e m m a ; vardag, fest, inredning

niiuu; polar music prize: banketten

tipstips, på fyran nuuuu!

BULGARIEN - torsdag & fredag

torsdagen började lite segt, men duktiga som vi var så orkade de flesta av oss upp till frukost och en tripp till stranden kl 08.30 :) Det som var så underligt var att man var relativt pigg då ändå, trots att man kommit hem kl 6 på morgonen :P

På stranden blev Sandra uppraggad av en teletubbie, han kom och peta på na när vi låg & sola :P haha usch, det var nästan lite otäckt - en stor grön teletubbie står ovanför en när man kollar upp mot himlen :P dessutom hatar jag teletubbies! :| Vi låg på stranden ett bra tag, käkade lunch där och sen drog några av oss hemmåt och la oss vid poolen ett tag till.

Sandra och jag var ju som sagt duktiga på att ta siestas och efter den blev det middag på det sämsta stället vi åt på under hela veckan, kycklingen smakade gummi & köttet kattmat :s bläh! På kvällen bestämde vi oss att sitta på balkongen och dricka lite (blev lite billigare ändå, en sjuttis för 50 spänn) och vi snackade en massa! :) Var mysigt! Några ryssar som var helkonstiga joinade oss en stund :P sen när de skulle hänga med oss ut så kom de aldrig. Vi fick alltså världens diss :P haha! Men tur de, de var konstiga som sagt...

Sara utnämndes till kvällens El Capitano (jag hade med mig en kaptensbindel som hon fick bära) & hon var väl el capitano på vissa områden, alkoholen hosthost ;P Vi hängde lite på "Las Palmas" och sedan hamnade vi hos en massa ryssar igen! Kl halv 7 på morgonen blev vi trötta och drog hem :)

bilder från torsdagen

 

Fredagen började precis som torsdagen. Vi gick dock hem lite tidigare från stranden och jag & Sandra köpte en skitgod sallad vid baren, gjord på endast gurka, tomat och riven feta ost, schopska hette det :) göttgött. Blev lite poolhäng och slappande sen blev det dags att svida om igen! Vi skulle på bar-runda (man går från bar till bar, i vårat fall blev det 4 olika barer, vi stannade ca en halvtimme tog en gratis drink och drog vidare), dem vi köpte biljetterna utav sa att det var endast skandinavier men när vi kommer dit upptäcker vi att det är tyskar och en massa skit också! (efter veckan i Bullan hatar jag tyskar, vilka översittare! blusch!) Men vi hade det skoj iaf, vi var lite för nyktra men vi ordnade upp det sen då vi drog till "Franky's" och utnyttjade Happy hour till fullo ;) träffade på lite svenskar där också! Det var skoj!

Vi hamnade sen på efterfest på "sunny dreams" där vi ännu en gång mötte svenskar! Kom väl hem kring halv 5 på lördagmorgon :) & sov till halv nio.. sen väntade stranden.. men det får jag ta en annan gång! :)

 

bilder från fredagen


to be continued...

 


asch

flåt' men ja ork int' ,

känner mig sjuk, febrig och allmänt låg. Sen så är det sån där kittlande känsla i kroppen som om man är på väg att bli sjukis.. :c Visst har jag varit bakis idag, men det jag känner nu i kroppen är inte bakiskänsla.. så nu ska jag bara lägga mig under täcket och krypa ner ordentligt och mysa med älsk framför tvn :) Bilderna jag lova kommer imorrn istället då! Sorry igen..

häääj ,

så här jävla bakis har jag inte varit på läääänge, inte ens i Bullan...

just nu sitter josie på tåget på väg hem till sthlm, helgen har gått så fort :/ men jag sa att jag ska försöka komma ner till sthlm & hälsa på i mitten på september nu! :)

återkommer senare ikväll med bilder & info från gårdagen + bilder från torsdag & fredag i Bullan! så missa inte ;) På tal om missa, så missade jag dokumentären om MJ igår.. ;c men den kanske går i repris? Ngn som vet?

