlar från DinSko 899:-




älskar detaljerna




Min klänning jag beställde från Nelly.se's REA...





& skorna :)




Avslutar denna bildbomb med en bild på sötkatten och hennes kompis :)


Nu ska jag krypa ner bredvid min älskling och läsa lite i min VR :) PUSS & godnatt på er!

miiyyys

en update om allt som hänt senaste kommer senare! Nu ska här mysas! ;)

n ö j d ,

snart dax att dra till jobbet igen :) Jobbade fulldag igår med! Bra de, får in lite extra cash på kontot ;)

Hämtade ut mitt paket från Nelly igår, klänningen var supersniigg och skorna med för den delen. Dock väääldigt höga. Får se om jag kan gå i dem annars så säljer jag dem :) Annars är jag supernöjd!

Skönt med fredag igen! Känns som att det bara är måndagar och fredagar i veckorna, de är de enda dagarna man lägger märke till.. :P Ikväll blir det nog Idol-kväll med tjejerna och kanske skulle vi hinna med lite bowling också, myspys! & imorrn ska jag och älsk greja lite här hemma, plocka fram julgrejerna bl.a och kolla vad vi har hemma osv. Annars så blir det nog chill i helgen. Nästa helg är det ju första advent & julskyltning, så antar att det blir lite party då ;)

Nu ska jag borsta gaddarna sen dra till wörket ;) Hoppas ni får en myspysig fredag! PUSS


live free

åh , jag är verkligen supernöjd med sänggaveln vi köpte :) blev perfa!

Har precis kollat på Live free or die hard 4.0 och gjort i ordning lunch till älsklingen som nyss var hemma på lunch :) Han jobbar första dagen idag sen han gjorde illa sig, det verkar då som att det hade gått bra. Han fick dock inte arbeta med sina vanliga sysslor.. lilla älsk då..

Just nu sitter jag och käkar lunch och ska snart iväg och jobba :) Och senare ikväll kommer Johanna hit! Trevligt! Har inte setts på ett bra tag nu!

Btw, nu har jag bestämt mig angående vaccinet och jag ska ta sprutan nu. Jag tänker då på de människor som kan drabbas allvarligt om jag får en mild version av influensan.. Så var det med det! (hinner säkert ändra mig sjuttioelva ggr innan jag ens får ta sprutan:P)

Nu ska jag farma lite! Såg förresten att det var en bloggare som till och med hade ringt hem till sin man för att säga åt honom att skörda på henens farmville :P haha såååå extrem är jag inte, men visst fastnar man, trots att man tröttnat.. :P

Vilket osammanhängande inlägg det blev:P hah, ääh! Hoppas ni får en nice onsdag! :) PUSS

oldies

hittade ett gäng skivor med en massa gamla bilder på:

bl.a. från en massa resor med fotbollen, turkiet 2oo3, & en & en gammal festbild :P



amsterdam 2003

turkiet 2003

turkiet 2003

resa med fotbollen 2003

åland med fotbollen år ?


Skåne med fotbollen

hihi nykära och småå

me & lurk ;)


hihi

midsommar 06

full fräs!

en händelserik helg är vad det minst sagt varit!

Fredagen var relativt lugn om man ska jämföra med lördag & söndag! Vi åt thaimat och var hemma hos halvsyrran och drack lite glögg & hade det mysigt! :)

Lördagen började med jobb mellan 11-13 och där var det verkligen full rulle! & direkt när jag slutat kom älsk och hämtade upp mig så drog vi direkt till IKEA och shoppade loss! Och jag säger då det, ÄNTLIGEN en hel sänggavel! wiie :D & som jag hade räknat med blev det en hel del annat, men på deras hemsida har de så man kan göra en inköpslista och skriva ut, så vi gick ganska bra efter den, några få saker utanför den hängde med hem bara ;)

Sen blev det att bara fixa sig tjusiig för middag med tjejerna :) Blev en riktigt trevlig kväll! Den började på En & en halv med en rejäl middag! Mums! + efterrätt :) Vi satt kvar där ett bra tag och snackade, sen kom vi på att vi skulle spela biljard. Var riktigt roligt! :) Har inte spelat det sen jag var liten! Sen gick vi in på Kingen och satte oss där vid ett bord och pratade mer. Men som sagt det var en RIKTIGT trevlig kväll, borde man göra oftare!

Efter att ha sovit riktigt gott så vaknade jag kring 1o på söndag. Älsk var redan uppe och laddade för match! Och eftersom de spelade hemmamatch drog jag & Steph hejade på dem :) I slutet av tredje perioden försvann Anders helt plötsligt. Jag såg inte vart han tagit vägen men när hans 5a kom ut så var han inte med. Undrande över vart han tagit vägen fick jag tillslut reda på att han gjort illa ögat rejält så han hade åkt upp till akuten i Falun, & Stephanie och jag for sen efter! När vi kom upp hade han precis snackat med doktorn och han såg då inget alls på ögat :s usch såg inte bra ut. Han fick remiss att komma upp på tisdag(imorrn) igen och fick även med sig ögondroppar. Nu har det blivit bättre men han ser fortfarande inte på ögat, ser bara konturer.. Han är som sagt på bättringsvägen och jag hoppas verkligen att han blir helt återställd!

Steph var supergullig att hjälpa mig med att få ihop sänggaveln! Eftersom Anders varken orkade eller fick anstränga sig! Jättesnällt verkligen!

Jaao det var min helg det :) Kändes som det var fullfart hela helgen! Och inte nog med det har jag kanske suttit ner en kvart idag på jobbet, var sjukt mycket att göra, telefonen gick i ett och kunderna ploppade in en efter en :) kul är det iaf, så det inte är åt andra hållet i stället!

Nu ska jag & älsk iaf kolla på fiiilm, paranormal activity ;) bohoo, skräckis!


PUSS & godnatt


mjaou

isch vilket trist väder söndagen erbjöd idag då! :c hellre rejält med snö och några extra minugrader än regn, grått & trist! bläh!

SNart ska jag möta upp Steph & kanske resten av brudsen, vi ska gå till ICA och köpa en korv, sen blir det att kolla på grabbarna när de spöar Leksand i innebandy :) skoj!

Nu måste jag få bukt på skatboet jag har på huvudet och fixa lite så jag kan visa mig ute ;)

Hoppas ni får en nice söndag och att helgen har varit underbar för er:)
PUSS


det ska planeras i tid...

aooow, har en så kallad vagel i ögat :s driiiigt! Har aldrig haft en förut, men syrran sa idag att det var en sån, vagel. Sitter längst in i ögonvrån och är så där tjusigt röd om halva ögat :) låter tjusigt & nice va?

Något annat som är nice, är att det känns som att det är mycket som är på G nu så att säga. I början på december blir det att dra till storstan med stort S och spendera andra advent med Josie :D Längtar efter na' som tusan! Sen så kommer jag bara gå och vänta & jobba en massa till julen kommer. & julafton planeras bli lite annorlunda iår mot andra år inkl. Kalle Anka & hans vänner, men det återkommer jag med närmare. Juldagen blir ju som de senaste juldagarna. FEEST! ;) Jag och Johanna har tummat på att vi ska komma in den här gången! & INTE bli utslängda ;) hah! För att fira in 2o1o blir det väl ytterligare lite partajande men blir nog lugnare än juldagen, middag med girlsen kanske?! :) Sen helgen efter det, blir det black&white-party - med sääärskild inbjudan! :) Hinner vila upp mig en vecka & sen blir det fart igen den 18e januari, då åker jag och min göteborgstjej till glooooben och glooor på idrottsgalan liive :) kommer bli perfa, babe!


hemlig rea

jag kikade in på nellys Secretsale igår och spenderade lätt lite pengar. Blev en klänning och ett par skor :) 400 kr.

 

Logga in ni med! UPp till 60% rea, SECRETSALE är lösen :)


här ligger vi & myser..



.. jag & min lilla sötkatt, framför Lyxfällan som precis börjat :)




har på mig mina mysiga sockor jag fick av mormor i söndags :) tack momo!



uuuh :c

verkar läskig.. den vill jag se :)


snö & lussekatt

ohlala, lite snö ligger på backen idag :) wiiehoo! Antar att det hinner försvinna innan dagen är slut! :/

Vet ni :) igår anmälde jag vår kattbebis till Årets Lussekatt 2oo9! Hoppas hon vinner, skickade in bild(se nedan) och även en text på vem hon är! hihi, nu ligger hon i sängen & kollar på tv ;) hihi sötnöt!



första bilden är den vi skickade in till Årets Lussekatt :)
Sen så har vi förstorat upp båda korten som vi ska rama
in & ha ovan för vår säng :) [ klicka på bilderna för större ]


På lördag blir det att jag & älsk tar oss i kragen och äntligen far till IKEA! Ny sänggavel + massa annat jox ska införskaffas! Vi har lånat pappas buss så att vi får plats med myyyycket ;)

Nu ska jag käka lite frulle :) PUSS hej

ska du ta spruta mot SI?

har haft en massa funderingar kring om man ska ta vaccin mot svininfluensan eller inte.. :s tycker det är jättesvårt! Hur ska ni göra och varför? Varför ska ni ta den/ varför inte? Skulle vara bra med lite tips och råd. Var in på Egoinas blogg nyss och hon hade hittat en superbra sida där man får lite svar på sina frågor.. hm...


hockeynight

i fredags var det hockeynight :) vi var först hemma hos Lisa och avslutade kvällen på Café Paris där det var live band & en massa folk(dock inte så pass mkt folk som vi hoppats på). Det var riktigt trevligt hemma hos Lisa och en bra  stund inne på Café Paris också, men man kan ju undra om de inte vill ha nå kunder på Café Paris?! Deras gästvänlighet är ju inte på topp om man säger så, slutade med att vi drog därifrån med all hast och alla var nog lite smått förbannade.. :/ men en trevlig kväll förövrigt! :)



lillsnuttan

uschdå, det senaste dygnet har verkligen varit jobbigt..

