e m m a ; vardag, fest, inredning

Snart läggdags!

Jajjamen snart läggdags för Emma :)
Ska upp och jobba imorrn, och sen efter det, kring halv 5 drar jag till Uppsala för att fira valborg :D Ska blir så jäkla kul!
Jag och Stephanie drar till Nea och röjjer loss lite och där ska vi även sova, är otroligt taggad! :) Skönt att ha en valborg där man verkigen vet vad man ska göra, annars brukar det vara ganska segt och fira det här hemma.. Inget ute ställe har ju direkt öppet ;P

I lördags hade vi iaf trevligt! Jag, Josie och Johanna festade lite här hemma och drog sedan vidare på förfest :) Sen skulle jag och Josie in på hotellet (Johanna skulle tyvärr hem och kolla läget), men där var det superlite folk så vi drog ganska fort hem och kokade makaroner och sov lite ;P haha, men det var en trevlig kväll iaf!!

Och i söndags så slappade vi och slöade, drog till donken för att käka bakismat och sen så åkte poopien hem. Hade en supernajs helg med dig gumman! :)

image1098


Igår och idag har jag varit ledig. Och älsklingen har varit hemma med mig superlänge nu. Han fick inte tag i ngn biljett ner till Halmstad i torsdag så han stannade kvar, tills idag :( så nu så sitter jag själv här i sängen :/ tråkigt.. men han åkte till Uppsala för att fira valborg han med, så jag hoppas vi ses imorrn en sväng iaf så jag får ge honom en puss!

Har suttit ute i solen idag, har varit supervarmt! :) Sköönt! Hoppas det blir bra väder imorrn med :)
Annars idag så har syrran varit här och hjälpt mig att städa och jag varit hemma hos Lurkburk och färgat/slingat hennes hår. Vilket inte slutade så bra :) Men det blir nog bra om hon kikar in hos frissan ;) hihi.. blev iaf varmare  färg i hennes hår nu :)

Nee nu måste jag sova så jag orkar partajja imorrn ;)

Nattinatti med er! Och hoppas ni får en bra valborgsmässoafton :)

PUSS


Ferre

Ikväll är det fest som gäller :D

Josie är här och vi ska festa järnet!

Men först ska vi ta en powernap så vi orkar med natten ;D

nattinatti

Surkärringar och glömska

Ja nu var det ett tag sen  jag uppdaterade här.. Men det blir lätt så när jag har älsklingen hemma. Sitter ju hellre och myser med honom än skriver här ;) Men nu så har jag några minuter över.. sitter fortfarande på jobbet för har glömt min hemnyckel och älsklingen har åkt iväg på träning så mamma kommer förbi med nyckeln om ca 20 min, kom på att jag kunde blogga lite då ;)

Det har väl egenligen inte hänt så jättemkt..
Förutom att jag har fått det bekräftat att det bor surkärringar i detta hus!
Som de flesta vet så städar jag trapphuset en gång i veckan för att få ner min hyra en tusenlapp. Alltså det ska sopas och skuras golv, och VID BEHOV även torka av trappräckena nedtill(för där samlas det tydligen damm). Och detta har ju jag slarvat med sååå ooootroligt! ;) Visst det var LITE damm där men absolut inte så att man gick och andades in det och fick andnöd utav det. Men det var ju tydligen värt att klaga på...
Men det är nog som älsklingen sa: De har inget liv, bara för att ha ngt att göra så klagar dem.. Bra sagt säger jag och det är säkert sant!

Jag tycker inte att det var ngt att klaga på överhuvudtaget jag menar självklart ska det vara snyggt i trapphuset och så men hur många minuter(om ens det) är man i trapphuset/dag? Dessutom förstörde det hela min eftermiddag igår :P Gick runt och var irriterad och försökte luska ut vem av tanterna det kan vara som INTE HAR NGT LIV! Haha, blir irriterad  nu bara jag tänker på det.
Så! Skönt att skriva av min irritation här ;P haha


Nu lite lite poitivt:
Älsklingen kanske blir kvar tills nästa vecka för han hittar ingen biljett som går till Halmstad, och JA det är positivt.. för min del ;) Får ha kvar honom här hemma ett tag till! :D
Dessutom kommer min poopie på fredag och är hos mig tills på söndag:D:D Ska blir så kul! Partyparty och mongobongo ;P haha! Saknar henne! :)
Och så får jag lön imorgon ;D wiiee, men det mesta ska gå åt till räkningar :/ men skönt ändå att få lön ;P

Nu kommer mamma!

Laaater! ;D


Söndag

Ja idag är det söndag :)

Vi har sovit hemma hos mammsen inatt för hon har varit i Ludvika och lillsyrran ville inte sova själv inatt. Så vi slaggade här ;)
Och det är supernajs väder ute! Ca +9º :D Älsklingen och jag slängde på oss jackan och var ut en sväng efter frullen.. så härligt! Kommer nog spendera många soltimmar här hemma i sommar!

Igår kollade vi på film, "förtrollad" hette den, och käkade chirre. En mysig film :)

Vi sitter här och funderar på att dra till Sågmyra :) Och shoppa/kika lite... hm.. får se om vi får fram någon bil..
Skulle vara kul att dra dit!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag ;)

PUSSPUSS

Ibland..

... undrar jag varför folk säger en sak om en person och sen menar en annan? Eller alltså den uppfattas ha en annan tanke än vad den antyder till en själv.. Konstigt det där.. Mm.. Och jag kan inte rå för att jag reagerar på det..

Fattar inget.. Kanske så jag också ska uppfatta och ta det, som inget.
Ni fattar väl inget? Jaja skitsamma.. slut diskuterat

Precis.

Håller i sig..

den här låten håller i sig.
Vår/sommar låt?



Våren är här (för tillfället)!

Ja, idag har det verkligen varit supernajs väder :D Men nu börjar det bli lite molnligt.. :/
Jag hann iaf få i mig lite "left-overs" från gårdagen i  solen ;) Mkt härligt!

Och vad som är ännu härligare är att älsklingen kanske kommer hem redan ikväll(?) :) Jag vet att jag tjatar så otroligt om när han ska komma hem och så.. Men jag saknar honom så mkt när han är borta, så det är skönt att få höra att han kommer hem bara en dag tidigare än väntat! :)

Idag har det blivit en dag som jag tagit som den kommit. Ska städa trapphuset idag och jag känner inte för det riktigt nu.. :P blir ikväll istället ;)
Sen så har jag bara fixat lite i lägenheten fram tills nu.. satt upp en bambu-persienn i köket, diskat(!), bäddat nytt i sängen och grejjat.. Men nu ska jag fixa lite med mig själv ;) Göra i ordning mig i håret och fästa lite make up på mitt fejs och lägga på fransk manikyr på naglarna ;)

Dagens i-landsproblem: Jag har tre program kl 21 ikväll och jag vill se alla tre. Efterlyst, Medium och So you think you can dance - scandinavia.
Blir helt enkelt att zappazappazappa... :)

Hoppas ni får en supernajs torsdag!
Och att vädret håller i sig...

image1096


Rubrik

Usch, allt detta med Engla är så jävla hemskt!
Jag har sagt en massa om den där jävla äckelgubben det är inte fina saker om jag säger så. Fy fan!
Tänk vad den där stackars lilla tjejen fick stå ut med innan hon blev mördad?!
Igår när när jag kollade på nyheterna så blev jag rejält ledsen. Speciellt när de intervjuade den där polisen som började gråta. Usch..
Vilken värld vi lever i?!

Ryser bara vid tanken på att det kunde ha varit någon man kände/ var släkt med..
Och det som gör en ännu mer förbannad är att han inte kommer få det straff han förtjänar. Jäkla svenska straffsystem alltså.. :s Han är väl ute om 3 år eller nått..
Skicka honom till Guantanamo eller något liknande säger jag!



Idag så har jag varit ledig, är även ledig imorrn med ;) hääärligt!
Och imorrn ska jag först dra och handla lite med Lurkas och sen åka till tippen med en massa grejjer! Har en hel jäkla hög med papper som ska återvinnas!

Sen ska jag grejja här i lägenheten, hann knappt med det idag! Möblerade om lite bara :) Flängde hit och dit idag kändes det som :P var först till jobbet och var där i typ en timme och sen blev klockan helt plötsligt 4 och då drog mamma och jag till Avesta och köpte en spegel ;) Jysk hade halvapriset på en helkroppsspegel så det var bara att dra dit och köpa den!
Sen så har jag varit hos Lurkas och druckit vin och snackat skit :)


Nu ska jag ta och sova så jag kommer upp i tid imorrn! :)
Nattinatti

Tänd ett ljus för Engla

"42-åringen erkände idag att han är skyldig till Englas död. Fallet Engla har berört många och alla hoppades på att man skulle hitta henne vid liv. Det är nu dags att sända en tänke till familjen som förlorat ett barn, därför ombeds alla att tända ett ljus för Englas skull."

Tänd ett ljus för Englas själ!

image1095

Seeego

jaaoo.. idag är jag lite seeg.. :) Men det var kul igår! Var lite folk på hotellet iaf!
Det var "Coyote"-kväll, men det var väl inte så superbra. Några tjejer och en kille som stod och dansade på en liten scen.. :P
Vi var först hemma hos Stephanie och chillade ;P Jag nea och Sandra, och Steph också då förståss. Var riktigt trevligt! Sen gick vi vidare och kollade in Sandras lägenhet, (skitsnygg!) och gick sen till en förfest.
Hamnade sen på hotellet :)
Kul att träffa lite folk!

Under dagen igår var jag och lillsyrran på loppis :) Vi tjänade en hacka ;D Bra att få iväg lite grejjer. Ska på loppis igen om två veckor. Men då är det mest leksaker som ska säljas :)

Och är superglad! Har precis fått reda på att älsklingen kanske kommer hem en vecka tidigare än väntat! Yeeey! Saknar honom..

Nu ska jag ta och plocka ihop lite här i lägenheten! :s ser förjävligt ut :P hah
Ha en bra dag!

PUSS

Rubrik

Hej hopp i lingonskogen!

Sitter just nu och käkar lunch (som var jäklig varm och har nu bränt mi g på tungan :s) och lyssnar på absolute 90's :D så jäkla bra platta! Nostalgi på topp! Crash test dummies - Mmm mmm mmm är en av favoriterna ;) Börjar jobba kl 14 idag så slöar lite nu men ska snart göra mig i ordning! :)

Inatt sov jag hemma hos mammsen. Var där och rensade mina grejer där, skulle se vad jag hade som jag kunde ta med i loppisen vi ska ha imorrn :) Jag och syrran var hos pappa tidigare på kvällen också och prismärkte alla leksaker och grejer vi ska sälja. Hoppas att vi blir av med skiten imorrn! ;P Det är ju inte liite heller... :s

Gick hem vid 10 från mamma så nu har jag hunnit kolla igenom min garderob och skosamling om ngt ska med till loppisen där :) Blev lite plagg och ett par skor och några halsband också. Jag har så himla svårt att lämna iväg/sälja kläder/skor! Tänker att "det kommer jag nog ha användning för ngn gång".... "jamen det modet kommer nog tillbaka".. ingen idé att lämna bort det då heller! ;P hehe.. omöjlig.

Ikväll blir det nog lugnt. Ska plocka lite i lägenheten, har en tvätthög som ska tvättas och ren tvätt som ska in i gaderoben!
Ska ta och kika förbi hos lilla stinisen(Emmas kissekatt) också, är nämligen kattvakt i helgen :D Får se om det blir party imorrn eller hur det blir.. :) Kommer nog vara ganska trött eftersom jag ska upp 6 imorrn för att köra grejerna till loppisen :s

Ja nu ska jag ta och göra mig i ordning så jag kan visa mig på jobbet ;)

p.s. fick tillbaka en massa på skatten :D Så jäkla glad!
p.s. igen GRATTIS ÄLSKLING till VG på tentan! :D hihi

PUSS

Shots & te

image1094Idag har vi inventerat. Alltid lika roligt, eller inte :)
Men dagen gick fort som tur va!

Emelie kom hem till mig när jag slutat för dagen, vi käkade lite och kollade på tv :) Trevligt trevligt!

Imorrn ska jag bara jobba ett par timmar. Skulle egentligen ha varit ledig men fick hoppa in pga av att bossarna ska iväg på möte på eftermiddagen :) Så lite sovmorgon blir det iaf imorrn! Naajs :) Mamma kommer förbi imorrn också, ska klippa henne :)

Igårkväll kom Emma förbi här en sväng :) Vi hade det trevligt med, shots, skorpor och te :P haha! En salig blandning!
Skulle egenligen ha följt med henne till Borlänge imorrn efter när hon slutat jobbet men nu ska jag ju jobba :/ så det får blir en annan dag :)

Ja och sälenresan har ju nu officiellt blivit inställd, ringde och avbokade stugan idag.. :/ Men då har jag 4 dagars ledighet att göra vad jag vill på. Kanske blir en resa till södra Sverige, who knows?! ;) Skulle iaf vara jättekul! Har aldrig varit i Göteborg så det skulle ju passa fint! Hoppas Hääna inte jobbar..


Nu ska jag ta och lägga mig och glo lite på LOST ;) eller fart som Josie säger :P
Sov så gott!
PUSS

Helgen och ingen Sälen-resa

Jag har ju berättat de mesta om va jag och min älskling gjorde på våran lilla roadtrip :)
Eller inte om lördagen då. Då vi var ut på stan och kikade..
Hittade en snygg lackväska som jag slog till på. Har varit sugen på en sån länge men inte hittat ngn som varit bra men den här föll jag för direkt och det var dessutom halva priset, så jag slog till :)
Shoppade lite till älsklingens nya lägenhet också :)
Sen så visade han mig runt i centrum, var riktigt mysigt! Och superfint väder!
Och på kvällen så käkade vi tacos med en av Anders kompisar som hjälpte honom att bära upp grejerna till lägenheten! Sen gick jag och älskot och kollade in hans skola :) Mkt fräsh!

image1089


På söndagen gick vi upp tidigt.. kl halv 8 :) Och vid 8 så satt vi i bilen och var på väg hem.
Synd att man inte kunde ha stannat längre, var en riktigt mysig stad!
Vi kom hem kring 4 och då slappade vi bara här hemma och gick och la oss ganska tidigt. Älsklingen skulle iväg till Halmstad redan kl 6 dagen efter. Men det blev klockan 14 istället för att tåget inte kom på morgonen pga all snö som hade kommit (chockad!) under natten.
Lite tur i oturen, för vi hann med att käka lunch ihop då och det är ju alltid trevligt! ;)

Bilder från våran lilla roadtrip hittar du här!

Jaa och sen så har våran efterlängtade Sälen-resa ställts in.. :( så himla tråkigt! Men det kändes lite onödigt att bara åka 4-5 stycken... Men, men det är ju som det är.. Men riktigt tråkigt som sagt!

Idag så är jag ledig. Har precis tränat och duschat och ska stax ta och städa trapphuset :) trevligt... eller inte..
Sen så ska jag på stan en sväng lämna ett paket och sen ska jag förbi vid jobbet också och kolla jobbtider.
Och ikväll så ska jag till pappa en sväng och rensa ur lite grejer som vi ska ha med på loppisen på lördag :)

Ha en fortsatt bra dag!
Pusspuss

Halmstad!

Nu är vi i Halmstad!
Kom igår kring 4 tiden :)
Var en riktigt lång biltur, men den gick jättebra! Vi har fått lånat pappas gps så det går jättebra att hitta ;) Damen i apparaten snackade oss fram till Halmstad ;P "Om tvåhundra meter sväng höger" (med en robotliknande röst) hehe! Tror att älsklingen blev lite lugnare när vi fick låna den. Lite rädd för att åka vilse innan tror jag :P hehe

När vi hittat hit till hans lägenhet efter ett stopp på systemet packade vi ur alla grejer och vi fick hjälp av Anders kompis också :) Schysst! Gick fort!
Efter vi fått in alla grejer åkte vi till ICA Maxi och storhandlade :) ujuj.. fyra-kassars-handling ;P
Vi tog oss ett par mackor och yoghurt till kvällsmat och kollade på 40-year old virgin. Hehe den är bra den!

Och ni har vi gjort oss i ordning för stan och ska strax gå :) Spännande och se! Älsklingen ska visa mig runt lite ;P

Nu ska jag bara borsta tänderna sen ska vi gå :)
Ha en fortsatt bra lördag! Och bilder jag har tagit under resansgång kommer på söndag! :)

Pusspuss

Halmstad, nästa!

Nu ska jag och älsklingen åka till Halmstad! SKa bli superkul!
Hoppas ni får det bra här hemma :)
Skriver lite mer ikväll!

Pusspuss