e m m a ; vardag, fest, inredning

FEST!

Ferre ikväll ;) najsnajs!
Ska göra mig i ordning nu :)

ha en trevlig lördagskväll!

Jag & älsklingen, 4 år tillsammans

Har haft en jättetrevlig kväll! Skriver mer imorrn för nu ska jag och älsklingne fortsätta våran "dag" tillsammans och kolla på film, death proof och transformers ;P

Imorrn blire partyparty! Tänkte att jag ska ringa lilla sthlms-poopien imorrn och höra vilka planer hon har :) Och Johanna DU SKA MED ;)

Nattinatti på er!

Puhh!

Tänkte att jag skulle passa på att blogga lite medan min älskling ligger och "vilar ögonen", som han säger. ;)

Ååhh vad det har varit mkt idag!
Vi fick tre pallar med grejjer (har dessutom fått två pallar igår) på jobbet så vi har packat upp en massa idag igen. Det är jättekul tycker jag, kul när det kommer nya grejjer! Men jobbigt också, vi vet inte vart vi ska göra av alla saker och kartonger! :P
Känns lite stressigt också när vi har jubileum nästa vecka också.. men allt ska nog bli klart tillsdess, det tror jag! :)

Igår efter jobbet så kikade jag och älsklingen lite på stan, gick till systemet och sen till next. hittade en söt tubtopp där! Får se om jag köper den imorrn.. Sen efter stadsrundan så gick jag upp till Emma, skulle hjälpa henne med hennes hår, det skulle färgas! :) Det blev supersnyggt! Alldeles lagomt mörkt!

Idag efter jobbet så åkte jag, älsklingen och mammsen till Avesta. Anders var ute efter en jacka som han hittade och jag hittade underkläder, en jacka, örhängen, mocka-handskar, en skjorta en tjock tröja.. ja det var nog det :) Mkt nöjd! Behövde en tunnare höstjacka... ;)
Och mamma var ute efter en present till syrran och det hittade hon :) Hon hittade ett par brallor åt sig själv också :P

Nu ska jag väcka älsklingen och sen ska vi kika på Da Vinci koden :)
Puss & godnatt!

Myspys

Ikväll kommer min älskling hem :D Wiiie!

Sitter på lunchen just nu. Vi har fått en massa grejjer till butiken, såå spännande!
Ska läsa lite nyheter på aftonbladet och sen återgå till arbetet :)

Laater!
image829
Gunvald och älsklingen :)

Åh! Förbannad!

Alltså, jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag läser sånt här!
Blir så jäkla förbannad när DMX's advokat säger: "Vadå? Ska han åtalas för att är känd?"
Jag säger: Vadå? Ska han inte åtalas pga av att han är känd?
Man tycker ju att det är hans ansvar och kolla upp att hans egna husdjur mår bra.. fy faen!

Before and after

Var ju och fixade frillan igen i fredags, blev riktigt nöjd!
Äntligen borta med den där djupa "svarta" färgen!

image835

STHLM

Åkte till Josie för att vara hos henne i Stockholm helgen som var. Kom fram ganska sent eftersom jag jobbade och så. När jag kom fram så käkade vi tsatsiki och gregiska köttbullar av nått slag, mumsigt! Vi gick sen med riiiktigt fräsh andedräkt till hennes syrra och hennes pojkvän och kollade in Josies laptop hon hade köpt, oh yeah så schnygg! ( men min är också fin :) ) De sjöng sen en massa singstar för
mig (jag sjunger aldrig nykter u know), hehe! Roligtroligt!

Och som ena riktigt heroes-fans vi är så gick vi sedan hem och plöjde igenom några avsnitt.. sen soomna vi :)

Lördagen började ganska ovetande. Vi visste inte riktigt om vi orkade festa eller ej..Vi drog iaf ut på stan och shoppade lite. Träffade Josies kompis Denise som verkar jättetrevlig, eller hon är jättetrevlig! Nicholina hängde också med ut på stan.

Jag köpte en gul tröja och en tee på Zara. Och en grå tröja på Gina. Vi käkade kebab till lunch och det var supergott!