PUSS så länge!

nightynight

natti natt på er, imorrn väntar jobb 10-18 sen blir det middag med älsk, mammsen och lillsyrran på en & en halv :) Älsk och jag ska bjuda dem på middag som tack för hjälpen vid vår flytt :)  myys!

puss & godnatt

tipsitipstips

på lördag kl 20.00 visar tv3 ett program om michael jackson. Inside the Michael Jackson mansion: Never can say goodbye

Amerikansk dokumentär från 2009. Dokumentären firar och hyllar den legendariske King of Pop, och kastar ljus över Michael Jacksons liv, musik och arv. Vi får gå på husesyn i det berömda Holmby Hills Estate, där han tillbringade sina sex sista månader i livet, samt hör personliga historier från personer som kände och älskade honom.

Blir att spela in det programmet då jag har inflyttningsparty här hemma då! :) Men jag bara MÅSTE se det! :)


king of pop


lyxkäk - yeah right!

blir sån här tattmat när man får laga mat själv :P

fullkornspenne + bacon ;)


älsk är på fotboll och jag orkar verkligen inte ställa mig och laga vääärsta måltiden när jag är själv :P känns så onödigt! Nu ska jag sätta mig framför tvn och gloo lite sen blir det nog att dammsuga lite..

hare braaa ;) PYSS

BULGARIEN - tisdag & onsdag

här kommer lite bilder från bulgarien, tisdagskvällen vi kom dit plus onsdagen. Så här lagomt då det var två veckor sen vi åkte.. :)

Kvällen vi kom till Bulgarien, Burgas började bra. Min väska kom först av oss 6 på rullbandet woho! ;) hah nee men skämtosido! När vi kom till hotellet & hotellrummen så vände vi direkt på klacken, dels så stank det avlopp i hela rummet och sen så var det inte alls de rum vi hade beställt. Så klockan halv ett på natta började vi tjaffsa med receptionisten :P Efter många if & but (om & men) böt vi upp oss till den nyare delen av hotellet för 350 spänn var. Jag vet att man inte ska ge sig, men när en receptionist som 5 minuter tidigare pratade perfekt engelska inte kan engelska överhuvudtaget helt plötsligt, så orkar man inte hålla på & tjaffsa dessutom var klockan för mycket! Så det blev som det blev! & nöjda blev vi!

Onsdagen började med frulle på hotellet och vi var väl inte så överväldigade av frukostbuffén som mest bestod av sötsaker som wienerbröd och muffins. Men det gick ner lite äggröra, melon och rostade mackor (vilket man käkade resten av veckan sen). Kaffet ska vi inte ens tala om, om man ens kan säga kaffe.. te skulle jag vilja säga:P hah! Efter frullen gick vi till beachen för att schteeeka! :) Så jäkla nice! åh vill tillbaka till värmen.. :c

Sandra och jag var duktiga på att ta siesta varje dag och vi började då på onsdag eftermiddag med en siesta så vi skulle klara av partykvällen :) & party blev det! Karaoke-bar med ABBA och en bar-flopp så de hetteduga :P hah! Men fyy så skoj vi hade! & inte blev kvällen sämre av att det var happy hour vart man än gick och varje happy hour kostade ca 6 leva = 30 svenska kronor. Alltså 15 spänn / drink!! Helt otroligt! :) & farligt... hur det farliga passar in i det hela återkommer jag till med de andra bilderna från resten av veckan, to be continued... mowahahaaa ;)

bilder från tisdag + onsdag:





bilder från endast onsdagkväll


tisdag

häääj svääjs,

imorse åkte jag och älskling till borlänge. Vi köpte ett nytt köksbord med stolar och en till garderob (behövdes!). Kommer att bli perfekt! Och nu när vi får lite mer utrymme att fylla upp med kläder så tog vi oss en snoa i kupolen också! ;)

Älsk hittade ett par skor, byxor, tshirt och tröja! Nice shiiet! :) Och jag köpte ett par lårhöga stövlar till hösten, en oversize stickad tröja, mönstrad tubklänning och två tshirts + ett duschdraperi - also nice shiiet! ;) Sen var vi in på Dollar store och fyndade lite, vi köpte lite tvättmedel och sånt tröök + lite kattleksaker till Ester! :D Som snart kommer hem till oss! En månad kvar bara! Vi ska till Granngården i slutet på veckan för att köpa kattlåda, bur m.m. :) ååh vad mysigt det ska bli att få hem en liten kissecat! Längtar så..

