e m m a ; vardag, fest, inredning

visst hinner jag med att blogga liite till innan jag drar ,

jaao visst hinner jag blogga lite till ;) , drar vidare mot Göteborg och Häääna om ca 2 timmar, hoppas hon hinner sluta tills jag kommer! Vi har precis kommit hem från stan igen :P Lämnade tillbaka kjolen jag köpte igår och det blev en till tee, en fin blus och ett par nya stööövlar istället ;) Vi smög in på systemet en sväng också, Anders laddade upp inför morgondagen, hihi! Vi käkade på "Pasta huset", gottigott!

Nu blir det lite mys i soffan framför TVn med älsk, sen ska jag väl packa ihop min grejer och dra till stationen.. :/ Skönt att man träffar älsk en sväng imorrn & på söndag också..

Ha en trevlig freeedag :D PUSS

Emma goes Halmstad

Hej hopp!

Sitter nu och bloggar i Halmstad:D hehe..

Resan ner var riiiiktigt dryg! Skulle aldrig vilja åka så själv, kl 20.23 åkte vi från Hedemora - Stockholm gick smidigt och bra vi hann käka lite snabbt och sen bar det ivåg från Stockholm - Hässleholm (nattåg) fyyy så drygt, sov kanske 2 timmar både jag och Anders.. Då avgick tåget fem över elva och vi skulle komma fram till Hässleholm kvart i fem! Bläh och vilka stolar vi satt i! Spikraka ryggstöd så man fick ju nackspärr så fort man skulle sussa lite och inget eluttag fanns det heller så inte kunde vi kolla på film över datorn.. :s Ne aldrig mera nattåg på detta vis!

However, vi kom fram till Halmstad & älsks lägenhet vid 8 och då däckade vi båda två i sängen, vi sov till halv 1. Eller iaf jag :P Vi kommer nog slagga tidigt ikväll. Börjar redan bli tröttis..

Sen käkade vi lite frulle och sen bar det iväg ut på stan en sväng :) Jag har fyndat lite ditt & datt men hejdade mig lite eftersom jag inte kan få med mig allt för mkt hem :P Men blev linne, tee, klänning, kjol, lång tröja, örhängen, tights..mja det var det :) FAN, kom på att jag glömde köpa spray.. :(

Nu ska älsk ner och lägga i en tvätt och jag ska börja med käääk, göttans, gissa vad vi ska käka? ;)



Vet inte om jag hinner skriva så mkt mer i helgen.. så blir update på söndag med bilder osv då ;) Imorrn drar jag iaf till Göteborg för första gången och ska hälsa på Johanna:D Blir där till söndag och på lördag kommer även älsk och hans polers för att göra Göteborg osäkert med oss ;) hihi ska bli jätteskoj! Längtar!

Hoppas ni får en fortsatt nice torsdagskväll!



förberedelser och förändringar..

nu minsann blir det att tvätta bort dagens make och sedan BUS:a kroppen så man känner sig lite fräsh när man ska söderut ;) Sen så ska jag packa klart allting, känns skönt att få allt klart redan ikväll så man slipper springa runt och tjoa imorrn 5 min innan avgång ;) hehe

Sätter mig nog med bloggen lite sen, vill förändra lite..

Have a nice evening y'all! peace ;)

twilight #2

jahapp, ska man behöva vänta till 20 november för att se på uppföljaren till en av årets bästa filmer? :(


twilight - new moon


morrnmorrn ,

Hejsan!

Efter en härlig frukost på säng så ligger jag och väntar på att älsk ska bli klar med sina "sportklipp" på datorn, haha ser lite lustigt ut. Vi ligger bredvid varann i sängen med varsin dator ;) That's LOVE ♥ :P

Som sagt ligger jag och väntar, vi ska till och börja städa lite. Känns skönt att komma hem till en städad lägenhet efter Halmstad/Göteborg-besöket :) Sen så ska de komma och kolla på lägenheten idag igen. Suck. Drygt som sagt.

Jao imorrn drar vi :D Imorrnkväll. Kl 22. Och är framme i Halmstad kring halv 8 :s fan vad jag kommer vara trött.. :P
Är i Halmstad till fredag eftermiddag då jag drar till Göteborg & till Johanna :) Ska bli sååå skoj, har aldrig varit i Göteborg! Ska försöka hitta ett par vår skor.. om jag hinner..

Nu ska jag & Anders stäääda :) PUSS på er!




p.s , jag vill ha sommar :)

vi är duktiga på att shake:a

.. med en & en annan promille i blodet ;) hehe

Jaa - blev ju som sagt utgång igår men blev inte riktigt som jag hade planerat.. lugn blev den då iaf inte.. Men min förkylning är på väg att gå över. Sov rejält länge igår och idag slog jag upp mina make:ade ögon kl halv 13 :) Najsi! Haha, på tal om make up, jag hade lösögonfransar igår och när jag vaknade så satt en utav dem på kinden så där fint på klistrad & jag blev lite skraj när kollade mig i spegel, "- what's up with the hårväxt?!" :P heh. Älskot var med ut igåt också :D hihi längesen vi festade ihop, myys, inte för att vi sågs så mkt men en & en annan puss hann vi med ;)

Idag har jag levt i min säng. Slappt. Varit halvt död halva dagen men nu börjar kroppen & knoppen fungera som det ska.. Har kollat på två filmer. Batman - The dark knight [ så in i helvete bra film, Ledger gör den bra, längtar efter tredje! ] + Tillbaka i framtiden II [ nostalgi, men dock inte lika bra som bäätmään, det var Anders som ville se den:P ]

60 kort + en film blev det igår, men lägger inte upp alla här , ork int ;) Blir fejjan resten hamnar på.. :P Gårdagen var iaf hursomhelst trevlig! Kul att röjja loss med tjejerna! Nästa upptåg blir Halmstad och Göteeeborg, nästa helg, ska bli sååå kul! hihi, då ska jag & Häääna röjja loss! Inget snörvel då inte :P då ska jag vara frisk!

Enjoy :


jag & älsk tokar oss ;) Mja en egopic innan vi drog sen lite mer tokerier


dags att dra till Hotellet, efter snicksnack och alkholpimplande hemma hos Emelie



På hotellet - mums citron :)


On tha danceflooor ;)


En puss!

Nu ska jag fixa till mig så jag vågar visa mig ute, ska dra hem till mammsen för att käka middag, gött! + lägga in fler bilder på fejjan ;)

Hojj så länge! ;) PUSS

partydags!


Shakyshaky

 

hihi tänker på dig Josie när jag här den här låten :D miss u hun'.. Ikväll blir de Hotällä ;)

1 år sedan

Kom & tänka på att idag är det ett år sedan de hittade Heath Ledger död i sin lägenhet. Nu är han nominerad för sin roll i Batman - The dark knight..


buhu ,

är lite sjukis idag.. :/ är så innåt helvete förkyld, men tror att febern har avtagit lite sen imorse.. :) Känns bättre efter en lååång & varm dusch! Blir iaf att försöka jobba lite.. Ska ju försöka bli frisk tills ikväll också, då Hääna, Jag & Camilla ska käka lite på En & En halv! Måste försöka få tillbaka smaken.. Hatar att äta supergod mat sen så känner man inte hur den smakar, bluäh!

Lär ju säga att det är tur att jag har älsklingen hemma som kan hjälpa mig ;) han har varit till apoteket och köpt nässpray åt mig, gullet!

Nu ska jag försöka kurera mig lite till innan jag drar till wörket! Ha en bra dag! PUSS


Jag och Johanna ´, aug -o8

ps ,

har nu hittat en ny lya ;) när var hur får ni svar på när kontraktet är skrivet :)

me - happy! pussis

efter allt snack om negativitet ;)


häng inte läpp ,

Johanna och jag satt och funderade lite under frukosten på stan.. hur jävla fort tiden går! Tyckte det var nyss man tog studenten och i vår är det 3 år sedan! Och att det var nyss man hade sin första fylla osv. :P shiiit pommes.. 

I och med våra diskussioner kom vi fram till att livet är föör kort för man ska lägga ner tid till att deppa för små saker! Life goes on! Varför gå runt & vara negativ medan man kan vara positiv? Konstigt egentligen.. att endel människor - i övrigt - är väldigt negativa och endel heelt åt andra hållet.. Jag tror och hoppas på att jag är åt andra hållet :P positiv alltså.. hehe! Visst man har sina negativa stunder, men alltså.. orka springa runt & vara negativ jämt?! Näää! Jag skulle nog bli tokig, och människor skulle nog ta avstånd från mig :P hehe. Men man vill väl inte umgås med någon som är negativ till ALLT, då bryts man ju själv ner till ett vrak eller nått.. jaja :)

Såå -  jag tycker vi slår slag i saken och lovar varann till att vara positivare till en själv och till andra! (fast fööör mkt positivt och tjoande och tjimmande kan bli drygt det med, så jag säger som den sanna svenska jag är - lagomt är bäst  ;) )

Hade iaf en mysig frulle med Häääna, Camilla var tvungen att jobba så det blev bara vi två. Vi pratade om ditt & datt :) Kul att ses!

