e m m a ; vardag, fest, inredning

BULGARIEN - tisdag & onsdag

här kommer lite bilder från bulgarien, tisdagskvällen vi kom dit plus onsdagen. Så här lagomt då det var två veckor sen vi åkte.. :)

Kvällen vi kom till Bulgarien, Burgas började bra. Min väska kom först av oss 6 på rullbandet woho! ;) hah nee men skämtosido! När vi kom till hotellet & hotellrummen så vände vi direkt på klacken, dels så stank det avlopp i hela rummet och sen så var det inte alls de rum vi hade beställt. Så klockan halv ett på natta började vi tjaffsa med receptionisten :P Efter många if & but (om & men) böt vi upp oss till den nyare delen av hotellet för 350 spänn var. Jag vet att man inte ska ge sig, men när en receptionist som 5 minuter tidigare pratade perfekt engelska inte kan engelska överhuvudtaget helt plötsligt, så orkar man inte hålla på & tjaffsa dessutom var klockan för mycket! Så det blev som det blev! & nöjda blev vi!

Onsdagen började med frulle på hotellet och vi var väl inte så överväldigade av frukostbuffén som mest bestod av sötsaker som wienerbröd och muffins. Men det gick ner lite äggröra, melon och rostade mackor (vilket man käkade resten av veckan sen). Kaffet ska vi inte ens tala om, om man ens kan säga kaffe.. te skulle jag vilja säga:P hah! Efter frullen gick vi till beachen för att schteeeka! :) Så jäkla nice! åh vill tillbaka till värmen.. :c

Sandra och jag var duktiga på att ta siesta varje dag och vi började då på onsdag eftermiddag med en siesta så vi skulle klara av partykvällen :) & party blev det! Karaoke-bar med ABBA och en bar-flopp så de hetteduga :P hah! Men fyy så skoj vi hade! & inte blev kvällen sämre av att det var happy hour vart man än gick och varje happy hour kostade ca 6 leva = 30 svenska kronor. Alltså 15 spänn / drink!! Helt otroligt! :) & farligt... hur det farliga passar in i det hela återkommer jag till med de andra bilderna från resten av veckan, to be continued... mowahahaaa ;)

bilder från tisdag + onsdag:





bilder från endast onsdagkväll




Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback