e m m a ; vardag, fest, inredning

Påsk

Påskigt värre! ;) Nu är det påskpyntat här hemma :)
 
 















Good mornin'

Söndag igen! Veckorna OCH helgerna bara flyger förbi!
 
Nu går vi in i påskveckan och då blir det lite ledighet :) Först en påskmiddag med jobbet på torsdagkvällen och sen är man ledig fredag blir dock att fixa en massa här hemma för på kvällen ska vi bjuda på middag. Mammsen, syrran och mammas särbo kommer :) trrrrevligt! Sedan så jobbar jag lördag en kortis och sen ledig till tisdag. Lite hoppigt men vad gör man :)
 
Älsklingen och jag hade tänkt att åka till Sälen först över påsk men jobbar ju som sagt och tror dessutom att stugan där uppe är upptagen just då. Ska kolla om den är ledig veckan därpå istället. Det är ju så mysigt där uppe! I Sälen, Tandådalen :D
 
Bild
 
Nu ska jag plocka ihop här hemma och sen påskpynta lite och sen ta en promenad med min älsk :) PUSS

Oups!

Klick-klick! Nelly hade 10% igår..
 

Monday again ,

Ja då sitter man här igen! I soffan :P och det är måndag - igen. fan. Den här träningen mååååste jag komma igång med! Omedelbums! :P pepp-pepp-pepp! 
Nya träningskläder och en bra playlist kanske är på sin plats! Ska försöka få med syrran också så man får lite sällskap! :)
 
Har varit och hälsat på pappsen & Cath nu på kvällen och välkomnat pappa hem från Irland! :) han har varit där i drygt en månad och renoverat ett hus de köpt där. :) blir superfint! Men skönt att han är hemma igen:)
 
"Det okända" går på tvn nu. Alltid lika spännande :) Vi pratade om en massa mysko i lördags. Vi hade käkat middag på Akropolis och sen gick hem till Emsan. Sen kom vi in på spökerier och om vår förra lägenhet! Usch ryser bara jag tänker på hur dåligt jag mådde där i slutet:s tur vi flyttade! Annars hade jag nog tagit dit Terry från programmet ;P
 
Som sagt! Middag i lördags och sen vin med trevligt folk och sen utgång på "hotellet" :) vi dansade loss med de få själar som tagit sig ut ;) men kul vare'!
Hej så länge!
 

Saturday night

Lördag eftermiddag. Ligger och ska ta en powernap så jag orkar med kvällen. Middag och utgång med goa bruds står på schemat!:) ska bli trevligt!
 
Har jobbat tidigare idag 10-14 med grabbarna grus! Krille och Lantz! gick fort som tusan att jobba! Hade iofs mycket att packa upp sen gårdagen så man hade ju något att göra hela tiden:)
 
nu: powernap. Sen: fiiiix och lägga vinet på kylning;) hej så länge!
 
 
 

Torsdag

Solen skiner för jämnan nu för tiden men det är otroligt kallt ute! ingen vår än på ett tag. Har precis käkat lunch här hemma, tacos! Och ska snart ta mig tillbaka till jobbet. Blev sjukt trött! Gick upp tidigt imorse på grund av tandläkarbesök. 530kr på 20 min. Löjligt dyrt. Sedan behöver jag en ny skena.. gnisslar ju så otroligt mycket tänder om nätterna så jag sliter ner dem. Den skulle kosta 3200kr. De pengarna kunde man ju gjort annat skoj för... :/ men, men.. Man har ju bara en uppsättning tänder så vad gör man. Men som sagt, inte är det billigt:s
 
ikväll blir det att göra ett besök hos Cath och lilla Harley med syrran :) ska höra om hon har lust att ta en promenad först :)
 
imorrn är det fredag igen :D wee! Ha en bra dag! 
 

28årig sambo

Ligger för tillfället och slappar i sängen efter att ha bjudit älsklingen på frukost på sängen :) föööör det är ingen vanlig dag för det är älsklings födelsedag - Hurra hurra hurra! :)
 
28 bast blir min älskling! Det är bra jobbat de ;) så ikväll blir det att kalasa med tårta och annat gott! Han har fått två tjusiga t-shirts av mig nu på morgonen och två till paket sen ikväll :) hoppas han blir nöjd!
 
Nu ska jag ta och plocka fram lite kläder till en promenad! Finväder ute så får passa på! Sen fixa till sig lite och ta sig till jobbet! 
Hej så länge! PUSS
 

Helgen - instagram pics

Fredagskvällen spenderades hemma hos mamma på middag :) blev lite rödvin till det också som jag hade med mig. Var grymt gott! Monti garbi! Perfekt till kött! Sedan kikade vi på film - En oväntad vänskap. En fransk film om den rike, rullstolsbundne Philipe som söker en ny assistent. Assistenten blir inte vem som helst utan en kriminell kille som söker jobb för att hjälpa till hemma. En riktigt bra film som rekommenderas!
 
Lördagen bestod av sovmorgon, ett besök på jobbet och sen vidare mot Borlänge för lite shopping :) hittade mycket tjusigt! 
sen var det bara att ladda om inför kvällen då utgång var planerat :) blev en riktigt lyckad kväll med mycket dans och skratt!:) Och denna dag mår man som man förtjänar I guess. Blev inte människa fören långt in på eftermiddagen och då blev det lappenkäk:P 
 
Imorrn är det måndag igen & nya tag!:)
 
hoppas ni alla haft en bra helg!
 


 

Nya blomster

idag på lunchen sprang jag in på blomsterbutiken och köpte hem lite mini-påskliljor och en ny växt (kommer inte ihåg namn?) till köket! Tycker om gröna växter men även dem med små blommor:) nu blir det lite sömn så det blir snabbare fredag!:) nattinatt
 
 
 

Onsdag=Brudkväll

 
Igår direkt efter jobbet blev det att duscha och fräscha till sig lite och sen gå hem till Rutan för att möta upp ett gäng goa tjejer :) lite vin och spel senare blev det att gå en sväng till Halvan.  Var ganska så mycket folk ute dock typ endast grabbs! När vi 5 tjejer kom så var det totalt 7st :P hah! Var hursom - en riktigt trevlig kväll! :) lånat lite bilder från Frida och Emelie :) toppenonsdag liksom.
 
 
imorgon är det fredag :D vi har minimässa på jobbet imorgon och sen så blir det att ta sig hem till mammsen och syrran på middag! fy så trevligt! Är även ledig på lördag :) tipptopp! Och då blir det ju som sagt IKEA eller Borlänge :)
 
 

summer

sommar och sol - ja tack!



 

 






 
 


 

Hello monday

Måndag igen! Veckorna rullar på! Denna vecka har jag ledig helg så ska försöka komma iväg till IKEA på lördag! Är lite smått och gott vi skulle behöva ha hem :) en byrå bland annat! Sen så ska försöka hitta en födelsedagspresent till min älskling! Får se om det blir nå fynd! :)
 
Nu ska jag ta mig tillbaka till jobbet igen! Hoppas ni får en bra måndag :) 
 
 
 
 
 
 

Fredagens bravader!

I fredags efter jobbet var det bara att svida om till partykläderna och ta med sig vinet under armen hem till Emelie. Grymt kul förferre med Harlem shake och massa snicksnack! Väldigt trevligt! Efter förkröket tog vi oss till hotellet och dansade rumporna av oss tror jag :) Kul folk och bra musik! Snyggt hade de fått där inne också :) Tummen upp för fredagen alltså! Nu: läggdags!
 

your love is my turning page

Så jävla vacker låt!
 
I've waited a hundred years. But I'd wait a million more for you. Nothing prepared me for What the privilege of being yours would do.
If I had only felt the warmth within your touch, If I had only seen how you smile when you blush, Or how you curl your lip when you concentrate enough, I would have known what I was living for all along. What I've been living for.

Your love is my turning page, Where only the sweetest words remain. Every kiss is a cursive line, Every touch is a redefining phrase.
I surrender who I've been for who you are, For nothing makes me stronger than your fragile heart. If I had only felt how it feels to be yours, Well, I would have known what I've been living for all along. What I've been living for.
Though we're tethered to the story we must tell, When I saw you, well, I knew we'd tell it well. With a whisper, we will tame the vicious seas. Like a feather bringing kingdoms to their knees.

 
Turning page - Ryan O'Neal (Sleeping At Last)
 

Tack för denna helg!

 
Denna härliga söndag är snart över! Har dock fått ett x antal utbrott på bloggen nu när jag gjort om den. Krångelkrångel!
 
Hur som helst! Här ovan ser ni mitt senaste köp från jobbet <3, Leilas bok jag fyndade på bok-rean och hur vårt kökbord ser ut just nu! Gillar de olika höjderna på vaserna och fyndade dem förra helgen på 2nd hand :) Den mindre gröna är från H&M. Den gula lyktan, ljusstaken i grönt glas och hönan är från jobbet, Mur & kaminkultur :) Lika så fejkcitronerna och mateusskålen ;) + växterna ;P
 
Imorrn är det workwork som gäller igen. Det är en del att göra nu på jobbet. Full fart på alla leveranser och beställningar :) Kul!
 
Nu ska jag dra igång en bra playlist och fortsätta med design-krånglet :P Ska se om jag hinner lägga upp någon pic från fredagen sen ;)
 
 

Sunday mornin'

 
 
Söndag idag! Och vilken härlig söndag! Solen skiner för fullt (hah och här sitter jag), blir att ta en promenad med älsk sen när han är tillbaka från sin träning :) Morgonen/förmiddagen har bestått av en frulle till Vasaloppet! Heja Heja! Några kvar som ska gå i mål. Dock tog normannen Aukland hem det i år. Attans! Sedan så har jag småplockat lite här hemma! Blev inte mycket gjort igår. Då jag var alldeles föör bakis ;) Busat med sötnosan, och nu sitter jag här..
 
Nu ska jag börja pilla lite med bloggdesignen. Färg ska det va! :D Hej så länge!