Nu ska jag dra & kolla på lägenhet! Ha en fortsatt bra dag! PUSS

tjaa

aoohw , är tröttis :) fast jag började jobba kl 14 idag så väcker pälsk mig kl 9!? Uschiamej.. Har hållt på och märkt om Mateus-keramiken under hela dagen! De har ändrat deras prislista & jäääklar vilken tid det tar att märka om allt! Möblerade dessutom om i hyllorna och gjorde en ny vårfräsh dukning med det :) Blev najs, hää dugää ;)

imorrn väntar först frulle med Johanna och Camilla, sen en titt på en lägenhet jag är sugen på och sen jobbelijobb :) Blir nog en bra torsdag! :)

nu ska jag & pälsk ut & gå en sväng, blir en vända förbi ICA för att hyra film och tjacka lite caaandy ;) mja.. hare brao :) puss

wiiie

inte liiite lycklig jag blev när älskling ringde och sa att han skulle komma hem redan ikväll istället för på torsdag :D ♥ känns jätteskönt att få hem honom tidigare! Att ha någon att mysa & prata med här hemma när man annars är själv i lägenheten... :) Ska dra ut på stan nu och köpa present till syrran och en kalender till mig själv! Drömde inatt att jag hade så mycket att göra så jag inte visste tillslut vart jag skulle ta vägen någonstans!:P Så en kalender kanske är behövligt, har ju blivit så jäkla glömsk också! (har väl supit bort en eller två hjärnsceller så kanske inte är så konstigt ;) hah) Ska köpa en riktigt snygg! Och en superbra penna! :)

Nu blir det att lägga på mascaran sen dra! Ha en trevlig tiiiisdag! Pussis

[ ps ; GRATTIS JOHANNA på födelsedagen ;) ]

mjäää

hej hopp!

Läget då? ;) Bara bra hoppas jag!?

Skulle egentligen ha haft besök av några som skulle kolla på lägenheten nu - men det blev inställt, skönt faktiskt.. känns så konstigt när folk kommer och glooor runt, den första som kom och kollade rotade till och med runt i skåpen :P :s Så nu isället, sitter jag och förbereder mig på att gå ut & pulsa i snön hem till Lurkas, tur att det inte är så långt :P Vi ska nämligen kika på Idrottsgalan och käka lite chirre med guacamole! Väääldigt trevligt :) Är riktigt besviken på att Ibrah inte kommer till galan, vadå välja Italien före?! Whatwhat!?

Har ringt på en till lägenhet idag och ska kolla på den nu i veckan, ska dessutom kolla på en imorrn efter jobbet, hoppas det är något som duger :) direkt efter det så ska jag, mami och lillsyrran hem till halvsyrran som fyller år! Trevligt! Blir att ta en vända på stan imorrn innan jobbet för att köpa present :) & om precis en månad fyller jag år :D wiie! 22 år :s shit! börjar bli gammal ju.. :P

På onsdag kommer Johanna hem och då blir det troligtvis frulle på En & halv på torsdagsmorgonen och sen på fredag blir det mini-julafton på En & En halv med middag och julklappsbyte som sagt :) Sen partyparty ;) Blir tvådagars till helgen! Först fredagen med Johanna, sen blir det lördagen med Steph och några fler tror jag :P niiice!

Nu ska dra till Lurkas :) Hoppas ni får en trevlig måndagkväll ;) PUSS




Filmtips!

just nu har en brao film börjat på fyran :) national treasure, med blanda annat Nicholas Cage.

Precis som sin far och tidigare generationer gjort söker äventyraren och arkeologen, Ben Gates (Nicolas Cage) efter den legendariska skatt som tempelherrarna hittade under Jerusalems tempel och som de i hemlighet förde till Amerika.


Tillsammans med sin bästa vän Riley Poole (Justin Bartha-hetingen) kommer de skatten på spåren och den första ledtråden är gömd på baksidan av världens mest välbevakade dokument - USA:s självständighetsförklaring. De måste stjäla dokumentet, lösa koden i den gömda kartan, överlista FBI och undgå att bli dödade.



ps.

[ btw ; ny header ;) F5 för att uppdatera! ]

P3-guld

årets artist

Håkan Hellström

årets rock/metal

In Flames

årets grupp

Johnossi

årets pop

El Perro del Mar

årets låt

Markus Krunegård – ”Jag är en vampyr” [wiieehoo , klick it]

årets nykomling

Lykke Li

årets dans

Style of Eye

guldmicken - för årets bästa liveakt

Håkan Hellström


striipes

om precis två veckor röjjer jag och bästaste Häääna i Göteborg med grabbsen från Halmstad :) Ska bli riktigt skoj! Längtar! Har redan börjat packa lite ;P hihi

Sitter just nu hemma hos pappa i mysiga fotöljen och låter håret självtorka efter ett låångt bad :) Har dessutom lagt i slingor i håååret :D hoppas det blev bra, har inte vågat(läs orkat) tagit mig till spegeln och kollat läget :P men sitter så gosigt här i fotöljen så det får vänta liite till :)

min pälski håller på och festar gärnet nu :) hoppas han har det skojigt! Saknar honom som tusan.. :( Men han kommer hem snart! på fredag tror jag det var.. och Hääna kommer till Dalarna på onsdag :D Vi ska ha en liten julafton här hemma :) julklappsutdelning och middag på En & En halv sen blir det väl utgång ;)

Nu ska jag gosa ner mig ännu mer i fotöljen och kika på filmen som går på trean :)

Hoppas allt är bra med er & att ni får en fortsatt trevlig lördag!

teknikens under



känns riktigt skönt att kunna se den man älskar trots att man är 60 mil ifrån varann..

godmorgon!

nu drar jag till wööörket ;)


nice

morrnmorrn , ;)

jao inte är man uppe med tuppen inte ;) Fick lite sovmorgon idag, börjar inte fören kl 13, nice :) Och innan dess ska jag diska, röjja lite i lägenheten och härja runt lite på stan! Så nu måste jag väl ta mig i kragen och lämna min varma gosiga säng för att göra mig i ordning & greja.. :/ mm..
Ikväll blir det fika med Lurkas & Bea, sen ska jag nog lägga i lite slingor i mitt hååår. Blir nog att kika förbi hos pappsen sen också :) var längesen jag var där nu.. julas..

Superfint väder ute , solen skiiner - men det är väl skitkallt också :s brr..

Hoppas ni får en supertrevlig fredag :D:D wiie helg!



Formexmässa i Stockholm

klockan ringde kl 6 och det var bara att gå upp!


kring 10 var vi framme i sthlm och vi började strosa runt i hallarna


greengate som är bland våra nyaste leverantörer kikade vi på bland de första :)


låååånga korridorer ;)


greengate har så söta grejer, lovely till våren ;)


mateus var inte så dumma de heller, men det visste vi ju sen förut :P


innan man gick in i "hallarna" hade de gjort i ordning ett litet set med grejer från mässan. Helmysigt, kändes som man kom till "Alice i underlandet" :)


myspys


inget av bakelserna är äkta.. :P duktigt gjort va?



Sen blev det en pling hem och en latte sen drog vi hemåt.. Trött i benen som man var somnade jag och sov nästan hela vägen hem! Bilderna gör ju inte denna mässa rättvisa, men liiite kul är det ju att ha lite på bild ;)

Nu ska jag sussa! nattinatt


geniet på tv & förberedelser för storstan

har precis kollat klart på Larsa :) Gick en timmes film om honom på ettan.. :) har zappat lite mellan det och"made in sweden" :P åh.. började längta till sommaren som fan! Peace & Love :D wiie! Nån mer som ska dit?

Nee nu ska jag ta och borsta gaddarna och sen invänta samtal från Lurken. Sen ska jag soova! Ska upp tidigt imorrn, kl 6!! Shit.. måste nog ställa klockan två ggr.. :s Åker från stan till Stockholm kvart över 7.. Sen ska vi gå på formexmässa heeela dagen :D ska bli superkul! Justja! Måste ta fram kläder tills imorrn också :)

Hoppas ni haft en trevlig dag & att allt är bra med er :) Puss & GODNATT

REA!

