e m m a ; vardag, fest, inredning

ålandskryssningen närmar sig & lika så helgen

Torsdag idag :) Ska iväg och luncha med fröken Engström & Lundgren(& bebismagen) och sen blir det lite jobb och ikväll gymmet! :) trevlig torsdag! & solen skiner idag också, myys!

Och snart är det helg, då blir det kryssning för hela slanten med ett gäng figurer på båten Cinderella! :) Kommer bli grymt skoj, synd bara att det går så jävla fort på de där båtarna! Sist jag åkte med Cinderella så åkte jag med Josie, och jävlarihavet vad kul vi hade & vad vi skrattade! :P

Men jag vet inte vad jag ska ha på mig!? :s blää hatar sånt, annat är när man har en ny partyblåsa och pjux att trava omkring i, men denna gång blir det att ta en gammal trasa och schliiitna skor ;) nerå så farligt är det inte, men drygt när man inte har något riktigt klockrent att ha på sig! :/ tåls att funderas på...

jag & josie från vår kryssning med cinderella :)

 

Men innan kryssning så är det fredag som gäller, som inkluderar jobbelijobb & bio! ' Hur många lingon finns det i världen?', ska bli kul att se den, verkar jättebra! Någon som sett den? :)

Nu blir det frulle till gårdagens BB-avsnitt :)

Ha en bra daaag!

min goa systeryster

look at this cutie!



hoppas du vet hur mycket du betyder för mig ♥

Läääskigt!

Alltså, detta är sjukt läskigt och jag vet inte vad jag ska tro..

Ni som har mig som vän på FB har kanske märkt att jag har lagt ut klipp från när jag pratar i sömnen.. :) På min Iphone så har jag en app som heter 'Sleep talk' och den plockar upp alla ljud som låter under natten i närheten av telefonen. Och den har till exempel plockat upp när jag sjunger Robyns 'Indestructible' & när jag pratar om att mamma har minsann värme i sin garderob (?). Hehe!

Varje morgon lyssnar jag då på inspelningen och natten till lördagen så plockade den upp något som jag reagerade på. Men jag brydde mig inte så mycket mer om det.. Fören på kvällen igår på festen, då vi kom in på att jag spelade in under natten och pratade mycket.. & jag spelade då upp det jag hade hört på morgonen för några stycken. Och de blev helt till sig! Jag nämnde då att jag tycker att det låter som att det är fotsteg som hörs på inspelningen och sen att jag börjar frågande säga - Henrik? Henrik? Henrik?. & då stannar stegen upp. Sedan när jag snackat klart, låter det som att de trampar ut igen.. kl var då 03.53. Och även de skeptiska på festen började diskutera att det låter som att någon går i sovrummet..

Har lyssnat på det om & om igen idag också, och jag vet tametusan inte vad jag ska tro! Ska spela upp det för Anders sen när han kommer hem från innabandy-cupen i Falun, och höra vad han har att säga. + att syrran kommer snart & ska få säga sitt.. :)

Haha, ni tycker säkert att jag är superlöjlig. Men om ni har tillgång till att lyssna på det gör det här då, och säg vad ni tycker! För ni kan tänka er att man blir lite fundersam, igår när jag skulle hem pratade jag med syrran hela vägen hem och till jag hade lagt mig i sängen. Var lite skrajsen.. :P



uuh ,

liiite bakis idag, blev dock vääldigt lungt igår. Vi var hemma hos Malin & Robert och spelade spel m.m. Supertrevligt! & tog en vända på 'Halvan' men tog mig strax därefter hemåt.. var så himla trött!

Nu blir det fix så man inte skrämmer någon unge när man ska ut, för snart blir det bakiskäk & pirre på 'Lagunen' - Gött!


at my sis' place





tog lite bilder när jag var hemma hos syrran sist :) de har såå fint hemma hos sig! En skön mix med gammalt och nytt, och det blir grymt snyggt! :) me like! Ska höra om jag kanske får ta lite mer pics hemma hos henne sen. Så ni får en större inblick på hur fint dem har!

Nu ska jag ta och fixa mig lite och sen blir det en snabblunch och dra till jobbet :)

& imorrn är det FREEEDAG :) weee! Helg & LÖNING! En helg som bland annat kommer inkludera middag med bruuuudsen och eventuellt en trip till Borlänge för lite shopping :) woho!

Hoppas ni får en toppenbra torsdag! :)

PUSS

dagens emma ;





wanties from H&M


gjord i polyvore

dog lite...