Sen gick vi hem och vi funderade fortfarande på om vi skulle festa inte.. Men det blev tillslut att vi stannade hemma och kollade på en film och käkade lite godis. Nicho sov hos oss också för hennes Niklas var i stan och partade. Josie och jag glodde även lite på Heroes.. till typ 3 :P
Sen sov vi som stockar hela natten, vi tre, i en 120 säng :P

På söndagen var vi ut på stan en sväng till och kikade lite. Josie hittade lite grejjer och jag hittade en stickad polotröja från H&M :) Mkt skön! Vi käkade lax och tsatsiki till lunch, mumsfillebabba!

image836Dagen gick alldeles för fort och innan vi kunde säga Hiro Nakamura så hade dagen passerat. Kl blev kvart i 6 och jag skulle åka hem :/ Tråkigt att det ska gå så fort när man har roligt!
Men min poopie och Najcholajna kommer ju hem nästa helg och partar med mig och troligtvis kommer Häääna hem då också! Ska bli superkul!
Jag längtar! Party party! Då ska jag kroka upp min sourz apple, mumsmums!

Nu ska jag kolla på sista Heroes avsnittet!

Pics från helgen hittar ni här!

Frissan, jobb, sthlm

Japp, ska strax dra iväg till frissan och göra mer slingor och sen väntar jobb till kl 15 och ca halv 17 åker jag till Stockholm! Ska bli riktigt kul!

Hoppas ni får en trevlig helg! Pusspuss

Torsdag

image827Har precis smällt i mig en smörgås och en ramlösa från smörgåsboden. Det var gott!


Vädret är såsidär idag. Lite molnligt. Ibland kikar solen fram :)
Kanske blir det en fika senare idag efter när jag har slutat. Ringde till Lurken och vi får se om hon hinner hem från sin syster eller ej.. :)

Ikväll så är det ju Idol och Heroes igen! :) Och  jag ska fortsätta med mitt rum idag också. Skura golven och damma lite i min hylla! Kanske min kära syster hjälper mig med min garderob också!? Who knows :)

Imorrn är det först frissan som gäller, sen ska jag jobba till 15 och kl 16.23 går mitt tåg till Stockholm & Josie!
Måste komma ihåg att ringa till pappsen idag och säga att jag inte kommer något till honom den här helgen.. Och Josie ska jag också ringa!

Nu ska jag gå och ta lite kort i butiken som vi ska använda till jubileumet. Gör ett bildspel som vi ska ha rullandes hela kvällen som handlar lite om butiken och vad vi säljer och så vidare...


See u later alligatooor ;)

Oh! I like!

Tyckte verkligen att höst-katalogen som kom idag från H&M hade mkt fint i sig. Men jag ska jag försöka att låta bli att beställa mer kläder.. :s bra att spara ju!

Heroes var idag som vanligt superbra! (haha, heroes - superbra.. höhö) Tycker verkligen om serien!
Den är lite likt "Lost" vilket är en serie jag också gillar supermkt! Men den börjar ju inte förens i januari, ååh orka vänta..!

Har faktiskt varit jätteduktig med att plocka ihop/städa på mitt rum idag. Alla rena kläder har hängts in i garderoben och har dammsugit m.m. Rensning av vad som ska sparas och inte har jag däremot inte hunnit med :) Får bli imorrn!

Nu ska jag ta och försöka ringa till älsklingen, han sa att han skulle ringa upp mig när jag ringde honom vid halv 8 och han har inte ringt än. Men hoppas de har trevligt iaf! De kollar säkert på Champions League eller nått!

Nattinatti!

image834

H&M och ett måste!

Jaaa, nu måste jag ta tag och städa mitt rum. Ser ut som en bomb har släppts där inne. Vågar knappt gå in.
Har glömt bort hur mitt golv ser ut för alla kläder som ligger på det.. :s höhö, needå sååå farligt är det inte. Men nästan ;) Jag ska nog ta och gå igenom hela rummet och lägga undan det som jag inte använder så mkt, skänka till Erikshjälpen/RödaKorset eller nått liknande kanske..
Men först blir det en liten glutt i H&M-katalogen som kom idag. Betalde ju även en räkning därifrån idag, blev nästan glad när räkningen kom. Trodde nämligen att den skulle vara högre än vad den var :)
Men icke!