StyleByStars har en sjujäkla snygg rea just nu ;)

nu kör vi - full fart!

jaohapp, tredje lägenhetskiken väntar imorrn :) och jag hoppas, verkligen, hoppas på att lägenheten är som jag förväntar mig för då behöver jag bara en penna och papper jag kan skriva på så tar jag den ;)

och dessutom har andra personen varit och kollat på denna lägenhet idag & det verkar som att den senaste kommer att flytta in, stackars jänta säger jag bara :s sån glad tjej bo här bland surgubbarna.. uääh. Stackars som sagt!
Känns skönt att få flytta härifrån - visst mysig lägenhet och så och en del av grannarna är trevliga men vill verkligen inte bo kvar här pga vissa av grannarna.. så som sagt, nice med flytt! :D

imorrn börjar kl 12 , skönt med sovmorgon :) Så nu ska jag ta och sussa lite så jag hinner sova ut! Eller kanske att jag tar med mig Björn Gustavsson i sängen ;) datorn - dvd ;P hihi Förresten såg ni honom & Johan Glans idag på "Guldbaggen" ? Sååå bra :) haha!

älskar benjamin.. :) haha ljudeffekterna :P


så sant som det är sagt ,

the best of us can find happiness in misery
/
fall out boy - I don't care

helgen ,

mitt internet har krånglat hela kvällen - men nu är det då iaf igång :) så tänkte passa på att skriva lite innan jag ska sussa!

gårdagen började med lite jobb, 11-13. Efter det sprang jag upp på stan! Skulle ju få tag på min friis&company-väska. Och de stängde egenligen kl 13 men jag fick komma in för Susanne, eftersom jag visste vad jag skulle ha ;) Gick sen till systemet med en väska i väskan ;P köpte några cider och gick sedan ner mot jobbet igen, syrran skulle visa mig deras hus de ska flytta till under våren. Kommer att bli jättemysigt! Passar dem perfekt!

Efter husvisningen tog jag mig upp på stan igen (tur att det är en liten stad man bor i annars skulle det ha blivit ett jäkla rännande:P) då jag skulle till Lurkas för en fika och där träffade jag på Erika och hennes lilla Rasmus, så stor han hade blivit! 15 månader! hihi så söt så :) Var riktigt trevligt att se alla 3! Lite skvaller & två kaffekoppar senare så tog jag mig hemmåt för att göra i ordning mig för kvällen :) Middag ute med tjejerna var det ju som gällde!

På En & en halv käkade vi underbar mat, drack gtt vin, njöt och snicksnackade :)

Efter käket drog vi hem till Steph för att få i oss lite alkohol :) Satt där ett tag och gick sen på förfest - som resulterade att vi var tvugna att gå pga grannar som klagade på musiken.. :s Vi gick "barrundan" i Hedemora :P hah, Kingen - En & en halv - Café Paris - åter igen Kingen.. :P Jag, Sara & Emelie var de som blev kvar till sist. Vi vittnade till vaktslagsmål lammköttsraggande tanter m.m. Vi tröttnade till slut på att vara spioner så vi drog hem, jag ringde Anders en sväng och berättade om action på Kingen :P Och bjöd in han och grabbsen till gbg den 31:a då jag ska och hälsa på min Häääna :D. Sen slocknade jag i sängen.

Vaknade halv 1 idag. Fan vad härligt att sova ut! Och må någorlunda bra :) wiie. Men dagen som väntade stavades - städning. Inte alls lika skoj som sovmorgon, men men.. nu har jag det tjusigt iaf ;)

Jag saknar en massa nu! Bland annat - Min älskling, boende från 31:a mars + en söt liten kissemiss..

På tal om min älskling - det känns som att kärleken har tagit ett nytt tag om mig :) underbart...

twilight



twilight - superbra film! tipstipstips



Dessutom är Robert Pattinson som spelar Edward cullen supersnygg!...



...fast inte snyggare än min pälsk ;)


photoshopat lite



har tagit tag i att lära mig lite om photoshop igen :P såå - vad tycks?

Jag ♥ friis



I looove it ;) och den är bara miiin! Blir perfa när jag drar iväg till Gbg i slutet på månaden ;)

friiiday ,

aaopp , än så länge är det fredag :) Härligt med helg, men det betyder inte ledighet det inte.. nono, imorrn är det workiwork som gäller mellan 11-13. Ack så jobbigt ;) Efter det blir det en runda på stan, ska förbi elkedjan för att köpa nya glödlampor, skönt under för att köpa en friis&company-weekendbag och sen systeeemet :) Hoppas det inte blir rånat när jag ska in dit.. :s 

Efter rundan på stan blir det fika-update-skvaller-tajm hos Lurkas, om nu inte hon skulle iväg till sin syster.. :)

Sen är det nog bara att ta sig hem och käka lite lätt & göra i ordning sig för kvällen för kl 18 ska jag iväg och käka lite mat med tjejerna! Ska blir supertrevligt! :D Sen går vi kanske hem till någon och sällskapar lite till och sen utgång på kingen eller nått ;)

Som sagt, jobb väntar imorrn så nu väntar en BUS-insmörjning och sen ska jag leta reda på sängen och räkna lite får!

Nattinatt!

btw: syrran har fått ny design, enkel och ljust skulle hon ha det, fick bli så ;)

Wöörket

lite pics från mitt jobb ;)







(klicka på bilderna för att få dem större)

EMD norpade första platsen , bläh



skit också, markus kom 3a :( jäkla tönt-EMD!

hm.se



;)

Rea-shopping

5 min kvar.. ;) Har ju faktiskt hunnit med lite shopping på rean detta år med! Men allt har jag ju inte köpt på rean men ändå.. :) Hade gärna hunnit med lite mer :P

Nyårsklänning 399:-
Snygg rockabilly-liknande tee 99:-
Tvättkorg
149:-
En sån där hylla man kan "hänga" upp i garderoben, väldigt användbar! 25:-
Ljuslyktor till vardagsrumsbordet 25:-
DVD The dark knight  149:-
DVD I now pronounce you Chuck and Larry (rekomenderar båda filmerna!) 59:-
2 pack overknees 59:-
Väst 59:-
Polotröja 149:-
Oversize tröja på cubus 99:-
Klänning på Gina 99:-
Nytt smink!

Nu ska jag kolla in H&M's rea :) alltid lika trevligt att fynda! De har ju fått in vår/sommar kollektionen också ;)

tack blogg.se!

ojoj, var på väg att missa top model 11 helt och hållet! Men som tur va så påminde blogg.se startsida mig ;) & nu kanske jag påminner någon annan ;P



[ update: analeigh var bäst , jajamen! ]

Nyår då?

vi var ju med i södran också ;)
har fått lite request's att lägga upp lite bilder från nyår, soo here we goo:


emma färdigfixad & redo för det nya året + lite
nervös för att allt skulle gå som hon planerat ;)


alla 33 kom och det blev en trevlig tillställning :)


i väntan på maat


:)


grabbs


hemma hos kajsa & pierre, singstar sjungande ;)


ute och firar nyåret med champagne + fyrverkerier


hehe lite på lyset ;)


med lite promille kunde jag också sjunga ;)


haha :P

designen

jag har suttit hela dagen framför datorn. puh ,

Har kikat runt på en massa bloggar och fått en massa inspiration! Sen har jag kollat runt efter lite koder att klistra in här på bloggen :) hittade det ena & det andra här. Bloggen får iaf vara nu för dagen! Men säg till om den ser wierd ut!? Har inte gjort nå mkt alls idag men har gjort det i IE och såg lite knasig ut på firefox.. hm. Men prova F5 om det inte ser rätt ut, om det inte fixas säg till då :) vore schyrre ;) Nu ska jag fortsätta kolla på Lejonkungen :D Simba & Nala har precis mötts igen efter simbas bortjagande och Mufasas död :/

Hur har ni haft det på eran lediga dag? Slappat & slöat eller gjort något speciellt? :)

bloggnominering



Har fått en bloggnominering :D Av Helena! Vad kul!

Hon skrev om mig: Emma Bland det första jag gör är att läsa hennes blogg, jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag gillar den, men I like it :)

hihi.. Då ska jag ta och nominera några stycken då.. hmm :)

Johanna - UppsalaJohanna, alltid trevligt att läsa din blogg! :)
Veronica - En av de bloggar jag läser dagligen dels för att den är kul att läsa & för att Pije är så söt ;)
Lillsyrran - Måste ju hålla koll på lillsyrran och hennes blogg går det uppåt för tror jag ;)

· De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
· Länka till den bloggen du fick den ifrån.
· Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.
· Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

[ ombyggnad pågår ]

yeap , gör om bloggen. Ser kanske lite rörigt ut ;)

dryyygt.

åh, bloggen visas bara i IE nu istället för att i Firefox också... :s skiiit också! Firefox är ju sååå mkt bättre! Säkrare också för den delen.. aahaapp! bläh ,



Bara att lägga upp alla bilder igen dåå.. suck! Men inte blir det då nu iaf, för nu ska jag ta och fixa & trixa lite med mig själv sen blir det käääk på En & en halv :) Med pälsk, mami & sis'! Blir nog super trevligt!

Kan lägga upp lite pics imorrn när Anders har åkt till Halmstad. Då får jag lite tid över ;)

Som sagt! Fix & trix var de ja ;)




sist Emma var finfixad :)

på G

[[ bilder och info om nyår är på ingång! ]]