... Hur snygga!?



vill ha... tänk om man kunde fylla år två gånger om året! :)


CP-hälsning

från mig till er :D


ser ut som ett troll

hahaha


vår lilla underbaring - obs bildbomb

Hittade på minnet från min gamla mobil.. och hittade extremt mycket bilder på vår lilla sötnos! :) ända från första gången vi såg henne.. goos, så här kommer lite pics

 

Lillsnuttan :)







första filmen ester kikade på , första besöket hos veterinären ,  första vändan med koppel ute :)










With every heartbeat


me and mah sis'


Härligt att snön smälter bort! :) vår - jatack!





Fina kvarter i Hedemora :)





Me and mah sis'






Haha, här skulle jag stimma till det lite och spänna mig mitt i allt, men gick inte så bra då jag fick något i ööögat :/ :P




Fina syrran :)





Halleballe & jag





Harleeey :D

dagens emma ;





vit skjorta från GT & leggins med skinndetaljer H&M :) Klocka från Ur&Penn och armband från Mur & kaminkultur i Hedemora ;)


what a day!

Har varit sjukt fint väder idag, tack & lov jobbade man bara 2 timmar imorse så man fick ta sig ut i det fina "vår"-vädret! :) Syrran kom och mötte upp mig sen gick vi på en promenad med min systemkamera! Blev 455 bilder tagna idag. Ska rensa lite nu tänkte jag.. sitter hemma i myskläder & halvkollar på "Godzilla", - what?! en lördagkväll?! tänker ni.. :P japp, säger jag då. Känns grymt skönt att bara vara hemma helt själv med Ester, då Anders är på fest :) Har varit hos farmor och farfar nu på kvällskvisten också, myys!

Ja nu blir det att rensa,
bjuder väl på lite pics senare ;) Hoppas ni har det bra, vare sig ni är ute och röjjer loss eller sitter hemma och myser! :)

-Hej så länge!


sweetnos :)


Hur många lingon finns det i världen?


verkar ju huuuur härlig som helst!

hah, märks det att jag fastnade på youtube :P

cool kille



1:10.. goin' cra-ha-hazyy

puuh ,

detta har varit en lååång vecka men samtidigt har det gått fort på något vis :P knäppt, jag vet! Men liksom mitt på dagarna när man jobbar så har det varit ganska segt och så speciellt när Annsofie har varit hemma hela veckan på grund av att hon stukat foten rejält förra helgen.. :/ men jag hoppas hon kommer tillbaka nästa vecka :) så det blir lite fart! :)

Men samtidigt som det gått segt på dagarna så tycker jag veckan har gått fort om man ser tillbaka.. :P aja, skönt med helg nu iaf, dock ett par timmar att jobba av imorrn med. Men det går så fort så :)

Och sen efter jobbet tänkte jag ta mig hem till pappa och hälsa på om de är hemma :) Har hört att det ska bli fint väder imorrn, mycket bättre än vad det varit idag! :S bläsch för dagens väder! Snöat halva dagen, sen regnade det typ.. konstigt! Ska ialla fall ta med mig kameran imorrn :) weee! Så ska ni få se lite resultat på kvällen, för då blir det lugnt! Anders ska iväg på innebandyfest så då kan det vara skönt att vara hemma och slappa lite bara :) Bra med en vit helg också ;) Så kan man ladda upp ordentligt till kryssningen vi ska på 2 april ;D

Nee nu blir det att blanda i ordning lite sourcream dipp till chipsen så man har något att smaska på till BigBrother :)

Hoppas ni får en bra helg allihopa! PUSS



Detta ska jag se...

.. när det kör igång, verkar jättespännande ju! :D Älskar såna shower. Har varit på Joe Laberos show när jag var liten, & kommer ihåg att jag blev superfascinerad och även lite rädd när han sköt med pistol & såga itu folk och sprang runt etc.! :)



premiär 27 mars :)

butterfly - let's fly



pics från


älska tulpaner

åhh, har verkligen fattat ett tycke för tulpaner under de senaste åren! Så enkelt vackra! Speciellt de vita..


kärlek ,


Bara i smyyyg..

Eftersom vi inte kommer vara i lugn och ro själsligt under påsken, på grund utav att vi flyttar där ikring och ska packa en massa etc. så jag har faktiskt jag smygbörjat pynta lite ;) men inte överdrivet! Det blev lite vårigt här hemma också, har annars haft samma tråkigt vita fat med grejer på rumsbordet sen julas (schhh) :P Så fick bli lite nytt - voilá!





Det mesta är inköpt från jobbet, men " på tråd - blomman" fick jag utav Lurkas i födelsedagspresent :)
& smårosorna är också från min födelsedag som jag fick utav min svärmor, här är de torkade.
& terrinen fick jag ju utav mamma för någon vecka sen!