Efter Borlänge så skulle jag jobba, det gick bra, vi har fått ett rejält lass från mateus så det var bara att packa upp! Börjar två imorrn igen så ska bli nice med lite sovmorgon, iaf till 10 tänkte jag! Ska fixa lite här hemma i nya lägenheten, dammsuga och så. Kanske kommer upp lite bilder imorrn om jag hinner :)

Till helgen blir det inflyttningsparty här hemma och Joooosie kommer hit :D:D ska bli så kul att ses! Usch skämms nästan över att man inte varit ner nått, men det har varit så mycket hela tiden... :/ Men som sagt, ska bli riktigt kul att se henne! Min poopie! :D

lite pics:




H&M <3

på väg hem till mig...


,,,,

gick jättebra att jobba igår :) blev att vi hade öppet lite längre än vad det var tänkt men det gick bra iaf :) Vad väldigt mycket folk! Men shoppa gjorde de inte så mycket.. snåljåpar! ;) Efter jobbet blev det att dra hem till Emelie och käka lite tacos med tjejerna :) Hade mycket trevligt! En vända på kingen hann vi med också! & jäklar vad folk det var! :) Skoj!

Idag har jag varit och käkat lunch på Blå lagunen med tjejorna och sen lämnade vi av Nea på stationen. & om en kvart ska jag möta upp Emelie och Steph på stan så ska vi ta sällis till ishallen, blir att kolla lite på Hockey-bockey, inte för att jag är intresserad av sporten, men det är ju kul att komma ut lite :) Älsk är ändå inte hemma, han spelar match.

Nu ska jag ta och byta om till lite varmare kläder, tights och linne är nog inte det bästa att ha när man ska kolla på hockey i en och en halvtimme ;)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag, PUSS

nu drar jag :)

nu ska jag och jobba, lite ovan att jobba så här på kvällskvisten en lördag, men ikväll är det kulturnatta här i stan så det är bara att ställa upp ;) Ska bli mysigt att jobba nu tycker jag, har varit ledig hela dagen idag vilket har varit skönt! Skönt att få sova ut!

nee nu ska jag dra! PUSSSS



hej så länge!

bad update

mja, lite dålig update från min sida nu känner jag! Dels så vet jag inte vart jag ska börja och dessutom så har jag varit så jääävla trött! Usch då, känns inte som att man har varit på semester :P Känner att jag har mycket i min brain nu också! Med flytten och allt! Så bilder och mer info kring Bulgarien 2oo9 kommer att komma när de kommer :) annars får ni kolla in på fejjan! Där har jag lagt upp de flesta bilderna!

Just nu ligger jag här och ögonlocken blir bara tyngre & tyngre! Så efter detta inlägg blir det att sova :) Har kollat på film och på Sthlm Live :) + sorterat strumpor! Hah, vilket söndags nöje!

Mm nu är detta inlägg sluuut så godnatt :) imorrn väntar jobb! Kulturnatta så det blir kvällsöppet :) PUSS

jävla idiot

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5673810.ab

I'm alive

jag lever! Men det är knappt.. :P

haha har haft en så jävla kul vecka! Sol, bad, party(6-dagars), shopping + en massa annat med världens bäste tjejor! Bilder m.m. kommer imorrn för nu ska jag soooova. Imorrn väntar jobb och om jag inte har blivit värre i min hals (fått nå skit i halsen som krånglar, antagligen från ac;n) så blir det att flytta lite flyttkartonger från gamla lägenheten, jäää, nu bor vi i en rymlig 2a ;) känns superbra!


6-dagars party syftar vi på, inte något annat.. som sara inte förstod fören idag ;)

Mer crazy-bilder kommer imorrn!
Sååå GODNATT! <3

hej o håå

hejsaaan, snart bär det iväg ;) har precis rensat ur kameraminnet på bilder så nu kan jag minsann ta lite kort där nere! närmare bestämt 2400 stycken ;) såå liiiite bilder bjussar jag väl på här i bloggen när vi kommer hem:P Hoppas jag klarar mig på det antalet :P

ska nu ta och lägga in lite bra partymusic i mobilen så man kan ladda lite för veckans stå hej!