Igår kväll när jag och älsk skulle lägga oss i sängen, kollapsade ena sidan av sänggaveln! Rakt över vår lilla bebis tass.. :c usch då vad hemskt det var, till en början sprang hon och gömde sig men kom sen fram men hon hasade bara fram.. hemskt att se.. grät floder. Min lilla bebis. Hon låg och skakade samtidigt som jag hade jourhavande veterinären i telefonen och hon sa att jag först och främst skulle lugna ner mig och sen återkomma till henne efter 2o minuter och berätta då om läget blvit sämre eller bättre med Ester. Sagt och gjort och det var jäävligt långa minuter! Ringde upp veterinären och sa att lillsnuttan inte hade blivit sämre iaf. Hon hade t.o.m ätit lite också och veterinären sa att det kanske vore bra att åka och kolla upp det ordentligt med röntgen. Så vi fick vänta till morgonen där på och ni kan ju tänka er hur jobbigt det kändes, att se en liten kattunge plågas och inte kunna göra något åt det:s blä.

lite suddig bild på vår bebis och på vår bebis bebis



Mycket tankar gick i huvudet, tänk om hon suttit 3o cm till höger istället.. tänk om hon har hon inreskador.. tänk om.. Men som veterinären sa kunde vi inte gör något åt det just när det hände. Men imorse åkte vi med vår älskling, med hopp om det bästa, till veterinären i Avesta för att kolla så inget var sönder i hennes lilla kropp. Men en lättande suck kom veterinären in och sa att inget var brutet men hon hade fått en ordentlig muskelbristning. & redan hos veterinären tyckte jag att hon verkade bättre än mot på morgonen och kvällen innan. & efter några ytterligare kommentarer om hur fin katt vi har från alla veterinärer så åkte vi hem med trots allt, ett leende på läpparna. Tur i oturen som de sa på smådjurkliniken i Avesta.. tur i oturen indeed.

Jag sitter här just nu och det känns helt otroligt att man kan älska ett djur så passa mycket så som jag känner kärlek till Ester. Helt otroligt. Hon är vår lilla bebis och som nu mår bra trots omständigheterna.. :)

älskar dig lillsnuttan


lite partymusic så här på en lördag ;)

inte för att jag festar, men till er som gör det: Varsågod ;)

 







hihi


king of pop

usch blir tårögd av denna.. Den här låten var med i MJ's film, This Is It. Och det är en helt otrolig video till den! Superfin... ja, se själva.. i filmen hade de gjort den ännu mer effektfull



sa jag förresten att This Is It var helt underbar, kunde lätt ha suttit kvar i biosalongen några timmar till för att se MER!

Nu blir det till att fixa till sig för lite festligheter.. :) hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! PUSS

halloweenpartyt vol.2





I'm at H&M's place right now

sitter just nu och kollar på H&M's hemsida, påfyllning idag you know. Så ska klicka hem ett plagg eller två som jag kikat ut redan :) lägger väl upp plaggen här sen så får ni seee vad jag hittade på ;) Käkar lite sen frulle också.. havregrynsgröt med äppelmos och mjölk, mums :)

& vet ni, det ligger snö på backen här i södra dalarna ;) myys, vill ha mycket snö iår, inge fjutt som det var förra året! <3

ah, nu ska jag kika vidare ;) hörs sen! PUSS

----------------------------update--------------------------------

Basplagg för hela slanten blev det ;) sådant jag veerkligen behöver! Bra att jobba i dessutom!


movietajm

 

nu ska jag kika på film med min lilla sweetie :)

 

 


playlist från spotify

the best of MJ

håller på och grejar en massa med bloggen,

håller på och grejar en massa med bloggen, därför den får se ut så här ett tag framöver, tråkig och dann.. :/ men men, mjaa så får det vara ett tag! ;)

desperata hemmafruar

nu blir det att kika på DH på femman ;)


2 pics från helgen ;)

ett litet smakprov på vad helgen erbjöd ;)




- vi bruuds som annordnade partyt(exkl.2 st) och häxan hiahia & Drak-Ulla ;)

booh

har precis smällt i mig lite frulle och nu blir det att chilla lite och kolla på film :) Trots att halloween är över så ska jag kika på en spökfilm :P Casper, minns ni honom?! :D minns till och med att jag hade en tshirt med honom på när jag var liten :P



Om jag hinner innan jobbet så ska jag lägga upp lite pics från helgen ;) Annars så kanske jag gör det ikväll :)
PUSS