På tal om vår.. var ju såå fin vårhimmel idag  luuuuv






& en morgontrött Emma :)





kalas för en 26åring



har jag sagt att jag är nöjd med kameran ;)



En trött Emma :)




Sötnosen ville också vara med & kalasa :)





Serveras självklart på Mateus ;)




Släkt & vänner kom på besök :)




Anders hade gjort en god godis tårta :)




Koncentration...




Ester smyger..





Min snygga 26-åring :)

new in!

 

koftan blir nog myspys till våren :) + att jag hoppas klänningen kommer innan helgen! hoppashoppashoppas ,

För då äree fääst ;)


snart min :)


Tack min älskling

 

en försenad födelsedagspresent kom idag, som egentligen skulle ha kommit då jag fyllde, :)
Precis den berlocken jag ville ha till mitt tomas sabo-armband ;)

 

 

 


Rockabilly all night looong - bildbomb










tack mami ♥




mammsen:
en liten krya-på-dig-present...

hahahaha,

anders och jag stimmade med webcamen idag :P

 


haha , på andra ser jag ut som ett djur.. :P iofs ser väl inte mänsklig ut på första heller direkt..




hahah så jäääävla snyggt




hehe, anders tyckte jag såg ut som "laman" i disneyfilmen "kejsarens nya stil" på sista bilden :P

come home, please

Håller på att gå igenom & rensar den externa hårddisken på lite bilder, och jag klarade inte av att rensa bilderna på Gunvald, vår katt som varit borta sedan i somras.. Klarade inte ens att gå in på mappen med bilder. Många tycker säkert, "va tusan släpp det, det är bara en katt", men som jag förklarat tidigare så var/är Gunvald så mycket mer än så. Han kom in i vårat liv då vi hade haft mycket negativitet och lyste upp det så otroligt.

I miss u,
with every heartbeat.

 

Det är tur att jag har en annan liten lyckokälla ;)

 


Vasaloppet

Hej & hå vad de åker på tv:n! Vasaloppet är igång och det ser sååå mysigt ut! Vill också åka längdskidor... undra om man fortfarande kan ha skidorna som finns i stugan uppe i Idre? hm.. blir nog att kolla upp det till nästa vinter. Ska nog upp med pappsen, Cath & syrran vid påsk, kan passa på att kolla då! Ska se om jag hittar bild på stugan så får ni se :) huuur mysigt som helst & på vår/sommarsidan kan man möta upp renar på gården när man ska på toa :P Stugan ligger alltså väldigt mitt i naturen ca 2 mil utanför Idre :)

Får bli en promenad snart tror jag! Mår mycket bättre idag så får passa på medan det är så finfint väder ♥
Ha de så bra så länge :)

Next three days

 

återkommer med hur den var :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

update: tyckte den var helt klart sevärd med lite action o.s.v. men samtidigt var den så himla förutsägbar. Tycker många filmer är det nu för tiden. Eller så har man sett för mycket så man kan genren helt utantill :P Men i alla fall, den var helt okej & spännande!


ferre i lördags ;) - b i l d b o m b

spelande & snicksnackande :)



Systrarna Rutevik



Tjejor!


Jag & Emsan :)




a big smile for u, a fake one to ;)



Dans




peace out ,

d a n g e r , danger

usch, farligt att vara sjuk. Då hinner man kika runt på massa snygga grejer ju! :P

 

 

Give me these , p l e a s e!

 

 

Blir kanske ett klicka hem dem sen ;)


på tal om sjuk..

Det som hände igår i Långshyttan är för jävla sjukt.. man skämms för att vara männsika nästan! Klicka på bilden för att komma till aftonbladets artikel:

 

 

Stackars liten..
Den 25 åriga mannen skulle ha fått smaka på sin egna medicin! Eller ett enkelt nackskott.... jävla idiot.


Sjuk & bokning av kryssning

oj, här ekar det tror jag.. tomt på inlägg :P hohoooooo...

men jag har verkligen inte tid med bloggen som jag hade förut, genom att det har blivit mycket jobb och träning senaste så hinner jag inte! Vilket är lite trist, tycker det är kul att blogga :)

men nu har jag blivit sjukis så då hinner jag. Feber & förkyld :c blää, vill inte & har inte tid för att bli sjuk..
Skulle egentligen ha följt med tjejerna och bokat Ålandsresa idag men det klarade jag absolut inte av. Har spenderat  hela dagen i soffa, de enda stegen jag tagit är när jag gått till toaletten :P dessutom sov jag mellan 11-13 & svettades som fan då! blisch ,

Som sagt, idag blev Ålandsresan bokad! 2-3 april drar vi ut och röjjer loss till sjöss på Cinderella, ska bli sjukt kul. Vi blev 16 st! Och min älsk blir till och med denna gång :D weei!