Men efter jag kikat i katalogen så ska jag ta och städa!
Jappjapp! Idol ska jag försöka stå över idag eller åtminstona kanske ha det på när jag städar. Men Heroes kan jag inte missa! ;)


Saknar min älskling ;) Han ska på ferre ikväll han, eller han är nog redan på ferre. Kul,kul! 


Beställde biljett nyss till Stockholm! Ska bli superkul! Var allt för längesedan jag var där!

Hoppas ni får en supertrevlig onsdag för det ska då jag försöka ha, trots städning! ;Puss



Bjuder på en bild av Jeff Thomas, såå söta
image833

Idol & nachos

Idag har jag jobbat, as usual :) Gick bra, dagen flöt på och kl blev 17 och jag åkte då hem till Lurkas. Blev bjuden på middag där och efter den så färgade jag Lurkisens hår. Blev bra tycker jag. Inte så mörkt som vi hade trott, men dte blev ju defenitivt skillnad!
Efter det så gjorde vi i ordning lite guacamole och nachos och slog oss ned framför Idol. Mkt gott :) (stinker vitlök nu, håller ju vampyrerna borta iaf :P). Hehe! Jag fattade inte alls att Måns var Måns först när han var utklädd :P Jag tänkte, men oj. Sen tänkte vad lik han var Måns på nå vis. Sen kom det upp för mig att det var ju han. Vadå efter!

Var förresten in till frissan idag igen. Kände under dagen att jag ville ha håret liiite ljusare ändå. Jag trivs jättebra med färgerna hon hade i! Men lite ljusare vill jag minsann ha och dte skulle hon fixa :) På fredag kl 9! Perfa! För på fredag drar jag ju till storstan och träffar poopien :)

Nu ska jag ta och glo lite på tv!
Nattinatti
image832

  Och Gunvald är söt, as usual ;)

Ensamt

image830Jaa, nu har älsklingen åkt ifrån mig... ;( Blev lite ledsen den här gången faktiskt... Vet inte varför det blev så mkt känsligare den här gången än sist. Jag bara saknar honom så mkt.. mitt snyggo.
Det har iaf varit en jättetrevlig helg med honom!
Vi har mest myst, myst och myst ;)
Han kommer ju hem om typ en vecka igen, och den helgen firar vi 4 år tillsammans :D tänkt vad fort det går! ujuj..

image831Och jag ska ju jobba hela veckan tills på fredag, är ledig på lördag :D för på fredag ska jag till Josse i Stockholm, ska bli kul. Har inte setts på ett bra tag nu.. så det ska blir superkul att ses! Och jag är superfestsugen, ska nog försöka övertala den där partyprinsessan att parta lite med mig i helgen, händer ju inte så ofta. :)
Har typ inte festat på en månad! Goosh, länge det.. men det har varit ganska skönt att vara ifrån alkoholen lite, festade ju rejält innan dess om man säger så..
Måste ta och komma ihåg att beställa tåg-biljetter imorrn!

Nu ska jag ta och sooova, före&efter bilder kommer på håret imorrn, Blev inte så ljust som jag tänkte först ångrade mig och sa att jag ville ha min mörka färg kvar men ändå ha ljusare slingor i som livade upp håret lite :) Blev peeerfa ;)

Nattinatti med er!

myspys

Mysigt att älsklingen är hemma :)

image827

På jobbet idag så kom det tre hel-konstiga tjejer pratade nått annat språk och endast det språket. De tjoade och hojtade till mig och jag fattade ingenting. Vad gör man liksom när man inte förstår. Tror de att man kan varenda språk i världen eller!? Och sen suckade de och dissade mig helt bara för att jag inte förstod verkade det som..? Sen ville de ha ett pris på allt porslin vi hade(vilket är ganska mkt), som om jag visste det.. men jag ställde mig och började räkna för fullt med miniräknaren. Sen slog det mig att de försökte nog sno något, för två stycken stod och pratade med mig en massa, det bara snurrade i huvudet på mig (vad själv i butiken) och den tredje gick runt i affären och verkade inte alls bry sig ngt om vad hennes kompisar gjorde. Så jag slog bara fram en tänkbar summa porslin och de ville inte ha det sen frågade de om jag kunde räkna ut ett annat bord med en massa grejjer på och då gick jag därifrån och ställde mig i kassan. Då gick de bara... gick runt i affären sen och kikade om de hade snott ngt men jag märkte då ingenting, ska nog nämna det för Annsofie imorrn.. är nog bra..
Annars så sålde jag riktigt bra idag. Det var ganska mkt kamin-kunder faktiskt..

Medan de där tjejerna var inne i affären så kom älsklingen till mig också, kändes bra att han var där innan de gick.

Efter mitt jobb så hämtade vi syrran från en kompis och åkte sen och handlade lite mat till kvällen :) vi ska käka tacos! Muuums! :D Senare ikväll ska vi mysa med chirre & dipp och nya beck-filmen, myspys ;D

Imorrn blir det en tripp till Borlänge som sagt, ska handla en present till syrran :) som fyller år snart! och vi ska hämta mammsen också

Nu ska jag mysa lite med älsklingen! :)

Ha en trevlig lördag!

Veeet du vaa?

Nu ska jag ta & kika på sunes sommar ;) haaha, luuuv it!

Oooh, liite nervös

image826


Jag är faktiskt liite nervös över hur jag kommer bli i håret på måndag :P Ska ta och prata med min frisör som jag går till hur hon tycker jag ska göra. Har faktiskt funderat på att gå från gyllenbruna slingor till nästan vita.. hm. Eller det kanske blir för stor kontraster mellen färgerna..? Vi får se, skulle var coolt att prova på något annorlunda så där... :)

Men frågan är om jag kommer att sakna mitt mörka hår? I värsta fall är det väl bara att färga tillbaka det ;) Men dte känns ju också dumt när man har lagt ut ca 1000 spänn på håret.. hm.. jaa men som sagt så ska jag höra med min frisör först :)

Det blåååser

image823 image824
Brrr vad det blåser och är kallt ute idag. Usch! Eller iofs så är det ganska mysigt så här när man sitter inne. Men när jag gick hem idag från stan så var det ruggigt ute.. :s

Älsklingen är hemma om två timmar :D Han skulle ringa igen när han var i Sala. Vi ska käka på donken sen :) Mumsigt! Tar bilen dit tror jag så det slipper bli så jäkla sent!

Sitter just nu och kollar på "Cops", tycker det är skitbra, de sätter ju dit the bad guys ;P



Asos

Blir nog att klicka hem liiite från Asos sen  ;) kanske.. :)





Finally friday!

Äntligen, fredag.

Älsklingen kommer hem idag, stannar tills på måndag eftermiddag, så han iaf se mig i min nya frilla :P Skönt att han kommer hem!!
Vi kommer ha hela lägenheten för oss själva för både mamma och syrran är borta. Ska bli skönt!
Han kommer ju ganska sent ikväll, ska möta upp honom vid halv 10. Sen åker vi nog bara hem och myser ;) Kanske ska ta hem en film till ikväll...hm..

På lördag jobbar jag och efter mitt jobbpass ska vi nog bara ta det lugnt, vad jag vet, Vi kanske hittar på ngt att göra. En tur med bilen kanske? :)

På söndag blir det nog en tripp till kupolen, vi ska hämta mamma i Borlänge för hon ska på "Ladies night" imorrn och på söndag blir hon avsläppt i Borlänge. Tänkte att vi skulle hinna gå på kuppan lite innan :)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för jobb!
Ha en fortsatt trevlig fredag & helg!
Pusspuss

Kvällsbilder

image810
image811image813image812

I wont be crying

Ska ta och går igenom min garderob nu. Har typ allt tvättat.. Det gick ju inte så bra att rensa garderoben igår när det var både Idol och Heroes på TV! :s Tänkte att jag skulle hinna med detta innan allt det där börjar på TV :) Men städat och tvättat har jag iaf hunnit med :) Duktigt va? ;P


Nu ska jag ta och göra en playlist som går bra att städa till :)
Dessa är några måste som ska med i listan:







Älskar den här filmen!


