e m m a ; vardag, fest, inredning

my birthday is coming up..

älsk ville ha lite tips på vad jag önskar mig i födelsedagspresent... ;)
 

Min lilla Ester





ååwh :) så här ligger hon på träbjälken ovanför datorn och håller utkik när jag sitter här! :) Min sötnooos!

Brr kaaaallt!

Idag är det tisdag, har egentligen inte hänt något särskilt! Jobbet rullade på som vanligt, vi körde igång med 70% REA idag så det har varit lite folk i farten! :)

Alltså det är så jäääkla kallt här vi datorn! Ska snart iväg och gymma lite med sis' så det ska bli skönt att få upp kroppstemperaturen igen! :P

Som sagt nu blir det att pumpa lite muskler! De man har kvar efter alldeles för långt uppehåll det vill säga.. ;)

PUSS!

Hemma hos oss

 
 
 

45 årskalas

Idag fyller systeryster 45 år. Hon är min halvsyster därav den stora ålderskillnaden :) Så idag har vi varit där och gratulerat! Vi bjöds först på supergod kyckling med pasta och såsen till... gosh! Supergod! Gjord på färsk basilika och soltorkadetomater tror jag det var.. (måste ta recept!). Sedan blev det maräng tårta med hallon och kladdkaka. Mm vilket kalas va? :) Sen så fick hon presentkort på Indiska och blommor utav oss :) Hoppas hon blev nöjd!
 
Nu ska jag fortsätta plocka här hemma, måste tvätta också! Imorgon är det ny vecka och nya tag :) Hej så länge!
 
 
 
 

min lördagkväll :)

 
pysslat lite här hemma till mumford & sons, myst med massa ljus, popcorn och en skräckis :) Men nu blir det till att sova! Nattinatt!
 

Promenad

Har precis kommit in efter en långpromenad med Stéphanie och lille Wilgot! En och en halv timme blev det och en massa snack :) skönt att både gå och prata av sig lite! :)

Sitter nu hemma hos pappa! Är här och hälsar på lite! Men ska inte vara långvarig här, ska hem och fortsätta städa undan julen! Tänk vad det vänder.. För två - tre veckor sedan njöt man av julmyset och nu ska man bort med det fort som attan! Köpte till och med hem rosa tulpaner i fredags :)

Hoppas ni får en fortsatt bra söndag! PUSS


Oups!

H&M hade mycket fint, klickklickklick ;)


Salami och brieost-paj


Vilken kväll!

Gårdagen var fantastiskt bra! :) Vi är jättenöjda jag och Anders! Inte nog med att vi firade ett år som förlovade.. Jag tror den även blev så bra på grund av alla fina människor vi hade/har runt om oss! :)
 
 





 



 
 
 
Började kvällen med förrätt: Ugnsbakade tomater med en röra av lök, soltorkade tomater och fetaost.
Varmrätten bestod av: Fläskfilé, potatisgratäng, bea eller pepparsås och en stor fräsh sallad!
Och tillsist återstod efterrätten: Apelsinchoklad mousse med grädde och hallon som värdparet fixat ihop!

Såå mumsigt så! :)
 
När efterrätten var intagen blev det att slänga på sig badkläderna (eller som i mitt fall, sport-bh för jag glömde badkläderna hemma) :) Badtunnan ute värmdes upp och bara vi tjejer satt och kunde snacka lite om det vi ville! Sen fick vi live-musik också av Jennies Benn som sjöng och spelade gitarr för oss, otroligt trevligt! Dock gick det si så där med våran allsång ;) Det gick desto bättre med att slänga oss i snön! :P

Grabbarna slängde sig sen i badet och hann med att piffa till oss lite igen efter badet :)
 
Sen helt plötsligt blev klockan 23.40! Snabb fix med raketer/fyrverkerier och på med ytterkläderna. Och med champagneglaset i högsta hugg gick vi ut för att kolla på hur himlen skulle lysas upp av alla fina fyrverkerier. Och det var jättefint vid tolvslaget! En puss till älsk och ett gott nytt år önskade vi varann!
 
Ost och kex och en marängtårta stod och väntade på oss inne så det blev lite mer live-musik från Benn och sen pallrade vi oss hemåt kring 2-tiden :)
 
Ja det var mitt och min kärleks nyår det! :) Hoppas nu att mina nära och kära jag inte kunde fira nyåret med även ni får en tipp topp början på det nya året!