Återkommer lite senare på eftermiddagen med ett hejdå inlägg! :)

hej sålänge! PUSS

Mjä, mobilblogg

Går runt här på jobbet med lite lätt resfeber! Det kommer över en lite då och då att man åker imorrn! Sitter lust nu och käkar lunch på jobbet, kycklingpytt, gott! Ikväll blir det blge en sväng med älsk. Vi tänkte kika lite på kupolen och sen käka där! Mys! Nu ska jag återgå till jobbet! Ha en fortsatt trevlig dag! PUSS

, trött

GÄÄÄSP ,
oh vad trött jag är, inte nog med att man har sovit dåligt på grund av att man fått liiite resfeber. Utan ens partner har ju dessutom snackat i sömnen under natten så man blev vettskrämd och dessutom superpigg :P Han sa "Herr Henning hade inte fått sina pengar än" så älsk skulle minsann fixa & dona med täcket inatt "som var pengarna" så han var förberedd för morgondagen. hehe sötnos, men drygt vare'! Kunde ju knappt somna om! Bläh, undra hur denna dag kommer att bli :) aja får väl göra det bästa av saken.. Ikväll blir det iaf att mysa med älsk så mycket som möjligt då han jobbar imorrn när vi ska åka.. :c så det blir att säga hejdå ikväll redan!

Ne nu ska jag borsta tänderna sen dra till jobbet! Skönt med lite regn idag! trots allt.. :)

ps. här kommer en bild från helgen, resten kommer imorrn ;)



min mamma i ett nötskal

mamma kan säga så roliga saker ibland alltså.. :P

t.ex så säger hon(med rejäl dalmål):

säkku-riiiiitas  (väktarföretaget)
kosmo-på-littan  (tidningen ni vet :P)
ålv (i ett ord. jaa, chipsföretaget)
love n' piiiis (Peace and Love-festivalen)

haha ;) hon är så söt! det är väl från hennes rejäla dalmål hon snackar så där :P kanske får lägga upp ett videoinlägg på henne någon gång, ska tametusan fråga! :P haha

här ska packas!

jajamen, nu ska jag ägna resten av dagen till att bara packa en massa! Packa till flytt och till resan på tisdag :D Blir att göra i ordning en playlist i Spotify först ;) gårdagen var iaf riiiktigt skoj :) kommer bilder sen.. ;)

lite senare...



emma jää ;)

ändrade planer

puh, vilken värme det är ute! Sååå najs :) passar bra att det blir regn på tisdag tycker jag! Så man har lite bra samvete på att ha lagt ut pengar på att åka utomlands :P haha, men kollad faktiskt vädret häromdagen och då skulle det bli 15 grader här hemma på torsdag & det gör mig absolut inte något! ;) Äh vi får nog skoj därborta ändå :P hihi, snart ååååker vi!! Wiiiehooo!

Ikväll blev det lite ändrade planer, blir inte att sitta hemma och uggla och packa flyttkartonger, blir att partaja istället :D Elin har ferre så man kan ju inte tacka nej! :) Blir nog skitskoj! Men jag ska dra ut till ferren lite senare för först ska jag käka middag med mamma och älsk! :)

Under dagen idag har jag och älsk mest hängt hemma hos Steph och umgåtts med hennes lilla kattbebis Selma! hihi hon är så söt :) sen så har jag jobbat också då förståss! & vi har dessutom hållt på att packa lite till flytten.

Imorrn blir det kanske att dra iväg till borlänge med mamma och handla lite förnödenheter till resan. Vi får se.. om vi orkar. Orkar inte om det är sånt här väder. Då blir det nog kanske en fika med Johanna på stan istället? :) Ska höra med henne!

Nee nu ska jag ta och fixa det sista sen ska jag dra hem till mami och så blir det att fixa sig för fest där hemma! :) Ska prova att ringa min Josie hos mamma också, det går inte alls från min mobil :( fortfarande bara "abonnenten du söker kan inte svara för tillfället blabla.." buuh ;c men som sagt får prova hemma hos mami! håller tummarna för att det fungerar, saknar min poop!


en emma i fina formen ;P


Hoppas ni får en najs lööördag :) PUSSSS

miiip

bloggen bara krånglar o krånglar! gah bli galen! Satt uppe till ett igår och bråka med den, men det ville sig inte riktigt! Blir att kolla över den sen igen ordentligt. Men nu,  efter en rejäl frulle, ska jag lägga mig ute på balkongen och sooola, åtminstone en timme :)

ohoo, 5 dagar kvar tills vi åker! :D wiie!

dra mig baklänges

Jag har hört ett rykte om att Lauren Conrad ska sätta sig bakom "the judge-table" i ANTM :) kan ju blir riktigt spännande om ryktet stämmer! Älskar hennes stil & håret, gosh! Blir bara roligare att få se henne i TV igen!

Någon mer som hört detta rykte & som kan bekräfta om det är sant eller ej? :)



Ha en trevlig kväll! PUSS

packningslista - hjälp?

  • nässpray
  • alvedon
  • öronproppar
  • resorb
  • bikinis
  • festkläder till alla dagar
  • underkläder
  • cd's
  • tandborste/tandkräm
  • mascara
  • solpuder
  • top
  • våtservetter
  • plattång
  • hårfön
  • kapsylöppnare
  • handdukar
  • schampo & balsam
  • lotion
  • deo
  • parfym
  • smycken
  • snoddar
  • kortlek
  • pengar
  • pass
  • bok
  • ansiktsrengöring
  • keps
  • shorts
  • tee's + linnen
  • solglasögon
  • partyväska
  • strandväska

ngt jag glömt? :)
------update;------

kamera! (tack johanna!)


- - - - - - -

hej halloow! :)


dagens emma :)



Idag har man fått ganska så mkt gjort.
Först käkade jag lunch med Steph, vi snackade igenom Bulgarien-resan bl.a., vad man ska ha med sig osv. :) oooh längtar som fan, om ni inte visste det ;) ska bli så skoj och röjja loss med brudsen!

Efter lunchen blev det att ta sig till apoteket och köpa lite förnödenheter, Resorb(vätskeersättning) och öronproppar , vill ju kunna må nogorlunda bra där borta + kunna sova om nätterna :P Sen blev det jobbdags! Så vi sa hejdå och jag fick nyckeln hem till Steph för i helgen ska jag vara kattvakt :) mysigt!

Jobbet flöt på som vanligt! Var riktigt varmt! Puh! Men gick bra :)

Nu på kvällen har vi fått ner tältet ordentligt iaf! & alla grejer sen partyt är undanröjt! Niiice :)  Sen har jag och älsk kollat på "Hajen 3" ursch, tycker inte om hajfilmer, PANIK. Men den är ju så pass gammal så man ser att den 10 meter långa hajen är oäkta:P hah, typ tecknad! ^^,

Har försökt ringt Josie också, men det är som att hennes mobil är avstängd kommer direkt fram till "abonnenten du söker kan inte nås för tillfället.. blabla" BLÄSH, men om du ser detta poop, så försöker jag igen imorrn!

Har skrivit ned lite grejer jag ska ha med till Bulgarien, tänkte lägga upp det sen så kanske ni kan hjälpa mig att fylla i de grejer som jag helt och hållet har glömt, JA! Perfa! ;)

SE NÄSTA INLÄGG! Pouce

unbeliveble

shiet, vilken grabb! kolla in han andra låtar också!

Take the fear take it away and give me some hope for one more day.



vaknade för ca en halvtimme sen, har precis käkat upp min frulle & nu blir det att sätta sig ute på balkongen i solen! :) Myys! Sen blir det fixfix, för att göra sig redo för en lunch på stan med Steph!

Laater y'all!


vet ni vad jag gör om en vecka? ;)


Bjussar på en superbra lååt :)



btw

skoj att det tittat in lite nya läsare ;) välkomna!

mjaou

mjaou , är lite trött! Blir att sova efter detta inlägg!

Imorrn väntar lunch med Steph och om jag hinner ska jag hämta ut mitt paket från Nelly :)

Annars så har jag jobbat på för fullt, blev riiiktigt varmt i butiken när det var så förbaskat varmt ute! puh! Hoppas det blir lika najs väder imorrn! :D Efter worket blev det att "jobba över" lite. Vi har suttit och beställt en massa julsaker! :P Kändes lite kontigt att koncentrera sig på jul när det fortfarande är sommar :s Det tar ju sån tid!

Men imorrn blir det sovmorgon till 10? kanske ;) Låter najs! Har inte fått mkt sömn denna helg.. :s Börjar inte fören 14 imorrn, känns skönt! Så hinner jag luncha lite innan också som sagt! & efter jobbet ska jag & syrran sola och sen blir det att slussa bort partytältet! :/ ;)

Men nu blir det att sooova! NATTINATT

GÄÄÄSP

shiet, är trött idag med :P hah! Blev en rejäl fylla i lördags, men mådde inte alls föör tokigt igår trots allt :) Låg bara som en död fisk hela dagen ;) ååh det var så skoj :) längtar tillbaka! Men nu är det andra saker i sikte! Flyttpackning (så inte älsk behöver göra allt när jag är borta) & SEMESTER i bulgarien med girlsen, blir om en vecka det! Ska bli så jääävla kul! Sen när jag kommer hem så flyttar vi nästan på en gång! Ska bli mycket skönt! Just att få komma till något större. Går ju varann på nerverna snart! :P sen om ca en månad kommer lilla söt-Ester hem till oss!

Vad som händer idag? Jo, nu är det jobb mellan 10-18, som jag har uppfattat det iaf :P Sen blir det att hämta släp och få iväg tältet till syrran! Sen blir det bara att slappa och slöa! Som igår :P hah, men gjorde liiiite nytta igår iaf, eller nytta och nytta. Ja, jag gjorde iaf om lillsyrrans blogg ;) Kolla in den vettja!

Nu ska jag börsta gaddarna sen dra till jobbet på mammsen cykel! Hoppas ni får en bra dag! PUSS

klassferre :)


nästan allihopa som kunde komma :)


bruuuds


bruuuds igen :)

när alla hade kommit blev det tipspromenad!


Johanna var lekledare :)

nååågra kluriga frågor var det..


sen blev det käääk!


& där det vankas käk där finns Gunnis ;)


grillygrilly


efter maten utnämndes en vinnare av tipspromenaden, & vinnaren var Erika! Vinst: kinderägg


Sandrew & Steph :)


koncentration under charader


Johanna ringde :)


myyys


haha!


Jag & Johanna :)


På väg in till stan! Icke nyktert ;)


Shoes :)


& efterfesten blev hemma hos Bea till 4 imorse :)


Tyckte det blev en riktigt lyckad kväll! Trots att ca hälften från klassen kom! Victor var den enda tappra killen från klassen som visade sig :P Men som sagt: en lyckad kväll!

ooh, skrattar så jag gråter


parteeey

Nu blir det att hoppa in i duschen, samtidigt som jag ska fundera ut hur kvällens outfit ser ut + sätta ut tipspromenad + koka pasta + fixa i tältet + .. jaa en jädra massa plus på det! Tur att tjejerna kommer snart! Puh! :) stress, stress! Blir att köra igång: Laurent Wolf - No stress nu! & kanske öppna en bacardi breezer lime ;) höh ^^

sup lugnt ikväll, för det tänker då inte jag göra! ;) PUSS


dags för röjj ,

idag gäller det :) party att my place ;)

Ska bli såå kul!

Ska ta och lägga på lite smink sen blir det att dra till jobbet för att jobba 2 timmar :) niiice! Sen direkt efter jobbet ska jag dra hem till papps för att hämta lite grejer vi behöver till partyt! Sen är det väl bara att ta sig hemmåt och göra sig i ordning. Tjejerna börjar väl komma kring 3-4 kanske :)

SEN BLIR DET PARTY!! wooho, blir nog att ha fullt upp idag/ikväll så hinner nog inte sitta nå mer här! Hoppas iaf att ni får en supertrevlig lördag! SUP LUGNT!


PUSS