Längtar...

2 dagar kvar tills min älskling kommer hem!
Saknar dig såå...

image807

Hjältar

Hade helt glömt bort att "Heroes" är idag :D

Heroes Tid: 21:00-21:55 Amerikanskt drama från 2006. Del 3 av 23. Claire försöker leva ett så normalt liv som möjligt, men en dejt med fotbollslagets quarterback tar en tragisk vändning. I rollerna: Sendhil Ramamurthy, Masi Oka, Hayden Panettiere. Även senare i dag.

Blir kanske att dra hem fjärde avsnittet.. hm.. kanske. Men det är ju kul att se när det väl går så att säga.

Men nu är det Idol!! Och det är från Borlänge idag! Kanske man ser ngn man känner igen!
Ska försöka plocka ihop lite i garderoben under tiden..

Ohh :D



På måndag ska jag till frissan! Då kommer jag att bli ljusare i håret, ska ha en massa ljusa slingor i olika ljusa nyanser, har jag tänkt.. lät väl bra? Klippning får bli senare, trivs bra med den längd och form jag har nu :) Blev slingor istället för tatuering :P Är ju väääldigt sugen på att tatuera mig men har inte riktigt vant mig vid tanken på att den kommer att sitta där på kroppen tills jag dör.. Men vet exakt vad jag ska ha den och vad jag ska ha, men det avslöjar jag inte ;) Eller jag ska ha den på skuldran, så mkt kan jag avslöja.. :)


Idag kom lurken in till mig en sväng på lunchen och visade upp hennes nya frilla, schniiiggt ;) Hon ska bli riktigt mörk i håret ocså, jag ska nog ta och färga hennes hår ngn gång nästa vecka :) Spännande! Det kommer du nog passa superbra i ;D


Och på fredag kommer älsklingen hem en sväng :D mysmys. Synd bara att Kajsa skulle ha sin 20årsfest då också. Hade ju varit kul att träffa tjejerna.. :) Men dem kan jag ju festa med fler helger :P Lite annat med älsklingen som bor så långt bort. Och han har kanske fått ett besked från CSN nu, att kan få studiebidrag. Så han blir nog kvar där ett tag..


Nu ska jag ta och städa, har precis käkat middag. Emelie och mammsen är på nå konfirmationsmöte och jag hade tänkt att när de har kommit hem så ska jag och Emelie ta och gå igenom min garderob.. Så nu lär jag köra igång!

image806
Gunvald fick vara med i detta inlägg ;) sötnosen

En låt innan bedtime - loove it


I have done it again

hehe, nytt igen :)
Nu ska jag sova! Natti!

A mouse!!

Måndag igen. Helgen har gått föör fort. Bara schwischat förbi liksom :s
Har tagit det lugnt heela helgen. Var hos pappsen.
I fredags så kollade vi på film år McD, gick och la mig ganska tidigt eftersom jag skulle jobba på lördagen.


Ja som sagt så jobbade jag lördag och efter jobbet gick jag upp på stan en sväng och kollade in skinnjackorna de hade fått in på Next Company. Tyckte riktigt om en svart, men vi får se. Känns som att jag skulle behöva spara lite pengar eller lägga dem på ngt mer vettgt, som till exempel göra slingor i håret ;) hehe. Nee men först ska jag iaf ta och kika på Carlings om de har ngn fin skinnjacka där (hm, lär väl bli vinter & kallt innan jag ens hinner köpa en skinnjacka, kanske ska vänta till nästa år?).
image800
På kvällen på lördagen var det ju fotboll! Sverige - Danmark, mkt bra match, underhållande. Zlatan var bra som vanligt, eller vanligt & vanligt. Han spelar ju riktigt bra när han spelar med Inter, men när han spelar i landslaget så brukar han ibland var lite off tycker jag. Men hursomhelst så var han riktigt duktig i lördags :) Skit att han inte satte bollen i nät när han slog den på halv-volley, attans!
Och ibland så förstår jag inte riktigt vad Lagerbäck tänker med. Kimpa ska ju fan börja från start! Gah! Blir galen! Svensson gjorde ju inte nå bra ifrån sig alls. Kimpa! Kimpa! Kimpa! ;) 0-0. Resultatet dög väl, värre var det ju för danskarna :P
Efter fotbollen kollade jag på film.


Sov riktigt länge i söndags. Typ till 11. Låg i sängen till 12 tror jag, skönt att sova ut lite :)
Slappade och slöade på söndagen, gjorde egentligen inget speciellt. Eller jag hjälpte Cath med att skriva lite presentkort :)


Idag så har vi jobbat på för fullt på jobbet, eller A har då haft mkt för sig och jag har hjälpt till så gott jag kunnat. Är lite stressigt nu tror jag, för dem båda.. :/

Efter jobbet så mötte jag upp Emma & Peter utanför Affes, skulle höra lite med routern. Krångel, krångel. Får se om det löser sig nu efter personalens beskrivning + Emmas beskrivning :) Köpte mig en mus till datorn, mkt bra :)

image797

Vi gick sen till Waynes och fikade lite, en gratis latte är ju aldrig fel eller hur Johanna? ;P Jag tycker det är så mysigt att fika när det är grått och regnigt ute :D Satt där till ca 7, gick sen hem för att tvätta,hade ca 4-5 tvättar (jag har tvättat en tvätt av dem, duktigt Emma! ;P).

4 dagar kvar till älsklingen kommer hem :D

Nu ska jag ta och försöka få igång routern, önska mig lycka till ;P
PUSS & GODNATT

Heroes

Mm, det verkar skitbra tycker jag! Ska nog dra hem andra avsnittet på en gång och lägga mig i sängen och kolla på det :) japp så ska jag göra!

I helgen blir det nog förresten ferre ;) Pratade lite med Sandrew idag och hon verkade på.. så visst blir det nog ferre i helgen alltid :P Älsklingen är ute och slirar runt nu han, hoppas han har det bra :) Love u.

Nu ska jag ta och koka mig en kopp te..
Nattinatti

H and M

Jahapp, det var det :)
Nu börjar den nya serien Heroes som jag ska ta och kika på hur den är..

Detta fick jag hemfrån H&M idag iaf: Virkad mössa, längre tee med tryck, tee med tryck, vantar och keps :)

image787
den långa tee:n

image789
Tee med tryck

image790
image791
Mysse #1 ;)

image794
Mysse #2

Yeey

Tänkte att jag skulle skriva lite innan Idol börjar ;)

Trevlig dag idag
:)

Imorse vaknade jag ganska utsövd och på bra humör. Pratade lite med älsklingen över webcamen kan vara en orsak til mitt glada humör idag ;) Jag älskar honom.


Igår mötte jag upp Johanna på Waynes efter jobbet och vi fikade och snackade lite, uppdaterade varandra ;P
Efter det så tog vi en sväng till Hemköp för att uppdatera oss om senaste skvallret :P Köpte hänt extra tror jag den hette, kostar ju bara 20 spänn, lätt att man köper den sååå mkt skvaller för sååå lite pengar, höhö.


Idag så har vi verkligen möblerat om i affären. Känns bra tycker jag, att göra om lite då och då. Ska ju vara snyggt och så till jubileumet som är om ca en månad. Vi rensade ur lite lagret & i källan också. Dagarna bara försvinner när man har ngt att göra hela tiden tycker jag. Men sen så trivs jag ju såå superbra på jobbet också. Hoppas jag får vara kvar efter jul. Måste ju annars börja söka nytt snart.. :s
Annars idag så har jag hängt med Lurkas och Johanna till Avesta/krylbo, Lurken skulle shoppa lite gardiner. Hon hade ett superbra ställe där det fanns snygga gardiner till ett bra pris. Två panel gardiner för 99 kr är i dåligt.. Blir nog en vända dit när man ska införskaffa sig nya gardiner :)
Vi hängde med Lurkas på Ica en sväng och sen så åkte vi hem till henne. De har fått så fint så! Älskar den där vinröda fondväggen! :)

Nu börjar Idol!!

