e m m a ; vardag, fest, inredning

Lagomt glad

Jaa man blir så där lagomt glad när man vaknar av att klockan ringer kl 8 och man är så jäääkla trött så man knappt orkar öppna ögonen trots att man kommit in i duschen. Man klär på sig och traskar till jobbet kl 10.
Och när man kommer dit så inser man att man börjar kl 13. Fy faen säger jag bara. Bara skrattade åt mig själv och vände och gick hem och satte mig i myskläderna framför tv:n och datorn :P
Men nu hinner jag iaf käka och så hemma så jag slipper köpa ngn sliskig sallad eller ngt liknande. Spar in lite moneymoney :)

Nu ska jag iaf ta och kolla igenom min packning till Stockholm. Åker ju dit idag efter jobbet :D hihi. Vad trevligt vi ska ha, jag och min Josie :) Ska hälsa på N & N och kolla in deras nya lägenhet också :) Är nog superfin! :)
Vet inte om vi ska festa. Får se hur det blir, men tror det :) Har iaf med mig kameran så ska försöka ta så många kort som möjligt, så kanske det kommer några här sedan. Annars så lägger jag ju upp dem på bilddagboken.

Så ni får ha det så bra under helgen :) Skriver nog igen på söndag när jag kommit hem! Och berättar lite vad helgen har gett :)

image926

Josie och Jag i Höstas :)


Karin

detsamma!

2008-01-11 / 11:55:43
BLOGG: http://karinolofsson.blogg.se
Anonym

söt bild!

2008-01-11 / 17:58:30
BLOGG: http://helenascity.blogg.se
emelie

naw va söt bild:)

2008-01-12 / 11:05:00
BLOGG: http://emelieisaksson.blogg.se
Nora

Josie har skitsnygg ögonfärg =)

2008-01-14 / 00:03:35
BLOGG: http://nuri.blogg.se

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback