e m m a ; vardag, fest, inredning

midsommardagen





midsommarafton



home at laast

jag har kommit hem från Tunisien nu, rättare sagt igår eftermiddag kom vi hem :) En lagom vecka med mycket sol, bad och värme! & nu var det bara att ladda om för att fira midsommar när man kom hem! Bilder osv. från resan kommer när det lugnat ner sig lite :)

Dagen är rätt fullproppad med aktiviteter idag, ska till mamma om ca en timme och hjälpa henne baka till eftermiddagens kalas vi ska ha för mammsen som fyllt år nu när vi var borta. Vi ska även iväg och plocka lite blommor & göra vackra midsommarkransar Sen kommer släkten och firar henne! Kvällen stavas PARTY :) Taxfree-spriten kommer nog att gå åt! ;)

Jag hoppas ni får en underbart trevlig helg & midsommar!
Här kommer ett litet smakprov från vår underbara resa! :)

stimm på våran balkong, :)



Sooo looong!



mot TUNISIEN! Ses om en vecka! :D

make over

gjorde en ny design till syrrans blogg igår, hon ville ha lite mer sommar över den och jag tycker att den förmedlar det nu :) Klicka här för att komma till bloggen!


lååånga dagar

jaa vad ska jag säga.. dagarna nu känns som huuuur långa som helst bara för att man ska åka iväg.. :s Hursom.. Idag har jag hjälpt Stéph med lite grejer till Erikshjälpen och käkat ICA-sallad och kollat på "Indiana Jones" och "Det regnar köttbullar" :) En riktigt film dag!

Sen nu på kvällskvisten åkte jag och älskling ut med bilen lite :) myspys! Sen så har jag gått igenom all musik på mobilen och lagt in lite nytt, så man har lite örongodis på vägen till Tunisien :)

Nu blir det att bädda ner sig i sängen och kolla på film, prinsessan & grodan :) Och sen sova lite välbehövda timmar. Imorrn väntar gå-igenom-allt-i-resväskan-sjutioelva-gånger-och-kolla-vart-man-har-passet-dubbelt-så-många-gånger-dag :) & på kvällen blir det nog att ta sig till Halvan för att umgås med tjejerna lite :)

Hoppas ni har haft en braa tisdag :) PUSS & godnatt


Helgen - 11 Juni, studenternas dag

i helgen var det ju som sagt partey, vi var här hemma. Snackade massa skit och spelade lips och sen tog vi oss vidare till hotällä för att skaka roompa med studenterna :P hah..

 

här kommer iaf lite pics från helgen + några från min egna student ;)

 


pillat lite i ps

:P


dagens shopping


sandaler H&M 79.50 kr  , beach ball 20 kr Dollarstore


Klänning H&M 99 kr


Linne H&M 69.50 kr



Smycken från H&M alla 10 kr styck!




Solhatten föll jag för, H&M 79.50 kr



+ ett par harembyxor (trodde aldrig jag skulle tillåta mig köpa ett par sådana men de var riktigt snygga på, dock svåra att få en bild på) köpta på H&M 99 kr + en massa annat jox, sololja, solskydd, schampoo & balsam m.m. m.m.  :)


Håller på och tvättar lite nu det vi ska ha med oss. Men ska snart ta mig hem till mami för att hjälpa henne med hennes nya dator hon fått i tidig födelsedagspresent av hennes särbo! :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! PUSS

3 dagar kvar ,

3 dagar kvar till vi åker iväg mot varmare breddgrader! wuhu! :) tunisien here we come! senaste dagarna har jag slappat och slöat, firat att semestern äntligen kört igång med bland annat middag med brudarna på halvan. Sen så var vi iväg och gratulerade papi & hans sambo för de fyller år nu i veckan! :)

& i helgen blev det lite partyparty och Gbg- Johanna har varit här hemma, har varit en supertrevlig helg! Bilder från helgen kommer upp lite senare..!


älsk & jag har varit och shoppat det sista inför resan i Borlänge idag! Slänger upp bilder på det också lite senare, nu ska jag ta en powernap, är såå trött! Det är jobbigt att ha semester ;) nattinatt


väskan.. nästan klar-packad! :)


så sant, så sant




Läste precis den här artikeln och det är sååå sant, när älsk är sjuk så är det som att skulle ligga på sin dödsbädd trots att det är en liten förkylning han har.. :P klicka på bilden för att läsa artikeln! hah



blommor ,

 

syréner är så fina tycker jag.. :)


skatteåterbäring ♥

fick tillbaka på skatten idag :) 2500 kr ;) inte såå mycket men fick då iaf inte betala! puh



älsk fick också tillbaka på skatten idag....



så han drog & köpte en ny tv..



Nöjd kille :)

Nu är det bara den nya soffan som fattas! :D & den gamla tv:n får åka in i sovrummet!, blir perfaperfa!


På tal om ingenting.. Om 9 dagar drar vi till Tunisien!! ooh ska bli så jääävla skönt, ursäkta att jag tjatar så jävla mycket, men inte bara det att man ska iväg mot varmare bredgrader utan också bara att få lite semester med älsk, mami, lillsyrran och Nobbe ska bli så himla trevligt! Äta & dricka gott (& gratis), och jag har fått för mig att jag ska rida på en kamel! :P haha om syrran också är på, det vill säga.. ;) hah!

& fick reda på idag, att jag måste jobba lördag nu trots att det är min lediga lördag.. :S lite snopet. Då jag redan har pratat med Johanna om att hon ska sova här på fredag och att vi ska ha fest då också.. men, men. Tur att det bara är 2 timmar. Men känns ändå drygt att gå upp.. aja.. hoppas det inte är så mycket folk för bakis kommer jag då vara.. :P

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och soova lite! PUSS & godnatt




ut & sliiira lite

som om det inte var nog igår med after work direkt efter jobbet och sen hålla igång till halv tre i morse så ska jag minsann ta mig ut ikväll med ;) haha, blir nog att det lite lugnare dock(skriver så det låter bra iaf, men jag vet att det inte kommer gå lugnt till :P hah). Blir att vara kvar här i stan ikväll igen, trots falukalaset men orkar tametusan inte ta mig dit om inte någon skjutsar mig gratis då ;) hah

nee nu ska jag fixa det sista sen ska jag dra hem till Stéph för lite förkrök ;P soooo long! PUSS

mee right now


nytt i butiken ,

kolla in resten här!

freeedag

friday it is och helgen är här , wuhu!

jobabr 12-18 idag och har precis kommit in från balkongen efter att ha suttit där och läst i solen, fan vad det hettar! Härligt härligt :) Och om 2 veckor ligger vi och glassar i solen i Tunisien!! 2 veckor.. det har gått såå fort! swooosch!


 

 

Nu ska jag hopap in i duschen sen blir det jobbelijobb 6 timmar och sen after work med jobbet, hoppas vädret håller i sig så man kan sitta på uteserveringen! :)

 

Ha en bra fredag allihopa! PUSS

 

 


emma & ester


oww, snartsnartsnart


jag vill inte längta föör mycket heller då nästan hela min semester är slut då.
Men ooh kan inte låta bli att längta liiite.. ;)




Kent, Kim Wilde, Mando Diao, Melissa Horn, Lilly Allen, Patti Smith, Markus Krunegård, Tomas Di leva,
Europe, Robyn, The Ark, The Hives, The kooks, D-A-D, Mika, Amanda Jensen, Donkeyboy, Familjen, Jay-Z


hur ska man hinna med att lyssna på all bra music ?




recension - SATC2

Bion uppfyllde mina förväntningar dock kunde de dryga 2 timmarna har varit liiite längre ;) ville se meer. Det gick så fort! Trots att den är riktigt lång.. Men måste nog säga att ettan är bättre! Moore drama, drama, drama i den och det gillar vi ;) Igår satt man mest och skrattade åt Samanthas kommentarer & upptåg! :P hah

& alla outfits SJP hade på sig, tappade man andan för, redan från första början!

Filmen får 4/5 E:n :)

E E E E E




just as u know, I'm back! internet är nu äntligen fixat!! wiiehooo, därav det tidigare inlägget ;)

lycka!


min höst från H&M


woho , I ♥ H&M