Laater, har fått lite grejjer frpn H&M jag måste visa ;)

Nelly.se

image786

toppen, me like! nelly.se

Hmmm?

Become blonde or stay brunette?
 
image784 image785
Hur ska jag göra?

Idol-premiär

Åååh jag bara älskade den där killen Daniel som sjöng Unchained Melody från filmen "Ghost". (Älskar den låten för övrigt)



Mkt bra första avsnitt av Idol lär jag säga :)


Älsklings-helg

Helgen har varit heeelmysig! Har mest myst & myst :) Men nu har älsklingen åkt hem, åkte kring halv 5. Saknar honom redan... Men det var vääldigt skönt att ha honom hemma några dågar iaf :) Ska bli kul att åka ned till honom och kolla hur han bor och så sen.. Sandrew och jag ska ju ta sällis. Blir nog en riktig roadtrip! ;P

Utöver att bara mysa med min älskling så har jag varit på 8-årskalas, min brors dotter har fyllt. Var ett trevligt partaj :)

Nu sitter jag här med min nya dator har precis ätit en kvällssmörgås och druckit te. Jag är sååå nöjd med datorn. Men routern kan jag inte få att fungera. Ska ringa support imorrn...

image783



I veckan så ska jag jobba på som vanligt. Har inget speciellt inplanerat.. Blir nog ganska mkt på jobbet eftersom alla höst-grejjer börjar komma nu :D Såå spännande!


Nu ska nog ta och lägga mig i sängen och kolla på tv, väntar på att älskot ska ringa :) NattiNatti

Min, bara min!

image778
Min lilla datahörna...

image779
Min babe ;)

Sista kvällen...

Älsklingen och jag har verkligen haft en film/serie-kväll. Vi har sett "Gangster" med Persbrandt, den var okej. Men måste säga att hon som spelade karaktären "Natta" var riktigt kass skådespelare... Kändes lite dumt när en rutinerad skådelspelare som Persbrandt spelade med en sådan nybörjare.
Sen så har vi sett på "Arkiv-X", jag tittade jääämt på det när jag var yngre. Älskade den serien! Men ibland blev det så att jag var tvungen att stänga av tv:n för det var lite fööör otäckt.. :P


Brorsan var här en sväng idag, han skulle hjälpa mig med den nya routern jag skaffade idag. Har inte fått igång det... :/ dryyygt! Han i affären sa, det är såå lätt att installera, bara att sätta i skivan, blablabla säger jag! Gah! Schysst att brorsan kunde komma förbi en sväng iaf. Ska ta och ringa till någon suport på måndag eller så går jag till återförsäljaren..

Min sista kväll med älsklingen innan han åker tillbaka till Halmstad så nu ska jag ta och avsluta detta och kolla påhj "Drakarnas rike" och mysa lite ;)


Imorrn ska vi sova läääänge! Puss & godnatt

Awaaoow

Jag skaffade mig en laptop igår :D En packard Bell. And I love it! Ska bara ta och skaffa en router nu så jag kan sitta på samma internet som vi har här hemma.
Det är inbyggd webcamera och mic så nu kan jag ta och prata med min älskling hur länge och hur mkt jag vill :) Fast det kändes konstigt att göras av med så mkt pengar på en grej liksom. Men den verkar då vara värd vartenda öre ;)
Köpte mig en skyddsväska också. En rosa.. :P

Måste ta och göra mig i ordning nu. Ska snart iväg och jobba, suck.
Ska väl ut på stan en sväng efter jobbet och kika efter en router på en gång. Jag är så otålig ;)

Ha en fortsatt trevlig lördag
;)